Jump to content

[LG G3] Custom ROMs

takis6666
 Κοινοποίηση

Τι ρομ τρεχετε?  

8 members have voted

1. 1. Τι ρομ τρεχετε?

• Cm13
    • Ressurection Remix
    • Xenon hd
    • fulmics mm
      0
    • fulmics lollipop
      0
    • cloudy
    • aicp 11
      0
    • broken
      0
    • xosp
      0
    • blissrom
      0
    • broken
      0
    • prime
    • mokee
      0
    • Vrtoxin
      0
    • orion os
      0

Recommended Posts

Καθόλου... Απλώς πρέπει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω από το να φλασαρεις. Τον κερνελ τον βρίσκεις XDA. Το βάζεις όπως και την ρομ. Φυσικά ΠΆΝΤΑ μετά την ρομ.

Από εκεί και πέρα συγκεκριμένες ρυθμίσεις θα βρεις είτε εδώ στο θέμα των τροποποιησεων είτε στο θέμα του κερνελ στο XDA.

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 377
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραια ευχαριστω, οποτε πρωτα περναμε την ρομ ,μετα το κερνελ ,με τον ιδιο τροπο και τα δυο, πχ εγω με twrp θα τα περασω και τα δυο.
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Καλησπέρα, έχω και εγώ εδώ και λίγους μήνες το g3 3gb ram , είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα λεφτά του. Διάβαζα το forum και θα ήθελα την γνώμη σας σε ποια ρομπότ να καταλήξω.. Με ενδιαφέρει η μπαταρία και η κάμερα αν γίνεται να μην υπάρχει και κάποιο lag ακόμα καλύτερα

εχει σε στοκ βασισμενες οπως cloudy (καλυτερη και ποιο σταθερη σε ολα) και σε CM που βασιζονται στο καθαρο αντροιντ με μικρες ελειψεις οπως πχ ραδιοφωνο και μερικα θεματακια στην καμερα και στην μπαταρια.προσωπικα γουστα η επιλογη.εγω προτεινω cloudy με ui απο g4.
:ninja:

• 2 weeks later...
Υπάρχει καποιος οδηγος για το πως κανω ρουτ;; lg-d855 android 5,0, κερνελ 3,4,0

ριξε μια ματια εδω και κανε ολα τα βηματα

οταν γινει ρουτ κατεβασε το autorec απο playstore για να αλλαξεις το ρεκοβερυ αν θες να βαλεις αλλη ρομ πειραγμενη. Edited by stauros2653

Υπάρχει καποιος οδηγος για το πως κανω ρουτ;; lg-d855 android 5,0, κερνελ 3,4,0

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/d855-one-click-root-twrp-recovery-t3072767

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδια!!! Επειδη δν βγαζω ακρη με ολα αυτα.....Μηπως μπορειται να μου πειτε best rom για LG G3 μετα απο τις εμπειριες σας ??

από aosp η xenonhd είναι πολύ καλή, από lg based cloudy.αν και σε lg based σταμάτησαν να ασχολούνται, σε aosp γίνεται πανικός
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

αυτή έχω ναι, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι από εδώ, δεν έχω το παραμικρό θέμα.δεν έχει όμως τίποτα της lg να ξέρεις

έχει knock off είτε πατώντας στο στατους μπαρ 2 φορές είτε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el

link για την rom http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/official-xenonhd-5-1-stable-t3167293

Knock code εννοείται δεν έχει. Knock on έχει. Knock off αυτή δεν έχει.

Φτιαξανε το knock on;

Πρακτικά λοιπόν δεν έχει Knock off. Επίσης με την εφαρμογή ναι γίνεται αλλά μόνο όταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό. Στην lockscreen δεν έχει knock off. Έχεις μόνο στην status bar που είναι διαφορετικό πράγμα και δεν βολεύει τόσο πολύ σε χρήση ενός χεριού. Σε άλλες ρομ υπάρχει και το knock off σε lockscreen.

Φτιαξανε το knock on;

Εδώ και πολύ καιρό το έχουμε πει αυτό. Σποραδικά μπορεί αν σου βγάλει πρόβλημα μετά από κλήση αλλά επανέρχεται μόνο του μετά από κάποια ώρα. Ωστόσο παρατήρησα ότι αν μετά από κλήση σβήσω την οθόνη με το κουμπί το Knock on δουλεύει ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

εγγυηση ραδιοφωνο (σε aosp).μπαταρια, κερδιζεις ποιο ελαφρια ρομ(σεaosp παντα), σε stock based μονο την εγγυηση,κερδιζεις σε λειτουργιες που προστιθενται απο αλλο μοντελο πχ g4.

εγώ δεν έχω θέμα με knock on, λειτουργεί πάντα ακόμα και μετά από κλήσεις

Πρακτικά λοιπόν δεν έχει Knock off. Επίσης με την εφαρμογή ναι γίνεται αλλά μόνο όταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό. Στην lockscreen δεν έχει knock off. Έχεις μόνο στην status bar που είναι διαφορετικό πράγμα και δεν βολεύει τόσο πολύ σε χρήση ενός χεριού. Σε άλλες ρομ υπάρχει και το knock off σε lockscreen.

Εδώ και πολύ καιρό το έχουμε πει αυτό. Σποραδικά μπορεί αν σου βγάλει πρόβλημα μετά από κλήση αλλά επανέρχεται μόνο του μετά από κάποια ώρα. Ωστόσο παρατήρησα ότι αν μετά από κλήση σβήσω την οθόνη με το κουμπί το Knock on δουλεύει ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ

αυτο μου ελειψε πολυ στην lockscreen το Κnock off που ειχε η rr και δεν εχει η xenon hd και καποια αλλα μικροπραγματα που δεν εχει και βολευουν πολυ. Τα εχει ομως ολα το Gravitybox. Δοκιμασετο το αμα θες εχει ολα οσα της λειπουν +το lockscreen knock off.

αυτο μου ελειψε πολυ στην lockscreen το Κnock off που ειχε η rr και δεν εχει η xenon hd και καποια αλλα μικροπραγματα που δεν εχει και βολευουν πολυ. Τα εχει ομως ολα το Gravitybox. Δοκιμασετο το αμα θες εχει ολα οσα της λειπουν +το lockscreen knock off.

Το knock off σιγα.Με nova launcher το ελυσες το προβλημα.Αλλωστε ο στοκ launcher της Google ειναι πολυ απλος και ασχημος(για μενα).Το knock on ηταν το προβλημα που δεν μπορουσε να λυθει.

Εγω λογω καμερας και quick circle παραμενω με stock based rom.

Το knock off σιγα.Με nova launcher το ελυσες το προβλημα.Αλλωστε ο στοκ launcher της Google ειναι πολυ απλος και ασχημος(για μενα).Το knock on ηταν το προβλημα που δεν μπορουσε να λυθει.

Εγω λογω καμερας και quick circle παραμενω με stock based rom.

Δεν εννοω αυτο. Δεν ειχα ποτε θεμα με knock off. Knock off σε lockscreen λεω. Οταν πατας διπλο click να ανοιξει το κινητο και εισαι στην lockscreen να μπορεις να την κλειδωση με διπλο click χωρις να χρειαζεται να μπεις μεσα στο κινητο η να πατησεις διπλο click στην status bar για να κλειδωση. Απλα να πατησεις διπλο click στην ηδη κλειδωμενη οθονη και να κλειδωση. Κατι που βολευει απειρα ιδικα αμα κοιμασε κιολας και θες να δεις την ωρα και να κλειδωση το κινητο. Και αυτο γινεται με gravitybox επειδη στην xenon hd λιπη το συγκεκριμένο κολπακι οπως και αρκετα αλλα τετοια πραγματα διευκολυνσης τα οποια ομως τα παρεχει το gravitybox. Το quick circlet mode στο xda δεν λειτουργει? η κανα παρομοιο?

καλημερα σας,

εβαλα την xenonhd γιατι εχω πολυ συχνα πυκνα restarts με τo λειτουργικο της μαμας.

ειναι πολυ πιο γρηγορο και μου αρεσει το design, ομως,

δεν καταλαβαινω πως κανω update το οποιο μου λεει οτι ειναι διαθεσιμο, το κατεβαζω, και μετα?

στην cyanomod υπαρχει to cm το οποιο το εκανε αυτοματα, στην xenonhd?

ευχαριστω,

αχιλλεας

• The title was changed to [LG G3] Custom ROMs