zerv_5800 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Να ανοίξουμε ένα καινουριο τοπικ να συζητάμε τα περιπαραγγελίας , και να έχουμε στο πρώτο ποστ μια λίστα με ενδιαφερόμενους να δουμε τι δύναμη μαζευόμαστε, και να μιλήσουμε με το vickmall να τους πουμε αναλυτικά τι και πως; Γιατι οχι αν μπορει απο τους κανονες του φορουμ να γινει κατι τετοιο και αν ειναι για το καλο μας σοβαρο μεσα + 1 ;) ;) Παντως αν γινει κατι τετοιο θα ειναι πρωτη φορα στα χρονικα .... !!!! :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Αφου στο κανονικό θέμα προς το παρόν συζητάμε μόνο για τις προπαραγγελίες ή τις παραγγελίες μερικών, ας ανοίξουμε ένα μόνο γι'αυτό το θέμα. Όσοι ενδιαφερόμαστε να παραγγείλουμε το mi5 ή διάφορα αξεσουάρ αργότερα ας ποστάρουμε εδώ πέρα. Επίσης ας γράφουμε και τις τιμές και τις διαθεσιμότητες των μαγαζιών που βλέπουμε κάθε μέρα. Προς το παρόν έχει γίνει διαθέσιμη η έκδοση 3/32 σε άσπρο χρώμα στο Vickmall στα 409.99$ και η έκδοση 3/64 επίσης σε άσπρο χρώμα στα 469.99 ( αν και κάποιος το αγόρασε στα 440$ μετά από συνομιλία μαζί τους ) Η έκδοση 4/128 δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη στα κινεζομάγαζα. Edited March 18, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Να ανοίξουμε ένα καινουριο τοπικ να συζητάμε τα περιπαραγγελίας , και να έχουμε στο πρώτο ποστ μια λίστα με ενδιαφερόμενους να δουμε τι δύναμη μαζευόμαστε, και να μιλήσουμε με το vickmall να τους πουμε αναλυτικά τι και πως; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432364 άντε έκανα την αρχή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Επειδή όπως αναφέρθηκε ήδη, ίσως παραβιάζουμε κάποιον κανονισμό του φόρουμ, θα μπορούσε κάποιος admin/moderator να απαντήσει αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Μιλάμε για μια απλή οργάνωση ενδιαφέροντος με σκοπό την διαπραγμάτευση τιμής με κάποιο κινεζομάγαζο. ΥΓ: αφού μας απαντήσει για το παραπάνω καλό θα είναι να δηλώσει και αν θέλει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα. Το κινητό θα το έχω στην κατοχή μου την Πέμπτη λογικά. Οταν με το καλό παραλάβω θα ενημερώσω. Για τον φίλο που μου την είπε ότι και καλά εξαφανίστηκα να τον ενημερώσω ότι όλη μέρα σχεδόν είμαι στο γραφείο. Έχουμε και άλλες δουλειές εκτός από τα κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Για το 4/128 ενδιαφέρομαι και εγώ. Φυσικά η αγορά να γίνει από σωστό μαγαζί. Κατά προτίμηση vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Για δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, ενδιαφέρουσα φαίνεται η είδηση! http://www.gsmarena.com/xiaomis_european_rollout_of_the_mi_5_and_mi_4s_will_begin_with_poland-news-17107.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Για το 128/4 ενδιαφέρομαι και εγώ με ένα φίλο σε τυχόν προ παραγγελίας με καλύτερη τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Και γω ενδιαφερομαι για το 128αρι αν και οποτε γινει διαθεσιμο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Και εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι για το 4/128. Αλλα βλεπω και τα αλλα. ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα παίδες, και εγώ ενδιαφέρομαι για το 128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 και εγώ ενδιαφέρομαι για το 128 Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλύτερα να γίνει μια λίστα της μορφής 1. 2. Κτλ κτλ και ο καθένας να συμπληρώσει το όνομα του και το μοντέλο που τον ενδιαφέρει (χωρητικότητα και χρώμα) . Θα χαθεί η μπάλα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλύτερα να γίνει μια λίστα της μορφής 1. 2. Κτλ κτλ και ο καθένας να συμπληρώσει το όνομα του και το μοντέλο που τον ενδιαφέρει (χωρητικότητα και χρώμα) . Θα χαθεί η μπάλα έτσι. Θα την φτιάξω εγώ μόλις συμπληρωθούν 2-3 σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Κερδιζουμε κατι αν κανουμε μαζικη παραγγελια εαν αυτο φυσικα γινεται? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μεγάλη παραγγελία ίσον καλύτερη τιμή. Δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ σε κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Μια ερώτηση σίγουρα σε αυτό το τοπικ είναι και παιδιά που είναι μέλη στην ελληνική κοινότητα του miui.gr.. Γιατί δεν μιλάμε με κάποιο υπεύθυνο εκεί να κάνουμε απευθείας παραγγελία από την Xiaomi και να αποφύγουμε το θέμα προμήθεια στα κινεζομαγαζα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Είμαι θετικός σε αυτό. Και πιστεύω όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 ΛΟΙΠΟΝ, κι εγώ θέλω το Mi5 128GB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά και έμενα και εγώ Mi5 128GB. Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα θέλω κ εγώ το κεραμικό αστέρι!!!:p:p προπαραγγειλα απο ibuygou τις προαλες αλλά ζήτησα κ πήρα πίσω το χρήμα δεν έστελνε με απλό ταχυδρομείο.Το θέμα είναι αν γίνεται κάτι τέτοιο δηλ. ομαδική παραγγελία κ πως.Καλη η ιδέα μέσω miui.gr κατευθείαν από το site της miui Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδια μιας και το αλλο αδελφο νημα εχει παρει φωτια λογο μαζωξης ... χαχαχα θελω να ρωτησω το εξης απλα που αναρωτιεμαι ..!! Η εκδοση του επεξεργαστη του πρωτου μοντελου με τα 820 με 1,85 Ghz σε σχεση με τα αλλα 2 των 2,15 αν παρουμε το κινητο και γινει ρουτ κλπ αν μετα του βαλουτμε τα γνωστα apps synapse κλπ δεν θα μπορουμε χειροκινητα να παιξουμε με τον χρονισμο και να τον ανεβασουμε στα 2.15 οπως ειναι τα αλλα 2 η με καποιον τροπο δεν ξερω λεω θα τον εχει κλειδωμενο η xiaomi ?? ;) :confused: ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδια μιας και το αλλο αδελφο νημα εχει παρει φωτια λογο μαζωξης ... χαχαχα θελω να ρωτησω το εξης απλα που αναρωτιεμαι ..!! Η εκδοση του επεξεργαστη του πρωτου μοντελου με τα 820 με 1,85 Ghz σε σχεση με τα αλλα 2 των 2,15 αν παρουμε το κινητο και γινει ρουτ κλπ αν μετα του βαλουτμε τα γνωστα apps synapse κλπ δεν θα μπορουμε χειροκινητα να παιξουμε με τον χρονισμο και να τον ανεβασουμε στα 2.15 οπως ειναι τα αλλα 2 η με καποιον τροπο δεν ξερω λεω θα τον εχει κλειδωμενο η xiaomi ?? ;) :confused: ;) δεν νομιζω να μπεις σε αυτη την διαδικασια δεν θα δεις καμια διαφορα οποια ghz και να εχει το κινητο θα πεταει!! Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εως τώρα είμαστε 10 άτομα. Εγώ με το vickmall θα προσπαθήσω, για το miui.gr ας ρωτήσουν όσοι θέλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 δεν νομιζω να μπεις σε αυτη την διαδικασια δεν θα δεις καμια διαφορα οποια ghz και να εχει το κινητο θα πεταει!! Φιλε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου..Αυτο το λες με σιγουρια οτι δεν θα δω διαφορα αναμεσα σε αυτες της 2 ταχυτητες εχεις πειραματιστει με τα xiaomi για μιας και δεν με πολυ καιει να εχω 128 gb αποθηκευτικο χωρο ουτε παρα πολυ τα 4gb ραμ για να εχω ποιο καλo multitasking νομιζω και τα 3gb θα ειναι υπεραρκετα θα παιξει ρολο η ταχυτητα του κινητου για το ποιο μοντελο θα διαλεξω γιατι εχουν 100+ διαφορα το 1ο με το 3ο και παιζει ρολο για μενα..Οχι οτι δεν εχω τα λεφτα για το ποιο ακριβο οσο το αν πραγματικα αξιζει τα λεφτα του και υπαρχει ουσιαστικη διαφορα και μην μου πειτε για τα υλικα γιατι δεν νομιζω το pro το πολυκαρβωνικο που λενε να εχει τοσο ποια διαφορα με το <<απλο>> γυαλι τον αλλον 2... Μαρκετινγκ ειναι ολα για να τα κονομανε μην το ξεχναμε... ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts