akalefk Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους! Τιμή πρόκληση το Μi5 Pro στα 320$ και φαίνεται αξιόπιστος ο πωλητής https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Pro-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-mobile-phone-4GB-128GB-16MP/2178148_32682576093.html?spm=2114.12010608.0.0.KkVzj1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπερα και Χρονια Πολλα ..!!! Επιασε και εμενα η ορεξη μου για πειραματα Χριστουγεννιατικα και ετσι αφου εκανα ενα καλο back up ολα τα αρχεια μου στο pc αλλα και backup την ρομ μου μεσο twrp εβαλα αρχικα την rom xtrv6.12.22 αλλα κατι με ετρωγε.... Μετα εβαλα για δοκιμη την ρομ globerom 6.12.22 με 7.0 και εβαλα και το mod enable-finger-wakeup για να δω τι και πως...!!! Και δουλευει....!!! :p :p Ξεκλειδωνω με δαχτυλικο το κινητο χωρις να το ξεκλειδωνω η απο καποιο κουμπι.. Σαν το mi5 s ας πουμε να πραγμα !! Πολυ γρηγορο και αμεσο..!! Λετε να παιζει ρολο αυτο το αρχειακι που εχει μεσα αυτη η ρομ που το λενε govtuner ...??? Γιατι με την xtrv που εβαλα δεν δουλεψε... Τι λετε και εσεις..??? ;) ;) Αυτή η ρομ έχει ελληνικά? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Αυτή η ρομ έχει ελληνικά? Καλησπερα. Ναι εχει φουλ ελληνικα και ειναι πολυ σμουθ !!! Μπορεις να την δοκιμασεις μια χαρα παει. Κανε πρωτα ενα back up !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Δες και https://www.fasttech.com/products/4657502 320$ το μαύρο 3/64GB. Μαζί με κουπόνι "SANTACLAUS" που δίνει -15% έρχετε στα 272$ με SG Post. Με την αγγλοκινεζικη rom τι κανεις?Σ ενα redmi note 3 που ειχα του περασα το google store και τα ελληνικα για τις εφαρμογες και ειχα το μενου στα αγγλικα , με τις official αναβαθμισεις του μια χαρα.Εδω? Επισης αξιζει η διαφορα απ τα 32 στα 64 γιγα , εαν τα 32 μου ειναι αρκετα? (επισης το κουπονι τελος...) Edited December 26, 2016 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά, δύο ερωτήσεις στο νήμα, η διαφορά του pro με το απλό mi 5 ποια είναι και επίσης αξίζει κάποιος να διαθέσει λίγα χρήματα παραπάνω για το mi 5s plus? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά, δύο ερωτήσεις στο νήμα, η διαφορά του pro με το απλό mi 5 ποια είναι και επίσης αξίζει κάποιος να διαθέσει λίγα χρήματα παραπάνω για το mi 5s plus? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Καλημερα.Καταρχας το mi5 το 32 αρι εχει χρονισμενο επεξεργαστη στα 1.8ghz , ολλα τα αλλα μοντελα ειναι στο 2.15ghz αρα και ποιο γρηγορα. Το mi5 pro εχει 4gb ram και 128rom αυτη ειναι η βασικη διαφορα απο τα αλλα 2 μοντελα 32 αρι - 64 αρι συν οτι υπαρχει και με 3D Glass Back Cover που ετσι ειναι και στα αλλα 2 αλλα μονο αυτο βγαινει και με 3D Ceramic Back Cover !!! Αυτες ειναι οι διαφορες ;) ;) Οσον αφορα το mi5s plus ειναι εντελως διαφορετικο κινητο και σε μεγεθος αλλα και σε specs αρα αυτο δες το εσυ με της αναγκες σου και την τσεπη σου αν σου κανει η οχι ....!! :happy: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλημερα.Καταρχας το mi5 το 32 αρι εχει χρονισμενο επεξεργαστη στα 1.8ghz , ολλα τα αλλα μοντελα ειναι στο 2.15ghz αρα και ποιο γρηγορα. Το mi5 pro εχει 4gb ram και 128rom αυτη ειναι η βασικη διαφορα απο τα αλλα 2 μοντελα 32 αρι - 64 αρι συν οτι υπαρχει και με 3D Glass Back Cover που ετσι ειναι και στα αλλα 2 αλλα μονο αυτο βγαινει και με 3D Ceramic Back Cover !!! Αυτες ειναι οι διαφορες ;) ;) Οσον αφορα το mi5s plus ειναι εντελως διαφορετικο κινητο και σε μεγεθος αλλα και σε specs αρα αυτο δες το εσυ με της αναγκες σου και την τσεπη σου αν σου κανει η οχι ....!! :happy: ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....αξίζει όμως κάποιος να πάει στο plus...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....αξίζει όμως κάποιος να πάει στο plus...? Η ερώτηση είναι αν θέλεις να πας σε 5.7''. Αν θέλεις, τότε αξίζει, αλλιώς όχι :) Δες πχ εδώ: το S Plus είναι 1 εκατοστό πιο ψηλό, 8 χιλιοστά πιο πλατύ. Αν δε σε ενοχλεί, τότε είναι καλό upgrade κατ' εμέ. Edited December 27, 2016 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Η ερώτηση είναι αν θέλεις να πας σε 5.7''. Αν θέλεις, τότε αξίζει, αλλιώς όχι :) το 5.7 δεν με πειράζει, ίσα ίσα επειδή χρησιμοποιώ την συσκευή πολύ για την δουλειά με emails φωτος κλπ χρειαζομαι την μεγάλη οθόνη, καθώς επίσης και συνεχόμενα ανοιχτά δεδομένα λόγω ταξιδιού θέλω κάτι πολύ δυνατό και γρήγορο έτσι ώστε να ανταποκρινομαι γρήγορα σε αλληλογραφία κλπ....φυσικά θα λειτουργεί και το GPS αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Παντως αυτο το mod enable-finger-wakeup βρε παιδια ειναι ολα τα λεφτα !!! Και δουλευει....!!! Ξεκλειδωνω με δαχτυλικο το κινητο χωρις να το ξεκλειδωνω η απο καποιο κουμπι.. Σαν το mi5 s ας πουμε να πραγμα η σαν το One Plus 3 !! Πολυ γρηγορο και αμεσο..!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Red Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εγώ το τσίμπησα από εκεί που λέει ο φίλος tifozif1 αφού τα λέγαμε στο διπλανό φόρουμ..Ισχύει η τιμή και το κουπόνι. Δεν υπάρχει πιο φθηνά και το έψαξα αρκετά.. Επίσης σε καλή τιμή και από Ευρώπη παίζει στο eu global central Αλλά σε λευκό. 270 κάτι το 3/64 και 240 περίπου το 3/32 χωρίς τελωνείο Και σε μια εβδομάδα εδώ με courier..Εγώ προτίμησα το Ρίσκο για την χάρη του μαύρου Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το λευκό 3/64 από eu global central που λέει ο φίλος γιατί δε θέλω να ρισκάρω τελωνείο +30μέρες στο περίμενε. Είναι βέβαιο ότι είναι EU αποθήκη, έτσι? μη πάθω καμιά λαχτάρα χρονιάρες μέρες... σαν eshop τι λέει γνωρίζει κανείς? είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Παντως αυτο το mod enable-finger-wakeup βρε παιδια ειναι ολα τα λεφτα !!! Και δουλευει....!!! Ξεκλειδωνω με δαχτυλικο το κινητο χωρις να το ξεκλειδωνω η απο καποιο κουμπι.. Σαν το mi5 s ας πουμε να πραγμα η σαν το One Plus 3 !! Πολυ γρηγορο και αμεσο..!! ;) ;) Επειδή το έχω δει και αλλού ότι αυτό γίνεται στη Nougat, εγώ αυτή την στιγμή το ξεκλειδωνω με το Home button μόνο που αφού το πατήσω κρατάω το δάχτυλο μου πάνω στο κουμπί ώστε από να ξεκλειδώσει από lock screen. Στην ουσία δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το ακουμπήσω το δάχτυλο μου στο home button για ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το λευκό 3/64 από eu global central που λέει ο φίλος γιατί δε θέλω να ρισκάρω τελωνείο +30μέρες στο περίμενε. Είναι βέβαιο ότι είναι EU αποθήκη, έτσι? μη πάθω καμιά λαχτάρα χρονιάρες μέρες... σαν eshop τι λέει γνωρίζει κανείς? είναι αξιόπιστο? Δεν έχω αγοράσει από εκεί αλλά επειδή παρακολουθώ και το MIUI.gr όσοι πήραν ήταν ευχαριστημένοι.. Έρχεται με DPD και acs, σπίτι σου. Κάνε και ένα search στο Google ... Δεν χάνεις και τίποτε.. Sent from my 2013023 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Επειδή το έχω δει και αλλού ότι αυτό γίνεται στη Nougat, εγώ αυτή την στιγμή το ξεκλειδωνω με το Home button μόνο που αφού το πατήσω κρατάω το δάχτυλο μου πάνω στο κουμπί ώστε από να ξεκλειδώσει από lock screen. Στην ουσία δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το ακουμπήσω το δάχτυλο μου στο home button για ξεκλείδωμα. Φιλε nikstar ναι συμφωνω και εγω οπως και ολοι μας ετσι το εκανα και εγω και ηταν και αρκετα αμεσο κιολας θα ελεγα αλλα πιστεψε με αυτο τωρα ειναι αλλο πραγμα ισα ισα που πας να αγγιξεις το μπροστα κουμπι και ξεκλειδωνει ακαριαια οπως και στο mi5s ακριβως ετσι για να μην σου πω και καλυτερα γιατι αρκετοι φιλοι στο νημα του mi5s εχουν πει οτι μια ποιοανει και μια οχι συν οτι ετσι σκεψου δεν πατας καθολου το κουμπι και ετσι δεν το ζοριζεις ουτε καθε τοσο το πατας ωστε να χαλασει (αν και δυσκολο) και του δινεις παραταση ζωης ετσι !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σκεφτομαι και το 64ρι , αλλα το βρηκα με official DEV global ROM με Ελληνικα και updates (στο To2c) .Αυτη η rom τι λεει?Χρειαζεται αλλαγη? Μια γνωμη παιδια , ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλημερα σε ολους. Βασικα ετσι οπως εχει γινει το πραγμα ευχης εργων ριναι να ερθει το κινητο με μια official global η stable οποτε με οποιο και να σου ερθει ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο την παλιο fake ρομ που ερχονται το 80 - 90 % των κινητων και ειναι δυσκολο να την αλλαξεις μετα !!! Και ναι η Global εχει και ελληνικα οποτε θα εισαι μια χαρα !! Καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω και να ερθει με μια official παρα λιγοτερα και με fake... ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Aυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα κινεζομάγαζα μπαίνουν σε τέτοιο κόπο να φλασάρουν ότι ναναι, αντί να στέλνουν το κινητό όπως ακριβώς είναι με την mama-ROM και γιατί όταν το κάνουν αυτό είναι και ακριβότερα αντί για το ανάποδο! Δεν είναι άνθρωποι αυτοί (οι κινέζοι). Είναι εξωγήινοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Για να το διαφημίζουν με ελληνικά και play store αντί την αγγλοκινέζικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Φιλε nikstar ναι συμφωνω και εγω οπως και ολοι μας ετσι το εκανα και εγω και ηταν και αρκετα αμεσο κιολας θα ελεγα αλλα πιστεψε με αυτο τωρα ειναι αλλο πραγμα ισα ισα που πας να αγγιξεις το μπροστα κουμπι και ξεκλειδωνει ακαριαια οπως και στο mi5s ακριβως ετσι για να μην σου πω και καλυτερα γιατι αρκετοι φιλοι στο νημα του mi5s εχουν πει οτι μια ποιοανει και μια οχι συν οτι ετσι σκεψου δεν πατας καθολου το κουμπι και ετσι δεν το ζοριζεις ουτε καθε τοσο το πατας ωστε να χαλασει (αν και δυσκολο) και του δινεις παραταση ζωης ετσι !!! ;) ;) Δεν θα διαφωνήσω αφού δεν το έχω δουλέψει έτσι. Όταν του αλλάξω ρομ θα το δω, ελπίζω μόνο να μην ανεβάζει πολύ την κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 H FastTech έχει κκουπόνι για 1/1/2017 με -10%. Έτσι το Μι5 3/64 με -10% έρχετε στα ~285Ευρώ. Το κουπόνι είναι YEAR2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Παιδιά, καλησπέρα!! Είμαι καινούριος στο όλο θέμα.. Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του εν λόγο κινητού και έχω δύο απορίες.. 1) Ξέρετε αν η ρομ που έχω είναι αυθεντική?? MIUI Global 8.1 Stable 8.1.2.0 (MAAMIDI) 2) Έχει εγκατεστημένα κάτι apps του google και δεν μπορώ να τα διαγράψω..Ξέρετε πως τα διαγράφω? 3) Επείσης ζεστένεται πολύ στο επάνω μέρος του στην φόρτιση χωρίς χρήση..Είναι λογικό? Edited December 28, 2016 by Incpector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 218 usd απο geekbying για official global rom 32gb white. Το χτυπαω η παιζει και κατι καλυτερο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Λίγο φθηνότερα, στα 208 δολάρια: https://www.aliexpress.com/store/product/Original-xiaomi-Mi5-5-15-3GB-32GB-snapdragon-820-3000mAh-16ML-NFC-dual-sim-4K-video/1986585_32634972794.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1482963284886&af=075dfb92-cd4b-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=88646c13446249b387712af652dd627b-1482963284886-07742-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_specter Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Απο ευρωπη το εχετε βρει φθηνοτερο απο 250 ευρω που το εχει το geekbuying ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παιδιά, καλησπέρα!! Είμαι καινούριος στο όλο θέμα.. Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του εν λόγο κινητού και έχω δύο απορίες.. 1) Ξέρετε αν η ρομ που έχω είναι αυθεντική?? MIUI Global 8.1 Stable 8.1.2.0 (MAAMIDI) 2) Έχει εγκατεστημένα κάτι apps του google και δεν μπορώ να τα διαγράψω..Ξέρετε πως τα διαγράφω? 3) Επείσης ζεστένεται πολύ στο επάνω μέρος του στην φόρτιση χωρίς χρήση..Είναι λογικό? 1) Aυθεντικη ειναι 2) Πρεπει να κανεις ροοτ. Και μετα με ενα προγραμματακι οπως το link2sd μπορεις να διαγραψεις οτι θες 3) Αυτο οχι δεν ειναι λογικο. Ζεσταινεται πολυ? Γιατι οκ ολα τα κινητα ζεσταινονται καπως στην φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts