Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.techgear.gr/samsung-troubles-112331/

AMAN.... κανουν μπουμ και αυτα;;;:wacko::wacko: θα παρω ενα s7 και ενα note7 για την πεθερα μου.. δε μπορει... σε καποιο θα ειμαι τυχερος....:happy: πληρωνω οσο οσο...

Θεός...

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι φανερό ότι οι Αμερικανοί προσπαθούν να φάνε τη Samsung, όπως έγινε και με τη vw.

Υπαρχουν ομως και διαφοροι αλλοι παραγοντες που μπορει ενα κινητο να εκραγει.

Το εχουμε κατα καιρους διαβασει να εχει συμβει και σε Iphones και φυσικα σε Samsung ,αλλα αν καποιος π.χ φορτιζει την συσκευη του με φορτιστη αμφιβολου ποιοτητας εχει πιθανοτιτες να γινει εκρηξη,αυτο για το S7 που πιστευω οτι τα περιστατικα ειναι απλα ατυχη,ενω για το Note 7 ομως ειναι γεγονος γιαυτο και η παγκοσμια ανακληση συσκευων....

http://www.techgear.gr/samsung-troubles-112331/

AMAN.... κανουν μπουμ και αυτα;;;:wacko::wacko: θα παρω ενα s7 και ενα note7 για την πεθερα μου.. δε μπορει... σε καποιο θα ειμαι τυχερος....:happy: πληρωνω οσο οσο...

πρεπει να πεσουν πολλα κεφαλια στη samsung...

τις επομενες μερες βλεπω να κανουν και αλλα s7 μπαμ... οσοι το εχουν ενα φοβο πρεπει να τον νιωθουν... δε μπορει...

αποκορύφωμα το video από εστιατόριο στην Αγγλία όπου ένα Samsung Galaxy S7 αναφλέγεται ξαφνικά χωρίς να είναι σε κατάσταση φόρτισης που φτασαμε....

Πιο << φτιαχτό >> δε θα μπορούσε να είναι αυτό το βίντεο, μόνο το κανονάκι που πετάει τον ατμό στα κλάμπ έλλειπε .........

Εγω αυτο που βλεπω ειναι το γνωστο "βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6"... ΟΚ ναι τεραστιο impact απο το σοβαροτατο θεμα του Note 7 που μονο μια πολυ μεγαλη εταιρεια εχει την δυνατοτητα να απορροφησει (samsung, apple κτλ) ΑΛΛΑ δε γινεται ξαφνικα να ανατιναζονται ολα...σε λιγο θα μας πουν και για τα ψυγεια samsung οτι αλλοιωνουν τα τροφιμα.. :lol:

Το S7 μαλλον ειναι η καλυτερη συσκευη που εφτιαξε ποτε overall η Samsung , τωρα αν καποιος φοβαται οτι θα γινει τζιχαντιστης με το να το παρει... Παντως ΠΡΙΝ το θεμα με το Note δεν ειχε ακουστει ποτε κατι για το S7...αυτο και μονο λεει πολλα..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Παμε λιγο παλι στην κουβεντα για τα tempered glass στο S7.

Μιλησα με ανθρωπο που εχει μαγαζι και εισαγει tempered glass,του εδειξα το δικο μου και μου ειπε οτι ολα τα tempered glass ειναι ακριβως ετσι.

Δεν καλυπτπυν ολη την οθονη...

Μετα τον ρωτησα αν κλυτερα ειναι να βαλω ενα full cover μου απαντησε καταφατικα μιας και αυτα καλυπτουν πλη την επιφανεια της οθονης,αλλα απο την αλλη μου ειπε οτι με την θηλη που φοραω το full cover σε λιγες μερες θα βγει,καιοτι καλυτερος συνδιασμος ειναι full cover και θηκη σιλικονης...Η μονη που μπαινει το full cover

Εγω φοραω spigen tough armour

παιδια γιατι δε μπαινει στο ιντερνετ οταν εργοποιω τα δεδομενα ? παλιοτερα εμπαινε σημερα που ανοιξα τα δεδομενα δε γινοταν τπτ μηπως θελει καμια ρυθμισει? whats up εχω

παιδια γιατι δε μπαινει στο ιντερνετ οταν εργοποιω τα δεδομενα ? παλιοτερα εμπαινε σημερα που ανοιξα τα δεδομενα δε γινοταν τπτ μηπως θελει καμια ρυθμισει? whats up εχω

Ίσως απλά δεν έχει καλο σήμα εκεί που είσαι, εγώ έχω 4G+ με what's up στην Θεσσαλονίκη

Ίσως απλά δεν έχει καλο σήμα εκεί που είσαι, εγώ έχω 4G+ με what's up στην Θεσσαλονίκη

Φιλέ μου δεν μπαίνει καθόλου και κάρτα έχω και δεδομένα μήπως θέλει καμία ρυθμίσει; μπορείς να μου στείλεις λίγο τις ρυθμίσεις σου

Φιλέ μου δεν μπαίνει καθόλου και κάρτα έχω και δεδομένα μήπως θέλει καμία ρυθμίσει; μπορείς να μου στείλεις λίγο τις ρυθμίσεις σου

κανε επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και λογικα θα εισαι οκ

Παιδιά, όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή package disabler μπορείτε να πείτε ποιες εφαρμογές μπορώ να απενεργοποιησω με ασφάλεια;

Επίσης πως γίνεται να φαίνονται στο status bar τα εικονίδια των εφαρμογών από τις οποίες έχω ειδοποιήσεις όταν είναι στο lockscreen?

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα εκει που ημουν στο ίντερνετ ξαφνικά ανέβασε θερμοκρασία και κόλλησε δεν εκανε τιποτα παρέμεινε η οθονη ανοιχτή στο άρθρο που διάβαζα. Ανεβασε θερμοκρασία σε σημείο που να μην μπορείς να το πιάσεις ειδικά τα μεταλλικά πλαϊνά για κανενα λογο και έκλεισε μόλις τελείωσε η μπαταρία. Μου έκανε κατι παρόμοιο προχθές αλλα ξεκολλησε κατευθείαν και ετσι δεν εδωσα σημασία. Τι να κανω?

Σημερα εκει που ημουν στο ίντερνετ ξαφνικά ανέβασε θερμοκρασία και κόλλησε δεν εκανε τιποτα παρέμεινε η οθονη ανοιχτή στο άρθρο που διάβαζα. Ανεβασε θερμοκρασία σε σημείο που να μην μπορείς να το πιάσεις ειδικά τα μεταλλικά πλαϊνά για κανενα λογο και έκλεισε μόλις τελείωσε η μπαταρία. Μου έκανε κατι παρόμοιο προχθές αλλα ξεκολλησε κατευθείαν και ετσι δεν εδωσα σημασία. Τι να κανω?

πρώτα απ όλα την επόμενη φορά που θα κολλήσει η συσκευή δε θα το αφήσεις να αδειάσει η μπαταρία! και αφού η συσκευή δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία θα κάνεις Soft reset = πατάς παρατεταμένα το power button +volume down Για περίπου 15 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα κάνει restart.

Τώρα για δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι περίεργο αλλά όχι ανησυχητικό! μπορεί να ευθύνεται οτιδήποτε! από εφαρμογή μέχρι την κάρτα sim! αν ξανασυμβεί ίσως για αρχή να σκεφτείς ένα factory reset.

Ωραια αυτο για το restart δεν το ήξερα. Τωρα το ξέρω. Υπάρχει κάποιο τεστ να κανω να δω αν δουλεύουν όλα σωστά? Και ποια θερμοκρασία πρεπει να εχει το κινητό?

Ωραια αυτο για το restart δεν το ήξερα. Τωρα το ξέρω. Υπάρχει κάποιο τεστ να κανω να δω αν δουλεύουν όλα σωστά? Και ποια θερμοκρασία πρεπει να εχει το κινητό?

Στο dialer γράψε *#0*# και κάνε όλα τα τεστ να δεις... Θερμοκρασία δεν είναι κάτι στάνταρ, κανα 30-40 λογικά θα ναι το νορμάλ, απλά επειδή είναι γυαλι το καπάκι πίσω, οι 40 βαθμοί έχουν αίσθηση σαν 50 πχ, λογικό

Δυστυχώς ξεκόλλησε το γυαλί στην μια πίσω γωνία. Ελάχιστα αλλά είναι εμφανής. Τι κάνω? Στέλνω e-mail στο σέρβις και με το πρόβλημα μου ή κάνω κάτι άλλο?. Ποιο είναι το σέρβις βασικά?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς ξεκόλλησε το γυαλί στην μια πίσω γωνία. Ελάχιστα αλλά είναι εμφανής. Τι κάνω? Στέλνω e-mail στο σέρβις και με το πρόβλημα μου ή κάνω κάτι άλλο?. Ποιο είναι το σέρβις βασικά?

Πως ξεκολησε το γυαλι;

Πως ξεκολησε το γυαλι;

Έλα ντε. Και το εχω μόνιμα σε θήκη. Αν βρω άλλο κινητό θα ανεβάσω Φωτογραφία.

Οπότε πια η διαδικασία?

Έλα ντε. Και το εχω μόνιμα σε θήκη. Αν βρω άλλο κινητό θα ανεβάσω Φωτογραφία.

Οπότε πια η διαδικασία?

Πάρε τηλέφωνο στην arvato (2105197500) στην Αθήνα. Μάλλον θα σε ζητήσουν να το στείλεις.

Εγώ θα επέμενα στο κατασκευαστικό λάθος και θα ζητούσα την δωρεάν αποκατάστασή του.

Φιλικά Γιώργος

Ποια αρβατο?? Τι του λες του ανθρώπου με τους απατεωνες?? Φιλε agriniopk στην smartec να παρεις τηλ! Αυτο ειναι το επισημο σερβις στην Αθηνα
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ποια αρβατο?? Τι του λες του ανθρώπου με τους απατεωνες?? Φιλε agriniopk στην smartec να παρεις τηλ! Αυτο ειναι το επισημο σερβις στην Αθηνα

Ευχαριστώ παιδιά. Θα ενημερώσω σχετικά

WP_20160918_10_45_56_Pro%20%282%29.jpg

WP_20160918_10_56_03_Pro%20%282%29.jpg

Χτες λόγο του ότι είχα κάποια επαγγελματική συνάντηση αφαίρεσα την θήκη και την έβαλα όταν ήρθα στο Γραφείο. Στην είσοδο όπως το κρατούσα βρήκε λίγο το κινητό πάνω στην πόρτα ξυστά που λέμε, από την πάνω πλευρά. Αν παρατηρήσετε μπορεί να το δείτε. Δικαιολογείτε όμως που το γυαλί έχει ξεκολλήσει από μέσα με μια ανεπαίσθητη επαφή με ξύλο πόρτας. Πόσο μιγιάγκιγτα τα φτιάχνει η samsung τα κινητά πλέον???

Edited by agriniopk

Καλημέρα.

Αγόρασα το Galaxy S7 σφραγισμένο κανονικά από μαγαζί και μετά από επικοινωνία με την Samsung μου είπε ότι βάσει του IMEI της συσκευής είναι από Σλοβακία και έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση.. το θέμα είναι ότι το κινητό όταν το άνοιξα σαν κυρία γλώσσα μου έβγαλε γερμανικά και στης πληροφορίες λογισμικού μου έχει PDA. G935FXXU1BPHJ και από ότι βλέπω στο sammobile λέει open Austria.. και όταν παω να Κάνω καταχώριση προϊόντος στο sait της Samsung μου λέει λάθος IMEI ...

Edited by fanispan
Στέφανος

Ευχαριστώ παιδιά. Θα ενημερώσω σχετικά

WP_20160918_10_45_56_Pro%20%282%29.jpg

WP_20160918_10_56_03_Pro%20%282%29.jpg

Χτες λόγο του ότι είχα κάποια επαγγελματική συνάντηση αφαίρεσα την θήκη και την έβαλα όταν ήρθα στο Γραφείο. Στην είσοδο όπως το κρατούσα βρήκε λίγο το κινητό πάνω στην πόρτα ξυστά που λέμε, από την πάνω πλευρά. Αν παρατηρήσετε μπορεί να το δείτε. Δικαιολογείτε όμως που το γυαλί έχει ξεκολλήσει από μέσα με μια ανεπαίσθητη επαφή με ξύλο πόρτας. Πόσο μιγιάγκιγτα τα φτιάχνει η samsung τα κινητά πλέον???

Ελπιζω φιλε μου επειδη φαινεται το χτύπημα να μην σου πουν οτι φταις και δεν σε καλυψουν με την εγγύηση. Πολλα γινονται πλεον με τα service.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)