Jump to content

[LG G3] Custom ROMs

takis6666
 Κοινοποίηση

Τι ρομ τρεχετε?  

8 members have voted

1. 1. Τι ρομ τρεχετε?

• Cm13
    • Ressurection Remix
    • Xenon hd
    • fulmics mm
      0
    • fulmics lollipop
      0
    • cloudy
    • aicp 11
      0
    • broken
      0
    • xosp
      0
    • blissrom
      0
    • broken
      0
    • prime
    • mokee
      0
    • Vrtoxin
      0
    • orion os
      0

Recommended Posts

γύρισα με flashtool σε στοκ με γκάμπριελ κέρνελ και μερικά μοντς.ο λόγος κυρίως είναι η κάμερα, είναι απίστευτα καλύτερη η xcam και η στοκ χωρίς να κάνεις ούτε μισή ρύθμιση βγάζει τρομερά καλές φώτο, όλες οι άλλες έχουν θέματα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 377
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου μήπως μπορείς να μου πεις πιο αρχείο ακριβώς πρέπει να κατεβάσω για τον kernel του γκαμπριελ...κατεβασα ένα προχθές αλλά ευτυχώς που είχα πάρει backup.. Και η διαδικασία εγκατάστασης είναι η γνωστή έτσι;;

https://mega.nz/#F!jVMXWIJZ!6fkIFnO-JNUOf2nYgfm7Hw

το 855 θες όχι όλα....

ο Gabriel-0.8.1-d είναι ο τελευταίος.το architc είναι για battery και το ubertc για perfomance.εγώ έχω το architc και μια χαρά σφαίρα πάει με το προφίλ του bullet.

για μένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός σε στοκ based, τι cloudy και σαχλαμάρες.

εννοείτε πάντα backup πριν από οτιδήποτε

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

παιδια καλησπερα,μια ερωτηση,αν ρουταρω,καταργησω καποιες εφαρμογες,βαλω greenify και μεινω απλα στοκ θα δω βελτιωση

στην μπαταρια ή πρεπει να αλλαξω ρομ για να δω αποτελεσμα.

Ουτε 2,5 ωρες οθονη δεν βγαζω.

Αν αλλαξω ρομ τελικα τι προτεινετε και φυσικα να εχει σωστη καμερα γιατι απο οτι διαβαζω στις ρομ

υπαρχει θεμα με την καμερα

2,5 ώρες? Εμένα αυτό μου κάνει σε θέμα χρήσης. Πολύ λίγο μου ακούγεται. Τι χρήση κάνεις?

Google Pixel 6 Pro

Παιδιά η lion 5.5 είναι εκπληκτική Rom εντελώς απροβλημάτιστη, με πολύ καλή αυτονομία και ταχύτατη,ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα την προτείνω οπωσδήποτε για τους φαν των stock based roms.
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Παιδιά η lion 5.5 είναι εκπληκτική Rom εντελώς απροβλημάτιστη, με πολύ καλή αυτονομία και ταχύτατη,ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα την προτείνω οπωσδήποτε για τους φαν των stock based roms.

Βασισμενη στην ρομ του cloudyfa δεν ειναι αυτη;

εχει κατι παραπανω απο την cloudy? δοκιμασες και τις δυο?εαν ναι κανε ενα micro revieu αν το γραφω σωστα,

:ninja:

εχει κατι παραπανω απο την cloudy? δοκιμασες και τις δυο?εαν ναι κανε ενα micro revieu αν το γραφω σωστα,

Εμένα η cloudy δεν έπαιξε ποτέ σωστά και μιας και την κράτησα πολύ λίγο δεν μπορώ να έχω γνώμη,όσο για την lion θα μπορούσα να πω ότι είναι μια αλαγκάριστη rom με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας,καλές θερμοκρασίες,πολύ γρήγορη,όλες οι εφαρμογές τις lg δουλεύουν σωστά και με πολλές επιλογές όσο αναφορά το interface κατά την εγκατάσταση όπως και τα mode Navbar 30 DPİ και Color Combination.

Τέλος πρέπει να είναι η πρώτη φορά που δεν έχω την ανάγκη αλλαγής του launcher σε nova για τον λόγο ότι ο default δουλεύει υποδειγματικά.

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

2,5 ώρες? Εμένα αυτό μου κάνει σε θέμα χρήσης. Πολύ λίγο μου ακούγεται. Τι χρήση κάνεις?

κλασσικη χρηση,ιντερνετ με wifi οχι data,facebook απο εφαρμογη,καθολου παιχνιδια,καμια ωρα ομιλια

το τηλεφωνο το εχω απο γεναρη

φωτεινοτητα στο αυτοματο

Κάποια εφαρμογή σου τρώει ή όλο αυτό το κάνεις υπό το φως του ηλίου... Χωρίς data, με 2g και browsing, chatting, social, forums μόνο σε WIFI? Τουλάχιστον 4-5 ώρες. Ακόμα και σε τελειώς στοκ.

Πάντα μιλάμε για 24ωρο χρήσης έτσι? Άλλο οι 2,5 ώρες σε 24 και άλλο σε 40-48 ώρες ή παραπάνω.

Google Pixel 6 Pro

Κάποια εφαρμογή σου τρώει ή όλο αυτό το κάνεις υπό το φως του ηλίου... Χωρίς data, με 2g και browsing, chatting, social, forums μόνο σε WIFI? Τουλάχιστον 4-5 ώρες. Ακόμα και σε τελειώς στοκ.

Πάντα μιλάμε για 24ωρο χρήσης έτσι? Άλλο οι 2,5 ώρες σε 24 και άλλο σε 40-48 ώρες ή παραπάνω.

πως να τσεκαρω ποια εφαρμογη;χωρις wakelock detect και ροοτ δεν γινεται

π.χ. τωρα εχει μπαταρια 85% με usage on battery 3h

screen 44% (33min)

android system 17%

android os 11%

facebook 6%

google play services 5%

voice calls 3%

phone idle 2%

και φωτεινοτητα 65% απο το πρωι και οχι στο αυτοματο γιατι νομιζω οτι ακομα

και αυτο τρωει μπαταρια λογω αισθητηρα

android system 17%???? και android OS 11% ??? Πολύ μου ακούγονται αυτά. Τέσπα για μπαταρία συνέχισε το στο σωστό θέμα. Εδώ βγαίνου off topic

Google Pixel 6 Pro

android system 17%???? και android OS 11% ??? Πολύ μου ακούγονται αυτά. Τέσπα για μπαταρία συνέχισε το στο σωστό θέμα. Εδώ βγαίνου off topic

ok ευχαριστω για τις απαντησεις

Καλησπερα παιδια μολις εκανα ροοτ το τηλεφωνο μου ,και θα ηθελα να μου πειτε εσεις τι εφαρμογες εχετε σβησει η ποιες μπορεις να σβησεις, χωρις να εχεις επιπλοκες στην λειτουργια της συσκευης.
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Καλησπερα παιδια μολις εκανα ροοτ το τηλεφωνο μου ,και θα ηθελα να μου πειτε εσεις τι εφαρμογες εχετε σβησει η ποιες μπορεις να σβησεις, χωρις να εχεις επιπλοκες στην λειτουργια της συσκευης.

εγω ασβησα chrome,talkback,περιπτερο βιβλια ταινιες google,drive(cloud) play google,(οχι πλαυστορ) χανγκαουτ γιατι απλα δεν τα χρειαζομαι και δεν επιρεαζουν σε τιποτα.

Καλησπέρα σε όλους! τώρα μια εβδομάδα με lion 5.5 custom Rom. Και έχοντας βάλει και το πρόγραμμα seeder. Πραγματικά δεν έχω λόγια για την συσκευή! Και από πατάρια και από ταχύτητα όλα δουλεύουν άψογα!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα.. Καλό φθινόπωρο σε όλους!!

• 2 weeks later...

Θελω να περασω μια αλλη ρομ στο g3 32gb που εχω αλλα εχω χαθει και δεν ξερω ποια να περασω ??

Μπορει κανεις να μου πει με λιγα λογια τα θετικα και τα αρνητικα ,περισοτερο για την CM12 official,cloudy ,lion 5.5.

Ευχαριστω

Εχω περασει και twrp, εχω κανει και back up, ειμαι ετοιμος να ακουσω γνωμες σχετικα με τις ρομ που αναφερω ποιο πανω .

cm καλη απλη χωρις bloatware γρηγορη εχει καποια θεματα με καμερα,δεν εχει ραδιοφωνο.cloydy απλα οτι καλυτερο κοντα στην στοκ με εμφανιση και οχι μονο απο g4,lion5.5 εξισου καλη αλλα εγω προπτιμω την cloudy.να συμπληρωσω οτι οι aosp οπως cm εχουν καπως παραπανω καταναλωση μπαταριας.καλες δοκιμες

cm καλη απλη χωρις bloatware γρηγορη εχει καποια θεματα με καμερα,δεν εχει ραδιοφωνο.cloydy απλα οτι καλυτερο κοντα στην στοκ με εμφανιση και οχι μονο απο g4,lion5.5 εξισου καλη αλλα εγω προπτιμω την cloudy.να συμπληρωσω οτι οι aosp οπως cm εχουν καπως παραπανω καταναλωση μπαταριας.καλες δοκιμες

Διαφωνώ με το τελευταίο... Δεν θα έλεγα παραπάνω κατανάλωση πλέον! Πιο παλιά ίσχυε αυτό...

Πλέον ειδικά εάν τις συνδυάσεις με Nebula kernel έχεις τρομερή αυτονομία. Αν δε tweakαρεις και 2-3 πραγματάκια τότε φτάνεις σε τρομερή αυτονομία!!!

Για CM η καλύτερη με διαφορά θεωρώ ότι είναι η RR(Resurection Remix), τώρα είμαστε στην 5.5.6.

Αλλά είδα ξανα ξεκίνησε η Liquidsmooth που στο S4 ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει ποτέ.

Από stock based: Μόνο cloudy και lion για μένα. Ίδιες θα τις χαρακτήριζα. Και σε στοκ based μπορείς να βάλεις Gabriel kernel Και να βελτιώσεις με κάποια προφίλ ρυθμίσεων την αυτονομία χωρίς να χάσεις σε επιδόσεις.

Stock based custom:

(+) LG UI(για όποιον τον χαλάει το πιο απλό σκέτο android), καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας, ραδιόφωνο

(-) Λιγότερο smooth από οποιαδήποτε CM/AOSP rom

CM/AOSP roms:

(+) Stock Android UI(προσωπικά ότι καλύτερο), απίστευτα smooth και lagfree εμπειρία

(-) Χειρότερη κάμερα( μπορείς με διάφορες εφαρμογές να την βελτιώσεις σε πάρα πολύ καλό επίπεδο), ραδιόφωνο(δεν είναι αρνητικό για μένα)

(=) Μπαταρία. Εδώ ίσως ΠΛΕΟΝ θα έλεγα έχει καλύτερα αποτελέσματα η CM. Αλλά γενικότερα εγώ τις βάζω στο ίδιο. Απλώς με έναν άλλο κέρνελ και σωστές ρυθμίσεις ανεβαίνει πολύ περισσότερο η απόδοση σε αυτονομία στις CM παρά στις LG based. Άρα θα μπορούσαμε να το πάμε στα θετικά των CM.

Τα παραπάνω τα λέω με ίδιο setup σε όλες τις ρομ πάντα και έχοντας δοκιμάσει κάθε μία ρομ για παραπάνω από εβδομάδα. ΟΛΕΣ όμως.

Google Pixel 6 Pro

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο ,να ρωτησω ειναι αρκετα δυσκολο να βαλεις αλλον kernel και να τον ρυθμισης οπως λες Djkostas20 ? Edited by AIWA

• The title was changed to [LG G3] Custom ROMs