Jump to content

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το vBulletin 3

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό το νέο forum.

Συγχαρητήρια Μάνο.

Προς το παρών δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Και πάλυ συγχαρητήρια.:)

Edit: Έχω επιλέξει την τρίτη επιλογή για δημιουργία ενός Post. Πάντα όταν γράφω κάτι το κάνω copy paste στο word για να διορθώνω όλα τα ορθογραφικά λάθη. Με αυτήν την επιλογή όμως όταν πατάω εδώ για να κάνω paste το μήνυμα δεν έχει αυτήν την επιλογή.

Άμα κατάλαβα καλά θες να κάνεις paste στον WYSIWYG Editor? Μα έχει κουμπί για αυτό, + ότι πιάνει και το ctrl+v :)

• Απαντήσεις 257
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το karma τι ακριβώς έγινε; Κατά τ' άλλα καταπληκτικό....

Τι χάθηκε από τις ρυθμίσεις μου;

Χάθηκε το κάρμα μου!

Ναι, είναι αλήθεια. Θα επιστρέψει δριμύτερο, όταν με το καλό μάθουμε να το χειριζόμαστε καλά το νέο μας παιχνίδι. Σαφώς βελτιωμένο και αλλαγμένο!

Νομίζω ο Msk σε καλύπτει

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Η δική μου απορία για το κάρμα παραμένει! Δηλαδή όταν επιστρέψει το κάρμα θα είμαστε όλοι μηδενισμένοι/ουδέτεροι; Πάλι απο την αρχή δηλαδή;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί εχασα των αριθμό των μηνυμάτων που είχα;

Γιατι δεν βγαίνει η υπογραφή που ειχα βάλει;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Πολύ ωραίο το νέο λούκ του forum αλλά έχω ένα παράπονο MsK:

Σε όλα τα ξένα site μπορείς να βάλεις ότι εικόνα θέλεις για avatar. Εδώ γιατί πρέπει να επιλέξουμε ντέ και καλά ένα απο τα προεπιλεγμένα κινητά/pda???

Πάμε μπροστά σε κάποια, και μένουμε πολύ πίσω σε κάποια άλλα... :o

Ήδη σου έχουν απαντήσει και 2 super moderators, ωστόσο να απαντήσω και εγώ ότι τα συγκεκριμένα avatars αποτελούν κατά κάποιον τρόπο την ταυτότητα του site και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να... χαθεί αυτό το χαρακτηριστικό για κανένα άλλο, διαφορετικό avatar. Σίγουρα δεν πάει πίσω με αυτό. Διαμορφώνει χαρακτήρα, στυλ, άποψη κάτι που βλέπω να απουσιάζει από πολλά forums ανά τον κόσμο. Και φυσικά... το site το ίδιο μιλάει για ένα κινητό... το δικό μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

λίγο πιο όμορφα εικονίδια δεν υπήρχαν?

Τα δημιούργησα μόνος μου, μπορείς να εκφράσεις διαφορετική άποψη, αλλά πίστεψέ με δεν θα γίνει τίποτα, εκτός από το να με στεναχωρήσεις, κάτι που έγινε ήδη :) Αν σε αυτά προστεθεί το γεγονός ότι εμένα όχι μόνο μου αρέσουν, αλλά τα θεωρώ εξαιρετικά και πάντα δήλωνα λάτρης της μινιμάλ τέχνης, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξουν στο μέλλον.

Όταν τα σχεδίασα επίσης (αφού θέλεις και background info και ναι, είναι αλήθεια, στραβωμένος ξύπνησες εχθές - αφού είσαι το μόνο άτομο που κατάφερε το ακατόρθωτο), σκέφθηκα πολλούς παράγοντες μεταξύ των οποίων τι μου αρέσει, τι μουσική ακούω, καθώς και ποιο είναι το πραγματικό νόημα ύπαρξης των κουμπιών...

Στολίζουν το forum; Στολίζουν τα μηνύματα; Όχι. Έχουν λειτουργική αξία. Πρέπει να είναι ΟΣΟ το δυνατόν πιο απλά γίνεται, χωρίς σε καμία περίπτωση να έχουν περισσότερη αξία, σημασία (οπτική και νοηματική) από το ίδιο το περιεχόμενο του μηνύματος κάποιου μέλους. Χρησιμοποίησα ως βάση το μπλε, πήρε μια γερή δόση από Mac OS X, έβαλα τις παραμέτρους σχετικά με τον εξελληνισμό τους (η λέξη τροποποίηση στα παλαιότερα κουμπάκια δεν μπορούσε να χωρέσει, οπότε παρέμεινε edit) και ήρθε αυτό το τελικό αποτέλεσμα - μεγέθους ~900 bytes κατά μέσο όρο ανά κουμπί. Τα παλαιότερα πάλι ήταν πρόχειρα φτιαγμένα, με περισσότερο χρώμα, με μέγεθος ~1,8Kb και με αγγλικά λεκτικά, τα οποία δεν χώνεψα ποτέ, αλλά τα επέλεξα επειδή είχα μόλις 2 ημέρες για την υλοποίησή τους.

Με την ίδια λογική έχει δημιουργηθεί όλο το site. Μπορείς να μου καταλογήσεις ότι του έχω αφήσει bugs, μπορείς να μου καταλογήσεις ότι του έχω αφήσει κάποια λάθη, μπορείς να πεις ότι έγινε καλύτερο / χειρότερο, μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου, αλλά από θέμα, άποψης και αισθητικής δεν έχει νόημα ούτε να διαξιφιστούμε, ούτε να επεκταθούμε σε περαιτέρω συζήτηση, επειδή εκτός του ότι εγώ αποφασίζω, εγώ είμαι ο μόνος που είμαι υπεύθυνος για το κάθε pixel, κάθε GIF που βλέπεις εδώ μέσα και άρα τα γραφόμενά σου είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα παρεξηγηθούν από εμένα - άσχετα από το αν πρέπει ή όχι. Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής όπως και εσύ. Μπορεί να είναι σπίτι όλων μας όπως αναφέρεις, ωστόσο εγώ το έχτισα.

Θα μπορούσα να μην πω απολύτως τίποτα αφού είδα ότι με υπέρ-κάλυψε ο Wappy και ο Mythozz με τις απαντήσεις τους, ωστόσο βαρέθηκα να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να μην αποδέχομαι την αλήθεια (ότι ένα site δεν μπορεί να αρέσει και στα 39.000 άτομα), καθώς και να μην εκφράζω τις απόψεις μου για θέματα, τα οποία με ενοχλούν (όχι περισσότερο, από το να ασχοληθώ μαζί τους για 35 δευτερόλεπτα).

Σου περιέγραψα τους λόγους για τους οποίους τα δημιούργησα, σου περιέγραψα γιατί θα τα αφήσω και παρεξηγήθηκες έτσι και αλλοιώς όχι γι αυτό που είπες αλλά για τον τρόπο με τον οποίο το είπες σε συνδυασμό με το κατάλληλο timing. Όσο για τη δημιουργικότητα, πίστεψέ με, δημιουργικότητα υπάρχει και μάλιστα εκφράζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μεταμεσονύχτια, ωστόσο κάποια άτομα, επιλέγουν με τη σειρά τους να ξενυχτήσουν μαζί μου, επειδή εγώ επέλεξα να ξενυχτήσω. Μπερδεμένο, αλλά κατανοητό τουλάχιστον για εμένα και άκρως επαρκές.

Για να σου απαντήσω στην αρχική σου ερώτηση, λοιπόν, όχι δεν "υπήρχαν", "λίγο πιο όμορφα" κουμπάκια. Επιλέγω να μη συνεχίσω το θέμα και θα το εκτιμούσα αν δεν το συνεχίσει κανείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις παρατήρησα πως αλλάξανε και οι χαρακτηρισμοί των μελών όσον αφορά το πλήθος των μηνυμάτων τους! Π.χ. εγώ πριν ήμουν EDGE member, τώρα είμαι HSCSD. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το link που βρίσκονται οι χαρακτηρισμοί; :rolleyes:

Μην. - Τίτλος

0000 - Mobile Newbie

0050 - Mobile Member

0100 - GSM Phase 1 Member

0200 - GSM Phase 2 Member

0400 - GPRS Member

0800 - HSCSD Member

1600 - EDGE Member

3200 - 3G Member

6400 - 4G Member

Θα ανανεωθεί και το σχετικό FAQ το συντομότερο δυνατό.

Ουσιαστικά προστέθηκε το HSCSD και τα υπόλοιπα έγιναν διπλάσια από ότι ήταν πριν.

Eντυπωσιακό!!!

Μια ερώτηση: Η ώρα και ημερομηνία από τις απαντήσεις με παράθεση γιατί έφυγε; :worry:

Κρίμα :(

Γιατί υπάρχει το Hybrid / Threaded Mode... γι αυτό το σκοπό. Για να ξέρεις δηλαδή ποια απάντηση δόθηκε σε ποιο μήνυμα κάποιου θέματος.

Mεγιες μεγιες. Συγχατηριτια σε οσους πηραν μερος στην αναβαθμιση του σαιτ (Ειδικα σε εσενα Μανο!!). αληθεια το :X υπηρχε και παλαιοτερα?

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και ναι, υπήρχε και παλαιότερα μόνο που έπρεπε να κάνεις κλικ στο [περισσότερα] για να δεις τα υπόλοιπα. Τώρα, ήρθε σε καλύτερη θέση γιατί μου αρέσει αρκετά :X

Με γεια, με γεια... μια ερωτηση τωρα. To login ειναι πετυχημενο μονο αν το firewall δεν κανει block τα referrers. Το ιδιο εχει να κανει και με τα posts. Γιατι το αλλαξατε; :worry: :confused:

Για λόγους ασφαλείας επιβάλλεται η χρήση των referrers. Αλλωστε, χωρίς αυτό δεν έβλεπες ούτε το My Gallery, ούτε το My Devices. (α, και οι λόγοι ασφαλείας είναι τόσο σημαντικοί, όσο και η ασφάλεια του κάθε λογαριασμού σας. Χωρίς το refferrer το hijack ήταν και είναι πολύ εύκολο).

Απορία :: Παράκληση

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε λίγο το μέγεθος του frame που δείχνει την σχέση των threads στο υβριδικό view? Ειδικά στα παλιά threads τα οποια δεν έχουν διαμορφωθεί σωστά λόγο έλλειψης της δυνατότητας αυτής θα βόλευε αρκετά να είναι λίγο πιο μεγάλο :)

Σχετικά με το μέγεθος του frame απαντώ... Κάθετα ή οριζόντια;

Με το karma τι ακριβώς έγινε; Κατά τ' άλλα καταπληκτικό....

Απάντησα πριν λίγο άλλες 2 φορές σε αυτό το θέμα. Συνοψίζοντας, δεν ξέρω ούτε εγώ ακόμη και θα εξαρτηθεί από τις αλλαγές που θα γίνουν.

Γιατί εχασα των αριθμό των μηνυμάτων που είχα;

Γιατι δεν βγαίνει η υπογραφή που ειχα βάλει;

1. Γιατί έφυγαν κάποια μηνύματα, από την περασμένη εβδομάδα. Όπως είχαμε αναφέρει τουλάχιστον 3 φορές πρόκειται για μηνύματα όπως πανάρχαιες αγγελίες, πανάρχαια θέματα που είχαν κλειδωθεί επειδή είχε δοθεί απάντηση με παραπομπή σε άλλο θέμα, πανάρχαια θέματα τα οποία ήταν off topic από αρχικές συζητήσεις κ.ο.κ. Παράλληλα, έγινε resync των posts. Ένα maintenance γίνεται πάντα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

2. Δηλαδή; Μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά; Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην υπογραφή σου και μπορεί κάλλιστα να τροποποιηθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασχετο... ωστόσο δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει, αν και θα το προσθέσω στο FAQ το συντομότερο δυνατό. Γνωρίζετε ότι μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε και τα προσωπικά σας μηνύματα στο δίσκο σας; Εύκολα, γρήγορα απλά. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν σας αρκεί ο χώρος... Κρατήστε τα για πάντα κοντά σας και δεν θα σας λείψουν ποτέ. Φυλάξτε τα σαν τα μάτια σας και μην τα διακινήσετε σε άλλα μέλη. Γνωρίζετε άλλωστε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελέσει λόγος για ban... :cool: Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι για να τα... εξάγετε. Επιλέξτε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχετικά με το μέγεθος του frame απαντώ... Κάθετα ή οριζόντια;

Κάθετα, 2-3 γραμμές :)

Κυρίως επειδή σε τεράστια threads όπως για παράδειγμα του K700i είναι δύσκολο να scrollάρω τα μηνύματα και το υβριδικό mode μου αρέσει πολύ / το χρησιμοποιώ συνέχεια :)

Ψάχνω από χθές πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή για αποστολή ή όχι e-mail για θέματα που παρακολουθώ, αλλά ακόμη δεν τα κατάφερα!:p

Any help?

Ψάχνω από χθές πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή για αποστολή ή όχι e-mail για θέματα που παρακολουθώ, αλλά ακόμη δεν τα κατάφερα!:p

Any help?

Πας,συντομεύσεις - ρυθμίσεις - Προκαθορισμένος Τύπος Παρακολούθησης και επιλέγεις με ποιόν τρόπο θα ενημερώνεσαι.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Πας,συντομεύσεις - ρυθμίσεις - Προκαθορισμένος Τύπος Παρακολούθησης και επιλέγεις με ποιόν τρόπο θα ενημερώνεσαι.

Στο παραπάνω αναφέρει:

Όταν δημιουργήσετε ένα νέο θέμα συζήτησης ή όταν απαντήσετε σε κάποιο ήδη υπάρχον, τότε το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να προστεθεί αυτόματα στην προσωπική σας λίστα με τα Θέματα Υπό Παρακολούθηση

Εγώ, για παράδειγμα, θέλω να παρακολουθω ένα θέμα χωρίς να γράφω σε αυτό, αλλά να έχω την επιλογή για την λήψη e-mails ή όχι.

Εγώ, για παράδειγμα, θέλω να παρακολουθω ένα θέμα χωρίς να γράφω σε αυτό, αλλά να έχω την επιλογή για την λήψη e-mails ή όχι.

Στο πάνο μέρος κάθε θέματος έχει ένα link-menu το οποιο λέγεται "Επιλογές Θέματος". Άμα του κάνεις click βγαίνει ένα menu στο οποιο υπάρχει η επιλογή παρακολούθησής του. :)

Ακυρο guys, το βρήκα.

Είναι εδω. Επιλέγεις το θέμα που θέλεις και από την μπάρα κάτω επιλέγεις τον τρόπο παρακολούθησης.

Thanks.

To είπε και ένα άλλο μέλος νωρίτερα.

Καλό θα ήταν να αλλάξει ο χαρακτήρας "-" που χωρίζει το μήνυμα από την υπογραφή.

Το underscore "_" είναι καλύτερο και πιο ευδιάκριτο, και αυτό και ο ρόλος του.

Και να μεγαλώσει λίγο το πλήθος των επαναλήψεων του χαρακτήρα διαχωρισμού. Από 20 πχ που είναι τώρα, να πάει στα 40, τουλάχιστον... ;)

Σχετικά με τα avatars, συμφωνώ πως είναι πολύ καλύτερο να υπάρχουν μόνο τα προεπιλεγμένα.

Ερώτηση προς administrator: Είναι δυνατόν να εμφανίζονται 2 avatars στα μηνύματά μου; Έχω και κινητό και pda και το γεγονός ότι πρέπει να επιλέξω ποιό από τα δύο να βάλω ως avatar, μπορώ να πω ότι με προβληματίζει...

Θα προτιμούσα να έχω και τα δύο ;-)

με opera δεν βγάζω ακρη για αυτόματο login..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Προσωρινά, μέχρι να λυθούν δηλαδή οι εργασίες και δωθεί λύση σε αυτό [thread]55907[/thread] από τους προγραμματιστές του vBulletin, τόσο το threaded, όσο και το hybrid mode απενεργοποιούνται. :X
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωρινά, μέχρι να λυθούν δηλαδή οι εργασίες και δωθεί λύση σε αυτό [thread]55907[/thread] από τους προγραμματιστές του vBulletin, τόσο το threaded, όσο και το hybrid mode απενεργοποιούνται. :X

Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα, μου άρεσε πολύ το υβριδικό mode...

Με την ησυχία τους.... :whistle:

Μάνο δεν μου απαντήθηκε και υπάρχει ενδιαφέρον απο πολλούς, αν το my profile της πρώτης σελίδας μπορεί να επανέλθει στην πρώτερη μορφή του...Πλέον δεν κοιτάζω τα νεα θεματα , αφού δεν υπάρχουν, εκτός αν αυτό έγινε σκόπιμα... :worry:

Eπίσης παρατήρησα πως το κεντρικό θέμα "σημαντική είδηση" αν και κλειδωμένο διατηρείται στο άκρο του μηνύματος το λινκ "σχολίασέ το"...Προφανώς σε ένα κλειδωμένο θέμα δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο λινκ ή θα έπρεπε να είναι "διάβασέ το".... ;)

Μάνο δεν μου απαντήθηκε και υπάρχει ενδιαφέρον απο πολλούς, αν το my profile της πρώτης σελίδας μπορεί να επανέλθει στην πρώτερη μορφή του...Πλέον δεν κοιτάζω τα νεα θεματα , αφού δεν υπάρχουν, εκτός αν αυτό έγινε σκόπιμα... :worry:

Eπίσης παρατήρησα πως το κεντρικό θέμα "σημαντική είδηση" αν και κλειδωμένο διατηρείται στο άκρο του μηνύματος το λινκ "σχολίασέ το"...Προφανώς σε ένα κλειδωμένο θέμα δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο λινκ ή θα έπρεπε να είναι "διάβασέ το".... ;)

Ε... υπάρχουν και έχει απαντηθεί από εχθές.

Νέα & εν/να θέματα: XXX

Και στις 2 περιπτώσεις είναι υπογραμμισμένα τα links.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν νέα θέματα. Κάνε click στο "Νέα" και θα σου φέρει μόνο τα νέα θέματα.

Ακυρο guys, το βρήκα.

Είναι εδω. Επιλέγεις το θέμα που θέλεις και από την μπάρα κάτω επιλέγεις τον τρόπο παρακολούθησης.

Thanks.

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα...:(...πώς παρακολουθώ ένα θέμα χωρίς να έχω απαντήσει...?:o

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα...:(...πώς παρακολουθώ ένα θέμα χωρίς να έχω απαντήσει...?:o

Πάνω από κάθε σελίδα που εμφανίζει τα περιεχόμενα ενός θέματος (showthread) έχει το "Επιλογές Θέματος". Κλικ και στο μενού που εμφανίζεται επιλέγεις παρακολούθηση θέματος. Τόσο απλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]