Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι γίνεται ρε παιδιά δεν βρίσκω πουθενα το mi5 32gb black

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπορεί κάποιος που έχει ξεζουμίσει το κινητό και έχει πολλές απαιτήσεις να μου πει τη γνώμη του με δυο λόγια...?

1) Μ' ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία του με βαριά χρήση.

2) Η κάμερά του σε χαμηλό φωτισμό.

Και 3) Αυτή η Official Stable Global Rom(OTA update&Greek Language), που δίνουν κάποια site, είναι πειραγμένες ή επίσημες??

Ευχαριστώ

Μπαταρία αρκετά μέτρια

Φωτογραφική σε χαμηλό φωτισμό σχετικά καλή, όχι όμως πολύ καλή

Η global πλέον έχει ελληνικά κανονικά, είναι νορμάλ αυτό που γράφουν ☺️

Ένα μεγάλο φάουλ του τηλεφώνου που με κάνει να το σκέφτομαι σε σχέση με το redmi pro είναι η μικρή μπαταρία και η έλλειψη sd. Τόσο δύσκολο ρε παιδιά είναι να φτιάξουν ένα τηλέφωνο ολοκληρωμένο βάλε του μια 4000 mah μπαταρία και sd.

Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδια η μπαταρια ειναι παρομοια με ναβαρχιδες οπως της σαμσουνγκ και αλλων μεγαλων εταιριων. Αντεχει μια μερα ευκολα. Σε συνδιασμο με την αστεια γρηγορη φορτηση για μενα δεν ειναι καθολου θεμα. Τωρα αν με τον snapdragon 820 ειχαμε και μια μπαταρια 4000 δεν θα τελειωνε ποτε οντως αλλα αυτο δεν κανει αυτο που εχει τωρα μετριο.

Μιας και μιλαμε για μπαταριες εχω μια απορια. Οντως με το quick charge και με φορτιστη και καλωδιο συμβατα με αυτο φορτιζει πολυ γρηγορα. Υπαρχει ομως καποια επιδραση στη μπαταρια με τη γρηγορη φορτιση? Επισης μηπως ξεφορτιζει μετα λιγο πιο γρηγορα απ'οτι αν το φορτιζαμε με εναν κανονικο φορτιστη?

Μιας και μιλαμε για μπαταριες εχω μια απορια. Οντως με το quick charge και με φορτιστη και καλωδιο συμβατα με αυτο φορτιζει πολυ γρηγορα. Υπαρχει ομως καποια επιδραση στη μπαταρια με τη γρηγορη φορτιση? Επισης μηπως ξεφορτιζει μετα λιγο πιο γρηγορα απ'οτι αν το φορτιζαμε με εναν κανονικο φορτιστη?

Εγώ φίλε πήρα έναν tronsmart quick charge 3.0 και φορτίζει από 10% έως 80% σε περίπου 35 λεπτα επίδραση στην μπαταρία δεν ξέρω αν έχει επίσης δεν ξοφορτιζει πιο γρήγορα το ίδιο πράγμα ειναι

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by georgedask7

Εγώ φίλε πήρα έναν tronsmart quick charge 3.0 και φορτίζει από 10% έως 80% σε περίπου 35 λεπτα επίδραση στην μπαταρία δεν ξέρω αν έχει επίσης δεν ξοφορτιζει πιο γρήγορα το ίδιο πράγμα ειναι

Εγω εχω ενα blitzwolf φορτιστη και ενα καλωδιο που υποστηριζει quick charge 3 κ οντως φορτιζει πολυ γρηγορα αλλα το πρωι μολις το εβγαλα απο τη φορτιση κ εκανα ενα search στο google κατεβηκε αμεσως στο 98%. Ισως και να ηταν τυχαιο. Απλα αναρωτιεμαι μηπως ισχυει κατι τετοιο.

Εγω εχω ενα blitzwolf φορτιστη και ενα καλωδιο που υποστηριζει quick charge 3 κ οντως φορτιζει πολυ γρηγορα αλλα το πρωι μολις το εβγαλα απο τη φορτιση κ εκανα ενα search στο google κατεβηκε αμεσως στο 98%. Ισως και να ηταν τυχαιο. Απλα αναρωτιεμαι μηπως ισχυει κατι τετοιο.

Το καλώδιο που υποστηρίζει qiuck charge 3.0 που το βρηκες

Το καλώδιο που υποστηρίζει qiuck charge 3.0 που το βρηκες

http://www.blitzwolf.com/BlitzWolf-BW-TC1-3A-USB-Type-C--Braided-Charging-Data-Cable-3.33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-150.html

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Γιατί ρε παιδες ο φορτιστής ο μανατος δεν είναι quick charge 3.0 ? Εμενα μου φορτίζει σχετικα γρηγορα... Οποιος γνωρίζει να μας πει αν είναι να αγοράσω καινούργιο φορτιστή... Είναι σημαντική αυτή η διαφορά.

Xiaomi Mi9T

BATTERY

Lithium 3000mAh(typ) / 2910mAh(min) (Built-in) battery

Support New Quick Charge 3.0 - See more at: http://www.to2c.com/xiaomi-mi5-pro.html#sthash.8lB7nYIn.dpuf. Και σε αλλα σιτε ειναι quick charge 3 λενε ολα!

BATTERY

Lithium 3000mAh(typ) / 2910mAh(min) (Built-in) battery

Support New Quick Charge 3.0 - See more at: http://www.to2c.com/xiaomi-mi5-pro.html#sthash.8lB7nYIn.dpuf. Και σε αλλα σιτε ειναι quick charge 3 λενε ολα!

Κοιτα τι λέει στο 3.40 με 4

Αφου το κιν. εχει καλωδιο type-c usb cable και υποστηριζει γρηγορη φορτιση quick charge 3.0 γιατι να πατε να αγορασετε αλλο καλωδιο??

Εγώ αγόρασα επίτηδες δεύτερο καλώδιο εκτός από το μαμισιο για να το έχω πάντα μαζί μου γιατί λόγω type c δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ένα φορτιστή συμβατό με το mi5 να φορτίσεις.

Όσο για το αν φορτίζει όντως πιο γρήγορα με αυτά απ'οτι με τον εργοστασιακό φορτιστή με ακριβές νούμερα κ χρόνους δεν μπορώ να σας το πω γιατί δεν το έχω χρονομετρησει αλλά έχει διαφορά.

Σε γενικές γραμμές τόσο θέλει 1.5 ώρα περίπου.. Εξαρτάτε και σε τι ποσοστό θα είναι η μπαταρία 10% 15% ώστε να πάει ποιο γρήγορα η όχι..!!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ο φορτιστης μεσα στο κουτι ειναι quick charge 2.0 που ειναι αρκετα γρηγορος απο μονος του αλλα το κινητο μας υποστηριζει και quick charge 3.0 οποτε αν θελετε μπορει να αγορασετε εναν φορτιστη για αυτο. Εγω ειχα παρει εναν 15 ευρω απο το geekbuying.

Ο δικός του φορτιστής φορτίζει το κινητό από το 10℅ έως το 75% σε κάτι λιγότερο από μισή ώρα.

Μια πλήρες φόρτιση από το μηδέν στο 100℅ διαρκεί περίπου στα 75 λεπτά.

Τώρα εάν είναι QC2 ή 3 δεν ξέρω και ούτε έχει σημασία με βάση τους χρόνους που ανέφερα πριν.

Πόσο πιο γρήγορα να πάει; Δεν νομίζω μετά να αντέξει και οι μπαταρία σε αυτούς τους χρόνους μιας και είναι ήδη στα όριά της.

2 φορές χρησιμοποίησα κινέζικο quick charge 3 και ειχα προβλήματα κατά την διάρκεια της φόρτισης με την αφή αλλού παταγα αλλού πήγαινε μέχρι και στο twrp recovery δεν μπορουσα να φλασαρω την ρομ όσπου έβγαλα τον φορτιστή και δια μαγείας ολα λειτουργούσαν κανονικά μολις τον εβαζα στην μπριζα ξανα τα ίδια. Ασε που ειχε και θερμοκρασίες μην γίνει καμια έκρηξη σαν τα note7;;;;
Poco F2 Pro 8/256

Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνετε μερικοί στα κινητά σας και αδειάζουν τόσο γρήγορα. Εγώ μένω σε τετράγωνο με κακό σήμα, έχω πάντα ανοιχτό LTE και WiFi και πετυχαίνω πάντα τουλάχιστον 6 ώρες SOT με αρκετό browsing, μουσική και χρήση της κάμερας. Είναι αξιοσημείωτο πως τα νούμερα αυτά τα πετυχαίνω και σε Lineage OS και σε xiaomi.eu dev roms. Μόνο η Global dev Nougat είχε μικρότερη διάρκεια κυρίως γιατί έχει πολλά wakelocks (φαντάζομαι φταίει κάποια απο τις εφαρμογές συστήματος).

σημερα παρελαβα απο gearbest το mi5 3/32.ειχε κρατηθει στο τελωνειο απο 23-12-16.πληρωσα δασμους κατα την παραλαβη απο ελτα 24+12=36 ευρω..!νομιζω καλα ειναι γιατι εχω ακουσει και χειροτερα...

οσο για το κινητο,ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος απο εμφανιση τουλαχιστον..τα αλλα θα τα δω στην πορεια..

Edited by johnmlrs

σημερα παρελαβα απο gearbest το mi5 3/32.ειχε κρατηθει στο τελωνειο απο 23-12-16.πληρωσα δασμους κατα την παραλαβη απο ελτα 24+12=26 ευρω..!νομιζω καλα ειναι γιατι εχω ακουσει και χειροτερα...

οσο για το κινητο,ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος απο εμφανιση τουλαχιστον..τα αλλα θα τα δω στην πορεια..

Πραγαματι καλα ειναι αλλοι εχουν πληρωσει πολλα περισσοτερα ..!! Καλοριζικο και να το ευχαριστηθεις !!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked