Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Brika ta Windows Mobile 6 for PPC

h**p://rapidshare.com/files/20494239/WMoC.zip

me PASS: beograd

mpainoun sto Fujitsu Siemens LOOX N560 (rotao kai edo opos rotisa kai sto thema tou, mipos xerei kapoios pou den to diabazei)

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Αν τα κατεβάσεις και κάνεις μια δοκιμή, θα δεις και μόνος σου ότι είναι για το HTC Wizzard, QTEK 9000 και συγκεκριμένες συσκευές. Δεν μπαίνουν σε άλλες συσκευές. Δεν κάνει για το δικό σου (ούτε και για το δικό μου, κλαψ, λυγμ σνιφ).:(
Κωνσταντίνος

Αν τα κατεβάσεις και κάνεις μια δοκιμή, θα δεις και μόνος σου ότι είναι για το HTC Wizzard, QTEK 9000 και συγκεκριμένες συσκευές. Δεν μπαίνουν σε άλλες συσκευές. Δεν κάνει για το δικό σου (ούτε και για το δικό μου, κλαψ, λυγμ σνιφ).:(

thk u ...κλαψ, λυγμ σνιφ:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

thk u ...κλαψ, λυγμ σνιφ:(

παρτε τιτανα να κανει :rolleyes::rolleyes:

:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εσύ τα πέρασες? Αν ναι, πώς τα βλέπεις?

Σαν τα Vista (πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα)?

Κωνσταντίνος

Εσύ τα πέρασες? Αν ναι, πώς τα βλέπεις?

Σαν τα Vista (πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα)?

τα εχω πει εκει

μην διπλοποσταρω τα ιδια πραγματα;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1834058#post1834058

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

E ενταξει,εαν εχετε να μου προτεινετε κατι ηθελα να πω.....:p

Ψάξε για το PocketEye, νομίζω είναι αυτό που ζητάς.

Προσοχή όμως γιατί οι "παρακολουθήσεις" μπορεί να είναι και παράνομες:ninja:

κάθησα και έκανα εισαγωγή στο outlook όλους τους αγώνες του 2007 για τα πρωταθλήματα F1 και MotoGP, προκειμένου να συγχρονιστούν και με τα κινητά μου και να βλέπω εύκολα πότε έχει αγώνα. τα αρχεία περιέχουν ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής του αγώνα και όχι την τηλεοπτική μετάδοση. γι αυτό το λόγο τα έβαλα ως all day events και όχι συγκεκρινη ώρα. επίσης είναι στην δική τους ανεξάρτητη-ομώνυμη κατηγορία για να για να μπορούν να βρεθούν πιο εύκολα στο Outlook.

τα έκανα εξαγωγή σε 2 ξεχωριστά excel αρχεία και όποιος νομίζει ότι του έιναι χρήσιμα μπορεί να τα κατεβάσει και να τα εισάγει στο δικό του ημερολόγιο

Link

thanks

πολυ καλη σκεψη! :respect:

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

βέβαια να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πλέον διαθέσιμη και σχετική εφαρμογή για την Formula1

Formula 1 2007 v.2.0

http://www.pshsoft.net/pshsoft/images/ss/formula1_1.gif

Παιδια εχει κανενας το προγραμμα gps performance ?

Μου το ανεφερε καποιος... Ειναι υποτιθεται για να μετραει 0-100 στο αμαξι και κατι αλλα ακομα.

Αν υπαρχει και καποιο αλλο και το ξερει καποιος....:)

Παιδια, υπάρχει κάποιον αξιόλογος SIP client για wm5?

(αν έχει απαντηθεί συγνώμη, αλλά το vb δε δέχεται αναζητήσεις με 3 χαρακτήρες)

Παιδια, υπάρχει κάποιον αξιόλογος SIP client για wm5?

(αν έχει απαντηθεί συγνώμη, αλλά το vb δε δέχεται αναζητήσεις με 3 χαρακτήρες)

Sjphone!!

υπάρχει και ένας σχετικός οδηγός στο forum

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=158502&highlight=sjphone

Access NetFront 3.4 for Pocket Pc (Technical Preview)

http://www.access-company.com/img/prod/nfm/wm/nf34_tp_pilot.png

εξαιρετική η νέα λειτουργία PagePilot για ευκολο scrolling.

γενικότερα πολλά τα νέα αυτές τις μέρες από internet browsers

Microsoft deepfish

Opera 8.65 beta

Mozilla Minimo 0.2

Καλησπέρα!

Γνωρίζει μήπως κανείς, κάποιον media player (ή κάποιο skin για media player) που να είναι σαν το ipod ΑΛΛΑ να αυξομειώνει τον ήχο όπως και στο ipod (να πρέπει να κάνεις τον κύκλο στην touchscreen);

Τhe end of an era...

Καλησπέρα!

Γνωρίζει μήπως κανείς, κάποιον media player (ή κάποιο skin για media player) που να είναι σαν το ipod ΑΛΛΑ να αυξομειώνει τον ήχο όπως και στο ipod (να πρέπει να κάνεις τον κύκλο στην touchscreen);

Simple Tunes από την visual IT :)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

To προγραμμα λεγετε ppod και ειναι ακριβως οπως το ipod:)

http://www.mobilemag.com/content/images/2567_large.jpg

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ρώτησα και στο θέμα για το HTC P3300 αλλά απάντηση δεν πήρα μέχρι τώρα...Ρωτάω λοιπόν και εδώ ...Υπάρχει κάτι τέτοιο παιδιά...Please Help!!!!:wacko: :wacko: :O

------------------------------------------------------------------------

Παιδιά ψάχνω εδώ και μέρες ένα πρόγραμμα που να αλλάζει τους ήχους στις υπενθυμίσεις του ημερολογίου με κάποιο ΜΡ3 αφού οι ήχοι που έχει από την μαμά του δεν ακούγονται στο πολύ θορυβώδες περιβάλλον που δουλεύω...

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Πιστεύω και ελπίζω ότι όλο και κάποιο θα έχει περάσει από τα χέρια σας, αφού μέχρι τώρα με ότι κι αν δοκίμασα δεν βρήκα άκρη και χάνω και τα μισά μου ραντεβού....

Ευχαριστώ...

Ρώτησα και στο θέμα για το HTC P3300 αλλά απάντηση δεν πήρα μέχρι τώρα...Ρωτάω λοιπόν και εδώ ...Υπάρχει κάτι τέτοιο παιδιά...Please Help!!!!:wacko: :wacko: :O

------------------------------------------------------------------------

Παιδιά ψάχνω εδώ και μέρες ένα πρόγραμμα που να αλλάζει τους ήχους στις υπενθυμίσεις του ημερολογίου με κάποιο ΜΡ3 αφού οι ήχοι που έχει από την μαμά του δεν ακούγονται στο πολύ θορυβώδες περιβάλλον που δουλεύω...

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Πιστεύω και ελπίζω ότι όλο και κάποιο θα έχει περάσει από τα χέρια σας, αφού μέχρι τώρα με ότι κι αν δοκίμασα δεν βρήκα άκρη και χάνω και τα μισά μου ραντεβού....

Ευχαριστώ...

για να μην εχεις λαβει απαντηση ...δεν θα υπαρχει η το λιγοτερο δεν θα ξερει κανεις κατι τετοιο ;)

οποτε οσες φορες και να ρωτησεις.... :)

Καλησπέρα,

Ως νέος χρήσης wm5 μπορώ να πω πως το μόνο πράγμα που είναι εξαιρετικά ασχημο ως τώρα είναι η έλλειψη προφιλ. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να προσθέτει υποστήριξη προφίλ και να λειτουργεί σωστά? Δοκίμασα τα "profiles for windows mobile 2.1.0" αλλα δεν είναι ικανοποιητικά. Αν και κάθονται ωραία στη today screen και έχουν αρκετές παραμέτρους δε μπορώ να κάνω 1-2 πράγματα. Το βασικότερο: δε μπορώ στο ένα προφιλ να έχω δόνηση στα sms και στο άλλο να μην έχω.

1) Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για προφιλ?

2) Υπάρχει δυνατότητα να ενσωματώσω την επιλογή προφίλ στο κοκκινο κουμπί? Όταν είσαι στη today screen το κοκκινο είναι άχρηστο.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις..!

Παιδια υπαρχει κανενας καλος player για .avi αρχεια video (κατα προτιμιση free)???

TCPMP FREEWARE. Πολύ καλός.

Περισσότερα:

http://tcpmp.en.softonic.com/pocket

Κωνσταντίνος

Καλησπέρα,

Ως νέος χρήσης wm5 μπορώ να πω πως το μόνο πράγμα που είναι εξαιρετικά ασχημο ως τώρα είναι η έλλειψη προφιλ. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να προσθέτει υποστήριξη προφίλ και να λειτουργεί σωστά? Δοκίμασα τα "profiles for windows mobile 2.1.0" αλλα δεν είναι ικανοποιητικά. Αν και κάθονται ωραία στη today screen και έχουν αρκετές παραμέτρους δε μπορώ να κάνω 1-2 πράγματα. Το βασικότερο: δε μπορώ στο ένα προφιλ να έχω δόνηση στα sms και στο άλλο να μην έχω.

1) Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για προφιλ?

2) Υπάρχει δυνατότητα να ενσωματώσω την επιλογή προφίλ στο κοκκινο κουμπί? Όταν είσαι στη today screen το κοκκινο είναι άχρηστο.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις..!

Δοκιμασε το PhoneAlarm ή το PocketZenPhone. Εγω χρησιμοποιω το πρωτο εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ικανοποημενος