Alkis27 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ναι παίζει και αυτό. Μπορεί να έχει κάτι μικρό, πχ όταν να ανοίγεις το wifi να αργεί να συνδεθεί, αντί για 2 δευτερόλεπτα που θα έκανε κανονικά, εσύ όμως δεν ξέρεις πόσο θα ήταν με μια καλή ρομ. Αλλά μπορεί να έχει κάτι σοβαρό, πχ άθλια διαχείριση ραμ και να μην κρατάει τις εφαρμογές, να συμπεριφέρεται δηλαδή σαν κινητό των 50€ και όχι των 250, κρίμα είναι. Έτσι ειναι τα xiaomi, κάνουμε δική μας εισαγωγή από Κίνα. Μάλιστα. Καταλαβαίνω τι λες και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φαντάζομαι οτι από την έκδοση που θα έχει περασμένη θα μπορώ κάπου να πληροφορηθώ αν γενικά είναι απροβλημάτιστη ή οχι, πριν διαπιστώσω μόνος μου τα όποια θέματα αν υπάρχουν ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όχι και τόσο εύκολα, μόνο από όσους έχουν παραλάβει από το ίδιο μαγαζί. Οι τροποποιήσεις που κάνει ο καθένας είναι άγνωστες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όχι και τόσο εύκολα, μόνο από όσους έχουν παραλάβει από το ίδιο μαγαζί. Οι τροποποιήσεις που κάνει ο καθένας είναι άγνωστες οκ. αρα θα πρέπει να μου πει κάποιος που του ήρθε πρόσφατα Mi-4S από Vickmall με περασμένη multi-language rom. Υπάρχει κανένας παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μάλιστα. Καταλαβαίνω τι λες και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φαντάζομαι οτι από την έκδοση που θα έχει περασμένη θα μπορώ κάπου να πληροφορηθώ αν γενικά είναι απροβλημάτιστη ή οχι, πριν διαπιστώσω μόνος μου τα όποια θέματα αν υπάρχουν ε ? Καλυτερα ειναι να την αλλαξεις και να περασεις μια αγγλοκινεζικη επισημη γι αρχη. Με αυτην που θα εχει μπορει να μη βρεις bugs αλλα σιγουρα το τηλεφωνο δε θα λειτουργει στα καλυτερα του και μπορει να καταναλωνει παραπανω μνημη ram. Προσωπικα δεν εχω εμπειρια με multi roms αλλα εχουν ακουστει και γραφτει τοσα γι αυτες που δεν αξιζει πιστευω να την κρατησεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 οκ. αρα θα πρέπει να μου πει κάποιος που του ήρθε πρόσφατα Mi-4S από Vickmall με περασμένη multi-language rom. Υπάρχει κανένας παιδιά ? Έχω πάρει από vickmall lenovo k3 note, meizu m2 note, xiaomi mi4. Και τα τρία είχαν πειραγμενες ρομ οι οποίες όμως λειτουργούσαν μία χαρά. Και στα τρία μετά από μελέτη εδώ μέσα αλλαξα ρομ. Θέλω να κατάληξω ότι το βικμολ ναι μεν βάζει δικές του ρομ αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι να ναι. Προτείνω να το αφήσεις ως έχει για λίγο καιρό, να εξοικειωθείς με την συσκευή και να μελετησεις την διαδικασία για αλλαγή ρομ εδώ και στο xiaomi-miui.gr και όταν είσαι έτοιμος να δοκιμασεις. Αν έχεις κάποιον φίλο έμπειρο δεν το συζητάμε, στο φτιάχνει κατευθείαν. Αν όχι όμως είναι κρίμα το άγχος και η στεναχώρια που θα τραβήξεις σε ενδεχόμενο μπρικαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τα xiaomi δεν μπρικαρονται :) Το άγχος το έχει ήδη, τώρα του φόρτωσες κιαλλο.. :lol: Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνεις κερδισμένος και ξέρεις δυο πράγματα παραπάνω. Αλλά ναι, πρώτα βλέπεις και μετά πράττεις, ας έρθει πρώτα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Μου ήρθε ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ και αύριο παραλαμβάνω ! Θα το αφήσω λοιπόν ως έχει σε πρώτη φάση με την multi-language και θα δω. Αν κρίνω και από αυτό που είπε ο φίλος foler οτι το vickmall βάζει καλές πειραγμένες multi-language τότε μάλλον για κάποιο καιρό θα είμαι εντάξει. Αν δηλαδή δεν έχει bugs ή υπολειτουργεί κτλ.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να ρωτήσω. Android 6 για το Mi-4S δεν υπάρχει ακόμα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Μου ήρθε ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ και αύριο παραλαμβάνω ! Θα το αφήσω λοιπόν ως έχει σε πρώτη φάση με την multi-language και θα δω. Αν κρίνω και από αυτό που είπε ο φίλος foler οτι το vickmall βάζει καλές πειραγμένες multi-language τότε μάλλον για κάποιο καιρό θα είμαι εντάξει. Αν δηλαδή δεν έχει bugs ή υπολειτουργεί κτλ.. Αντε ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην εχεις κανενα προβλημα, που κατα 99% δε θα εχεις! Περιμενουμε εντυπωσεις απο αυριο και το δικο σου review:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Δυστυχώς παιδιά εγώ μόλις σήμερα το παρέλαβα για τον αδερφό μου από vickmall και η Multi-language μου βγάζει προβλήματα. Σε σύνδεση του λογαριασμού google + mi μου βγάζει πρόβλημα στα dialer + Contacts Android: 5.1.1 LMY47V MIUI: MIUI Global 7.2 Stable 7.2.3.0.0 Επίσης με reset, στην οθόνη choose locale δεν εμφανίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Ποια rom να διαλέξω; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Δυστυχώς παιδιά εγώ μόλις σήμερα το παρέλαβα για τον αδερφό μου από vickmall και η Multi-language μου βγάζει προβλήματα. Σε σύνδεση του λογαριασμού google + mi μου βγάζει πρόβλημα στα dialer + Contacts Android: 5.1.1 LMY47V MIUI: MIUI Global 7.2 Stable 7.2.3.0.0 Επίσης με reset, στην οθόνη choose locale δεν εμφανίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Ποια rom να διαλέξω; Εγω θα του πετουσα μια αγγλοκινεζικη official για να ειμαι και ενα βημα πριν το ξεκλειδωμα. Εφοσον εχεις global stable Πιθανοτατα θα ειναι πιο ευκολο να περασεις μεσω Updater την τελευταια αγγλοκινεζικη dev! Edited July 13, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μάλιστα...μάλλον θα έχω και εγώ τα ίδια αύριο...για να δούμε λοιπόν τί θα κάνουμε.. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς παιδιά εγώ μόλις σήμερα το παρέλαβα για τον αδερφό μου από vickmall και η Multi-language μου βγάζει προβλήματα. Σε σύνδεση του λογαριασμού google + mi μου βγάζει πρόβλημα στα dialer + Contacts Android: 5.1.1 LMY47V MIUI: MIUI Global 7.2 Stable 7.2.3.0.0 Επίσης με reset, στην οθόνη choose locale δεν εμφανίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Ποια rom να διαλέξω; Κάπου διάβασα οτι η λύση είναι fastboot update με 7.2.5 version. Το θέμα είναι πώς γίνεται αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μάλιστα...μάλλον θα έχω και εγώ τα ίδια αύριο...για να δούμε λοιπόν τί θα κάνουμε.. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπου διάβασα οτι η λύση είναι fastboot update με 7.2.5 version. Το θέμα είναι πώς γίνεται αυτό... Αυτη η διαδικασια γινεται με το miflash tool και πρεπει να κατεβασεις συγκεκριμενη rom γι αυτο. Πιο συγκεκριμενα θελει να κατεβασεις μια fastboot rom! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Αυτη η διαδικασια γινεται με το miflash tool και πρεπει να κατεβασεις συγκεκριμενη rom γι αυτο. Πιο συγκεκριμενα θελει να κατεβασεις μια fastboot rom! Διαβάζω οτι το πρόβλημα αυτό λύνεται αν δεν κάνεις login στο mi account. Αλλιώς η διαδικασία αλλαγής της rom πρέπει να είναι αυτή http://en.miui.com/thread-254789-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Διαβάζω οτι το πρόβλημα αυτό λύνεται αν δεν κάνεις login στο mi account. Αλλιώς η διαδικασία αλλαγής της rom πρέπει να είναι αυτή http://en.miui.com/thread-254789-1-1.html Δεν τα ξερω αυτα επειδη δεν τα εχω χρησιμοποιησει. Εγω με το που παρελαβα επαιξα λιγακι μαζι του, το φορτισα τερμα, το ξεκλειδωσα και του περασα ελληνικη:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Δεν τα ξερω αυτα επειδη δεν τα εχω χρησιμοποιησει. Εγω με το που παρελαβα επαιξα λιγακι μαζι του, το φορτισα τερμα, το ξεκλειδωσα και του περασα ελληνικη:lol: λογικά αν δεν χρησιμοποιήσεις σε αυτή τη rom το mi account δεν έχεις πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Δυστυχώς παιδιά εγώ μόλις σήμερα το παρέλαβα για τον αδερφό μου από vickmall και η Multi-language μου βγάζει προβλήματα. Σε σύνδεση του λογαριασμού google + mi μου βγάζει πρόβλημα στα dialer + Contacts Android: 5.1.1 LMY47V MIUI: MIUI Global 7.2 Stable 7.2.3.0.0 Επίσης με reset, στην οθόνη choose locale δεν εμφανίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Ποια rom να διαλέξω; Ελυσες το πρόβλημα ? παντού διαβάζω οτι αν δεν συνδεθείς στο mi account παρά μόνο στο google account δεν έχει θέμα. ισχύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Σε συνέχεια των προηγούμενων μου post να σας πω οτι το Mi-4S είναι πλέον στα χέρια μου ! Το τηλέφωνο ήρθε και σε μένα με multi language rom από το Vickmall (Android: 5.1.1 LMY47V MIUI: MIUI Global 7.2 Stable 7.2.3.0.0). Ηταν στα αγγλικά με περασμένο το Playstore και απαλλαγμένο από οτιδήποτε κινέζικο. Γύρισα τη γλώσσα στα ελληνικά, συγχρόνισα με google account και προς το παρών όλα δείχνουν να κυλάνε σωστά. Τί με συμβουλεύετε να δω σχετικά με την rom και τη συμπεριφορά του τηλεφώνου ? Υπάρχει τρόπος να κάνω κάποια μέτρηση για να μετρήσω επιδόσεις σε cpu και μνήμη ώστε να δω αν λειτουργεί στο μέγιστο ? Τί άλλο θα πρέπει να τεστάρω ? Το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν το έχω παρατηρήσει. Ισως έχει να κάνει με το ότι δεν έχω ανοίξει και συγχρονίσει ακόμα Mi account , γιατί αυτό διάβασα οτι δημιουργεί το θέμα με τη συγκεκριμένη rom. Τί χάνω αν δεν συγχρονίσω με mi account ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ε εσύ ξέρεις.. Εγώ δε θα μπορούσα να κάνω χωρίς miui account γιατί έχω σχεδόν όλες τις έξυπνες συσκευές της xiaomi :lol: Τώρα αν δεν τις έχεις, χρειάζεται πρώτα απ'ολα για εύρεση συσκευής αν χαθεί και για συγχρονισμό φωτογραφιών, επαφών, ημερολογίου και σημειώσεων.. Δούλεψε το λίγες μέρες και θα καταλάβεις αν έχει πρόβλημα και τι. Για benchmark τρέξε το antutu με το κινητό στην κατάψυξη :rotfl: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σήμερα αλλά χρησιμοποιώ το mi account λόγο band. Θα ψάξω καμία άλλη Rom αύριο.. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σήμερα αλλά χρησιμοποιώ το mi account λόγο band. Θα ψάξω καμία άλλη Rom αύριο.. τί εννοείς οτι χρησιμοποιείς το mi account λόγο band ? επίσης δεν σου δημιουργεί το πρόβλημα που είπες οταν είσαι συγχρονισμένος στο mi account και στο google account ταυτόχρονα ? ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε εσύ ξέρεις.. Εγώ δε θα μπορούσα να κάνω χωρίς miui account γιατί έχω σχεδόν όλες τις έξυπνες συσκευές της xiaomi :lol: Τώρα αν δεν τις έχεις, χρειάζεται πρώτα απ'ολα για εύρεση συσκευής αν χαθεί και για συγχρονισμό φωτογραφιών, επαφών, ημερολογίου και σημειώσεων.. Δούλεψε το λίγες μέρες και θα καταλάβεις αν έχει πρόβλημα και τι. Για benchmark τρέξε το antutu με το κινητό στην κατάψυξη :rotfl: σοβαρά ? να το βάλω στην κατάψυξη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εννοεί το miband (action/sports tracker). Ναι για τα μέγιστα νούμερα το βάζουν στην κατάψυξη... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σήμερα αλλά χρησιμοποιώ το mi account λόγο band. Θα ψάξω καμία άλλη Rom αύριο.. αν μπορείς στείλε μου link με τους οδηγούς που θα ακολουθήσεις για την αλλαγή της rom όταν το κάνεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοεί το miband (action/sports tracker). Ναι για τα μέγιστα νούμερα το βάζουν στην κατάψυξη... 67728 στο AnTuTu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Σε βαθια καταψυξη; ή στη συντηρηση; :) πολυ καλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Σε βαθια καταψυξη; ή στη συντηρηση; :) πολυ καλα χαχαχα σε βαθιά κατάψυξη.. παραλίγο να γίνει παγάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/977b1396da5c11c90f5d3f5fbb6662f8.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts