tsoukis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Αν κολλάει το Android system ανεξαρτήτως μάρκας τηλεφώνου, φταίει η rom... Στην γυναίκα μου που εχει το A5 2016 από ελληνική cosmote που είχε έβαλα γερμανική και δδεν ανέβηκε ποτέ ξανά αυτή η τιμή Μια χαρά τότε. Εγώ πάντως από θέμα service το πήγα μου αλλάξανε ρομ στην smartech δούλεψε μια μέρα σωστά την επόμενη πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να το αποκτησω σε ενα ή σε δυο μηνες θα δω αναλογος. Και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1) Το εχει κανεις απο Κυπρο να μου πει εντυπωσεις αν του κανει και αυτου τα προβληματα με το WIFI - DATA 4G ; Με ενεργοποιηση λειτουργιας πτησης λυνεται το προβλημα ; Δηλαδη το ενεργοποιηω και το απενεργοποιηω αμεσος με ανοιχτα τα δεδομενα ή το wifi ; 2) Μπορειτε να μου ανεβασετε φωτογραφιες απο το ασπρο χρωμα απο μπροστα και απο πισω για να το δω πως ειναι οπως και το χρυσο χρωμα επισης. 3) Το ασπρο χρωμα φενονται οι δακτιλιες μας πιο ευκολα απ οτι το μαυρο χρωμα ; 4) Πως σας φενεται το ασπρο και το χρυσο παιδια ; Καλημερες καποιος να μ πει και μενα ; Για να ξερω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 καλημερα.Αλλα εχουν και αλλα δεν εχουν εικονιδιο στο πληκτρολογιο.Απο το Α5 2016 που εχω τωρα κανω κανονικα βιντεοκλησεις μεσω δικτυου χωρις ιντερνετ με ενα φιλο με J5<Δεν εχει εικονιδιο στο δικο του αλλα δεχεται>και με εναν με νοτε4 που εχει εικονιδιο.θεμα ρομ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλημερες καποιος να μ πει και μενα ; Για να ξερω. Το 2,3,4 μπορείς να τα δεις σε τόσα βίντεο στο YouTube, επίσης το πιο είναι πιο όμορφο είναι υποκειμενικο για τον καθένα. Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το 2,3,4 μπορείς να τα δεις σε τόσα βίντεο στο YouTube, επίσης το πιο είναι πιο όμορφο είναι υποκειμενικο για τον καθένα. Να σαι καλα προσωπικη εμπειρια θελω απο σας να μ πειτε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Να σαι καλα προσωπικη εμπειρια θελω απο σας να μ πειτε. Τοσα χρονια μαυρα κινητα αγοραζα αλλα οταν κοιτουσα τα s7 στο κσταστημα το μαυρο αφηνε πολλες δαχτυλιες και για αυτο αγορασα το ασπρο.εχονταςκαι την clear θηκη της samsung φαινεται πολυ ωραιο το κινητο για το χρυσο χρωμα.....τι να πω προσωπικη μου αποψη οτι εινιαι λιγο κιτς Παντως αν το αγοραζα τωρα το κινητο θα περνα το ασημι χρωμα(κριμα που δεν το χαν φερει αρχικα) Edited June 28, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Να σαι καλα προσωπικη εμπειρια θελω απο σας να μ πειτε. εγω πηρα το ασημι, ειχα και λευκο τηλεφωνο και μαυρο και κοκκινο. απλα στο σ7 το χρυσο μου εκανε πολυ ντουμντουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το ασημί και αν αφήνει δακτυλιες. Πανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αν κολλάει το Android system ανεξαρτήτως μάρκας τηλεφώνου, φταίει η rom... Στην γυναίκα μου που εχει το A5 2016 από ελληνική cosmote που είχε έβαλα γερμανική και δδεν ανέβηκε ποτέ ξανά αυτή η τιμή Πως βάζω άλλη rom στο s7 χωρίς να χάσω την εγγύηση? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Δε γινεται δυστυχως. Παντως απο ολες τις ρομ που δοκιμασα μονο 2 αξιζουνε. Η nyssa nexus s για τους οπαδους της απλοτητας και η superman. Απο πυρηνες ο στοκ ειναι πιο σταθερος με τους αλλους μπορει να εχεις oc η uv αλλα σε πολλους τυχαινουν κολληματα reboots κτλ. Edited June 29, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πως βάζω άλλη rom στο s7 χωρίς να χάσω την εγγύηση? Εφόσον μεσω odin φλασαρεις καποια stock rom απο το sammobile κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει κινδυνος να γραψει το knox το εχω κανει δεκαδες φορες το εκανα και με s7. Λενε οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα προσωπικα δεν το πιστευω οποσδηποτε η ευθυνη ειναι του καθενος οποτε η επιλογη δικη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το ασημί και αν αφήνει δακτυλιες. Πανικό επιβεβαιωνω πληρως ως κατοχος... αφηστε που το καλοκαιρι μπορειτε να κανετε και σινιαλο με την καθρεφτιζε πλατη του.:lol: επιλογη για λιγοτερες δαχτυλιες σαφως το ασπρο, αν και στο τελος της μερας μικρη σημασια εχει, μιας και ολοι τα βαζουμε σε θηκες. Σημερα εμενα εφαγε την πρωτη σαβουρντα σε μαρμαρο. Παλι καλα που φορουσε TPU αλλιως θα χαν κατεβει οι τζαμαριες νομιζω....:O Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πάντως το ς7 είναι το πρώτο android που έχω και ειδικά Samsung που δεν βλέπω τον λόγο για ροοτ.. Είναι στην τελευταία έκδοση android Για διαφημίσεις adguard Για ηχογράφηση κλήσης jit recorder Για bloatware ex package remove Για screen record Ez recorder Όλα δουλεύουν ρολόι πλέον Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πως απενεργοποιησατε το S Health; Με καποια τριτη εφαρμογη ή απο τις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Απενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις. Sent from SM-G935F Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Απενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις. Sent from SM-G935F Μπορείς να είσαι λίγο πιο αναλυτικός? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Υποθετω settings --> applications--> application manager --> s health --> disable Το απενεργοποιησα κι εγω αφου δεν το χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Γειά σας παιδιά. Έχω το LG G3 και πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να το αποχωριστο. Θα ήθελα να ρωτήσω για το S7 αξίζει λέτε να το πάρω ή να κοιτάξω το s6 που είναι και πιο φθηνό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Γειά σας παιδιά. Έχω το LG G3 και πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να το αποχωριστο. Θα ήθελα να ρωτήσω για το S7 αξίζει λέτε να το πάρω ή να κοιτάξω το s6 που είναι και πιο φθηνό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν δεν σε απασχολεί η αναβαθμισμενη κάμερα, η κάρτα μνήμης έως 200GB ,Τα 4 GB RAM , η καλύτερη μπαταρία, η καλύτερη κάρτα γραφικών , η αδιαβροχοποιηση και το ότι θα έχεις άλλες 2 νέες εκδόσεις android τότε άφοβα μπορείς να πάρεις το S6. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited June 30, 2016 by michaelp900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Πάντως το ς7 είναι το πρώτο android που έχω και ειδικά Samsung που δεν βλέπω τον λόγο για ροοτ.. Είναι στην τελευταία έκδοση android Για διαφημίσεις adguard Για ηχογράφηση κλήσης jit recorder Για bloatware ex package remove Για screen record Ez recorder Όλα δουλεύουν ρολόι πλέον Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να προσθέσω στα παραπάνω για πολύ παραπάνω επιλογές παραμετροποηση/customization σε UI/lock screen/notification center σε stock android/πληκτρολογιο. Sony xperia keyboard http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-xperia-app-stock-rom-t3263403 Good lock http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/good-lock/good-lock-24-0-10-release/good-lock-24-0-10-android-apk-download/ Next lock screen Nova prime Edited June 30, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά το bug που χανει το internet σε cosmote τηλέφωνα εχει να εμφανιστεί εδω και αρκετες μερες.Εφτιαξε σε όλους; Μακαρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά το bug που χανει το internet σε cosmote τηλέφωνα εχει να εμφανιστεί εδω και αρκετες μερες.Εφτιαξε σε όλους; Μακαρι.. Σε εμένα Νίκο πάντως έχει φτιάξει... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να προσθέσω στα παραπάνω για πολύ παραπάνω επιλογές παραμετροποηση/customization σε UI/lock screen/notification center σε stock android/πληκτρολογιο. Sony xperia keyboard http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-xperia-app-stock-rom-t3263403 Good lock http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/good-lock/good-lock-24-0-10-release/good-lock-24-0-10-android-apk-download/ Next lock screen Nova prime Λοιπόν φίλε..Ένα θα σου πω...με έφτιαξες πολύ άγρια με το good lock Τα σπάει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εφόσον μεσω odin φλασαρεις καποια stock rom απο το sammobile κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει κινδυνος να γραψει το knox το εχω κανει δεκαδες φορες το εκανα και με s7. Λενε οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα προσωπικα δεν το πιστευω οποσδηποτε η ευθυνη ειναι του καθενος οποτε η επιλογη δικη σου. Θέλω να βάλω άλλη ρομ γιατί ακόμα έχω το θέμα με το android system που δεν μπαίνει σε deep sleep μετά από την φόρτιση της συσκευής. το knox μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς ειναι; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως είναι και γενικό για όλες τις συσκευές. Η ολονυχτια φόρτιση δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία η δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα; δηλαδή να το βάλω να φορτισει στις 1 και να βγει από τη πρίζα στις 11 το άλλο πρωί, υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό; επίσης σε τέτοια περίπτωση είναι προτιμότερη η βασική φόρτιση η δεν έχει σημασία; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 το knox μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς ειναι; Tι είναι το Samsung KNOX και γιατί μας νοιάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts