akis1984 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 ...prepei na sxolithikes arketa!!!s'euxaristw gia to endiaferwn...einai pragmatika polu xrisimo programmataki...opws eipa kai prin eixa kataferei k egw ekikinonia metaksi pda-pc.opws eipes arkei na exeis ena access point...perimenw nea sou molis katafereis epikinwnia pda-pda!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει την οθόνη numpad για το laptop μέσω Bluetooth wifi ή A/S? EDIT: Το βρήκα ! Λέγεται ppc tablet και κάνει ότι λέει ! πολύ καλό ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimaxx Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Γεια σας παιδιά.Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως γινεται αναπαραγωγη αποθηκευμενων video .flv στη storage card με το core player 1.2.1. Η εκδοση 0.72 με τη προσθηκη ενος plugin δουλευε κανονικα οχι ομως και η νεα.Γνωριζεται αν εχει βγει καποιο plugin για τη νεα εκδοση? Η, εναλλακτικα χρησιμοποιειτε καποιο αλλο προγραμμα για να παιζει τα flv αρχεια? Tx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Γεια σας παιδιά.Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως γινεται αναπαραγωγη αποθηκευμενων video .flv στη storage card με το core player 1.2.1. Η εκδοση 0.72 με τη προσθηκη ενος plugin δουλευε κανονικα οχι ομως και η νεα.Γνωριζεται αν εχει βγει καποιο plugin για τη νεα εκδοση? Η, εναλλακτικα χρησιμοποιειτε καποιο αλλο προγραμμα για να παιζει τα flv αρχεια? Tx Παρότι η ερώτησή σου δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, πληροφοριακά σου λέω (επειδή το είχα ψάξει κι εγώ) ότι ο νέος Core player δεν υποστηρίζει ακόμα αποθηκευμένα .flv αρχεία. Εγώ χρησιμοποιούσα τον TCMCP με ένα δωρεάν plugin και δούλευε άψογα. Επειδή δεν είδα διαφορές ανάμεσα στους δύο players (να σου πω την αλήθεια δεν τους χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα...), έβγαλα τον core και έβαλα τον TCMCP για να βλέπω τα λιγοστά .flv που έχω στην κάρτα μου. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Βρήκα λύση: http://www.gmail.com/app/gmail.jad?make=Windows_Mobile&model=device&ver=v1.5.0.1191 απο το pc και manual install του jad στο jbed. To jar κατεβαίνει μετά αυτόματα απο το jbed. Σε ευχαριστούμε papajohn, το εγκατέστησα και δουλεύει άψογα! :thanks: Είχα περάσει και τις ρυθμίσεις στο Pocket Outlook αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί κανονικά γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν δέχομαι πολλά emails στο συγκεκριμένο account... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vts Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε καποια εφαρμογη πληγησης εκτος απο το destinator που να εχει καλη γεωγραφικη καλυψη για τα WM5. Σας ευχαριστω πολυ!! :mobile::mobile::mobile::mobile: Παράθεση "Δύο πράγματα θέλει ο άντρας, κινδύνους και παιχνίδια. Γι'αυτό ζητάει την γυναίκα, γιατί είναι το πιό επικίνδυνο παιχνίδι." -Φρίντριχ Νίτσε- (Γερμανός φιλόσοφος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε καποια εφαρμογη πληγησης εκτος απο το destinator που να εχει καλη γεωγραφικη καλυψη για τα WM5. Σας ευχαριστω πολυ!! :mobile::mobile::mobile::mobile: <ektos apo destinator>???:rolleyes:gia ellada den nomizw na aksizei tipote allo!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ένα απλό today plugin το οποίο: -Να έχει photo contacts, δηλαδή φωτογραφία που κάνω κλικ και καλώ. -Οι φωτογραφίες να μην είναι μινιατούρες. -Να είναι όσο το δυνατό λιγότερο bloated. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ένα απλό today plugin το οποίο: -Να έχει photo contacts, δηλαδή φωτογραφία που κάνω κλικ και καλώ. -Οι φωτογραφίες να μην είναι μινιατούρες. -Να είναι όσο το δυνατό λιγότερο bloated. Ριξε μια ματια σε αυτο και αν σου κανει πες μου :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ριξε μια ματια σε αυτο και αν σου κανει πες μου :whistle: :whistle: :whistle: Χμμμ, απ οτι βλεπω αυτο παει και μιμειται το coverflow της apple, πραγμα που απαιτει οριζοντιο scrolling πανω στο today! Θελω κατι πιο απλο, multirow today plug in που σε καθε σειρα παιρνει 4-6 φωτογραφιες και με ενα κλικ καλει. Αν ειναι να scrollαρω ανοιγω τις επαφες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Το Spb Phone Suite δεν σου κάνει?? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Χμμμ, απ οτι βλεπω αυτο παει και μιμειται το coverflow της apple, πραγμα που απαιτει οριζοντιο scrolling πανω στο today! Θελω κατι πιο απλο, multirow today plug in που σε καθε σειρα παιρνει 4-6 φωτογραφιες και με ενα κλικ καλει. Αν ειναι να scrollαρω ανοιγω τις επαφες :) Θελοντας βαζεις ΜΟΝΟ 3-4 επαφες σου τις δειχνει συνεχεια και το σετταρεις να καλει με το που τις ακουμπισεις!;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ναι, μονο που θελω 4 επαφες ανα γραμμη, συνολο καμμια 10αρια! Παιζει multirow η περιοριζεται στις 4 και μετα κανεις scroll? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosant Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ξέρει κανένασ καμία καλή εφαρμογή διαχειρησης χρημάτων? π.χ. να παρακολοθω που ξοδευω χρήματα, πιο είναι το υπολοιπο μου κτλ και να είναι δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Το Spb Phone Suite δεν σου κάνει?? Οχι, διότι το έχω μόνιμα εγκατεστημένο στη home screen και εκεί δεν έχω αρκετό real estate. Αυτό που ψάχνω θέλω να το βάλω σε ένα tab του pocket plus και να "γεμίζει" την οθόνη με photo contacts. Ως τωρα χρησιμοποιούσα το Mobile Shell που έδινε 2 τέτοια plugins αλλα μου επιβάρυνε πολύ το τηλέφωνο και το έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Kalimera! Gnwrizei kaneis an iparxei kapoio programma gia epafes (p.x. pocketcm) to opoio na ipostirizei kai epafes sim? euxaristw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Kalimera! Gnwrizei kaneis an iparxei kapoio programma gia epafes (p.x. pocketcm) to opoio na ipostirizei kai epafes sim? euxaristw.... Ριξε μια ματια εδω, μαλλον εχει αυτο που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARINOSL Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Kalispera, Tha ithela na se rotiso an xeris kamia efarmogi poy na soy apeleftheroni xoro apo efarmoges pou ixan anixi. Evala mia tin cleartemp.cap alla mou evgale minima sto kinito oti den ine eggekrimeni efarmogi? Prepi na kano kapies rithmisis gia na dexete cap programata? efxaristo, Παράθεση MarinosL SoftPersonality Κατασκευή και Διάθεση Λογισμικού http://crmtravelagent.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARINOSL Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 mipos exi kanenas ipopsi tou kanena fax application pou na trexi se WM6? efxaristo Παράθεση MarinosL SoftPersonality Κατασκευή και Διάθεση Λογισμικού http://crmtravelagent.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Kalispera, Tha ithela na se rotiso an xeris kamia efarmogi poy na soy apeleftheroni xoro apo efarmoges pou ixan anixi. Evala mia tin cleartemp.cap alla mou evgale minima sto kinito oti den ine eggekrimeni efarmogi? Prepi na kano kapies rithmisis gia na dexete cap programata? efxaristo, Δοκίμασε το δικό μου. http://gtapps.50webs.com/memRelease.html Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARINOSL Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Thank you alla den pezi katevazi to ZIP alla to EXE vgazi sfalma kata tin ektelesi. thanks pantos Παράθεση MarinosL SoftPersonality Κατασκευή και Διάθεση Λογισμικού http://crmtravelagent.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARINOSL Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Δοκίμασε το δικό μου. http://gtapps.50webs.com/memRelease.html Telika epexe se efxaristo poli. sou ime upoxreos. Παράθεση MarinosL SoftPersonality Κατασκευή και Διάθεση Λογισμικού http://crmtravelagent.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Παιδια, γνωρίζει κάποιος καμμια εφαρμογή που βασικά να απενεργοποιεί το tray στη today screen των windows mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Telika epexe se efxaristo poli. sou ime upoxreos. welcome ! Δεν μου έχουν αναφερθεί προβλήματα τόσο καιρό. Το *.exe το τρέχεις απευθείας στο ppc. Τι ppc έχεις ? Το πρόγραμμα είναι μόνο για wm5/wm6. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδια, γνωρίζει κάποιος καμμια εφαρμογή που βασικά να απενεργοποιεί το tray στη today screen των windows mobile? ilauncher :) SBSH Mobile Software - Making smaller bigger Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts