Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα παρέλαβα χρυσό 3/64άρι

Η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και πανομοιότυπη με το note pro, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα κλασικά από τις παγκόσμια επώνυμες ναυαρχίδες.

Ήρθε με την official κινέζικη κι έχει αρκετό bloat ως συνήθως αν και μπορείς να βγάλεις αρκετές.

Το κινητό ακόμα και με το bloat που χει πηγαίνει σφαίρα σε όλα, έτρεξα 2-3 παιχνίδια, μπήκα σε όλους τους καρκίνους για να τσεκάρω συγχρόνως μετά από καιρό ( fb/skype/twitter/messenger/instagram) για να τσεκάρω και το multitasking. Όλα έτρεχαν νεράκι και πολύ καλύτερα από όλα τα xiaomi που χω πιάσει στα χέρια μου ειδικά με την official rom.

Η κάμερα του με απογοήτευσε υπερβολικά μιας και την περίμενα πολύ καλή με βάση τις προηγούμενες xiaomi συσκευές, δεν είδα ούτε στο ελάχιστο αναβάθμιση σε σχέση με το note pro όμως. Στο βίντεο υπήρχε μια κάπως καλύτερη εντύπωση. Θα ξανατσεκάρω αύριο και το πρωί μιας και σήμερα ήμουν σε χαμηλό φωτισμό.

Μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα σε 2-3 μερούλες θα χω μια πρώτη άποψη.

Προσωπικά την βρίσκω μια πολύ καλή συσκευή αλλά σε καμία περίπτωση κάτι που ετοιμαζόταν ενάμιση χρόνο.

Επίσης για να αξίζει 100% θεωρώ πως η έκδοση 3/64 θα πρέπει να πάει στα 300ε τουλάχιστον αλλιώς είναι ακριβή σε σχέση με το τι υπάρχει και θα υπάρξει εκεί έξω.

Αυτές τις ημέρες θα ανεβάσω και φώτο.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχω το Mi noto pro !!

Καμερα ιδια εεε?? κριμα ! περιμενα και εγω λιγο καλυτερη ? βιντεο ?? κανει τα ιδια νερα οπως το Pro??

Τελος , ζεστενεται οπως το pro ?

καλοριζικο!

εχω το Mi noto pro !!

Καμερα ιδια εεε?? κριμα ! περιμενα και εγω λιγο καλυτερη ? βιντεο ?? κανει τα ιδια νερα οπως το Pro??

καλοριζικο!

Σε χαμηλό φωτισμό τουλάχιστον ναι, αύριο θα τεστάρω και με φως ημέρας.

Τι εννοείς τα ίδια νέρα όπως το pro μιας και δεν είχα δει κάτι όταν το χα.

Το είχα σχεδόν 2 ώρες συνεχόμενα στο χέρι μου και το ένιωσα πολύ λίγο να θερμαίνετε και αυτό πιο πολύ όταν έπαιζα, καμία σχέση με το note pro ( αν κι αυτό δεν ζεσταινόταν τρομερά κατά την προσωπική μου εμπειρία )

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αν και λογικά θα φύγει.

Ωραία, εγώ που βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες και από όσα έχω δει έχει ανώτερες απ'το ταβάνι μου, μου ακουγονται πολύ καλά όλα αυτά. Ειδικά το multitasking :D

Πρόσφατα έπιασα ένα Blackview omega pro και οι εφαρμογές χάνονταν στο βάθος της λίστας προσφατων και δεν έκλεινε καμία..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τα γραμμάρια δεν κατάλαβα που κολλάνε, ας το έκανε βαρύτερο κι ας είχα 1 ώρα παραπάνω sot.

Ε άλλο αυτο. Το έκανε έτσι όμως..

Και απο οτι ακούμε για 6 ώρες, τότε είναι πολύ ικανοποιητική τελικά η αστυνομία

Μια πλήρης φόρτιση.

Ε άλλο αυτο. Το έκανε έτσι όμως..

Και απο οτι ακούμε για 6 ώρες, τότε είναι πολύ ικανοποιητική τελικά η αστυνομία

Το ελπίζω πάρα πολύ :D

Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις εχω αν ξερει καποιος να απαντησει.. Προκειται ισως να παρω το Mi5 pro απευθειας απο την Xiaomi στην Κινα και θελω να ρωτησω αν θα ειμαι καλυμμενος απο εγγυηση και ποσα πιστευετε θα ειναι τα μεταφορικα απο Κινα-Αθηνα. Με μια γρηγορη ματια στα Ελτα ειδα οτι ειναι 30 ευρω σχεδον για 1 κιλο αλλα τα βρισκω παρα πολλα.

Τι εννοείς θα φύγει? Θα το δώσεις?

Ναι μιας και είτε θα πάρω το pro αργότερα είτε θα πάω σε κάποια άλλη ναυαρχίδα.

εχω το Mi noto pro !!

καλοριζικο!

φιλε μου μιας κ ανεφερες ότι το mi note pro ζεσταίνεται,δες λοιπον εδώ την καταρρευση ενός μυθου..;)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12603-%CE%97-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-Note-Pro/

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

σημμετεχω και εγω στη κουβεντα που εστειλες! διαβασε καλα ολα τα μηνυματα!

μονο συμμετεχεις??ολοκληρο κυπριακο λυνεις!!!:lol::lol::lol:

πλακα κανω φιλε μου μην παρεξηγηθείς!:)

οντως δεν ειχα διαβασει τα σχολια αλλα κ παλι δεν αλλαζουν κατι σε αυτό που θελω να πω,το οποιο είναι ότι τελικα αδικα κατηγορηθηκε ο 810 στα mi note pro ότι ανεβαζει υπερβολικα θερμοκρασια..χωρις βεβαια να θελω να αλλαξω την δικη σου εντυπωση πανω στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ τηλεφωνο.

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία από αλλά κινητά! Πχ δε ξέρω πόσο ζεσταίνεται ένα Samsung, ένα One plus, ένα Meizu ! Εγώ μόνο την δικιά μου εμπειρία είπα! Εξου και η απορία σχετικά με την συμπεριφορά του mi5, Μιας και είναι ίδιο εξωτερικά με το NOTE Pro αλλά φοράει τον 820!

μονο συμμετεχεις??ολοκληρο κυπριακο λυνεις!!!:lol::lol::lol:

πλακα κανω φιλε μου μην παρεξηγηθείς!:)

οντως δεν ειχα διαβασει τα σχολια αλλα κ παλι δεν αλλαζουν κατι σε αυτό που θελω να πω,το οποιο είναι ότι τελικα αδικα κατηγορηθηκε ο 810 στα mi note pro ότι ανεβαζει υπερβολικα θερμοκρασια..χωρις βεβαια να θελω να αλλαξω την δικη σου εντυπωση πανω στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ τηλεφωνο.

Μια χαρά ζεσταινόταν πάρα πολύ, απλά έφαγε τρελό downgrade ο cpu και τώρα είναι σε σχετικά νορμαλ επίπεδα

To μεγαλο κριμα του mi5 ειναι η καμερα.

Σε ολα τα review εχω δει κακες φωτογραφιες, ειδικα το βραδυ, και το πολυδιαφημισμενο 4-axis OIS απεδειχθει.... λιγο.

Καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις εχω αν ξερει καποιος να απαντησει.. Προκειται ισως να παρω το Mi5 pro απευθειας απο την Xiaomi στην Κινα και θελω να ρωτησω αν θα ειμαι καλυμμενος απο εγγυηση και ποσα πιστευετε θα ειναι τα μεταφορικα απο Κινα-Αθηνα. Με μια γρηγορη ματια στα Ελτα ειδα οτι ειναι 30 ευρω σχεδον για 1 κιλο αλλα τα βρισκω παρα πολλα.

Στέλνει η xiaomi εκτός κίνας;

Poco F2 Pro 8/256

Στέλνει η xiaomi εκτός κίνας;

Οχι δεν στελνει ισως βρηκα κονε που θα το παρει για εμενα απλα δεν ξερω πως θα πληρωσω χωρις να χασω τα λεφτα μου γιατι ειναι γνωστη γνωστου..

Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο πράγμα. Πρέπει να δηλωθεί κινεζικη διεύθυνση (φυσικά) και να πληρωθεί με κινέζικη κάρτα.. :(

Μια πλήρης φόρτιση.

Ετσι θα γινει παιδια η γνωστη του γνωστου ειναι Κινεζα και μενει και εργαζετε στην Κινα. Αρα σαν δικο της θα το παρει με δικη της καρτα αρα ναι φανταζομαι θα εχει εγγυηση δεν επρεπε να το ρωτησω αυτο.. Τωρα ολα τα αλλα ειναι θεμα εμπιστοσυνης γιατι το να στειλεις 365 ευρω που κανει το mi5 pro σε μια αγνωστη ειναι = με καρδιακο επισοδειο.

Σήμερα αρχίζει η πώληση του mi5 στην Ινδία και απο εβδομάδα αρχηζουν οι αποστολές στίς προπαραγγελιες.
Poco F2 Pro 8/256

Ετσι θα γινει παιδια η γνωστη του γνωστου ειναι Κινεζα και μενει και εργαζετε στην Κινα. Αρα σαν δικο της θα το παρει με δικη της καρτα αρα ναι φανταζομαι θα εχει εγγυηση δεν επρεπε να το ρωτησω αυτο.. Τωρα ολα τα αλλα ειναι θεμα εμπιστοσυνης γιατι το να στειλεις 365 ευρω που κανει το mi5 pro σε μια αγνωστη ειναι = με καρδιακο επισοδειο.

Φίλε μου φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.....

Βρήκα που λέτε και εγώ το αδερφό ενός φίλου που ζει και εργάζεται στην Κίνα. Μίλησα (με τον αδερφό) και μου λέει "άσε όλοι του ζητάν να πάει να πάρει κινητά, tablet, πράματα θάματα κλπ). Το έκανε μία, το έκανε δύο, τώρα διέγραψε τον λογαριασμό στο facebook"

Στην περίπτωση που έχετε κάποιον δικό σας, εννοώ δικό σας (κολλητό, κοντινό συγγενή κλπ) κάτι μπορεί να γίνει. Αλλιώς είναι μπέρδεμα, επικίνδυνο (αν στραβώσει η δουλειά δεν έχει dispute) και γενικά δεν νομίζω πως αξίζει.

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked