Enema Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Δεν γινεται να σωζουμε ιστοσελιδες με τον PIE για offline browsing αργοτερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 JDK GIA TO QTEK 9090 pou tha vro gia download (JAVA DEVELOPMENT KIT ) OUSIASTIKA java sto Pda thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziskar Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Muck Smith, ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις όμως αν ο PIE μπορεί να δει σελίδες offline; Παράθεση ziskar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Όχι όμως την τελευταία έκδοση. Αρκετά προγράμματα ζητούν την τελευταία για να παίξουν. [φιλικά] γράφε στα ελληνικά ή τουλάχιστον σε αναγνώσιμα greeklish, στραβώθηκα:geek: από το pda ήταν. Το wirelessly posted έφυγε επειδή έκανα edit από το pc μετά. Το ξέρω πως ήταν αισχρό αλλά είχε αρχίσει να ψιλοκολάει ο opera και άλλα έγγραφα και άλλα διάβαζε... sorry και πάλι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Muck Smith, ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις όμως αν ο PIE μπορεί να δει σελίδες offline; Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά, νομίζω όχι, Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατι έχω βολευτεί με το WOL και το AvantGO. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 το avantgo τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziskar Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 το avantgo τι ακριβώς κάνει; Το avant go συγχρονίζει κάποιες συγκεκριμένες ιστοσελίδες ειδικά για browsing σε ppc με κατά βάση περιορισμένο περιεχόμενο. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν αλλά υπάρχει περιορισμός στο συνολικό μέγεθος και τον αριθμό των sites που μπορείς να συγχρονήσεις. Παράθεση ziskar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 ok, ευχαριστώ, το έβαλα, είδα πως συμπεριφέρεται σε VGA οθόνες, το έβγαλα :( RSS reader έστω υπάρχει κάποιος που να μην έχει πρόβλημα με τις VGA οθόνες και να είναι συμβατό με win2k5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Έχεις δοκιμάσει το egress ? http://www.garishkernels.net/egress.html Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Αυτό έβαλα και εγώ, πάρα πολύ καλό... Μπήκε και στην today screen κανονικά :) όλα καλά. Ευχαριστώ :) Για IRC να βρώ κάτι και θα είμαι μια χαρά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Θέλω μία εφαρμογή η οποία να συμπιέζει dvd δισκάκια με ταινίες και να μπορώ να τα βλέπω στο ppc μου...! Υπάρχει? :worry: :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Pocket DVD Studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Έβαλε κανείς το νέο firmware? Ποιές οι αλλαγές; Δυνατότητα restore υπάρχει; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 monsieur δεν μας είπατε... για τί πράγμα μιλάτε; :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Diabasa ligo biastika ta post edo.... Kai 8a i8ela na rotiso ean ksereis kanenas kapoio kalo leksiko ellino-aggliko agglo-elliniko free i me Ke***n ???? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Pedia apo browsers ti pezei? To minimo to exo alla einai gia klotsies...sernete sto diko mou toulaxiston...kati se pio light alla se styl mozilla (me tabs klp)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Evala kai ton opera kai fenete ok arxika...tha ton doulepso perissotero kai tha doume...na kai mia snap... http://www.sethplate.com/pha/albums/userpics/10006/opera.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Καλημέρα παιδιά. Επιτέλους διάβασα τα forum για τα Windows Mobile PC's. 40 σελίδες το παλιό και 13 αυτό. Ψάχνω software για WiFi scanning και connect. Βρήκα τα: Net@Board, z2 pocketLan και WiFiFofum. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ποιο από αυτά τρέχουν σε Windows CE.NET OS? Ευχαριστώ πολύ a priori. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Δες και το netbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Αυτό έβαλα και εγώ, πάρα πολύ καλό... Μπήκε και στην today screen κανονικά :) όλα καλά. Ευχαριστώ :) Για IRC να βρώ κάτι και θα είμαι μια χαρά :D Πριν καιρό που έψαχνα για irc δοκίμασα διάφορα. Κατέληξα στο wmIRC. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά δουλεύει καλά σε vga. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 @dmc15 light dn 3erw, to opera sto diko mou (624MHz) petaei :D alla mou to vgazei teleiws diaforetika : http://img115.imageshack.us/img115/8621/pccapture29wy.th.jpg @troublefun sto x51v mou kolaei... den emfanizetai i katw toolbar k dn mporw na grapsw :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Δες και το netbox. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το netbox τρέχει σε WIN CE.NET? Το WiFiFofum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Sirhc...oxi mono diaforetika sto vgazei alla kai poli pio orea kai efxrista...den prolava na to koitakso...isos einai kapoia rithmisi..isos pali einai thema othonis (xlomo mou fenete afto vevea)...ti na po...tha to koitakso pados!!! Asxeto!!! Kserei kaneis programma gps me xartes thalassas???i kapoia pateda na perasoume xartes sto destinator?kati telospadon??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorf Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 @dmc15 light dn 3erw, to opera sto diko mou (624MHz) petaei :D alla mou to vgazei teleiws diaforetika : http://img115.imageshack.us/img115/8621/pccapture29wy.th.jpg Ολα τα λεφτα ετσι οπως στα βγαζει το opera..μηπως μπορεις να μας πεις και πως το εκανες και στα βγαζει ετσι φοβερα ??? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Δε χρειάζεται να κάνει τίποτα. Είναι η VGA οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts