polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μια βοήθεια εδώ κάποιος? Σας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Βαλτο για σιγουρια σε 2g οταν δε θες internet Αυτο εκανα και εχει τερμα σημα. Ανεπιτρεπτο να εχει τετοιο bug 600 ευρω ναυαρχιδα τριμηνου. Α ρε samsung τι να πω.. Οποτε το κραταω και περιμενω να το στρωσουν εν καιρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Και εμενα στο mobile operator γραφει vodafobe GR/20205 και CSC Country : Greece / GR , δηλαδη εδω η Vodafone πηρε το κινητο το ανοιξε και εβαλε τα δικα της μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Και εμενα στο mobile operator γραφει vodafobe GR/20205 και CSC Country : Greece / GR , δηλαδη εδω η Vodafone πηρε το κινητο το ανοιξε και εβαλε τα δικα της μεσα? Το θέμα είναι ότι δεν γράφει τίποτα άλλο. Στο mobile operator γράφει τον πάροχο της sim που έχεις μέσα. Το κινητό είναι αγορασμένο από cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Το θέμα είναι ότι δεν γράφει τίποτα άλλο. Στο mobile operator γράφει τον πάροχο της sim που έχεις μέσα. Το κινητό είναι αγορασμένο από cosmote. Δεν περνας παλι την εφαρμογη,λεω εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δεν περνας παλι την εφαρμογη,λεω εγω.... 3 φορές το έκανα και restart και πάλι το ίδιο μου βγάζει. Η έκδοση λογισμικού φαίνεται παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Εμενα γραφει Bootloader Version G930FXXU1APF3 PDA Version G930FXXU1APF3 CSC Version G930FVFG1APF3 Baseband Version G930FXXU1APEQ Τωρα αν εχω την τελευταια εκδοση, δεν το γνωριζω, αυτο λεει το τηλ οτι ειμαι ενημερωμενος EDIT: Απο την ωρα που απενεργοποιησα το S Health, σε κατασταση αναμονης, δεν πεφτει η μπαταρια τοσο γρηγορα οπως πριν. Αισθητη διαφορα. Edited June 27, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 3 φορές το έκανα και restart και πάλι το ίδιο μου βγάζει. Η έκδοση λογισμικού φαίνεται παρακάτω. Καλησπερα για πατα *#1234# και δες το csc τι γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπερα για πατα *#1234# και δες το csc τι γραφει. Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κωδικός ΜΜΙ Αυτό μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να το αποκτησω σε ενα ή σε δυο μηνες θα δω αναλογος. Και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1) Το εχει κανεις απο Κυπρο να μου πει εντυπωσεις αν του κανει και αυτου τα προβληματα με το WIFI - DATA 4G ; Με ενεργοποιηση λειτουργιας πτησης λυνεται το προβλημα ; Δηλαδη το ενεργοποιηω και το απενεργοποιηω αμεσος με ανοιχτα τα δεδομενα ή το wifi ; 2) Μπορειτε να μου ανεβασετε φωτογραφιες απο το ασπρο χρωμα απο μπροστα και απο πισω για να το δω πως ειναι οπως και το χρυσο χρωμα επισης. 3) Το ασπρο χρωμα φενονται οι δακτιλιες μας πιο ευκολα απ οτι το μαυρο χρωμα ; 4) Πως σας φενεται το ασπρο και το χρυσο παιδια ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κωδικός ΜΜΙ Αυτό μου βγάζει Απο Ελλαδα το πηρες το κινητο?Το οτι σου βγαζει αυτο μηνυμα εχει να κανει με το δικτυο.Δεν μπορεις να δεις την χωρα προελευσης του κινητου.Μιλα με Samsung να σου πουν εαν ειναι ευρωπαικη η συσκευη δινοντας το imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Απο Ελλαδα το πηρες το κινητο?Το οτι σου βγαζει αυτο μηνυμα εχει να κανει με το δικτυο.Δεν μπορεις να δεις την χωρα προελευσης του κινητου.Μιλα με Samsung να σου πουν εαν ειναι ευρωπαικη η συσκευη δινοντας το imei. Απο Ελλαδα ειναι. Καταστημα cosmote. edit: Το έβαλα σε recovery mode και έκανε κάτι σαν αναβάθμιση νομίζω. Στη οθόνη δείχνει τις εντολές που μπορείς να πραγματοποιήσεις με τα volume up/down και τερμα κάτω γράφει με λευκά γράμματα: Supported API: 3 #MANUAL MODE# -- Appling Multi-CSC... Applied the code CSC-Code : COS Succesfully applied multi-CSC. Έκανα επανεκκίνηση και έτρεξε κάτι εντολές που δεν πρόλαβα να δω και στο phone info πάλι δεν μου δείχνει τίποτα Edited June 27, 2016 by polteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αύριο θα το έχω στα χέρια μου . Το πρόβλημα τελικά με το σήμα εχει λυθεί με κάποια αλλαγή rom η κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Απο Ελλαδα ειναι. Καταστημα cosmote. edit: Το έβαλα σε recovery mode και έκανε κάτι σαν αναβάθμιση νομίζω. Στη οθόνη δείχνει τις εντολές που μπορείς να πραγματοποιήσεις με τα volume up/down και τερμα κάτω γράφει με λευκά γράμματα: Supported API: 3 #MANUAL MODE# -- Appling Multi-CSC... Applied the code CSC-Code : COS Succesfully applied multi-CSC. Έκανα επανεκκίνηση και έτρεξε κάτι εντολές που δεν πρόλαβα να δω και στο phone info πάλι δεν μου δείχνει τίποτα Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ποτε.Εγω θα μιλαγα με samsung να μου πουν οτι η συσκευη ειναι ευρωπαικη και ποιας χωρας ωστε να ειμαι σιγουρος οτι ισχυει η εγγυηση αλλα αφου το εχεις παρει απο καταστημα cosmote πολυ δυσκολο να μην ευρωπαικο μοντελο.Το αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως εχει περασμενη rom της cosmote και μπλοκαρει κατι με την vodafone sim.Εχεις δοκιμασει με καρτα sim cosmote να δεις εαν παιζει σωστα το csc? Edited June 27, 2016 by vaggelisp17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ποτε.Εγω θα μιλαγα με samsung να μου πουν οτι η συσκευη ειναι ευρωπαικη και ποιας χωρας ωστε να ειμαι σιγουρος οτι ισχυει η εγγυηση αλλα αφου το εχεις παρει απο καταστημα cosmote πολυ δυσκολο να μην ευρωπαικο μοντελο.Το αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως εχει περασμενη rom της cosmote και μπλοκαρει κατι με την vodafone sim.Εχεις δοκιμασει με καρτα sim cosmote να δεις εαν παιζει σωστα το csc? Όχι δεν έχω κάρτα της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μηπως ξερεις καποιος πως απενεργοποιείτε το φλας στις κλησεις και στις ειδοποιησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μηπως ξερεις καποιος πως απενεργοποιείτε το φλας στις κλησεις και στις ειδοποιησεις? Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Ακοή > Ειδοποίηση Φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 γιατι ρε παιδια μετα το τελευταιο update ρουφαει τοσο γρηγορα την μπαταρια? δεν εκανα reset,αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos78 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τα παιδιά που με βοήθησαν και χάσανε το χρόνο τους για το πρόβλημα μου. Το αποτέλεσμα το πήγα στο κατάστημα που το είχα πάρει κ μου είπανε αν τους το πήγαινα στης πρώτες 8 μέρες θα μου έδιναν άλλο καινούργιο,αλλά επειδή είχαν περάσει 10 μέρες μου το έβαλαν στον υπολογιστή επιτόπου μου έβαλαν άλλη ρομ ελληνική βεβαία και το πήρα μέσα σε μίση ώρα,μάλιστα έκατσα κ εκεί γιατί δεν θα τους έπαιρνε πολύ χρόνο,τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τα παιδιά που με βοήθησαν και χάσανε το χρόνο τους για το πρόβλημα μου. Το αποτέλεσμα το πήγα στο κατάστημα που το είχα πάρει κ μου είπανε αν τους το πήγαινα στης πρώτες 8 μέρες θα μου έδιναν άλλο καινούργιο,αλλά επειδή είχαν περάσει 10 μέρες μου το έβαλαν στον υπολογιστή επιτόπου μου έβαλαν άλλη ρομ ελληνική βεβαία και το πήρα μέσα σε μίση ώρα,μάλιστα έκατσα κ εκεί γιατί δεν θα τους έπαιρνε πολύ χρόνο,τέλος καλό όλα καλά. Η εγγύηση - υπηρεσία DOA είναι 7 ημερολογιακων ημερών από ότι γράφει το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν το έκανες επιστροφή εντός αυτής της περιόδου, θα το έστελνε σε επίσημο service για να αποδειχθεί κάτι που δεν υπάρχει στην ουσία. Κάποιο πρόβλημα δηλαδή. Το τηλέφωνο σου δεν είχε κάποιο πρόβλημα, απλά η ρομ σου δεν υποστήριζε βίντεο κλήση. Αν στο πήγαινε δηλαδή βάση της οδηγίας doa δεν θα στο άλλαζε. Νομίζω το θα στο άλλαζα επιτόπου ήταν εκ του ασφαλούς επειδή πέρασε το όριο ημερών. Αυτά στα γράφω γιατί με τον υπεύθυνο του καταστήματος μίλησα πάρα πολλές φορές πέρσι και ήθελε να με βγάλει τρελό. Τέλος πάντων σημασία τελικά έχει ότι έγινε η δουλειά σου. Σου άλλαξε ρομ και τέλος. Καλορίζικο και να το χαρείς. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos78 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Η εγγύηση - υπηρεσία DOA είναι 7 ημερολογιακων ημερών από ότι γράφει το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν το έκανες επιστροφή εντός αυτής της περιόδου, θα το έστελνε σε επίσημο service για να αποδειχθεί κάτι που δεν υπάρχει στην ουσία. Κάποιο πρόβλημα δηλαδή. Το τηλέφωνο σου δεν είχε κάποιο πρόβλημα, απλά η ρομ σου δεν υποστήριζε βίντεο κλήση. Αν στο πήγαινε δηλαδή βάση της οδηγίας doa δεν θα στο άλλαζε. Νομίζω το θα στο άλλαζα επιτόπου ήταν εκ του ασφαλούς επειδή πέρασε το όριο ημερών. Αυτά στα γράφω γιατί με τον υπεύθυνο του καταστήματος μίλησα πάρα πολλές φορές πέρσι και ήθελε να με βγάλει τρελό. Τέλος πάντων σημασία τελικά έχει ότι έγινε η δουλειά σου. Σου άλλαξε ρομ και τέλος. Καλορίζικο και να το χαρείς. σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου. πριν το παω στο καταστημα μου ειπε οτι θα το πηγαινε στην σαμσουνγκ ,,ετσι πηρα τηλ την σαμσουνγκ κ τους ειπα το προβλημα μου,μου ειπαν να το παω σε αυτους χωρίς χρεωση κ οτι θα λυνοταν το προβλημα,αλλα προτιμησα το καταστημα γιατι μου το εφτιαξε αμεσος .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Βρήκα την υγεία μου αλλά και η μπαταρία μαζί, απενεργοποιοντας το S health. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 γιατι ρε παιδια μετα το τελευταιο update ρουφαει τοσο γρηγορα την μπαταρια? δεν εκανα reset,αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη..! Δες αν σου κολλάει το android system εμένα θέλει restart μετά από κάθε φόρτιση...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/21fd381406ebc1f9ce3f8494158119de.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/3164bdb610a55814a31e804170e12028.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δες αν σου κολλάει το android system εμένα θέλει restart μετά από κάθε φόρτιση...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/21fd381406ebc1f9ce3f8494158119de.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160627/3164bdb610a55814a31e804170e12028.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κολλάει το Android system ανεξαρτήτως μάρκας τηλεφώνου, φταίει η rom... Στην γυναίκα μου που εχει το A5 2016 από ελληνική cosmote που είχε έβαλα γερμανική και δδεν ανέβηκε ποτέ ξανά αυτή η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 του εκανα ενα ρισταρτ και το παρακολουθω.Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts