OUMADS Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 to plus αντεξε μονo μιση μερα στο 3300 μου δεν κανει οσα κανει το ilauncher και το εβγαλα το ilauncher ειναι μονοδρομος ...σαν το destinator:lol: :lol: +1000 Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 :lol: :lol: :X mastelo sorry . Καλα δε μπορω να καταλαβω πως μου ηρθε αυτο... Φαινεται θα το ειδα σε κανενα αλλο post και μου φανηκε οτι αυτος μου απαντησε. Γυρισα στις απαντησεις σας του johner και της δικιας σου και μολις ειδα mastelos με πιασαν τα γελια με τη χαζομαρα μου :p εγω μαλλον φταιω για το μπερδεμα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ayto omws pou dustyxws den mporei na ry8misei kaneis sto dashboard einai ton "elaxisto xrono xrewshs" . Px sthn cosmote h elaxisth xrewsh einai ta 30 sec. Me thn ry8mish "Round call lengths up" pou exei to advanced tab strogylopoiei oles tis klhseis pros ta panw anexarthtws diarkeias. Anyway. ναι το έχω παρατηρήσει και γώ αυτό και δυστυχώς δε βρήκα λύση γιαυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ναι το έχω παρατηρήσει και γώ αυτό και δυστυχώς δε βρήκα λύση γιαυτό... Dilaiologhmena den vrhkes lysh!! Dioti den yparxei etairia sto exwteriko pou na to kanei ayto !!!! Pou'na xere o programmer ti paizei sthn elladitsa. 8a to paratage to dashboard!!!:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Dilaiologhmena den vrhkes lysh!! Dioti den yparxei etairia sto exwteriko pou na to kanei ayto !!!! Pou'na xere o programmer ti paizei sthn elladitsa. 8a to paratage to dashboard!!!:blink: :lol: Χαχα! δυστυχώς έχεις δίκιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Στο M600+ εχει ενα προγραμματακι απο τη μανα του(το call manager)με block list για κλησεις κτλ.Δεν δεχεται ομως να του βαλω οποιον με παιρνει με αποκρυψη να τον κανει block.Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να το κανει αυτο?:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 worldmate pro http://www.mobimate.com Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 worldmate pro http://www.mobimate.com κατι αλλο μηπως ;:O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ακομα να βρει καποιος κανα ελληνικο προγραμματακι για Text-to-Speech? Εχω φαει τον κοσμο αλλα τιποτα :( :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 τελικα και το spb diary δεν αντεξε πολυ, πισω στο pocket breeze για μενα ειναι καλυτερο. γνωριζει κανεις καποιο prog εκτος του PocketSecure κατι πιο ελαφρυ για κλειδωμα της οθονης να κανει την ιδια δουλεια με το default των wm5 αλλα να μπορω να το εχω σε λινκ μεσα απο πχ ilauncher ενεργοποιηση-απενεργοποιηση απο την touch screen Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 τελικα και το spb diary δεν αντεξε πολυ, πισω στο pocket breeze για μενα ειναι καλυτερο. γνωριζει κανεις καποιο prog εκτος του PocketSecure κατι πιο ελαφρυ για κλειδωμα της οθονης να κανει την ιδια δουλεια με το default των wm5 αλλα να μπορω να το εχω σε λινκ μεσα απο πχ ilauncher ενεργοποιηση-απενεργοποιηση απο την touch screen http://www.vijay555.com/?Releases:VJDeviceLock ;) Άψογο. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 http://www.vijay555.com/?Releases:VJDeviceLock ;) Άψογο. :) ευχαριστω το δοκιμασα αλλα μου κανει και power off κατι το οποιο δεν θελω και για ξεκλειδωμα πρεπει να ξαναπατησω το unlock apo ta wm κατι αλλο ? κατι σαν το λουκετο που βγαζει το spb shell Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ευχαριστω το δοκιμασα αλλα μου κανει και power off κατι το οποιο δεν θελω και για ξεκλειδωμα πρεπει να ξαναπατησω το unlock apo ta wm κατι αλλο ? κατι σαν το λουκετο που βγαζει το spb shell δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά συνήθως στα προγραμματα του Vijay αλλάζεις την λειτουργεία τους με μια αλλαγή στο .lnk που δημιουργείται στο start menu. αν δεις το link που δίνει ο Mythozz έχει τις επιλογές που μπορείς να προσθέσεις. το πρόγραμμα by default μάλλον κάνει poweroff και εσύ πρέπει να προσθέσεις το -remove για να ξεκλειδώσει την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά συνήθως στα προγραμματα του Vijay αλλάζεις την λειτουργεία τους με μια αλλαγή στο .lnk που δημιουργείται στο start menu. αν δεις το link που δίνει ο Mythozz έχει τις επιλογές που μπορείς να προσθέσεις. το πρόγραμμα by default μάλλον κάνει poweroff και εσύ πρέπει να προσθέσεις το -remove για να ξεκλειδώσει την συσκευή. ναι ,με μπερδεψαν τα 4 .lnk που εχει μεσα εβγαλα σε shortcut to .exe και παιζει σωστα ευχαριστω και παλι:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ναι ,με μπερδεψαν τα 4 .lnk που εχει μεσα εβγαλα σε shortcut to .exe και παιζει σωστα ευχαριστω και παλι:) Η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσα να είμαι πιο επεξηγηματικός, αλλά νομίζω ο vjay τα λέει αρκετά αναλυτικά στο site του. Γενικά πόλλά από τα προγράμματά του αξίζουν να βρίσκονται στο PPC μας. Τέσπα, χαίρομαι που δούλεψε. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsikal Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Υπάρχει κάποιο λογισμικό φαξ που μπορείτε να προτείνετε; Συγγνώμη, μα κάνω αναζήτηση, αλλά η λέξη φαξ είναι πολύ σύντομη και δεν βγαίνουν αποτελέσματα :O Διάβασα και τις πρώτες 20 σελίδες του φόρουμ, αλλά είναι πολλές μέχρι τις 113 :wacko: Ευχαριστώ, :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Υπάρχει κάποιο λογισμικό φαξ που μπορείτε να προτείνετε; Συγγνώμη, μα κάνω αναζήτηση, αλλά η λέξη φαξ είναι πολύ σύντομη και δεν βγαίνουν αποτελέσματα :O Διάβασα και τις πρώτες 20 σελίδες του φόρουμ, αλλά είναι πολλές μέχρι τις 113 :wacko: Ευχαριστώ, :) Samtechnc MFaxCE v1.8.7b KSE TrueFax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsikal Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Samtechnc MFaxCE v1.8.7b KSE TrueFax Eυχαριστώ πολύ :) Το 2ο από ό,τι είδα είναι για Windows 2003. To 1ο;;; Δεν κατάλαβα από εδώ http://www.samtechnc.com/eng/introduction/mfax_intro.htm Φιλικά, Δήμητρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Eυχαριστώ πολύ :) Το 2ο από ό,τι είδα είναι για Windows 2003. To 1ο;;; Δεν κατάλαβα από εδώ http://www.samtechnc.com/eng/introduction/mfax_intro.htm Φιλικά, Δήμητρα Για τo πρώτο η πήγη μου αναφέρει οτι κάνει για WM5. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δυο και δε μπορώ να σου πω με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsikal Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Για τo πρώτο η πήγη μου αναφέρει οτι κάνει για WM5. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δυο και δε μπορώ να σου πω με σιγουριά. To 1o υποθέτω εννοείτε αυτό: Samtechnc MFaxCE v1.8.7b (το λέω γιατί τους άλλαξα την σειρά στην δική μου απάντηση) Ευχαριστώ και πάλι. Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιο από τα δύο λογισμικά; Ευχαριστώ, Δήμητρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 To 1o υποθέτω εννοείτε αυτό: Samtechnc MFaxCE v1.8.7b (το λέω γιατί τους άλλαξα την σειρά στην δική μου απάντηση) Ευχαριστώ και πάλι. Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιο από τα δύο λογισμικά; Ευχαριστώ, Δήμητρα :) Ναι, για το MFaxCE μιλούσα. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα demo απεριορίστου χρόνου για να το δοκιμάσεις!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τις ρυθμίσεις για να λαμβάνω τα mail μου από το flexmail 2007; Έχω accounts στο freemail και στο gmail Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τις ρυθμίσεις για να λαμβάνω τα mail μου από το flexmail 2007; Έχω accounts στο freemail και στο gmail για το Gmail: incoming => pop.gmail.com:995 / SSL outgoing => smtp.gmail.com: 465 / TLS Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Γνωρίζεται καμιά εφαρμογή για να έχουμε ανοιχτή ακρόαση ? Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 για το Gmail: incoming => pop.gmail.com:995 / SSL outgoing => smtp.gmail.com: 465 / TLS Ξέρεις μήπως και για Yahoo.gr ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts