Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι που να έχει καιρό για Λαμία? Η να μπορεί γενικότερα να παίρνει δεδομένα από meteo.gr?Είχα εγκαταστήσει το spb weather αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παίρνει από meteo.gr. Οχι οτί είμαι κ πολύ σχετικός.Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε πρόταση.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι που να έχει καιρό για Λαμία? Η να μπορεί γενικότερα να παίρνει δεδομένα από meteo.gr?Είχα εγκαταστήσει το spb weather αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παίρνει από meteo.gr. Οχι οτί είμαι κ πολύ σχετικός.Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε πρόταση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91322&page=4

EDO 8A TO BRIS

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Resco Pocket Radio!!:)

Επειδή πιστεύω πως το ψάχνουν πολλά άτομα εδώ μέσα, είναι ένα πρόγραμμα με το όποιο μπορείς να ακούσεις internet radio από το pocket!!

το θέμα είναι πως αν δεν έχεις wi-fi σύνδεση, πρέπει να το έχεις η με το καλώδιο η με Bluetooth* σε σύνδεση με το pc!

*δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά πρέπει να γίνετε από την στιγμή που συνδέετε με αυτό τον τρόπο στο internet!

:worry:

mess with the best and die like the rest

Resco Pocket Radio!!:)

Επειδή πιστεύω πως το ψάχνουν πολλά άτομα εδώ μέσα, είναι ένα πρόγραμμα με το όποιο μπορείς να ακούσεις internet radio από το pocket!!

το θέμα είναι πως αν δεν έχεις wi-fi σύνδεση, πρέπει να το έχεις η με το καλώδιο η με Bluetooth* σε σύνδεση με το pc!

*δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά πρέπει να γίνετε από την στιγμή που συνδέετε με αυτό τον τρόπο στο internet!

:worry:

Eπιπλέον πρόσφατα βγήκε και το mundu radio.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Paidia yparxei kati antistixo tou kg power toys poy na trexei se wm05 giati exw kseskisei tous logariasmous apo tote pou phga apoi s100 se 9100??

δυστυχως οχι ακομη...να ξερες ποσοι τα περιμενουμε :(:(

:):):):):)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

δυστυχως οχι ακομη...να ξερες ποσοι τα περιμενουμε :(:(

:):):):):)

krima krima... pantos o kounadisk exei kanei k g@mw tis douleies, mprabo tou tou paidiou!!

krima krima... pantos o kounadisk exei kanei k g@mw tis douleies, mprabo tou tou paidiou!!

μονο μπραβο??

τρομερη δουλεια οντως!!!!:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Γεια σας παιδια.Θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο ελληνικο λεξικο για το PPC.

Οχι ομως οπως το slovoed.Να ειναι ερμηνευτικο και ορθογραφικο για την ελληνικη γλωσσα μονο.Κατι σαν το Μειζον Ελληνικο Λεξικο ή σαν του Μπαμπινιωτη.

CURSEDDD

SMS Threader

http://www.trianglepowers.com/ppc6700/images/threader01.jpg

εμφανίζει τα SMS σε στυλ chat όπως κάνει το Τreo της οικογένειας των Palm.

είναι freeware κι απαιτεί Compact Framework 2.0

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

θελετε να κερδισετε χωρο στην οθονη σας? δεν θελετε να χαραμιζετε 3 σειρες για ωρα και ημερομηνια? ενα φοβερο today plugin!!! δουλευει τελεια σε qtek 9100. :D :lol: :p

θελετε να κερδισετε χωρο στην οθονη σας? δεν θελετε να χαραμιζετε 3 σειρες για ωρα και ημερομηνια? ενα φοβερο today plugin!!! δουλευει τελεια σε qtek 9100. :D :lol: :p

poly kalo tnks nektaria

eidika sti imate jam einai poly xrhsimo

αυτα τα αρχεια πως τα βαζω????παιρνω ολο το zip φακελο η το ανοιγω??και μετα για να το βαλω μεσο usb παταω explorer και τα το πεταω μεσα η μπαινω στο my windows mobile-based device και τα βαζω χυμα???ας μου πει καποιος γιατι εχω και αλλα τετοια αρχεια και δεν ξερω τα βαζω και μετα δεν τα βλεπω στην συσκευη μου.ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτα τα αρχεια πως τα βαζω????παιρνω ολο το zip φακελο η το ανοιγω??και μετα για να το βαλω μεσο usb παταω explorer και τα το πεταω μεσα η μπαινω στο my windows mobile-based device και τα βαζω χυμα???ας μου πει καποιος γιατι εχω και αλλα τετοια αρχεια και δεν ξερω τα βαζω και μετα δεν τα βλεπω στην συσκευη μου.ευχαριστω!!

pernis to cab kai to antigrafis sto pda sthn kyria mnhmh or storage card

to texeis mesa apo to pda to cab

auto anoigi kai se rotaei poy 8a kani thn egkatastash

meta akoloy8ise tiw odhgies poy exi to readme

pernis to cab kai to antigrafis sto pda sthn kyria mnhmh or storage card

to texeis mesa apo to pda to cab

auto anoigi kai se rotaei poy 8a kani thn egkatastash

meta akoloy8ise tiw odhgies poy exi to readme

τελικα τα εβαλα στην καρτα οπως ητανε και τα ανοιξα μεσο διαχ.αρχειων και τα περασα.ευχαριστω για την βοηθεια.στο sms threader μου βγαζει error τι μπορει να φταιει??:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

nektaria ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!

Την ωρα που ετοιμαζομουνα να ζητήσω καποιο τετοιο προγραμμα διαβασα το ποστ σου.

Μια παρατήρηση Στο δικο μου S 200 δουλευει μονο οταν το εγκατεστησα στην κυρια μνημη.

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

οτι ειναι για today παιζει 99% μονο στην εσωτερικη μνημη

Όχι ακριβώς.

Μπορεί να εγκαθίσταται από μόνο του στη main memory, αλλά και αν ακόμα κάνεις τα αρχεία αυτά cut&paste στην κάρτα μνήμης θα δουλέψει δίχως πρόβλημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όχι ακριβώς.

Μπορεί να εγκαθίσταται από μόνο του στη main memory, αλλά και αν ακόμα κάνεις τα αρχεία αυτά cut&paste στην κάρτα μνήμης θα δουλέψει δίχως πρόβλημα.

Nope αυτό δεν παίζει.

Όταν κάνει boot η συσκευή διβάζει δεδομένα μόνο από τη main και μετά από τις κάρτες.

Έτσι όταν κάνει εκκίνηση και έχεις τα today plug-ins στην κάρτα είναι πιθανό να μην τα δει καθόλου ή και να σου βγάλει error.

Nope αυτό δεν παίζει.

Όταν κάνει boot η συσκευή διβάζει δεδομένα μόνο από τη main και μετά από τις κάρτες.

Έτσι όταν κάνει εκκίνηση και έχεις τα today plug-ins στην κάρτα είναι πιθανό να μην τα δει καθόλου ή και να σου βγάλει error.

Θεωρητικά ισχύει αυτό που λές.:)

Αλλά στο δικό μου τουλάχιστον, δουλεύει χωρίς πρόβλημα στα περισσότερα today plug in.

Για όποιον έχει αρκετή main memory, φυσικά και δεν το προτείνω, αλλά η δική μου είοναι λίγη και μοιράζεται με την ram.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350