Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Βγήκε σε διαθεσιμότητα το zuk z2 pro αυτό εχει cyanogen; εχει ελληνικά στην official rom; σκέφτομαι μήπως και αλλαζα το mi5 pro με αυτό. Ρωτάς σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο θέμα της συσκευής που σε ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Για root και recovery FLASHER TOOLKIT Mi 5 http://en.miui.com/thread-309596-1-1.html Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Για root και recovery FLASHER TOOLKIT Mi 5 http://en.miui.com/thread-309596-1-1.html Τι έπαθες πάλι Τρυφωνα;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Τι έπαθες πάλι Τρυφωνα;;; Σκέφτομαι το zuk z2 pro!!! αν και ειδα 2 βιντεακια και εκατσα στα αυγά μου η οθόνη του mi5 πολύ ανώτερη,σημερα έτοιμος ήμουν να το παραγγειλο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italodisco Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 καλησπερα στην παρεα! καταρχας να πω οτι ποτε μα ποτε δεν εχω γραψει σε forum. ουτε καν ηξερα πως γινεται. το κανω αυτο γιατι εχω αγανακτησει απο αυτα που γραφονται στο εδω μεσα.το πρωτο μου κιν ηταν το nokia 5110 το γραφω αυτο για να καταλαβετε ποσα κιν εχουν περασει απο τα χερια μου.για την ιστορια να σας πω οτι τα 3 τελευταια μου ειναι το umi zero το kingzone k2 και το θεμα μας..... το xiaomi mi5. βλεπω και γραφετε για κατι roms 6.7.5 6.7.11 και παει λεγοντας. o ενας λεει οτι με την ταδε rom δεν ανοιγει η καμερα ο αλλος οτι εχει υπερθεμανση κτλ κτλ κτλ. και λεω εγω τωρα κανενας δεν εχει παρει απο το tinydeal να ανακαλυψει οτι ολα τα κινιτα ερχονται με ελληνικη rom? ακομα και το umi zero που ειχε τοσα προβληματα εμενα μου ηρθε με μοναδικο προβλημα το γραντζουνισμα της sim. ολα τα κιν ερχονται με ελληνικη rom φορτισμενα και ολες της εφαρμογες περασμενες. δηλ βαζεις τη sim το ανοιγεις και φευγεις!!!! ημαρτων ρε παιδια ημαρτων. το ιδιο εγινε και με το mi5 ολα περασμενα και η ρομ που εχει ειναι MIUI Global 7.3 stable 7.3.4.0.0 (MAACNDD) σας το γραφω οπως ακριβως το λεει. ουτε ποσοστα να επαιρνα απο το site!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) καλησπερα στην παρεα! καταρχας να πω οτι ποτε μα ποτε δεν εχω γραψει σε forum. ουτε καν ηξερα πως γινεται. το κανω αυτο γιατι εχω αγανακτησει απο αυτα που γραφονται στο εδω μεσα.το πρωτο μου κιν ηταν το nokia 5110 το γραφω αυτο για να καταλαβετε ποσα κιν εχουν περασει απο τα χερια μου.για την ιστορια να σας πω οτι τα 3 τελευταια μου ειναι το umi zero το kingzone k2 και το θεμα μας..... το xiaomi mi5. βλεπω και γραφετε για κατι roms 6.7.5 6.7.11 και παει λεγοντας. o ενας λεει οτι με την ταδε rom δεν ανοιγει η καμερα ο αλλος οτι εχει υπερθεμανση κτλ κτλ κτλ. και λεω εγω τωρα κανενας δεν εχει παρει απο το tinydeal να ανακαλυψει οτι ολα τα κινιτα ερχονται με ελληνικη rom? ακομα και το umi zero που ειχε τοσα προβληματα εμενα μου ηρθε με μοναδικο προβλημα το γραντζουνισμα της sim. ολα τα κιν ερχονται με ελληνικη rom φορτισμενα και ολες της εφαρμογες περασμενες. δηλ βαζεις τη sim το ανοιγεις και φευγεις!!!! ημαρτων ρε παιδια ημαρτων. το ιδιο εγινε και με το mi5 ολα περασμενα και η ρομ που εχει ειναι MIUI Global 7.3 stable 7.3.4.0.0 (MAACNDD) σας το γραφω οπως ακριβως το λεει. ουτε ποσοστα να επαιρνα απο το site!!!! φιλε μου θα σε στεναχωρισω αλλα το κινητό σου φορα μη official rom με αυτην ήρθε και το δικό μου απο κινεζομαγαζο με τα ελληνικά. Ευτυχώς ο Γιαννης @Nos1453 πριν ξεκλειδωσω και κανω καμία βλακεία και το μπρικαρω μου εδωσε οδηγίες και περασα την ελληνική ρομ με φουλ φουλ ελληνικά παντου.Να ναι καλά γιατί σίγουρα θα το ειχα μπρικαρει. edit:η official rom δεν έχει ελληνική γλώσσα και οποια ρομ περάσεις που να έχει ελληνικά μέσα ειναι ανεπίσημη. Edited July 20, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italodisco Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 επειδη δεν ειμαι ειδικοϛ αληθεια λεω χωριϛ ειρωνεια πεϛ μου ποιεϛ ειναι οι διαφορεϛ μεταξυ των δυο rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 επειδη δεν ειμαι ειδικοϛ αληθεια λεω χωριϛ ειρωνεια πεϛ μου ποιεϛ ειναι οι διαφορεϛ μεταξυ των δυο rom Ουτε εγω ειμαι ειδικος το μονο που ξερω ειναι πως με αυτην δεν μπορεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να περασεις με miflash π.χ. μια official ή την ελληνικη ρομ με ελληνικα παντου.Θα πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο unbrick https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/157-HowTo-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/ και αν θες ρωτα τον Γιαννη @Nos1453 ειναι ειδικος στο θεμα και εμενα με βοηθησε οταν ημουν στην θεση σου. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλησπέρα παιδια. Κατοχος mi5 64gb, μπορω να ξεκλειδωσω απευθειας από αγγλοκινεζικη επισημη rom ή πρέπει να φλασαρω μια English-Chinese dev rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλησπέρα παιδια. Κατοχος mi5 64gb, μπορω να ξεκλειδωσω απευθειας από αγγλοκινεζικη επισημη rom ή πρέπει να φλασαρω μια English-Chinese dev rom? Λένε ότι θέλει μόνο developer αλλά εγώ το έκανα απευθείας στήν stable και το ξεκλειδωσε μία χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Λένε ότι θέλει μόνο developer αλλά εγώ το έκανα απευθείας στήν stable και το ξεκλειδωσε μία χαρά. Ωραιος, θα το δοκιμασω ετσι... ευχαριστω. Από ελληνικη ρομ τι προτείνεις για daily driver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Μερικοί έχουν ξεκλειδωσει και με official global αλλά στο miui.gr λένε καλύτερα με China developed. Η τελευταία ελληνική gtv 6.7.14 dev. ειναι πολύ καλή χωρίς bug. Μπορείς να μπεις στο miui.gr και οτι απορίες έχεις θα σε βοηθήσουν https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/ Edited July 21, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μερικοί έχουν ξεκλειδωσει και με official global αλλά στο miui.gr λένε καλύτερα με China developed. Η τελευταία ελληνική gtv 6.7.14 dev. ειναι πολύ καλή χωρίς bug. Μπορείς να μπεις στο miui.gr και οτι απορίες έχεις θα σε βοηθήσουν https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/ Προχωραω, ευχαριστω παιδια... ΥΓ Την 6.7.14 dev εχω από Miui.gr στο Mi note pro μου αυτή τη στιγμη κι είναι αψογη. Να υποθεσω ότι κινεται στα ιδια επίπεδα και για το Mi5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Προχωραω, ευχαριστω παιδια... ΥΓ Την 6.7.14 dev εχω από Miui.gr στο Mi note pro μου αυτή τη στιγμη κι είναι αψογη. Να υποθεσω ότι κινεται στα ιδια επίπεδα και για το Mi5? την εχω στο κινητό απο την μέρα που βγήκε μέχρι σήμερα ολα λειτουργούν τέλεια ,με τις προηγούμενες είχα απογοητευτεί και σκεφτομουν εαν ειναι ετσι το miui έτοιμος να το δωσω. Προσωπικά ειμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Χωρίς να θέλω να ανοίξω flame, η xiaomi όταν ανακοινωσε τις τιμές του mi5 αναφερόταν στα επίπεδα που θα διαμορφωθούν κανένα χρόνο μετά το λανσάρισμα? :lol: Βλέπω τις τιμές καρφωμενες και δεν άντεξα να μη το αναφέρω. Λίγο περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε. Κάτοχος mi note pro και xiaomi fan, αλλά εδώ έχει κάνει διπλό φάουλ, από τη μια με την τεράστια καθυστέρηση της τοπ έκδοσης και της τιμολόγησης που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και πριν πει κανείς ναι αλλά μιλούσε για τιμές Κίνας, ας κάνουνε την παρουσίαση του mi6 στο Πεκίνο και χωρίς τυμπανοκρουσιες κλπ. Οver and out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλά σε αυτό δεν έχεις άδικο έτσι είναι. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Χωρίς να θέλω να ανοίξω flame, η xiaomi όταν ανακοινωσε τις τιμές του mi5 αναφερόταν στα επίπεδα που θα διαμορφωθούν κανένα χρόνο μετά το λανσάρισμα? :lol: Βλέπω τις τιμές καρφωμενες και δεν άντεξα να μη το αναφέρω. Λίγο περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε. Κάτοχος mi note pro και xiaomi fan, αλλά εδώ έχει κάνει διπλό φάουλ, από τη μια με την τεράστια καθυστέρηση της τοπ έκδοσης και της τιμολόγησης που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και πριν πει κανείς ναι αλλά μιλούσε για τιμές Κίνας, ας κάνουνε την παρουσίαση του mi6 στο Πεκίνο και χωρίς τυμπανοκρουσιες κλπ. Οver and out. Δυστυχώς, αυτά γίνονται με τις τιμές όταν η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο σε κάποιες επιλεγμένες χώρες. Πωλείται με τιμή χ στην Κίνα κι εσύ την παίρνεις χ + 100 γιατί πρέπει να κάνεις την αγορά μέσω των μεταπωλητών. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 επειδη δεν ειμαι ειδικοϛ αληθεια λεω χωριϛ ειρωνεια πεϛ μου ποιεϛ ειναι οι διαφορεϛ μεταξυ των δυο rom Η διάφορα είναι ότι με τη ROM που φοράς το κινητό σου δεν θα δει ποτέ update γιατί είναι μια πειραγμενη ανεπίσημη ROM την οποία έχει φτιαξει το μαγαζί για να έχει όλες τις γλώσσες μέσα για να μπορεί να πουλάει εύκολα παντού. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό και δουλεύει απροβληματιστα (που συνήθως απροβληματιστα δουλεύουν γιατί βασίζονται πανω σε stable εκδοσεις) μπορείς απλα να μείνεις με αυτή. Απλα να σε ενημερωσω οτι έχει ηδη κυκλοφορήσει ηδη miui 8 το οποίο βέβαια αν ψαξεις απο τον updater του κινητού δεν θα στο βγάλει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Η διάφορα είναι ότι με τη ROM που φοράς το κινητό σου δεν θα δει ποτέ update γιατί είναι μια πειραγμενη ανεπίσημη ROM την οποία έχει φτιαξει το μαγαζί για να έχει όλες τις γλώσσες μέσα για να μπορεί να πουλάει εύκολα παντού. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό και δουλεύει απροβληματιστα (που συνήθως απροβληματιστα δουλεύουν γιατί βασίζονται πανω σε stable εκδοσεις) μπορείς απλα να μείνεις με αυτή. Απλα να σε ενημερωσω οτι έχει ηδη κυκλοφορήσει ηδη miui 8 το οποίο βέβαια αν ψαξεις απο τον updater του κινητού δεν θα στο βγάλει ποτέ.. Στο δικό μου με την ίδια ρομ όταν ήρθε είχε θερμοκρασίες 50-67 εάν το ζοριζα και διάφορα προβλήματα είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που το είχα παρατήσει στην άκρη και ένας φίλος και μέλος εδώ μου φλασαρε μία ρομ ούτε που θυμάμαι τι ήταν και ξανά απογοήτευση , μετά ευτυχώς με την βοήθειά και τις οδηγίες του ΓΙΆΝΝΗ @Nos1453 πέρασα την ελληνική gtv και από τότε το χάρηκα και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνουν τις ρομ. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Στην επίσημη σελίδα του miui.en έχει βγει νέο θέμα ποια γλώσσα χρησιμοποιούμε για να προσθέσουν και άλλες που λείπουν.Αντε να δούμε και την ελληνική γλώσσα, έγραψα πως χρησιμοποιώ την αγγλική γλώσσα γιατί δεν υποστηρίζει την ελληνική. Edit: βλέπω πως καποιες συσκευές απο το screen shot που ανεβασαν οπως το mi4 με miui8 εχουν και την ελληνική γλώσσα, οπότε θα την προσθέσουν; Edit 2: η official global miui8 απο την 6.7.21 πρόσθεσε την ελληνική γλώσσα στις συσκευές που είναι διαθέσιμη η ρομ, περιμένουμε για το mi5. Edited July 27, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικα ξεκλειδωσα σε μερικα δευτερόλεπτα, πανω από china stable (όπως ηρθε δηλαδή) και εριξα σε λιγα λεπτα την GTV-6.7.21, από Miui.gr Εξαιρετικη δουλεια φαινεται ότι εχουν κανει τα παιδια και σε αυτή τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Το ενα και μοναδικο bug που εχω βρει στην 6.7.21 ειναι το μενου "δακτυλικο αποτυπωμα". Το σεταρα να ειναι ενεργο στο ξεκλειδωμα της συσκευης (με την επιλογη "μοτιβο" σαν εναλλακτικη) και τωρα αν επιχειρησω να μπω στο σχετικο μενου στις ρυθμισεις, η συσκευη "σκαει" (δηλαδη κολλαει, δε μπορει να ενεργοποιηθει το συγκεκριμενο μενου). Δε θελω να του κανω επαναφορα, καθως το εστησα πληρως, ελπιζω να διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δοκίμασε με γλώσσα αγγλικά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Από την 6.7.21 η Global Developer Rom η οποία ανεβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα (Παρασκευή) έχει Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Από την 6.7.21 η Global Developer Rom η οποία ανεβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα (Παρασκευή) έχει Ελληνικά. Πολυ καλα νεα. Την εχεις ριξει? Εχεις αποψη για το επιπεδο της μεταφρασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts