panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πακέτο με τα 6άρια είναι όπως στην φωτογραφία ? Γιατί πρός το παρόν μόνο το χρώμα τους έχω εξασφαλίσει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Geia xara. Exete na proteinete kapoio enoiologiko lexico ellhnikwn ?? Opws px to magenta polylexicon gia pc . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Geia xara. Exete na proteinete kapoio enoiologiko lexico ellhnikwn ?? Opws px to magenta polylexicon gia pc . http://english.pocket-pc-dictionaries.penreader.com/SlovoEd_English-Greek.html;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ayto nomizw einai english-greek , greek-english. Egw 8a h8ela ena ellhnika-ellhnika. Ayto ennow enoiologiko. Mpampiniotis se ppc ena prama lol lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myga Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 3 ερωτήσεις 1. με το ptravel alarm 2.5 έχω προβλήματα στο htc 3300. Mε τη demo έκδοση του 2.6 κανένα πρόβλημα. Να το ξαναπώ άλλη μια φορά. Με τη demo έκδοση του 2.6 δεν έχω κανένα πρόβλημα. 2. Κανένας μικρός οδηγός για το πως δουλεύει το bluezard με bluetooth υπάρχει ; 3. Στο gprs monitor έχω βάλει το main profile, πατάω connect αλλά δε κρατάει κανένα στοιχείο σχετικά με το πόσο κατεβάζω. Κάνω κάτι λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 3 ερωτήσεις 1. με το ptravel alarm 2.5 έχω προβλήματα στο htc 3300. Mε τη demo έκδοση του 2.6 κανένα πρόβλημα. Να το ξαναπώ άλλη μια φορά. Με τη demo έκδοση του 2.6 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Tο 2.7.1 έχω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ayto nomizw einai english-greek , greek-english. Egw 8a h8ela ena ellhnika-ellhnika. Ayto ennow enoiologiko. Mpampiniotis se ppc ena prama lol lol Τέτοιο ψάχνω και εγώ αλλά...τίποτα μέχρι ώρας.:( Κάτι σαν το MEL που έχω στο pc;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limanisios Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 mipos mporei na mou pei kapoios pos mporo na kano update th rom?prospatho na eleutheroso mnimi kai de mporo Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Θα έχω πρόβλημα αν δε περάσω τα ελληνικά της Ace στο G100? εκτός από τους χαρακτήρες έχει κ άλλες αλλαγές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Καλημέρα παίδες. Κάποιος φίλος έχει αναφέρει ότι με κάποια εφαρμογή "Total Commander?", κατάφερε να μετακινήσει το ΤομΤομ από τη συσκευή στην κάρτα εξοικονομώντας μνήμη. Αυτό σημαίνει ότι το προγραμματάκι έχει τη δυνατότητα να διαγράφει και αρχεία που είναι γραμμένα στη Rom ή λέω μαμακίες?:X :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Παιδιά, με τα Tweaks του SPB Pocket PC Tips&Tricks, επιλέγω να εμφανίζεται η ημερομηνία μαζί με το ρολόι, αλλά δεν εμφανίζεται το δεύτερο ψηφίο του έτους. Μπορεί κανένας να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό ή πώς μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Tο 2.7.1 έχω. :D και εγω την 2.7.2 !!! :lol: :lol: :lol: Παιζει αψογα! (αν και BETA ακομα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Καλημέρα παίδες. Κάποιος φίλος έχει αναφέρει ότι με κάποια εφαρμογή "Total Commander?", κατάφερε να μετακινήσει το ΤομΤομ από τη συσκευή στην κάρτα εξοικονομώντας μνήμη. Αυτό σημαίνει ότι το προγραμματάκι έχει τη δυνατότητα να διαγράφει και αρχεία που είναι γραμμένα στη Rom ή λέω μαμακίες?:X :O Ο total commander είναι ένας καλός file explorer που προσωπικά με έχει καταβολέψει.(και είναι free) Δεν σβήνεις τίποτα από τη rom, απλά μετακινείς τα αρχεία που με το έτσι θέλω εγκαθίστανται στο main memory στην κάρτα μνήμης. Μετά, πάς στον φάκελο των windows>start menu>programs και διαγράφεις το εικονιδιάκι του προγράμματος(αφού έτσι και αλλιώς, έχοντας μετακινήσει το αρχείο .exe δεν δουλεύει πλέον) Τέλος, πας στην κάρτα μνήμης, βρίσκεις το exe του προγράμματος που μετακίνησες και δημιουργείς ένα shortcut(ο συγκεκριμένος, αλλά και άλλοι file explorer σου δίνουν τέτοια δυνατότητα) στο φάκελο των windows/start menu/programs και είσαι οκ. Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις βασικά με όλα τα προγράμματα που εγκαθιστάς στο ppc για να ελευθερώνεις χώρο(εκτός από τα today screens, γιατί αυτά πρέπει να είναι στη main memory) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 παιδια καλημερα κατεβασα το λεξικο απο τη sloved αλλα δεν μπορω να το εγκαθιστησω γιατι μεσα δεν υπαρχει exe αρχειο παρα μονο καποια αρχεια. τι κανω? μηπως πρεπει να εγκατστησω πρωτα το αγγλικο και μετα αυτα τα αρχεια να τα αντιγραψω στον φακελο που δημιουργειτε? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ο total commander είναι ένας καλός file explorer που προσωπικά με έχει καταβολέψει.(και είναι free) Δεν σβήνεις τίποτα από τη rom, απλά μετακινείς τα αρχεία που με το έτσι θέλω εγκαθίστανται στο main memory στην κάρτα μνήμης. Μετά, πάς στον φάκελο των windows>start menu>programs και διαγράφεις το εικονιδιάκι του προγράμματος(αφού έτσι και αλλιώς, έχοντας μετακινήσει το αρχείο .exe δεν δουλεύει πλέον) Τέλος, πας στην κάρτα μνήμης, βρίσκεις το exe του προγράμματος που μετακίνησες και δημιουργείς ένα shortcut(ο συγκεκριμένος, αλλά και άλλοι file explorer σου δίνουν τέτοια δυνατότητα) στο φάκελο των windows/start menu/programs και είσαι οκ. Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις βασικά με όλα τα προγράμματα που εγκαθιστάς στο ppc για να ελευθερώνεις χώρο(εκτός από τα today screens, γιατί αυτά πρέπει να είναι στη main memory) Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Μήπως μπορείς να μου πεις επίσης, εάν μπορώ με κάποιο τρόπο να σβήσω διάφορα .wma αρχεία που βρίσκονται χύμα στο φάκελο windows και που θεωρώ ότι είναι άχρηστα για μένα (φυσικά μιλάω για κάποια που χρησιμοποιούνται για ringtones και όχι μόνο, τύπου "Bolero, Capri, Fantasy,..."). Ευχαριστώ.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limanisios Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 παιδια καλημερα κατεβασα το λεξικο απο τη sloved αλλα δεν μπορω να το εγκαθιστησω γιατι μεσα δεν υπαρχει exe αρχειο παρα μονο καποια αρχεια. τι κανω? μηπως πρεπει να εγκατστησω πρωτα το αγγλικο και μετα αυτα τα αρχεια να τα αντιγραψω στον φακελο που δημιουργειτε? ευχαριστω to arxeio pou katebases kanto copy mesa sto programms files tis storage card kai apo ekei egkatestise to. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 to arxeio pou katebases kanto copy mesa sto programms files tis storage card kai apo ekei egkatestise to. thanks filos to ekana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Μήπως μπορείς να μου πεις επίσης, εάν μπορώ με κάποιο τρόπο να σβήσω διάφορα .wma αρχεία που βρίσκονται χύμα στο φάκελο windows και που θεωρώ ότι είναι άχρηστα για μένα (φυσικά μιλάω για κάποια που χρησιμοποιούνται για ringtones και όχι μόνο, τύπου "Bolero, Capri, Fantasy,..."). Ευχαριστώ.:cool: Αν δεν σου εμφανίζει την επιλογή delete δεν ξέρω με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει.(και δεν νομίζω να γίνεται ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basket Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Για μετρητη κλησεων κανενα προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Για μετρητη κλησεων κανενα προγραμμα to battery status!!!einai elafri kai kai pano apo ola free!!o p***** ekana kai rima:lol: :lol: :lol: Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarasi27 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 s.o.s..................:) re pedia kanena programa gia na timologoyme sto aytokinito ..........................help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Για μετρητη κλησεων κανενα προγραμμα Phone Dashboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Re pedia mou ehi spasi ta nevra afto to P3300!!! Etsi opos pai, to vlepo na to petao apo to mpalkoni....!!!!:mad: :mad: Eno prospathousa na metakiniso ena file sto folder ton windows gia na ksekl--so to Inesoft Address Book, epistrefo sto today screen kai den vrisko pouthena to PhoneAlarm. Pao mesa stis rithmisis kai vlepo oti to iha klikarismeno....all akomi pouthena stin othoni!!! Meta apo polla soft resets pao na do ti ginete sto folder pou to iha kani install (mesa stin karta). Telika o fakelos iparhi alla ine adios!!!! Den ekana tipota se afton....oute ton akoumpisa!!!! Ti sto kalo??!?!?!?:mad: Ine i defteri fora pou mou to kani....kai otan telika pao na to ksana kano install me rotai an thelo na antikatastiso to proigoumeno version - ara iparhi alla de fenete pouthena!!!!:wacko: Pano pou elega pos tha stamatiso na vazo kai na bgazo programata kai na stamatiso ta hard resets, me vlepo gia allo ena! Ti sto kalo ginete? :( Ihe kanenas allo tetia empiria? I plaka ine pos oute to Inesoft Address Book katafera na ksekl--so. Akolouthisa ta vimata pou ehi grapsi o filos pou mou to edose (ipe pos prepi na kano paste mesa ston fakelo ton windows ena arhio, pragma pou ekana - sigkekrimena to evala kai ston fakelo windows tis kartas kai tis siskevis)....help please :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Όλα τα today plug-ins όπως το Phone alarm πρέπει να τα εγκαθιστάς στη μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Μήπως μπορείς να μου πεις επίσης, εάν μπορώ με κάποιο τρόπο να σβήσω διάφορα .wma αρχεία που βρίσκονται χύμα στο φάκελο windows και που θεωρώ ότι είναι άχρηστα για μένα (φυσικά μιλάω για κάποια που χρησιμοποιούνται για ringtones και όχι μόνο, τύπου "Bolero, Capri, Fantasy,..."). Ευχαριστώ.:cool: Mέσα από τον explorer του PDA δοκίμασε, όχι από το activesync στο PC. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts