djkostas20 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Γρηγόρη όταν ακούς LG stock based παίζουν όλα διότι έχει το UI και το framework της LG. Όταν ακούς AOSP/CM based χρειάζονται τροποποιήσεις ή δεν παίζουν διάφορες εφαρμογές της LG. Αυτονομία σαν XenonHD με Nebula δεν θα βρεις... Το ίδιο ισχύει και για ταχύτητα/απόκριση. Είναι δεδομένο αυτό. Αν και η novastock με xceed πάει μια χαρά!!! Τώρα υπάρχουν πολλές να βάλεις. Google and XDA them. Σαν προτάσεις υπάρχει πάντα η κλασική επιλογή της cloudy. Novastock που έχω και εγώ είναι καλή. Είναι η flumics που έχει support και άλλες. Διάβασε και δοκίμασε. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και τον κόπο σας. Εννοείται δεν έχω κάποιο παράπονο από την xenon HD με nebula kernel το μόνο που με χαλάει είναι αυτό το χαρακτηριστικό της κάμερας στην μπροστινή λειτουργία και το qremote, το ραδιόφωνο δεν το χηρισμοποιουσα. Όσο για την κάμερα έχω περάσει custom από ένα άλλο θέμα που είχα βρει, απλά σας είπα τι μου λείπει. Όπως και να έχει θα κάνω μια έρευνα ακόμα και το πολύ πολύ κάνω μια παραγγελία μιας δεύτερης μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να παραθεσει link για nova stock ;;; Ευχαριστω Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να παραθεσει link για nova stock ;;; Ευχαριστω https://mega.nz/#!mAFATRZL!dgPkdUim-R9vfjDlYi9wZffA_NTcjLUQdQlnLs7q0Ew Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παιδιά έχω θέμα με το g3 tweaks και κατέβασα και το unlocker αυτής αλλά δεν μου το αναγνωρίζει η εφαρμογή και δεν μου ξεκλειδώνει κάποια πράγματά. Σβησε το lucky patcher και θα αναγνωρισει το unlocker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 καλη χρονια σε ολους.Θελω να ρωτησω αν με την cloudy 2,5 υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει το quick cyrcle γιατι στο δικο μου δεν δουλευει. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ψηφιστε την ρομ που σας αρεσει περισσοτερο... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ξεχασει και μερικες.. ειναι παρα πολλες και δεν χωρανε ολες σε ενα ποστ... Candy aosp, limitless,unique,stock..... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 σε λολιποπ ειχα cloudy και σε mm εχω unick.πρεπει να χωρισεις την ψηφοφορια σε λολιποπ και σε mm.δεν αναφερεις την unick ας θεωρηθη ψηφος για mm. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Cloudy προς το παρόν, μέχρι να βρω χρόνο για clean official mm και fulmics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Θα ηταν καλο να τα ποσταρετε υπο την ακολουθη μορφη: Rom: Kernel: Launcher: Texting: Keyboard: Wallpapers: Θα ηταν ενδιαφερον αν δικαιολογουσατε τον λογο που επιλεξατε την συγκεκριμένη επιλογη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom: cm13 Kernel: cm kernel Launcher:action launcher 3 Texting: textra Keyboard:chrooma Wallpapers: unusual,evolve,backdrops Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βάλε και ένα ss από την αρχική οθόνη να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Βάλε και ένα ss από την αρχική οθόνη να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά. Φιλος δεν εχω σταθερή κεντρικη προς το παρόν... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Για ποιον λογο εχεις καταληξει στο chrooma για keyboard? Οταν κατασταλαξω και εγω με τις ρομ θα ποσταρω,αλλα προς το παρον με την κυκλοφορια της MM γινεται χαμος :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Για ποιον λογο εχεις καταληξει στο chrooma για keyboard? Οταν κατασταλαξω και εγω με τις ρομ θα ποσταρω,αλλα προς το παρον με την κυκλοφορια της MM γινεται χαμος :D . Φρεσκια εναλλακτικη Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Γραψτε ρε σεις κάνα set up Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Rom: stock lollipop Kernel: stock Launcher: Nova prime Texting: stock/textra Keyboard: google keyboard Wallpapers: backdrops Προς το παρόν με βολεύει κάτι τέτοιο. Σαν μελλοντικές προσθήκες σκέφτομαι την mm προφανώς και το chrooma keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) rom..limitles dual v.4.1 kernel..stok και γενικα ολα στοκ σε εμφανιση απο g5 (δεν ανεβαινει η φωτο και δεν ξερω γιατι) Edited April 10, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Rom: stock lollipop Kernel: stock Launcher: Nova prime Texting: stock/textra Keyboard: google keyboard Wallpapers: backdrops Προς το παρόν με βολεύει κάτι τέτοιο. Σαν μελλοντικές προσθήκες σκέφτομαι την mm προφανώς και το chrooma keyboard. Ωραία homescreen Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Rom: Τι-Χ v1.5Α Kernel: Xceed Launcher: Nova prime + miui icon pack Texting: Stock Keyboard: Stock LG + ios theme Wallpapers: Aυτη που βλεπετε http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/Screenshot_2016-04-11-09-35-09_zps6end5vq0.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/Screenshot_2016-04-11-09-35-15_zpsem3vmcm8.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/Screenshot_2016-04-11-09-42-18_zpsuvrhbmte.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μονο εγω δεν μπορω να ανεβασω φωτο?:mad::blink: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 photobucket...κανω Login με το fb και μου λυνει τα χερια χρονια τωρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 το θεμα ειναι οτι εχω ανεβασει κατα καιρους αλλα μερικες φορες δεν το δεχεται αν και ειμαι στα ορια που θετει το φορουμ(μεγεθος αρχειου) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ξερω τι λες...Εχω κανει εικονα σε μεγεθος γραμματοσημου και επιμενει να λεει οτι εχω υπερεβει τα ορια , για αυτο κατεληξα σε λυση εκτος του φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ωραία homescreen Thanks mate! :up: Πάντως επειδή και γω είχα πρόβλημα με το uploading φωτογραφιών λόγω ορίου του φόρουμ, το έλυσα ως εξής. Έκανα push το screenshot μέσω pushbullet από το κινητό στον chrome (στο pushbullet extension), το άνοιξα και απλά πρόσθεσα το link του chrome στην απάντησή μου και όχι την ίδια τη φωτό! Problem solved! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 αν και ξεφυγαμε δεν θα ηταν καλυτερο να γινει,αν γινεται,κατι απο τους διαχειριστες του σαιτ και να μην ψαχνομαστε οσοι δεν ξερουμε απο αλους τροπους? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts