Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικα δε θα με πειραζε καθολου να μπλοκαρεται εντελως η διαδικασια ληψης του μηνυματος και να το λαμβανεις την ωρα που θα κλεισεις το προγραμμα που το μπλοκαρει. Δηλαδη οτιδηποτε αρκει να μη μπορει να σου πει ο αλλος σου εστειλα μηνυμα και μου ηρθε αναφορα οτι το ελαβες.........και να πρεπει εσυ να πεις αστειοτητες. :rolleyes:

Μαλλον ζηταω κατι που δε γινεται. :(

Ευχαριστω πολυ και παλι.

'Αλλαξε γκόμενα καλύτερα.... θα σου έρθει πιο οικονομικά...:ninja:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535

Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me.....

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια το diamond υποστηριζει ολες τις εφαρμογες για windows mobile 6 και πανω?:rolleyes:
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

• Administrators
Παιδια το diamond υποστηριζει ολες τις εφαρμογες για windows mobile 6 και πανω?:rolleyes:

Fysika.... kai malista WM5 kai panw mias kai to leitourgiko einai backward compatible. Exeis antimwtwpisei kapou problima?

Modpic.gif

'Αλλαξε γκόμενα καλύτερα.... θα σου έρθει πιο οικονομικά...:ninja:

:lol: :lol: :lol:

Στη γυναικα δε λεω ψεματα, γιατι αν χρειαζοταν να της λεω ψεματα απλα δε θα ημουν μαζι της.

Αλλα στη δουλεια μερικα ψεματακια που θα με γλυτωσουν απο πολυ πρηξιμο ειναι λογικο να χρειαζεται να πω.

Οσον αφορα τις κλησεις ευκολα μπορω να τις "γειωσω", αλλα οσο τους ερχεται η αναφορα παραδοσης στα μηνυματα ειναι αστειο να λες "δεν πηρα κανενα μηνυμα"

Για αυτο εχω κολλησει να βρω λυση. :(

Ξέχασες το κινητό στο αυτοκίνητο και δεν διάβασες το μήνυμα στην ώρα του?

Ξέχασες το κινητό στο αυτοκίνητο και δεν διάβασες το μήνυμα στην ώρα του?

Πολυ καλη δικαιολογια. :D

Αλλα το κακο ειναι πως πλεον εχω εξαντλησει ολα αυτα τα πιθανα σεναρια. :(

Και απο τη δουλεια δεν εχουν καταλαβει οτι μετα το ωραριο μου δεν εχω την ορεξη τους. :X

Μετά το ωράριο κλείνεις το κινητό και τέρμα η υπόθεση. έχεις και ζωή

Dokimase to MP3Trimmer.cab

Λαθος η απαντηση ηταν για τον gggppp333

Σκυλόσπιτα για μια ζωή...

Πάνελ Πολυουρεθάνης

http://theoprofil.com/indhttp://theoprofil.com/index.phpex.php

Πολυ καλη δικαιολογια. :D

Αλλα το κακο ειναι πως πλεον εχω εξαντλησει ολα αυτα τα πιθανα σεναρια. :(

Και απο τη δουλεια δεν εχουν καταλαβει οτι μετα το ωραριο μου δεν εχω την ορεξη τους. :X

Φιλε καταλαβαινω την καψα του παρανομου ερωτα.Δοκιμασε το call firewall version 1.4 και περιμενω κερασμα. Δοθλευει ωσ εξης διμιουργεις μια sms black list και τσεκαρεις την επιλογη do not show in running programs ωστε σε περιπτωση που η φιλη σου ειναι γνωστης να μην μπορει να ανιχνευση οτι εσυ τρεχεις το προγραμμα. σου μπλοκαρει τα sms απο την black list που ειχεις ορισει και οταν εισαι μονος (χωρις το εταιρον ημιση) επιλεγεις απο το μενου το current sms log viewer και βλεπεις το sms της παρανομης. Voila. περιμενω κερασμα.μην κοιτας που ειμαι mobile newbie , expert ειμαι αλλα βαριεμαι να ποσταρω.Ηταν ιερος σκοπος. Και σκεψου οτι εψαχνα στο φορουμ για ξεκλειδωμα το vector 300 για να του περασω destinator.

Σκυλόσπιτα για μια ζωή...

Πάνελ Πολυουρεθάνης

http://theoprofil.com/indhttp://theoprofil.com/index.phpex.php

Φιλε καταλαβαινω την καψα του παρανομου ερωτα.Δοκιμασε το call firewall version 1.4 και περιμενω κερασμα. Δοθλευει ωσ εξης διμιουργεις μια sms black list και τσεκαρεις την επιλογη do not show in running programs ωστε σε περιπτωση που η φιλη σου ειναι γνωστης να μην μπορει να ανιχνευση οτι εσυ τρεχεις το προγραμμα. σου μπλοκαρει τα sms απο την black list που ειχεις ορισει και οταν εισαι μονος (χωρις το εταιρον ημιση) επιλεγεις απο το μενου το current sms log viewer και βλεπεις το sms της παρανομης. Voila. περιμενω κερασμα.μην κοιτας που ειμαι mobile newbie , expert ειμαι αλλα βαριεμαι να ποσταρω.Ηταν ιερος σκοπος. Και σκεψου οτι εψαχνα στο φορουμ για ξεκλειδωμα το vector 300 για να του περασω destinator.

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο προγραμμα.

Εμενα με νοιαζει ενα προγραμμα (αν υπαρχει) που να μην στελνει στον αλλο αναφορα οτι μου παραδοθηκε το μηνυμα.

Σα να εχω δηλαδη κλειστο το κινητο μου.

Αν καταλαβα καλα, αυτο που προτεινες, απλα "κρυβει" στο PCC το SMS και το διαβαζεις οποτε θελεις εσυ. ;)

Και αυτο το προγραμματακι που λες ειναι χρησιμο για τη χρηση που αναφερεις. :D

• Administrators

Εμενα με νοιαζει ενα προγραμμα (αν υπαρχει) που να μην στελνει στον αλλο αναφορα οτι μου παραδοθηκε το μηνυμα.

Σα να εχω δηλαδη κλειστο το κινητο μου.

Dyskolo... giati afto den eksartatai apo tin ekastote syskevi, alla apo to diktyo.

Modpic.gif

Σας εχω κουρασει αλλα παλι εχω μια ερωτησουλα. :O

Παντα συγχρονιζα τις επαφες μου απο το Outlook, ειτε εκανα format στο PC (τις περνουσα απο το κινητο) ειτε περνουσα νεα ROM στο κινητο, τις περνουσα απο το PC.

Προχθες που εκανα format στο PC, αντι να γεμισει παλι το outlook με τις επαφες του κινητου, αδειασε το κινητο και ξεμεινε χωρις επαφες. :( (ισως επειδη ηταν εκεινη την ωρα αδειο το outlook?)

Ευτυχως ειχα κρατησει backup απο τις επαφες του outllook, αλλα αυτο δεν με ηρεμει πολυ και ειδικα με χαλαει που δε μπορω να καταλαβω τι εγινε ξαφνικα μετα απο τοσες φορες που εχω κανει την ιδια διαδικασια.

Πως ακριβως παιζει στο active sync η επιλογη για το ποιες επαφες θελουμε να υπερισχυουν στο συγχρονισμο? (αυτες του PC ή αυτες του PPC?).

Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup μονο των επαφων ? (λογικα ελπιζω να κραταει και τις υπενθυμησεις για γιορτες γενεθλια, σε ποια ομαδα επαφων εχουμε καταταξει τον καθενα κτλ)

Πως ακριβως παιζει στο active sync η επιλογη για το ποιες επαφες θελουμε να υπερισχυουν στο συγχρονισμο? (αυτες του PC ή αυτες του PPC?).

Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup μονο των επαφων ? (λογικα ελπιζω να κραταει και τις υπενθυμησεις για γιορτες γενεθλια, σε ποια ομαδα επαφων εχουμε καταταξει τον καθενα κτλ)

Για το ποιο υπερέχει το ppc ή το pc, θα πας από το ppc στο activesync->menu->options->σου εμφανίζει μια λίστα με το τι συγχρονίζει σαν tree menu. Επέλεξε το pc που είναι πρώτο, λογικά θα στο εμφανίζει σαν windows pc και πάτα settings, εκεί στην επιλογή "if there is a conflict" επέλεξε "keep the item on my device".

Το PIMbackup κάνει για την δουλειά και αποθηκεύει και sms/mms/email/call logs, είναι και δωρεάν.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδια καλημερα και SOS.

Χρειαζομαι επειγοντως καποιο προγραμμα GPS για PPC (ΜΙΟ Ρ560) που να μετραει εμβαδον επιφανειας. Δηλ. να μπορει ας πουμε να μετρησει το εμβαδον ενος οικοπεδου.

Καπου ειχε παρει το ματι μου κατι παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι που.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω εκ' των προτερων.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Υπάρχει κάποιος τρόπος ( ή κάποια εφαρμογή) η οποία να βάζει τα εισερχόμενα απο bluetooth αρχεία απευθείας στην κάρτα μνήμης;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Υπάρχει κάποιος τρόπος ( ή κάποια εφαρμογή) η οποία να βάζει τα εισερχόμενα απο bluetooth αρχεία απευθείας στην κάρτα μνήμης;

Dr.Yar Bluetooth ;)

Aν θυμαμαι καλα ειναι και free.

Dr.Yar Bluetooth ;)

Σε ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει ανασυγκρότηση δίσκων, καθάρισμα registry και άλλα πολλά. Όταν τελείωνε μάλιστα η διαδικασία (π.χ ανασυγκρότησης) ακούγετε ένα κουδούνισμα! Μήπως ξέρετε πώς λέγετε;

Το PIMbackup κάνει για την δουλειά και αποθηκεύει και sms/mms/email/call logs, είναι και δωρεάν.

Thanks φιλε. :)

Σε πρωτη φαση παρατηρησα οτι μετα απο το restore ενος backup που εχουμε παρει, χανονται οι φωνητικες κλησεις που εχουμε ορισει.

Βεβαια δεν το εψαξα ακομα σε βαθος, αλλα το εχει προσεξει και κανενας αλλος για να μην ψαχνω τσαμπα αν δεν υπαρχει λυση? ;)

Κατα τα αλλα, μια χαρα προγραμματακι, για να ειμαστε 100% καλυμμενοι απο πιθανη αστοχια του Outlook.

Μάλλον εννοείς το Pocket Mechanic

Μπράβο αυτό...!

Ποιό είναι καλύτερο το Pocket Mechanic ή το SKtools;

Χμμμ, εγώ δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, καθώς μόνο το Pocket Mechanic έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής (έχω μείνει ευχαριστημένος, πάντως).
Who cares?... It won't work anyway!!!

Dr.Yar Bluetooth ;)

Το έβαλα αλλα το μόνο που κάνει είναι να μου βγάζει ένα μπλέ εικονίδιο το οποίο δεν κάνει τίποτα...:O

Μήπως κάνω κάτι λάθος;

edit

Εντάξει το βρήκα.

1) Πρέπει να εγκατασταθεί στην main memory.

2) Για να ξεκινήσει χρειάζεται ΔΙΠΛΟ κλίκ και όχι μονό…!

• 4 weeks later...

εισαι τελειος,εγω θα κερασω!:lol:

Πολυ ωραιο θεμα το συγκεκριμενο θεμα αλλα τελικά χαθηκα στις 200 σελιδες και εχει (εχουν ξεκινήσει απο το 2005) και έπαθα αυτο που υποτίθεται θα απεφευγα με την λίστα.

Μηπως να δημιουργόταν ενα καινουργια θεμα με μια λίστα ισως οπως στην αρχή του παρόντος αλλα καθε εξάμηνο ωστε να ειναι φρέσκο και με τα σημερινά δεδόμενα?

....αυτό η κάτι τέτοιο τελος πάντων;)