akatamakata Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Παιδιά βοήθεια, πάω να ανοίξω την συλλογή.... Ανοίγει για ένα δεύτερο και κλείνει γράφοντας.. Απενεργοποιημενη.. Τι να κάνω? Πήγαινε στο security-permissions και βρες στα apps την συλλογή και δωστου permissions σε ολα. Αν ακομα εχεις προβλημα που δεν νομιζω, πηγενε στα installed apps-all apps στις ρυθμίσεις και βρες το gallery η συλλογή δεν ξερω πως το εχεις και κανε clear data-cache. Μαλλον με το 1ο θα λυθεί γιατι απλα θελει permissions στο location κλπ anyway δοκίμασε και πες μου. Edited January 31, 2017 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα με miui 8 6.9.1 beta, τι είναι αυτή; fake? Ποιον οδηγό να δω για update σε Latest global? Αυτήν βλέπω δεν έχει Full ελληνικά μεσα.. Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Δεν πρέπει να είναι fake αλλα official developer. Σου βγάζει να κάνεις update? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Έβγαλε αλλά πάλι κάτι σέ 6... από miui.com κατέβαζω την 8.1.2 .την περναω μέ τό guide πού έχει εκεί; Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Αν μπορείς βάλε Screenshot από about phone. (σχετικά με το τηλέφων) Μπόλικο υλικό και οδηγούς θα βρεις εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/ Θα σου πρότεινα πριν κάνεις οτιδήποτε να κάνεις ένα διάβασμα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ευχαριστώ φίλε μου ρώτησα ήδη τα παιδιά εκεί , αλλά δεν κρατήθηκα και το έδωσα update από τον Updater το stable από εδώ http://en.miui.com/download-299.html Τώρα τι θα κάνει ο θεός και η ψηχή του.. Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου ρώτησα ήδη τα παιδιά εκεί , αλλά δεν κρατήθηκα και το έδωσα update από τον Updater το stable από εδώ http://en.miui.com/download-299.html Τώρα τι θα κάνει ο θεός και η ψηχή του.. Εάν είναι επίσημη Ρομ θα κάνει αναβάθμιση σταδιακά κάποια update και θα φτάσει κάποια στιγμή να κάνει και την τελευταία Ρομ Επειδή δεν πρόλαβα να απαντήσω είχες beta και πηγές σε , stable είναι η Android 6 ενώ η beta είναι Android 7 Edited January 31, 2017 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Όλα εντάξει πήγα σε stable V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) Είναι 6.0.1 και η άλλη που είχα 6αρα ήταν... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Kαλά εισαι. Λογικά θα σου βγαλει αναβαθμιση για την 7.0, αλλά δεν ειναι τοσο σταθερη. Εγώ ειμαι με την 6.0 ακομα μεχρι να σταθεροποιηθει η nougat.Οπου να ναι θα παρουμε και miui 9 οποτε αναμενουμε μην ξεσκιστουμε στα factory reset :cool: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Την MIUI 9 θα την δώσουν Αύγουστο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Πάντως με την miui 8 κόντεψα να το πουλήσω τι gps αδύναμο τι δεν κράταγε σχεδόν τίποτα στο backround παρόλες τις ρυθμίσεις για να τα αφήνει να τρέχουν τι force close στο άσχετο και πήγα σε ressurection remix και έπαθα πλάκα... Αλλο τηλέφωνο την miui μου μέσα... Ισως λίγο χειρότερη μπαταρία όλα τα άλλα με εντυπωσίασαν και από customization έχω χάσει την μπάλα!!! Α και μήν ξεχάσω και με επιλογή να ξεκινάς με google pixel launcher!!! άμα θέλεις. Με βλέπω να κάνω καιρό να επιστρέψω σε miui... Να και ένα βιντεάκι... Edited January 31, 2017 by harispao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Πάντως με την miui 8 κόντεψα να το πουλήσω τι gps αδύναμο τι δεν κράταγε σχεδόν τίποτα στο backround παρόλες τις ρυθμίσεις για να τα αφήνει να τρέχουν τι force close στο άσχετο και πήγα σε ressurection remix και έπαθα πλάκα... Αλλο τηλέφωνο την miui μου μέσα... Ισως λίγο χειρότερη μπαταρία όλα τα άλλα με εντυπωσίασαν και από customization έχω χάσει την μπάλα!!! Α και μήν ξεχάσω και με επιλογή να ξεκινάς με google pixel launcher!!! άμα θέλεις. Με βλέπω να κάνω καιρό να επιστρέψω σε miui... Να και ένα βιντεάκι... Σύμφωνο για την MIUI γενικά ότι είναι κάπως... Τα προηγούμενα κινητά ήταν LG και SAMSUNG είμαι 9 μήνες με το mi5 και τώρα εδώ και 2 μήνες το συνήθισα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Σύμφωνο για την MIUI γενικά ότι είναι κάπως... Τα προηγούμενα κινητά ήταν LG και SAMSUNG είμαι 9 μήνες με το mi5 και τώρα εδώ και 2 μήνες το συνήθισα. Και εμένα μου αρέσει πολύ άλλωστε την χρησιμοποιούσα σχεδόν σε όλες μου τις συσκευές μέχρι που αποφάσισα να πάρω xiaomi για να την έχω και επίσημα. Αλλά μάλλον έχουν βγάλει πάρα πολλές συσκευές και χάνουν την μπάλα σιγά-σιγά... Τι να πώ μακάρι να στρώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarantonis29 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Μπορεί κάποιος που έχει ξεζουμίσει το κινητό και έχει πολλές απαιτήσεις να μου πει τη γνώμη του με δυο λόγια...? 1) Μ' ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία του με βαριά χρήση. 2) Η κάμερά του σε χαμηλό φωτισμό. Και 3) Αυτή η Official Stable Global Rom(OTA update&Greek Language), που δίνουν κάποια site, είναι πειραγμένες ή επίσημες?? Ευχαριστώ Η μπαταρια μου κρατάει το λιγότερο μια μέρα. Συνήθως γίνεται αυτο το εκνευριστικό του στυλ 'κοιμάμαι με 48%' ψυχολογικά πολύ βαρύ! Για την κάμερα τώρα σε νυχτερινή λήψη, αν χρησιμοποιηθεί manual με ρύθμιση του κλείστρου (1/4_1/2 περιπου) με χαμηλό iso (200-300 αν θυμαμαι καλα) απο σταθερό ομως σημείο για ευνόητους λόγους. Το αποτέλεσμα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικό! Με λίγα λόγια οι δυνατότητες της κάμερας υπάρχουν, η xiaomi δεν δείχνει διάθεση για αξιοποίηση. Ελπιζω να σε βοήθησα αν και λίγο καθυστερημένα! Edited February 3, 2017 by psarantonis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Συνηθως βγαζει 1 με 1 μιση μερα. Αναλογα και την χρηση που του κανει ο καθε ενας ..!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 H stable global ROM έχει υποστήριξη 4g στο δικτυο της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 H stable global ROM έχει υποστήριξη 4g στο δικτυο της cosmote? Ναι δουλεύει κανονικά το 4G τις cosmote Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 http://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2016/02/25/goods-img/1482472127113655428.jpg Flash sale απο GearBest στα 235 Εuro : http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_294071.html?lkid=10355141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 http://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2016/02/25/goods-img/1482472127113655428.jpg Flash sale απο GearBest στα 235 Εuro : http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_294071.html?lkid=10355141 Σιγά το flash sale, όταν έχει 230$ σε άλλα sites. http://www.geekbuying.com/item/Official-Gloabl-Rom-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---White-374529.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Καλημέρα, θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους κατόχους του mi5. θέλω να το πάρω για την γυναίκα μου.official global έχει Ελληνικά μέσα έτσι? έχει βγάλει κάποια προβλήματα? είμαι ανάμεσα στο redmi note 4 και σε αυτό.Δεν το θέλει για τρελή χρήση foto face, insta, τα κλασικά, αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εννοείται ότι παίρνεις το mi5 αλλά βλέπω ότι συγκρίνεις διαφορετικά μεγέθη. Το note είναι αισθητά μεγαλύτερο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) καλησπέρα παιδιά εχει το κινητό η γυναικά μου και εδω και καποιες μέρες δεν λειτουργουν τα δεδομένα κινητης ενω ειναι ανοιχτά,ειναι σαν να ειναι κλειστά και φοράει miui 8 global 7.2.9 beta (εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τπτ) και την καρτα sim που την δοκιμασα σε αλλο κινητο λειτουργουν κανονικα τα δεδομενα,καμια ιδεα κανεις? Edited February 11, 2017 by tasos80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Διεγραψε το apn και φτιαξε καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 καλησπέρα παιδιά εχει το κινητό η γυναικά μου και εδω και καποιες μέρες δεν λειτουργουν τα δεδομένα κινητης ενω ειναι ανοιχτά,ειναι σαν να ειναι κλειστά και φοράει miui 8 global 7.2.9 beta (εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τπτ) και την καρτα sim που την δοκιμασα σε αλλο κινητο λειτουργουν κανονικα τα δεδομενα,καμια ιδεα κανεις? Tι παροχο εχει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Έχω cosmote παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts