papi77 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Καλημέρα.Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι που να έχει καιρό για Λαμία? Η να μπορεί γενικότερα να παίρνει δεδομένα από meteo.gr?Είχα εγκαταστήσει το spb weather αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παίρνει από meteo.gr. Οχι οτί είμαι κ πολύ σχετικός.Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Καλημέρα.Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι που να έχει καιρό για Λαμία? Η να μπορεί γενικότερα να παίρνει δεδομένα από meteo.gr?Είχα εγκαταστήσει το spb weather αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παίρνει από meteo.gr. Οχι οτί είμαι κ πολύ σχετικός.Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε πρόταση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91322&page=4 EDO 8A TO BRIS Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε. Με κάλυψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε. Με κάλυψες. na eise kala Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Padrino Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Resco Pocket Radio!!:) Επειδή πιστεύω πως το ψάχνουν πολλά άτομα εδώ μέσα, είναι ένα πρόγραμμα με το όποιο μπορείς να ακούσεις internet radio από το pocket!! το θέμα είναι πως αν δεν έχεις wi-fi σύνδεση, πρέπει να το έχεις η με το καλώδιο η με Bluetooth* σε σύνδεση με το pc! *δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά πρέπει να γίνετε από την στιγμή που συνδέετε με αυτό τον τρόπο στο internet! :worry: Παράθεση mess with the best and die like the rest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Resco Pocket Radio!!:) Επειδή πιστεύω πως το ψάχνουν πολλά άτομα εδώ μέσα, είναι ένα πρόγραμμα με το όποιο μπορείς να ακούσεις internet radio από το pocket!! το θέμα είναι πως αν δεν έχεις wi-fi σύνδεση, πρέπει να το έχεις η με το καλώδιο η με Bluetooth* σε σύνδεση με το pc! *δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά πρέπει να γίνετε από την στιγμή που συνδέετε με αυτό τον τρόπο στο internet! :worry: Eπιπλέον πρόσφατα βγήκε και το mundu radio. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fun_Fuction Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Paidia yparxei kati antistixo tou kg power toys poy na trexei se wm05 giati exw kseskisei tous logariasmous apo tote pou phga apoi s100 se 9100?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Paidia yparxei kati antistixo tou kg power toys poy na trexei se wm05 giati exw kseskisei tous logariasmous apo tote pou phga apoi s100 se 9100?? δυστυχως οχι ακομη...να ξερες ποσοι τα περιμενουμε :(:( :):):):):) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fun_Fuction Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 δυστυχως οχι ακομη...να ξερες ποσοι τα περιμενουμε :(:( :):):):):) krima krima... pantos o kounadisk exei kanei k g@mw tis douleies, mprabo tou tou paidiou!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 krima krima... pantos o kounadisk exei kanei k g@mw tis douleies, mprabo tou tou paidiou!! μονο μπραβο?? τρομερη δουλεια οντως!!!!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Γεια σας παιδια.Θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο ελληνικο λεξικο για το PPC. Οχι ομως οπως το slovoed.Να ειναι ερμηνευτικο και ορθογραφικο για την ελληνικη γλωσσα μονο.Κατι σαν το Μειζον Ελληνικο Λεξικο ή σαν του Μπαμπινιωτη. Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 SMS Threader http://www.trianglepowers.com/ppc6700/images/threader01.jpg εμφανίζει τα SMS σε στυλ chat όπως κάνει το Τreo της οικογένειας των Palm. είναι freeware κι απαιτεί Compact Framework 2.0 Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 θελετε να κερδισετε χωρο στην οθονη σας? δεν θελετε να χαραμιζετε 3 σειρες για ωρα και ημερομηνια? ενα φοβερο today plugin!!! δουλευει τελεια σε qtek 9100. :D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 θελετε να κερδισετε χωρο στην οθονη σας? δεν θελετε να χαραμιζετε 3 σειρες για ωρα και ημερομηνια? ενα φοβερο today plugin!!! δουλευει τελεια σε qtek 9100. :D :lol: :p poly kalo tnks nektaria eidika sti imate jam einai poly xrhsimo Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 κανει και σε 2003se;μαλλον οχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 κανει και σε 2003se;μαλλον οχι ε; oxi telika den doyleyei se wm2003se:( Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 μολις το καταλαβα Θαναση:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 θελετε να κερδισετε χωρο στην οθονη σας? δεν θελετε να χαραμιζετε 3 σειρες για ωρα και ημερομηνια? ενα φοβερο today plugin!!! δουλευει τελεια σε qtek 9100. :D :lol: :p αυτα τα αρχεια πως τα βαζω????παιρνω ολο το zip φακελο η το ανοιγω??και μετα για να το βαλω μεσο usb παταω explorer και τα το πεταω μεσα η μπαινω στο my windows mobile-based device και τα βαζω χυμα???ας μου πει καποιος γιατι εχω και αλλα τετοια αρχεια και δεν ξερω τα βαζω και μετα δεν τα βλεπω στην συσκευη μου.ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 αυτα τα αρχεια πως τα βαζω????παιρνω ολο το zip φακελο η το ανοιγω??και μετα για να το βαλω μεσο usb παταω explorer και τα το πεταω μεσα η μπαινω στο my windows mobile-based device και τα βαζω χυμα???ας μου πει καποιος γιατι εχω και αλλα τετοια αρχεια και δεν ξερω τα βαζω και μετα δεν τα βλεπω στην συσκευη μου.ευχαριστω!! pernis to cab kai to antigrafis sto pda sthn kyria mnhmh or storage card to texeis mesa apo to pda to cab auto anoigi kai se rotaei poy 8a kani thn egkatastash meta akoloy8ise tiw odhgies poy exi to readme Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 pernis to cab kai to antigrafis sto pda sthn kyria mnhmh or storage card to texeis mesa apo to pda to cab auto anoigi kai se rotaei poy 8a kani thn egkatastash meta akoloy8ise tiw odhgies poy exi to readme τελικα τα εβαλα στην καρτα οπως ητανε και τα ανοιξα μεσο διαχ.αρχειων και τα περασα.ευχαριστω για την βοηθεια.στο sms threader μου βγαζει error τι μπορει να φταιει??:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 θελετε να κερδισετε χωρο στην οθονη σας? δεν θελετε να χαραμιζετε 3 σειρες για ωρα και ημερομηνια? ενα φοβερο today plugin!!! δουλευει τελεια σε qtek 9100. :D :lol: :p nektaria ΕΓΡΑΨΕΣ !!!! Την ωρα που ετοιμαζομουνα να ζητήσω καποιο τετοιο προγραμμα διαβασα το ποστ σου. Μια παρατήρηση Στο δικο μου S 200 δουλευει μονο οταν το εγκατεστησα στην κυρια μνημη. Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 οτι ειναι για today παιζει 99% μονο στην εσωτερικη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 οτι ειναι για today παιζει 99% μονο στην εσωτερικη μνημη Όχι ακριβώς. Μπορεί να εγκαθίσταται από μόνο του στη main memory, αλλά και αν ακόμα κάνεις τα αρχεία αυτά cut&paste στην κάρτα μνήμης θα δουλέψει δίχως πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Όχι ακριβώς. Μπορεί να εγκαθίσταται από μόνο του στη main memory, αλλά και αν ακόμα κάνεις τα αρχεία αυτά cut&paste στην κάρτα μνήμης θα δουλέψει δίχως πρόβλημα. Nope αυτό δεν παίζει. Όταν κάνει boot η συσκευή διβάζει δεδομένα μόνο από τη main και μετά από τις κάρτες. Έτσι όταν κάνει εκκίνηση και έχεις τα today plug-ins στην κάρτα είναι πιθανό να μην τα δει καθόλου ή και να σου βγάλει error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Nope αυτό δεν παίζει. Όταν κάνει boot η συσκευή διβάζει δεδομένα μόνο από τη main και μετά από τις κάρτες. Έτσι όταν κάνει εκκίνηση και έχεις τα today plug-ins στην κάρτα είναι πιθανό να μην τα δει καθόλου ή και να σου βγάλει error. Θεωρητικά ισχύει αυτό που λές.:) Αλλά στο δικό μου τουλάχιστον, δουλεύει χωρίς πρόβλημα στα περισσότερα today plug in. Για όποιον έχει αρκετή main memory, φυσικά και δεν το προτείνω, αλλά η δική μου είοναι λίγη και μοιράζεται με την ram. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts