fast600 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.:) :) . εχω ενα προβληματακι με το batery statys v3, στο p3600 μου δειχνη μονο την μπαταρια και τιποτε αλλο και δεν μπορω να βρω καμια ρυθμιση,το εκανα setup απο το PC. Τα προγραματα που τρεχω ειναι.Destinator 6 .SpbBackup.SpbPocketPlus.PocketMusic.και μερικα απλα παιχνιδια και δουλευη το ppc αψογα. Δοκιμασα να βαλω την batery statys v4 μεσα απο το ppc αλλα δεν το τρεχει μαλλον λειπει καποιο προγραμα η κανω κατι λαθος. επισης μακρια απο το ringo, μου εξαφανισε οτι ειχα μεσα στη καρτα μου απο multi media ευτιχως με απεγκατασταση επανηλθαν. Τωρα αναγκαστικα τρεχω το phodash_118 το οποιο τρεχει καλα αλλα θελω κατι ποιο απλο Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα που το χρησιμοποιω για να εχω mp3 sms ηχο...:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.:) :) . εχω ενα προβληματακι με το batery statys v3, στο p3600 μου δειχνη μονο την μπαταρια και τιποτε αλλο και δεν μπορω να βρω καμια ρυθμιση,το εκανα setup απο το PC. Τα προγραματα που τρεχω ειναι.Destinator 6 .SpbBackup.SpbPocketPlus.PocketMusic.και μερικα απλα παιχνιδια και δουλευη το ppc αψογα. Δοκιμασα να βαλω την batery statys v4 μεσα απο το ppc αλλα δεν το τρεχει μαλλον λειπει καποιο προγραμα η κανω κατι λαθος. επισης μακρια απο το ringo, μου εξαφανισε οτι ειχα μεσα στη καρτα μου απο multi media ευτιχως με απεγκατασταση επανηλθαν. Τωρα αναγκαστικα τρεχω το phodash_118 το οποιο τρεχει καλα αλλα θελω κατι ποιο απλο χρονια πολλα φιλε μου. πατα και κρατα πατημενο πανω στο εικονιδιο που ειναι αριστερα απο την μπαταρια στο battery status στο today και θα σου βγαλεο τις ρυθμισεις..... εκει ρυθμιζεις τι θες να φενεται και για τις κλησεις αν θελεις να σου τις μετραει. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τι να το κάνεις το Ringo; Βάλε το mp3 στο Windows/Rings. Το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε.Εβαλα τα mp3 στο windows-->rings αλλα παρολα αυτα οταν παω να επιλεξω ηχο κλησης δε μου τα εμφανιζει. :( Μηπως επειδη ειναι wm2003se και οχι wm5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε.Εβαλα τα mp3 στο windows-->rings αλλα παρολα αυτα οταν παω να επιλεξω ηχο κλησης δε μου τα εμφανιζει. :( Μηπως επειδη ειναι wm2003se και οχι wm5? ακου φιλε μου : ανοιξε τον explorer της συσκευης (διαχειριση αρχειων) και πηγαινε στον φακελλο με τα mp3 σου και πατα και κρατα πατημενο πανω σε οποιο mp3 θελεις να βαλεις για ηχο κλησης και στο μενου που θα σου εμφανισει υπαρχει επιλογη να το βαλεις σαν ηχο κλησης. προσοχη να το κανεις με την διαχειριση αρχειων των windows2003se...οχι με καποιο resco explorer για παραδειγμα για δοκιμασε το και πες μου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ακου φιλε μου : ανοιξε τον explorer της συσκευης (διαχειριση αρχειων) και πηγαινε στον φακελλο με τα mp3 σου και πατα και κρατα πατημενο πανω σε οποιο mp3 θελεις να βαλεις για ηχο κλησης και στο μενου που θα σου εμφανισει υπαρχει επιλογη να το βαλεις σαν ηχο κλησης. προσοχη να το κανεις με την διαχειριση αρχειων των windows2003se...οχι με καποιο resco explorer για παραδειγμα για δοκιμασε το και πες μου. Oι επιλογες που μου δινει οταν το κανω αυτο ειναι : cut , copy , rename , delete , send via email , beam file , add to zip file , encrypt file , add to today screen και properties. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Oι επιλογες που μου δινει οταν το κανω αυτο ειναι : cut , copy , rename , delete , send via email , beam file , add to zip file , encrypt file , add to today screen και properties. σου δινει την επιλογη encrypt file ????? δεν νομιζω...... μηπως ανοιξες κανενα resco explorer???? εγω σου ειπα να ανοιξεις την διαχειριση αρχειων η οποια ειναι στα ελληνικα οι επιλογες της ολες, οποτε μαλλον λαθος εκανες.. ανοιξε την διαχειριση αρχειων και πες μου ξανα:) αν δεν θυμασαι για την διαχειριση αρχειων πας Εναρξη->προγραμματα->διαχειριση αρχειων Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 χρονια πολλα φιλε μου. πατα και κρατα πατημενο πανω στο εικονιδιο που ειναι αριστερα απο την μπαταρια στο battery status στο today και θα σου βγαλεο τις ρυθμισεις..... εκει ρυθμιζεις τι θες να φενεται και για τις κλησεις αν θελεις να σου τις μετραει. Ευχαριστω πραγματικα ειναι αυτο που ειθελα Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 σου δινει την επιλογη encrypt file ????? δεν νομιζω...... μηπως ανοιξες κανενα resco explorer???? εγω σου ειπα να ανοιξεις την διαχειριση αρχειων η οποια ειναι στα ελληνικα οι επιλογες της ολες, οποτε μαλλον λαθος εκανες.. ανοιξε την διαχειριση αρχειων και πες μου ξανα:) αν δεν θυμασαι για την διαχειριση αρχειων πας Εναρξη->προγραμματα->διαχειριση αρχειων Οχι δεν εχω καν περασμενο το resco explorer.Απ την διαχειριση αρχειων των wm παω.Να υπενθυμισω οτι μιλαω για το παλιο μου pda το ipaq 6340 που εχει wm2003se.Mηπως παιζει αυτο ρολο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε.Εβαλα τα mp3 στο windows-->rings αλλα παρολα αυτα οταν παω να επιλεξω ηχο κλησης δε μου τα εμφανιζει. :( Μηπως επειδη ειναι wm2003se και οχι wm5? Κάντα WMA και βάλτα στον φάκελο Rings. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 kanena programmataki na trexei dvix to kinito uparxei ?gia wm 03 ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 BetaPlayer(free)/CorePlayer(non-free) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 καλησπερα! προσφατα πηρα και εγω ενα pda. προσπαθω να περασω βιντεο, ταινιες, mp3 κτλ. ξερει κανεις κανα καλο προγραμμα -που να παιζει ομως καλα τις ταινιες, χωρις να κολλαει? αλλα κανα ολοκληρο προγραμμα αν υπαρχει. ευχαριστω Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά απο την εμπειρία σας ποιο music player θεωρειται καλύτερο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Βάλε το mortplayer, είναι και free και δεν έχει προβληματάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ego xrhsimopoio to tcpmp !! polu kalo gia avi videakia h mpeg kai den kollaei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά απο την εμπειρία σας ποιο music player θεωρειται καλύτερο? GSplayer. Πολύ ελαφρύ, πλήρες και free. Κυρίως μου αρέσει το sleep timer που κλείνει μόνο του το ppc σε όση ώρα του πεις. http://hp.vector.co.jp/authors/VA032810/ Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 για τραγουδια δεν το συζηταω καθολου : gsplayer και mortplayer. μαλιστα το mortplayer εχει και δυνατοτητα να σε ξυπναει παιζοντας μια λιστα με τραγουδια που του εχεις δωσει :) τωρα για βιντεο coreplayer και tcpmp ειναι τα καλυτερα. νομιζω οτι το tcpmp ειναι πιο καλο αλλα λιγο πιο βαρυ :) η επιλογη δικη σου... Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_pd_S Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Kalispera... iparxi kapoio programa na blepo avi-divx kai genika ta panta me ipotitlous? :) :) :) Eyxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά απο την εμπειρία σας ποιο music player θεωρειται καλύτερο? Προσωπικά χρησιμοποιώ το BETAplayer Παίζει σχεδόν τα πάντα από μουσική και βίντεο, είναι ελαφρύ και...μη σε μπερδεύει το όνομα, είναι σταθερότατο:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 για τραγουδια δεν το συζηταω καθολου : gsplayer και mortplayer. μαλιστα το mortplayer εχει και δυνατοτητα να σε ξυπναει παιζοντας μια λιστα με τραγουδια που του εχεις δωσει :) τωρα για βιντεο coreplayer και tcpmp ειναι τα καλυτερα. νομιζω οτι το tcpmp ειναι πιο καλο αλλα λιγο πιο βαρυ :) η επιλογη δικη σου... Περί αυτού του mortplayer φίλε tony .. τι ωραία θα ήταν να είχα αύριο ένα δωράκι σε pm απο σένα :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Περί αυτού του mortplayer φίλε tony .. τι ωραία θα ήταν να είχα αύριο ένα δωράκι σε pm απο σένα :) :) :) :) http://www.sto-helit.de/modules/edito/content.php?id=28&sel_lang=english Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraks Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 pos mporo na akouo mousikh kai h othoni mou na einai kleisth?thanks!exo ena s100!windows2003se Παράθεση nikolakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Περί αυτού του mortplayer φίλε tony .. τι ωραία θα ήταν να είχα αύριο ένα δωράκι σε pm απο σένα :) :) :) :) http://www.pocketgear.com/downloads.asp?product_id=11423&prodname=MortPlayer%203.2&associateid=952 Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 pos mporo na akouo mousikh kai h othoni mou na einai kleisth?thanks!exo ena s100!windows2003se psshutxp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts