filzazas Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι κούφο?::wacko: μήπως υπαρχή κανένα πρόγραμμα όπως το rapget η κάτι άλλο?που να κάνει την ιδία δουλειά?:lol: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι κούφο?::wacko: μήπως υπαρχή κανένα πρόγραμμα όπως το rapget η κάτι άλλο?που να κάνει την ιδία δουλειά?:lol: Eδώ δεν μπορούμε να βρούμε για το pc κάτι καλό και θέλεις και για το ppc;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 στο δικόμου tcpmp μονο σε benchmark παιζει απροσκοπτα βιντεο(wmv). Εχω κανει ολους τους πιθανους συνδιασμους ρυθμισεων αλλα επιμενει να παιζει υποδεεστερα του WMP. QTEK 9100 - WM5 KAI TCPMP 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jesE Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Γειά χαρά και από μένα και συγχαρητήρια για την υποστήριξη του forum. Διάβασα τις περισσότερες σελίδες του thread, χωρίς αποτέλεσμα. Ψάχνω μια εφαρμογή για sms convert-backup. Να τα αποθηκεύσω στο pc μου προσπαθώ. WM2003 se (Qtek s100) Ευχαριστώ προλαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Γειά χαρά και από μένα και συγχαρητήρια για την υποστήριξη του forum. Διάβασα τις περισσότερες σελίδες του thread, χωρίς αποτέλεσμα. Ψάχνω μια εφαρμογή για sms convert-backup. Να τα αποθηκεύσω στο pc μου προσπαθώ. WM2003 se (Qtek s100) Ευχαριστώ προλαταβολικά Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το Jeyo mobile companion για να τα αποθηκεύεις στο pc. Eπίσης μπορείς να δοκιμάσεις το SMS Backup. http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=132385 Είναι freeware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Γεια σε όλους Μήπως υπάρχει κάποιος μετρητής εξερχόμενων κλήσεων και SMS; έχω ένα HP6815 με WM5 ---------------------------------------------------------------- Ακυρο το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaroz Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους Εχω το Qtek S200 και ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε εαν αυτο υποστηριζει μια sim με δυο νουμερα και εαν οχι μηπως υπαρχει κανενα prog που να αναλαμβανει κατι τετοιο? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα το HP 6815 για χρήση ως κινητού και όχι μόνο! Δυστυχώς με έχουν απογοητεύσει οι δυνατότητες του (καθαρά όσον αφορά τη χρήση ως κινητό). Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να στέλω sms με 160 χαρακτήρες και το ακόμα σοβαρότερο η χρήση του χωρις το πενάκι με το ένα χέρι. Έψαξα να εγκαταστήσω κάποιο πληκτρολόγιο με μεγαλύτερα πλήκτρα αλλα το μεγαλύτερο που βρήκα πάλι δεν ήταν αρκετο. Αν έχει κανείς υπόψη κάτι (είτε για τους 160 χαρ είτε για το μεγάλο πληκτρολόγιο) παρακαλώ ας βοηθήσει την κατάσταση! Σε περίπτωση που δε βρώ τπτ έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω στο νετ για να προγραμματίσω ένα δικό μου πληκτρολόγιο (με μεγάλα πλήκτρα όπως σε ένα κανονικο κινητό οπου 2=α,β,γ 3=δ,ε,ζ κλπ που θεωρώ ότι θα είναι πολύ βολικό) με c++ αλλα είμαι στην πολύ αρχή ακόμα γιατι δεν είναι τοσο απλό όσο το να φτιάχνεις εφαρμογές για κινητό με vb. Τέσπα, δέχομαι και σε αυτό συμβουλές αν υπάρχουν να φτιάξουμε επιτέλους κάτι που να μας λύσει τα χέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα το HP 6815 για χρήση ως κινητού και όχι μόνο! Δυστυχώς με έχουν απογοητεύσει οι δυνατότητες του (καθαρά όσον αφορά τη χρήση ως κινητό). Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να στέλω sms με 160 χαρακτήρες και το ακόμα σοβαρότερο η χρήση του χωρις το πενάκι με το ένα χέρι. Έψαξα να εγκαταστήσω κάποιο πληκτρολόγιο με μεγαλύτερα πλήκτρα αλλα το μεγαλύτερο που βρήκα πάλι δεν ήταν αρκετο. Αν έχει κανείς υπόψη κάτι (είτε για τους 160 χαρ είτε για το μεγάλο πληκτρολόγιο) παρακαλώ ας βοηθήσει την κατάσταση! Σε περίπτωση που δε βρώ τπτ έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω στο νετ για να προγραμματίσω ένα δικό μου πληκτρολόγιο (με μεγάλα πλήκτρα όπως σε ένα κανονικο κινητό οπου 2=α,β,γ 3=δ,ε,ζ κλπ που θεωρώ ότι θα είναι πολύ βολικό) με c++ αλλα είμαι στην πολύ αρχή ακόμα γιατι δεν είναι τοσο απλό όσο το να φτιάχνεις εφαρμογές για κινητό με vb. Τέσπα, δέχομαι και σε αυτό συμβουλές αν υπάρχουν να φτιάξουμε επιτέλους κάτι που να μας λύσει τα χέρια Ψάξε για το Phone Plus. Edit: Phone Plus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=132385 Είναι freeware. rotfl :lol: :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 rotfl :lol: :p E τι να κάνω βρε Μύθε, δεν είχα άλλο link να δώσω!:p Είναι και κινέζικο και η έκδοση εκεί είναι κάπως μεταφρασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 E τι να κάνω βρε Μύθε, δεν είχα άλλο link να δώσω!:p Είναι και κινέζικο και η έκδοση εκεί είναι κάπως μεταφρασμένη. Tο σχόλιο αφορούσε τη διευκρίνηση που έκανες μικρέ :rullezz: No prob. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ψάξε για το Phone Plus. Edit: Phone Plus 3 Το έχω δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα και όσον αφορά τις κλήσεις προτιμώ το ezdial αντι αυτού. Αυτό που προσφέρει το phone plus δεν είναι αυτό που ζητάω ακριβώς όμως. Θέλω να το χρησιμοποιώ οπουδήποτε χρειάζεται εισαγωγή κειμένου πχ ημερολόγιο κλπ, δλδ ένα SIP πληκτρολόγιο όπως ονομάζεται. Τυχαία είδα ότι το spb keyboard εδώ τα παιδιά του myphone το κάνανε και στα ελληνικά άρα θα το δοκιμάσω να δω μήπως μου κάνει και γλιτώσω και το προγραμματιστικό κάψιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Το έχω δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα και όσον αφορά τις κλήσεις προτιμώ το ezdial αντι αυτού. Αυτό που προσφέρει το phone plus δεν είναι αυτό που ζητάω ακριβώς όμως. Θέλω να το χρησιμοποιώ οπουδήποτε χρειάζεται εισαγωγή κειμένου πχ ημερολόγιο κλπ, δλδ ένα SIP πληκτρολόγιο όπως ονομάζεται. Τυχαία είδα ότι το spb keyboard εδώ τα παιδιά του myphone το κάνανε και στα ελληνικά άρα θα το δοκιμάσω να δω μήπως μου κάνει και γλιτώσω και το προγραμματιστικό κάψιμο! Δεν είχα καταλάβει καλά. To hikeyboard μπορεί να γίνεται μεγάλο και να καταλαμβάνει όλη την οθόνη. Ίσως σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 θένκς! Θα το κοιτάξω και αυτό αν και νομίζω οτι και το spb fullscreen keyboard με βολεύει προς το παρόν. Το βέλτιστο θα ήταν όπως είναι και πριν ένα όπου να έχει 3 κουμπιά ανά σειρά υπό μορφή πληκτρολογίου κινητού που να μην είναι και fullscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 http://www.sto-helit.de/modules/edito/content.php?id=28&sel_lang=english Αν και δεν το εγκατέστησα .. σε ευχαριστώ , να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 θένκς! Θα το κοιτάξω και αυτό αν και νομίζω οτι και το spb fullscreen keyboard με βολεύει προς το παρόν. Το βέλτιστο θα ήταν όπως είναι και πριν ένα όπου να έχει 3 κουμπιά ανά σειρά υπό μορφή πληκτρολογίου κινητού που να μην είναι και fullscreen. Δες το dynatype, έχει πολύ καλό halfscreen keyboard όταν είναι σε landscape... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα το HP 6815 για χρήση ως κινητού και όχι μόνο! Δυστυχώς με έχουν απογοητεύσει οι δυνατότητες του (καθαρά όσον αφορά τη χρήση ως κινητό). Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να στέλω sms με 160 χαρακτήρες.... Μηνυματα > μενου > εργαλεια > επιλογες > πατας πανω στο "*SMS" > απενεργοποιεις το: "Χρηση unicode οταν απαιτειται" Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Βασικά άμα κάνεις αυτό που λέει ο φίλος geokaza υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο άλλος να πάρει μήνυμα με ιερογλυφικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μηνυματα > μενου > εργαλεια > επιλογες > πατας πανω στο "*SMS" > απενεργοποιεις το: "Χρηση unicode οταν απαιτειται" Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν πηρα το κινητό ομολογώ και μετά άρχισα να λαμβάνω μηνύματα που μου λέγανε "μα καλά τι είναι αυτα τα ερωτηματικά που στέλνεις"!! @hab θα το κοιτάξω και αυτό να δω τι λέει, ευχαριστώ. Πάντως αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά να φτιάξω ένα δικό μου που να το κάνω ακριβώς όπως θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Το έχω δοκιμάσει αυτό το πρόγραμμα και όσον αφορά τις κλήσεις προτιμώ το ezdial αντι αυτού. Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με έχει μπερδέψει.... Αν έχει κάποιος enabled το EzDial αυτό δεν σημαίνει ότι στην ουσία *δεν* μπορεί να πληκτρολογήσει αριθμούς στην αρχική οθόνη του PPC, εφόσον το EzDial κάνει - κατευθείαν - αντιστοίχηση του πλήκτρου που πατάς με τα αντίστοιχα letters;; :worry: Με λίγα λόγια, αν έχω το EzDial και θέλω να πληκτρολογήσω τηλεφ. αριθμό στην αρχική οθόνη του ppc, μπορώ το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Όσο γράφεις αριθμούς βλέπεις στην οθόνη και τους αριθμούς και τα τηλέφωνα που αντιστοιχούν. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, μην ανησυχείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 παιδια μπορει κανεις να με βοηθησει στο register στο dynatype??;) ;) ;) ας μου στειλει σε pm!!thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Αν και δεν το εγκατέστησα .. σε ευχαριστώ , να είσαι καλά http://www.sto-helit.de/modules/edit...l_lang=english Δεν δουλευει το Link (δεν ενεργοποιειται το download) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Όσο γράφεις αριθμούς βλέπεις στην οθόνη και τους αριθμούς και τα τηλέφωνα που αντιστοιχούν. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, μην ανησυχείς! Μήπως εννοείς ότι βλέπεις ταυτόχρονα και τους αριθμούς που πληκτρολογείς και τις αντίστοιχες επαφές (αν υπάρχουν επαφές που να αντιστοιχούν στον αριθμό) και επιλέγεις αν θα καλέσεις την επαφή ή τον αριθμό;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts