71SPYROS Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Σ'ευχαριστω πολυ!Καπου ειχε παρει επισης το ματι μου ενα προγραμματακι για να βαλεις mp3 για ηχο sms.Αν καποιος φιλος γνωριζει κατι ας ριξει ενα pm...:) δες τουτο εδω http://electricpocket.com/products/ringo-mobile.html κανει για mp3 ηχο κλησης και sms Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Και γιατί δεν τα κάνετε wav; Προτιμότερο είναι από το να βάζετε extra προγράμματα στη συσκευή σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Και γιατί δεν τα κάνετε wav; Προτιμότερο είναι από το να βάζετε extra προγράμματα στη συσκευή σας. giati to wav exei pio megalo ogko Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Βρηκα το ringo full.Απλο και ευκολο προγραμματακι. gkr41 δεν εχω και πολλα προγραμματα οποτε...!:D ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 giati to wav exei pio megalo ogko Γιατί; Το πρόγραμμα δε χρειάζεται χώρο στη συσκευή; :p Προτιμότερα είναι τα 300 kb ενός wav, παρά ένα ακόμα πρόγραμμα να φορτώνει το PPC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 θεωρω οτι το ringo ειναι απο τα απαραιτητα προγραμματα που πρεπει να εχει καποιος ειδικα αν του αρεσουν οι ηχοι, ειναι 2 σε ενα, και ηχοι κλησης και σμσ Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Γιατί; Το πρόγραμμα δε χρειάζεται χώρο στη συσκευή; :p Προτιμότερα είναι τα 300 kb ενός wav, παρά ένα ακόμα πρόγραμμα να φορτώνει το PPC. oses fores metetrepsa enan hxo se wav htan panw apo 4mb kai den htn olo to tragoudi Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καταρχην σωζεις το mp3 σε 16 ή 24 bit απο 128 που ειναι συνηθως οποτε περιοριζεις αισθητα το μεγεθος του,μετα το μετατρεπεις σε wav και του αλλαζεις το bit πχ αν ειναι 32 καντο 8 χανεις λιγο σε ποιοτητα αλλα το κανει και πολυ μικροτερο, καλο προγραμμα και δωρεαν για κοψιμο ραψιμο ηχων για το πσ ειναι το audacity Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 και το κάνεις και μονοφωνικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εχω την εντυπωση οτι αν φτιαξεις ενα folder στην καρτα και το οναμασεις My Documents, διαβαζει κι απο εκει τα mp3 σαν ηχους κλησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εχω την εντυπωση οτι αν φτιαξεις ενα folder στην καρτα και το οναμασεις My Documents, διαβαζει κι απο εκει τα mp3 σαν ηχους κλησης! Asxeto alla me troei i periergia. File "Matrix" Exeis to XDA Atom .... gia to XDA Atom Exec.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Asxeto alla me troei i periergia. File "Matrix" Exeis to XDA Atom .... gia to XDA Atom Exec.? Eιχα το Atom, τωρα εχω ενα Χ500 ΕΤΕΝ, αλλα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Αυτο ισχυει για ολα τα PPC ανεξαρτήτου μάρκας. Α....τωρα καταλαβα!!! το "gia" σημαινει "ή" :) καλο.....!!!! no offence Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Ψάχνω Ελληνο-Γαλλικό λεξικό. Αν έχει και εκφράσεις ακόμα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Eχω βαλει το ringo στο ppc μου αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι.Βαζω να παρει ενα mp3 για ηχο κλησης που το εχω αποθηκευμενο στην καρτα.Αλλα μου βγαζει ενα μυνημα και λεει οτι πρεπει να το μεταφερει στη μνημη του τηλεφωνου για να δουλεψει και αν πατησω οκ μου μεταφερει το mp3 στο φακελο my documents στη μνημη του τηλεφωνου.Δε μπορει να το παρει κατευθειαν απο την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Να προσθέσω και μια ερώτηση ακόμη; Μπορούμε να μεγαλώσουμε σε διάρκεια τον ήχο κλήσης; Δηλαδή να μην παίζει μόνο περίπου 5 δευτερόλεπτα, αλλά όσο θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Eχω βαλει το ringo στο ppc μου αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι.Βαζω να παρει ενα mp3 για ηχο κλησης που το εχω αποθηκευμενο στην καρτα.Αλλα μου βγαζει ενα μυνημα και λεει οτι πρεπει να το μεταφερει στη μνημη του τηλεφωνου για να δουλεψει και αν πατησω οκ μου μεταφερει το mp3 στο φακελο my documents στη μνημη του τηλεφωνου.Δε μπορει να το παρει κατευθειαν απο την καρτα? Aν βαλεις το ringo, σου μεταφερει τα αρχεια στην κυριως μνημη οποτε δωρον-αδωρον! Φορτωνεις την μνημη σου με mp3 αρχεια για ringtones. Aν ομως φτιαξεις-οπως ειπα και πιο πανω- ενα αρχειο My Documents στην καρτα σου και ριξεις μεσα τα mp3 ringtones θα τα διαβαζει κατευθειαν απο την καρτα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Aν βαλεις το ringo, σου μεταφερει τα αρχεια στην κυριως μνημη οποτε δωρον-αδωρον! Φορτωνεις την μνημη σου με mp3 αρχεια για ringtones. Aν ομως φτιαξεις-οπως ειπα και πιο πανω- ενα αρχειο My Documents στην καρτα σου και ριξεις μεσα τα mp3 ringtones θα τα διαβαζει κατευθειαν απο την καρτα:happy: Exω φτιαξει φακελο my documents στην καρτα και εκει μεσα εχω το mp3.Αλλα δε το παιρνει απο εκει,το μεταφερει στη μνημη του ppc.Οταν λες αρχειο my documents φακελο εννοεις ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Exω φτιαξει φακελο my documents στην καρτα και εκει μεσα εχω το mp3.Αλλα δε το παιρνει απο εκει,το μεταφερει στη μνημη του ppc.Οταν λες αρχειο my documents φακελο εννοεις ετσι? Απεγκατεστησες το Ringo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Απεγκατεστησες το Ringo? Oχι δε το εχω απεγκαταστησει.Πρεπει να το κανω απεγκατασταση και παλι εγκατασταση?Να το βαλω στην καρτα ή στη μνημη του ppc? Αν ειναι ευκολο καποιος να πει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να κανουμε θα με διευκολυνε παρα πολυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Oχι δε το εχω απεγκαταστησει.Πρεπει να το κανω απεγκατασταση και παλι εγκατασταση?Να το βαλω στην καρτα ή στη μνημη του ppc? Αν ειναι ευκολο καποιος να πει αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να κανουμε θα με διευκολυνε παρα πολυ.:) Πρωτα απ όλα βγαλε το ringo (και μην το ξαναβαλεις), μετα φτιαξε ενα φακελο στην καρτα και ονομασε το My Documents. Βαλε μεσα εκει ολα τα mp3 που θελεις να χρησιμοποιησεις σαν ηχους κλησης κλπ. Κανε soft reset....και μετα ανοιξε ρυθμισεις/ηχοι-ειδοποιησεις. Μεσα εκει τωρα (στο "ηχοι εισερχομενων κλησεων"), θα βλεπεις ολους τους default ηχους των windows συν τους δικους σου απο την καρτα. Αντε και καλη τυχη μαγκες! ΥΓ. Βασικο: Δεν πιανει χωρο απο την κυριως μνημη, διοτι το ringo για να χρησιμοποιησει τον συγκεκριμενο ηχο που θελεις να εχεις σαν εισερχομενη κληση τον μεταφερει στην κυρια μνημη με αποτελεσμα μετα απο πολλους ηχους να βλεπεις τα πολυτιμα ΜΒ σου να κατεβαινουν επικυνδυνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Πρωτα απ όλα βγαλε το ringo (και μην το ξαναβαλεις), μετα φτιαξε ενα φακελο στην καρτα και ονομασε το My Documents. Βαλε μεσα εκει ολα τα mp3 που θελεις να χρησιμοποιησεις σαν ηχους κλησης κλπ. Κανε soft reset....και μετα ανοιξε ρυθμισεις/ηχοι-ειδοποιησεις. Μεσα εκει τωρα (στο "ηχοι εισερχομενων κλησεων"), θα βλεπεις ολους τους default ηχους των windows συν τους δικους σου απο την καρτα. Αντε και καλη τυχη μαγκες! ΥΓ. Βασικο: Δεν πιανει χωρο απο την κυριως μνημη, διοτι το ringo για να χρησιμοποιησει τον συγκεκριμενο ηχο που θελεις να εχεις σαν εισερχομενη κληση τον μεταφερει στην κυρια μνημη με αποτελεσμα μετα απο πολλους ηχους να βλεπεις τα πολυτιμα ΜΒ σου να κατεβαινουν επικυνδυνα! Μιας και το ανέφερες matrix... διαβαζω οτι αυτο μπορει να δημιουργησει προβληματα - π.χ. να μην βρίσκει το ringtone και να μην ακουγεται τιποτα - αν το PPC ειναι σε off / standby mode επειδη δεν μπορει να διαβάσει άμεσα την κάρτα οταν "ξυπνησει". Το εχεις βιώσει αυτό ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 mipos xeri kanis code gia zip http://www.gosu.ru/Treo650/ eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaotic6340 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ψάχνω Ελληνο-Γαλλικό λεξικό. Αν έχει και εκφράσεις ακόμα καλύτερα... http://penreader.mobi/Windows_Mobile_Pocket_PC/Dictionaries/485/French/ Ελπιζω να κανει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 re paidia kserei kaneis kanena programma gia na mporesoume na anevasoume ton hxo klhseis.yparxei kapoios tropos? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 audacity προγραμμα για το πσ ειναι, και ειναι δωρεαν, οταν το ανοιξεις αριστερα δειχνει τα db και απλα τα ανεβαζεις +3, ή +6 αναλογα και εισαι ετοιμος Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts