adversus Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Αφου ειναι ηδη ποσοι που το εχουν προπαραγγειλει. Και εαν δε σας δωσουν κατα πολυ καλυτερη τιμη(που μακαρι να σας κοψουν) να δεις ποσοι θα το παραγγειλουν ακομα και σε αυτη τη τιμη. [/color]Και δε τα λεω εξω απο το χορο αυτα. Και εγω ψηνομαι αρκετα για το 64αρι οπως ξανα ειπα αλλα πανω απο 360-370$ δε προκειται να δωσω,αφου το εχουν ανακοινωσει στα 350. Το ήδη που το χεις δει ; γιατί καμιά δεκαριά άτομα δεν είναι τραγικός αριθμός. Άσε τι σου λέει το vickmall και το κάθε vickmall για την τεράστια ζήτηση. Το ίδιο μου έλεγαν για το note pro όταν τους είχα πει γιατί δεν πέφτει η τιμή ( αν είδες εσύ καμιά τεράστια ζήτηση πρίν πάει στα 350 περίπου εμένα να με χ@σεις. ) Εγώ προσωπικά πήρα στα 320e το 64άρι και το περιμένω, απο μένα μαύρο σε κάθε είδους αισχροκερδεια. Τώρα αν μερικοί εδώ θέλετε να πληρώνεται καπέλο μέχρι τον θεό δικαίωμα σας. ( δεν το λεω σε σένα ) Edited March 11, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το ήδη που το χεις δει ; γιατί καμιά δεκαριά άτομα δεν είναι τραγικός αριθμός. Άσε τι σου λέει το vickmall και το κάθε vickmall για την τεράστια ζήτηση. Το ίδιο μου έλεγαν για το note pro όταν τους είχα πει γιατί δεν πέφτει η τιμή ( αν είδες εσύ καμιά τεράστια ζήτηση πρίν πάει στα 350 περίπου εμένα να με χ@σεις. ) Εγώ προσωπικά πήρα στα 320e το 64άρι και το περιμένω, απο μένα μαύρο σε κάθε είδους αισχροκερδεια. Τώρα αν μερικοί εδώ θέλετε να πληρώνεται καπέλο μέχρι τον θεό δικαίωμα σας. ( δεν το λεω σε σένα ) Θα συμφωνησω σε οτι λες. Το 64 αρι 320Ε απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Θα συμφωνησω σε οτι λες. Το 64 αρι 320Ε απο που? Σιγκαπούρη από κινέζο φίλο που δουλεύει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) νομιζω στο spemall εχει την επιλογη ανάλογα τα κομμάτια πέφτει και η τιμή. edit: μόλις μπήκα στο site και τι να δω;;; απο 483ευρω 510 πηγε,καλα που το παρηγγειλα την προηγούμενη βδομάδα. Edited March 11, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Οποτε αναγκαστικα θα περιμενουμε:p αν και απο το mini review του φιλου πιο πανω δεν με καιει και ιδιαιτερα να το αποκτησω μιας και οι διαφορες ειναι η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και τα 4gb ram που δεν μας χρειαζονται σε τελευταια αναλυση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ρε φιλαράκι εσύ με το υποτιθέμενο 4/128 που είσαι??? Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δηλαδη σου εδωσε με 185 ευρω το καθε κινητο?Ειναι δυνατον αυτο...? Εαν γινει αυτο απο Κινεζικο μαγαζι εγω θα αλλαξω Εθνικοτητα:p Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εαν γινει αυτο απο Κινεζικο μαγαζι εγω θα αλλαξω Εθνικοτητα:p Ενώ τα πολύ γενναιόδωρα ελληνικά μαγαζιά μπορεί και να το έκαναν ξέρω γω.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 δεν είναι πολυκαρβονικό. Πολυκαρβονικά κινητά υπάρχουν πολλα (ενα απο αυτά είχα HTC ONE X) το υλικό του PRO , είναι ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΖΙΡΚΟΝΙΟ! υλικό με σκληρότητα Η8 (όταν το διαμάντι έχει Η10 και το σίδερο Η3). Το KERAMIKO ZΙΡΚΟΝΙΟ χρησιμοποιείται ΠΡΩΤΗ φορά σε κινητό τηλέφωνο Χρησιμοποιείται και στο OnePlus X εδώ και αρκετούς μήνες τώρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Που ειναι ο φιλος που το αγορασε?Δηλαδη καμια βελτιωση στην καμερα? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πολύ ησυχία, καποιο νεο για το pro ποτε θα κυκλοφορήσει;:D Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πολύ ησυχία, καποιο νεο για το pro ποτε θα κυκλοφορήσει;:D Πλέον δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα κι αν μας πουν το Δεκαπενταύγουστο. Αν το τρενάρουν κανα μήνα ακόμα, πιάσουμε Πάσχα μέχρι να έρθει από Κίνα και η τιμή εξακολουθεί να κυμαίνεται άνω του πεντακοσάρικου, με βλέπω να λακίζω. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Στην ουσία εξαγόρασε ένα note 3 pro. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό, ακόμα και το vickmall. Τεσπα, ας παμε παρακάτω 165 Νομιζω πως καλα τα λεω!185+185=370. Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ναι, απλά είναι δολάρια αυτά, εγώ είπα για ευρώ.. Αλλά πάει αυτό, εδώ έχουμε μείνει στο σκοτάδι πότε θα βγει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ανάλογα τη τιμη και την ημερομηνία παράδοσης , 4/128 εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Βλεπω να περιμενουμε για αρκετο καιρο ακομη γιατι η τιμη του ακομη ειναι στα πολυ ψηλα... Εκτος και αν βρουμε μεσο γνωστο του γνωστου κανα κινεζο και το παρουμε με τιμη κινας αλλα δυσκολο !!!! :p :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Ναι, απλά είναι δολάρια αυτά, εγώ είπα για ευρώ.. Αλλά πάει αυτό, εδώ έχουμε μείνει στο σκοτάδι πότε θα βγει Πες καλυτερα μαυρα μεσανυχτα να εισαι μεσα...!!! :lol: Απορω γιατι εκανε ειδικο event στο mwc 2016 η xiaomi και εβγαλε 2 κινητα και δεν ειταν ετοιμη να τα λανσαρει και να τα διαθεσει οπως πρεπει...!!! :wacko: Edited March 13, 2016 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Υποθέτω για δύο λόγους, Να προλάβει τους ανταγωνιστές (G5, S7) Να δημιουργήσει τεχνητή ζήτηση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Και η LG που ανακοίνωσε το G5, λίγο πριν απο την ΧΙΑΟΜΙ , δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα τίποτα! Τουλάχιστον η ΧΙΑΟΜΙ κυκλοφορεί τις 32 και 64 εκδόσεις. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Και η LG που ανακοίνωσε το G5, λίγο πριν απο την ΧΙΑΟΜΙ , δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα τίποτα! Τουλάχιστον η ΧΙΑΟΜΙ κυκλοφορεί τις 32 και 64 εκδόσεις. Με μία εξαίρεση, ακόμα και η LG ( γιατί την sammy που το έχει διαθέσει το s7 δεν το σχολίασες ) έχει ναυαρχίδα του 15. Η Xiaomi που είχε μείνει με ναυαρχίδα του 14 έπρεπε να ήταν έτοιμη με το που το παρουσίασε να το διαθέσει για αγορά. Δεν ανακάλυψαν τον τροχό 2 σχεδόν χρόνια για να μην είναι έτοιμη για τις πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δε δικαιολογείται σε αυτό. Εκεί που σε όλο τον κόσμο η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση (εξου και καπιταλιστική κρίση) να μην έχει έτοιμα τα κινητά. Ούτε αυτοκίνητο να παραγγελνες.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Με μία εξαίρεση, ακόμα και η LG ( γιατί την sammy που το έχει διαθέσει το s7 δεν το σχολίασες ) έχει ναυαρχίδα του 15. Η Xiaomi που είχε μείνει με ναυαρχίδα του 14 έπρεπε να ήταν έτοιμη με το που το παρουσίασε να το διαθέσει για αγορά. Δεν ανακάλυψαν τον τροχό 2 σχεδόν χρόνια για να μην είναι έτοιμη για τις πωλήσεις. Τα Mi Note και Mi Note Pro ανακοινωθηκαν τον γεναρη του 2015. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τα Mi Note και Mi Note Pro ανακοινωθηκαν τον γεναρη του 2015. Δεν είναι ναυαρχίδες της Xiaomi η σειρά note. Το μόνο που θεωρείται αντικαταστάτης του mi4 ( κατώτερος όμως ) είναι το mi4c που βγήκε το 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα. Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν απο το μίνι ρεβιου που άφησα για το κινητό έγινα δέκτης προσωπικών μηνυμάτων που ήταν γεμάτα ειρωνεία σε σημείο προσβολής. Πέραν των προσωπικών μηνυμάτων με λύπης μου μπαίνω να διαβάσω το τοπικ όταν συναντώ μηνύματα του τύπου "ρε φιλαράκι εσύ που έχεις το υποτιθέμενο 128 που βρίσκεσαι; " "είσαι σίγουρος ότι έχεις το συγκεκριμένο 128? " και άλλα τέτοια μαργαριτάρια. Λόγω της δουλειάς μου έρχομαι σε επαφή καθημερινά με διαφορετικούς ανθρώπους και πρέπει να αντιμετωπίσω διάφορες συμπεριφορές. Πραγματικά όμως αυτό που γίνετει εδώ είναι πρωτόγνωρο πόσο μάλλον για ένα τεχνολογικό προϊόν. Δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι μιας και δεν το έκανα σε άλλα και άλλα. Το μόνο που ήθελα είναι να μοιραστω την άποψη μου για το κινητό που μας ενδιαφέρει αλλά μετά λύπης μου διέκρινα άλλες συμπεριφορές. Είναι το τελευταίο μήνυμα σε αυτό το τοπικ. Όποιος θέλει να με ρωτήσει για το κινητό ας μου στείλει μήνυμα και πολύ ευχαρίστως να του απαντήσω. Καλορίζικο σε όσους παραλάβουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makaros06 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το 4/128!:):):) Παράθεση Seize The Day Now! Tomorrow Would Be Too Late! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts