Alkis27 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Και εμένα!!!παρέα κάνουν χεχε! Ναι ? χεχεχε αντε ωραία θα έρθουν μαζί :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σημερινό status "The item is on transport to the country of destination". Πάμε καλά... ξέρει κανείς από εκεί και πέρα πώς πάει το πράγμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδιά σταματήστε το τσουκου-τσουκου γκολ και κάντε κανένα review όταν έρθει. Το λιγουρεύομαι, αλλά είναι ακριβούτσικο το άτιμο, 3gb ram έχει μέχρι και το vernee thor... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Παιδιά σταματήστε το τσουκου-τσουκου γκολ και κάντε κανένα review όταν έρθει. Το λιγουρεύομαι, αλλά είναι ακριβούτσικο το άτιμο, 3gb ram έχει μέχρι και το vernee thor... Τι αλλο θελεις να μαθεις περα απ οσα εχουν γραφτει απο δυο κατοχους ολους και ολους αυτης της συσκευης :lol: Επισης πιστευω να εχεις συγκρινει το vernee thor να δεις κατα ποσο κατωτερο ειναι σε τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα και σε ποιοτητα. Edited July 4, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υποθέτω ότι θέλω να ακούσω ότι αξίζει τα λεφτά του.. :) Έπρεπε ή να το βγάλει με 4gb ram ή να το βγάλει σε τιμή λίγο πάνω από mi4c... Περίμενα να πέσει το mi5, δεν πέφτει το mi5. Να περιμένω να πέσει αυτό, μάλλον δε θα πέσει και αυτό... Έχει led και φωτιζόμενα πληκτρα; gps καλό; οθόνη φωτεινη; Πόσες εφαρμογές κραταει ανοιχτές; Το mi4c με ελληνική ρομ τις κρατάει όλες, δηλαδή 20, όσες είναι το όριο στις πρόσφατες εφαρμογές... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Υποθέτω ότι θέλω να ακούσω ότι αξίζει τα λεφτά του.. :) Έπρεπε ή να το βγάλει με 4gb ram ή να το βγάλει σε τιμή λίγο πάνω από mi4c... Περίμενα να πέσει το mi5, δεν πέφτει το mi5. Να περιμένω να πέσει αυτό, μάλλον δε θα πέσει και αυτό... Έχει led και φωτιζόμενα πληκτρα; gps καλό; οθόνη φωτεινη; Πόσες εφαρμογές κραταει ανοιχτές; Το mi4c με ελληνική ρομ τις κρατάει όλες, δηλαδή 20, όσες είναι το όριο στις πρόσφατες εφαρμογές... Φυσικα και εχει φωτιζομενα πληκτρα και led ειδοποιησεων. Η οθονη του πολλη καλη οπως στα περισσοτερα νεα xiaomi. Το gps δεν το εχω χρησιμοπιησει και γενικοτερα δεν μου χρησιμευει μιας και δεν οδηγω, αλλα σε παλιοτερο post ειχα ανεβασει screenshot με την εφαρμογη gps test οταν το ειχα παραλαβει και ειχε βρει πολλους δορυφορους σε ελαχιστα δευτερολεπτα. Ουσιαστικα ειναι το ιδιο με το Mi4c αλλα μια πιο αναβαθμισμενη εκδοση του με τον αισθητηρα αποτυπωματων, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που δινει πιο premium αισθηση, δυνατοτητα επεκτασης μνημης αν δε χρησιμοποιεις δευτερη sim, εσωτερικη μνημη στα 64gb που δεν ειχε το Mi4c και φυσικα μεγαλυτερη μπαταρια με καλυτερη αυτονομια απο το Mi4c που ειχα πριν. Προσωπικα βλεπω χρονους οθονης πολυ μεγαλυτερους απο οτι με το 4c! Το Mi5 εννοεις πτωση τιμης προφανως για το 128αρι. Ναι σε αυτο σιγουρα θα περιμενεις πολυ για να δεις πιο προσιτες τιμες εκτος αν πεσει δραματικα η τιμη του οταν θα κυκλοφορησει το Mi5s αν αληθευουν οι φημες! Δεν ξερω τι πορτοφολι εχεις αλλα πιστευω οτι στην τιμη που ειναι τωρα το mi4s ειναι καταπληκτικη επιλογη. Αν φυσικα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και θες, βαζεις λιγα παραπανω και πας στο mi5 64Gb. Τα 3Gb ram τα θεωρω αρκετα καλα για την ωρα αλλα και για κανα δυο χρονια απο τωρα. Εκτος αν ανεβουν τοσο πολυ οι απαιτησεις σε ενα χρονο που δε θα φτανουν για apps η που δε θα σηκωνουν μια καινουρια εκδοση android. Πολυ δυσκολο! Και εγω ετοιμαζομουν για το mi5 pro, αλλα οταν ειδα τις καθυστερησεις, μετα τις τιμολογησεις και ολο αυτο το πανηγυρι που ακολουθησε, απλα αποφασισα να παω στο 4s και πιστεψε με δεν το μετανιωσα καθολου! Γρηγορο, λειτουργικοτατο χωρις κανενα προβλημα και δουλευει αψογα. Απο την καμερα μην περιμενεις πολλα οπως και σε ολα τα κινεζικα, αλλα την μερα κανει πολυ καλη δουλεια! Ολα ομως ειναι θεμα δικων σου επιλογων και παντα της τσεπης σου. Η τιμη του παντως στο vickmall ειναι αρκετα πεσμενη απο τοτε που το αγορασα. 330 δολλαρια ειχε τοτε και τωρα εχει 280 δολλαρια. Δεν την λες και μικρη πτωση! Edited July 4, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ρε παιδιά. Εδώ και 5 μέρες μου έχουν γνωστοποιήσει tracking number από το Vickmall αλλά όταν το εισάγων μου βγάζει στο Status of Shipment "The item is pre-advised". Να αρχίσω να ανησυχώ ? Που τι εισαγεις φιλε ? στο σιτε της Vickmall ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έτσι είναι, όπως τα λες.. Έχω βάλει ένα όριο 200€ για τηλέφωνο, που είχα αποφασίσει να ανεβάσω για το mi5 pro, αλλά το ξεφτίλισαν. Το ότι είχες το 4c πριν μου λέει πολλά.. Από ότι είδα το χρυσό χτυπάνε, εγώ πάω μόνο για μαύρο. Θα περιμένω κάποιο κουπόνι και... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisPapad Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Στο vickmall είναι 260 δολλάρια σε άσπρο και χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τώρα πρέπει να έπεσε, δε νομίζω να ήταν τόσο. Μαύρο και μόνο μαύρο για μενα :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Τώρα πρέπει να έπεσε, δε νομίζω να ήταν τόσο. Μαύρο και μόνο μαύρο για μενα :) Το μαυρο εχει 280 δολλαρια και θεωρω πως ειναι η καλυτερη επιλογη σαν χρωμα. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, σε αλλους αρεσουν το λευκο η το χρυσο. Να ξερεις επισης οτι στο μαυρο φαινονται πιο ευκολα οι δαχτυλιες κλπ. Ναι ειχα πριν καποιους μηνες και το 4c. Δεν θα το αλλαζα ουτε θα εψαχνα καποιο αλλο αλλα με απογοητευσε πολυ η αυτονομια του και για να σωσεις λιγακι την κατασταση, οχι ομως πολυ, επρεπε να πειραματιστεις με τους πυρηνες και να αλλαζεις governor η να κατεβαζεις τα Mhz τους. Με το 4s παρολο που η μπαταρια του ειναι 200mAH ουσιαστικα παραπανω, βλεπω μεγαλη διαφορα απο το προηγουμενο. Edited July 5, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 260$ το μαύρο στο banggood Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 260$ το μαύρο στο banggood Πολυ καλη ευκαιρια! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Το πάτησα το κουμπί :w00t: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Το πάτησα το κουμπί Καλη επιτυχια, καλοδουλευτο και με πολλες rom οταν το παραλαβεις! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ευχαριστώ, θα δούμε με τι ρομ θα έρθει, αλλά στο miui.gr τα λύνουν όλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ευχαριστώ, θα δούμε με τι ρομ θα έρθει, αλλά στο miui.gr τα λύνουν όλα Αν ερθει με official εισαι αρχοντας. Αν ερθει με multi θα μπλεξεις λιγακι παραπανω. Κανε απο τωρα και την αιτηση ξεκλειδωματος να εισαι ετοιμος οταν παραλαβεις. Αν και δεν αργει το μηνυμα επιβεβαιαωσης πλεον οπως παλιοτερα που περιμενες 10 μερες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εντάξει, έχω έγκριση έχω ξεκλειδώσει καμποσα τηλέφωνα.. Τους έστειλα μήνυμα να έρθει με english-chinese, τώρα ο Κομφούκιος και η ψυχή τους... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Είπα να τρβηξω τώρα μερικές στο αυτόματο. Αν πειραξω λίγο τις ρυθμίσεις της κάμερας σίγουρα θα είναι καλύτερα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/170bcdd2ab91ff48cc58359a91d7870b.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/5e00c0a571dd35e383d43776a90051e6.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Εντάξει, έχω έγκριση έχω ξεκλειδώσει καμποσα τηλέφωνα.. Τους έστειλα μήνυμα να έρθει με english-chinese, τώρα ο Κομφούκιος και η ψυχή τους... εγώ πάλι τους είπα να έρθει με multi-language. Δεν έκανα καλά ? Φαντάστηκα οτι θα ειναι καλύτερα να έχει και την ελληνική έτοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Οι μουλτι που βάζουν τα μαγαζιά στα Xiaomi είναι αγνώστου πατρός και συνήθως έχουν προβλήματα, bugs, κολλήματα, μπορεί και κάποιος να μην καταλάβει τίποτα. Για να βάλεις μετά ελληνική ρομ απ'το miui.gr είναι πιο δύσκολο, ενώ με την official είναι πιο απλό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Οι μουλτι που βάζουν τα μαγαζιά στα Xiaomi είναι αγνώστου πατρός και συνήθως έχουν προβλήματα, bugs, κολλήματα, μπορεί και κάποιος να μην καταλάβει τίποτα. Για να βάλεις μετά ελληνική ρομ απ'το miui.gr είναι πιο δύσκολο, ενώ με την official είναι πιο απλό Μάλιστα. Την πάτησα λοιπόν. Τώρα τι θα πρέπει να κάνω? Να τσεκάρω όταν έρθει τι ρομ έχει και ανάλογα να την αφήσω η να την αλλάξω? Και αν και είναι να την αλλάξω ποιόν οδηγό θα πρέπει να ακολουθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ε ναι, θα δεις τι ρομ έχει, τι παρουσιάζει και αν θες να την αλλάξεις μπαίνεις εδώ και βλέπεις τι παίζει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ε ναι, θα δεις τι ρομ έχει, τι παρουσιάζει και αν θες να την αλλάξεις μπαίνεις εδώ και βλέπεις τι παίζει παίζει δηλαδή η rom που έχει να μην παρουσιάζει προβλήματα γενικά.. ή τουλάχιστον να μην μπορώ να παρατηρήσω εγώ κάτι και έτσι να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ναι παίζει και αυτό. Μπορεί να έχει κάτι μικρό, πχ όταν να ανοίγεις το wifi να αργεί να συνδεθεί, αντί για 2 δευτερόλεπτα που θα έκανε κανονικά, εσύ όμως δεν ξέρεις πόσο θα ήταν με μια καλή ρομ. Αλλά μπορεί να έχει κάτι σοβαρό, πχ άθλια διαχείριση ραμ και να μην κρατάει τις εφαρμογές, να συμπεριφέρεται δηλαδή σαν κινητό των 50€ και όχι των 250, κρίμα είναι. Έτσι ειναι τα xiaomi, κάνουμε δική μας εισαγωγή από Κίνα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts