Jump to content

vts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vts

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα Nikolas14. Όντως έκανα την καλύτερη δουλειά. Δεν παλεύεται η Cosmote πλέον. Μετά από τόσα χρόνια πελάτης με full πακέτο, κινητό, σταθερό με vdsl 50mbs και full cosmote tv, ούτε το ίδιο πακέτο δεν μου έδωσε. Γι'αυτό γεια σας. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..... Όσο για το σταθερό μένω στην Αθήνα. Σε λίγο καιρό θα το διακόψω που λήγει το συμβόλαιο μου με σκοπό την ανανέωση του σε οποιοδήποτε πάροχο εκτός Cosmo. Νομίζω ότι η Voda σταθερό είναι καλή εδώ.
  2. Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!! Να πω και εγώ την ιστορία μου μιας και ήμουν πελάτης Cosmote για 5 χρόνια. Ένα απόγευμα απλά κοίταξα να δω ποτέ είναι η ανανέωση του οικογενειακού μου συμβολαίου. Διαπίστωσα ότι ανανεώνεται μετά από 1 μήνα. Αμέσως καλεσα το 13888 όπου μου είπαν ότι θα με καλέσουν από το ανάλογο τμήμα την επόμενη μέρα. Όντως το επόμενο πρωί με κάλεσαν και μου είπαν το πάγιο μου (οικογενειακό 2 γραμμών) θα έχει αύξηση 17€. Η πρώτη μου κίνηση μετά απ'αυτό ήταν να κάνω αίτηση στην Vodafone 2 γραμμών σαν καρτοκινητό. Την ίδια μέρα με κάλεσαν από το τμήμα φορητότητας της Cosmote όπου η πρόταση τους ήταν να σπάσουμε το οικογενειακό και να συνεχίσουμε σαν 2 γραμμές ξεχωριστές με σύνολο 13€ επιπλέον από αυτό που πληρώναμε με τον μισό χρόνο ομιλίας και data από αυτό που είχαμε. "Πολύ έξυπνο.......". Το αποτέλεσμα ειναι να έχω καρτοκινητό Vodafone με μια τέλεια εξυπηρέτηση πελατών και ΜΠΡΑΒΟ τους!!!! Μπορεί σαν σήμα να μην έχει τόσο καλό αλλά χαλάλι. Περιμένω να τελειώσει και το πάγιο στο σταθερό για να το μεταφέρω στην Vodafone, όπως επίσης και η Cosmote TV να την διακόψω. Όπως καταλάβατε μια οικογένεια με 2 μέλη πληρώναμε 130€ τον μήνα στην επικοινωνία και την τηλεόραση. Απαράδεκτη η Cosmote !!! Καλές γιορτές και καλή Χρονιά σε όλους!!
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!! Μου είπες μόνο ταυτότητα ότι χρειάζομαι. Καλό αυτό. Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος για καρτοκινητό στην Ουγγαρία μιας και πρόκειται να ταξιδέψω εκεί τον άλλο μήνα. Με ενδιαφέρει κατι που να έχει μόνο μεγάλο όγκο δεδομένων. Ούτε ομιλία ούτε sms. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Φοράω ένα montblanc sport chronograph automatic για 4 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ρολόι είναι πανέμορφο, πολύ γερό και έχει αντέξει παντού!
  6. Μπράβο σας παιδιά. Πολύ χρησιμο εδώ στην Ελλαδα....
  7. Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε καποια εφαρμογη πληγησης εκτος απο το destinator που να εχει καλη γεωγραφικη καλυψη για τα WM5. Σας ευχαριστω πολυ!! :mobile::mobile::mobile::mobile:
×
×
  • Create New...