Jump to content

[Προς κυκλοφορία] LG G5


Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να και ο διάδοχος......Πάντως παρατηρώντας τις φωτογραφίες διαπιστώνω πως φαίνεται το κάτω μέρος του κινητού να είναι συρταρωτά αφαιρούμενο, το οποίο σημαίνει αποσπώμενη μπαταρία.

 

http://www.phonearena.com/news/This-might-be-the-biggest-LG-G5-leak-phone-leaks-in-flesh-and-blood-listed-for-sale-on-Dubai-website_id78368

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θυμιζει G3 αν οντος ειναι το πραγματικο του μεγευθος και θα ναι ετσι και στην πραγματικοτητα. Ζητω το G4 εκτος και αν το δω απο κοντα οταν ερθη Κυπρο.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

Και μετα κραζουμε την apple για βασιλια του μαρκετινγκ.. Εκει που η μπαταρία εβγαινε από πισω, τωρα την καναμε να βγαινει απο κατω.. Του δώσαμε και ενα μαρκετινιστικο ονομα οπως ρετινα, ή εξυπνη σιτα.. Εδω το ονομασαμε smart ή magic κατι, δε θυμάμαι καν, και το βαβτισαμε επανασταση, τσε και βαρα, και καλα..

Κλαιν μαιν λεω εγω. Το να βγαινει η μπαταρία απο κατω δεν εξισοροπει καθε αλλο μειονέκτημα.

Μεγαλο κινητο πλεον με μικρη, οθονη, μεγαλα bezel. Τα νούμερα δε λενε ψεματα και δεν είναι γνωμες: 76% οθονη προς bezel στο g2, τοσα χρονια μετα πάμε στο g5 70%.. Τραγικη οπισθοδρομιση.

Απο εκπρόσωπος της beseless σχολης, σε bezel μεγαλυτερα από τη σονυ που βριζαμε γι αυτο (και που εχει βελτιωθεί εντωμεταξυ).

Μπαταρία 3000 το g2, μπροστά απο ολα στην εποχή του, 2800 τωρα, πισω απο ολα..

Ενα καρο ******ες για drone, ρομποτικια και vr. Οποιος τα θελει αυτα, τα παιρνει και τωρα, με οποιοδήποτε κινητο. Κινητό υποτίθεται οτι αγοράζεις. Υπάρχουν αρκετα με εφαρμογες ελενχου απο κινητα ανδροιντ και ios.

Αντε τωρα να τα συγκρινεις με τα νεα σαμσουνγκ που θα εχουν 3600 μπαταρία, oled οθόνες (που σε Always on λειτουργία καταναλώνει μονο οτι ειναι φωτεινο, τίποτα αλλο. Δηλαδη σχεδον 0), που ειναι πανεμορφα και μικροτερα με μεγαλύτερη οθονη απο το g5, που είναι μεγαλύτερο, με μικρότερη οθονη.

Με 0.8% την ωρα κατανάλωση με always on λειτουργία, θα φευγει 20% το 24ωρο μονο απο αυτο. Δηλ η πραγματική μπαταρία θα ειναι 2240. Με λιγα λογια αυτη η λειτουργία θα ειναι always off. Αυτο επισης ειναι fact, δεν ειναι γνωμη. Ενας απλος υπολογισμός των επισημων στοιχειων της lg. Στην πραξη θα είναι και χειρότερα.

Ηθελα να ηξερα αν ήθελε να μη πουλησει η lg, τι παραπάνω θα εκανε?

Εβγαλε ενα κακασχημο κινητο με μονο μειον.

Spec θα δωσουν ολοι, απο κινεζους μεχρι το κακο συναπαντημα, δεν θα εχει καποιο πλεονέκτημα εκει.

Και δε θελω απαντήσεις τυπου μη το παιρνεις. Οποιος θελει να σχολιασει αυτά που γραφω τι δεν ισχυει.

Edited by sosimple2
Link to comment
Share on other sites

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/ced26308ae7ee8b17d5f776af02e38cf.jpg

Δηλαδή αυτο δεν μπορώ να το κάνω πλέον και μου κάνει και πιο εύκολη την ζωή μου υποτίθεται;πφφφφ

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν πείθει σε τίποτα το G5.

Σε εμφάνιση, δεν ξέρω πως το κατάφεραν και το έκαναν έτσι απο πίσω.

Το ίδιο θα πώ και για το UI. Απλά απαράδεκτο εμφανισιακά.

Η κάμερα, απο τα samples που κυκλοφόρησαν φαίνεται αρκετά χειρότερη του G4, δεν είναι τελική όμως απ'ότι λένε οπότε ας μην βιαζόμαστε.

Στα θετικά η μεταλλική κατασκευή. Άντε κι ο 820. Δεν μου 'ρχεται κάτι άλλο..

 

Το κακό με το συγκεκριμένο είναι πως δεν θα βοηθήσει όσο θα θέλαμε να πέσει η τιμή του G4 που αυτή την στιγμή φαντάζει η ιδανική επιλογή..

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν πείθει σε τίποτα το G5.

Σε εμφάνιση, δεν ξέρω πως το κατάφεραν και το έκαναν έτσι απο πίσω.

Το ίδιο θα πώ και για το UI. Απλά απαράδεκτο εμφανισιακά.

Η κάμερα, απο τα samples που κυκλοφόρησαν φαίνεται αρκετά χειρότερη του G4, δεν είναι τελική όμως απ'ότι λένε οπότε ας μην βιαζόμαστε.

Στα θετικά η μεταλλική κατασκευή. Άντε κι ο 820. Δεν μου 'ρχεται κάτι άλλο..

 

Το κακό με το συγκεκριμένο είναι πως δεν θα βοηθήσει όσο θα θέλαμε να πέσει η τιμή του G4 που αυτή την στιγμή φαντάζει η ιδανική επιλογή..

Δεν νομίζω να υπάρχει αυτήν την στιγμή πιο άσχημη ναυαρχίδα στην αγορά....Μετά το πανέμορφο G3, το πολύ ωραίο G4 με τα δερμάτινα καπάκια του και την υπέροχη circle case και εντάξει το φανταστικό σε όλα του LG V10 νομίζω ότι η LG έκανε ένα άσχημο πισωγύρισμα....

Ευτυχώς που πήρα το LG V10....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2
Link to comment
Share on other sites

Αν το G5 δεν έχει καλύτερη ή ισάξια κάμερα και η διάρκεια της -μικρότερης πλέον- μπαταρίας έχει γίνει χειρότερη από το G4, βλέπω αυτή η χρονιά να ανήκει στο S7 και όσους θέλουν αφαιρούμενη μπαταρία και ράδιο να πηγαίνουν στο G4. Θα φανεί όμως τι ψάρια πιάνει όταν θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα reviews.
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

http://content.myphone.gr/photo/full/50051/lg-mwc16-paroysiase-g5-proto-arthroto-smartphone-einai-gegonos.jpg

 

Πριν από λίγη ώρα στην Βαρκελώνη, εκεί που αυτές τις μέρες χτυπά η καρδιά της τεχνολογίας, η LG ανακοίνωσε την νέα της ναυαρχίδα για το 2016, το LG G5. Πρόκειται για το πρώτο smartphone με μεταλλική κατασκευή αλλά ταυτόχρονα και αποσπώμενη μπαταρία, μέσω της αφαίρεσης του κάτω μέρους της συσκευής.

 

Το LG G5 θα έρθει με μία οθόνη τύπου IPS LCD, διαγωνίου 5,3 ιντσών και ανάλυσης QuadHD (ή αλλιώς 1440 x 2560 pixels), που θα προστατεύεται με Gorilla Glass 4. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο της οθόνης που μας παρουσίασε η LG είναι το Always ON, που θα κρατά το 1/3 της οθόνης μόνιμα ενεργοποιημένο, ούτως ώστε να είστε σε επαφή με τις ειδοποιήσεις σας, με την εταιρεία να υπόσχεται κατανάλωση 0,8% ανά ώρα. Θυμίζει αρκετά την Glance Screen που χρησιμοποιούν οι Windows συσκευές, χαρακτηριστικό όμως που δουλεύει άψογα κυρίως σε smartphones με AMOLED οθόνες. Μένει να το δούμε στην πράξη.

 

Όπως και οι περισσότερες ναυαρχίδες του 2016, έτσι και το LG G5, θα αντλεί ισχύ από το νέο SoC της Qualcomm, Snapdragon 820 με CPU τεχνολογίας 64-bit και κάρτα γραφικών Adreno 530 που υπόσχεται 40% καλύτερη απόδοση στα γραφικά και περισσότερο από 40% καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Τo LG G5 διαθέτει 4 GB μνήμης RAM και 32 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, ενώ στο κάτω μέρος της συσκευής διακρίνεται μία USB-C υποδοχή. Η μπαταρία τέλος θα είναι φορτίου 2.800 mAh, που είναι ίσως το μόνο χαρακτηριστικό που προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις στους φίλους της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Θα είναι όμως αποσπώμενη, απλά βγάζοντας την από το κάτω μέρος της συσκευής.

 

Αυτό πάντως που είναι η πραγματική επανάσταση του G5 είναι το modular mode. Η LG παρουσίασε σήμερα το πρώτο πραγματικά modular smartphone, με τις δυνατότητές του να είναι πάρα πολλές. Το LG Cam Plus για παράδειγμα, προσφέρει μεγαλύτερη μπαταρία (φορτίου 4.000 mAh) για ακόμα μεγαλύτερες λήψεις, ενώ έρχεται και με επιπλέον dedicated κουμπιά για φωτογραφία, βίντεο, αλλά και zoom. Επίσης, η γνωστή εταιρεία ήχου Bang & Olufsen παρουσίασε ένα Modular που φέρνει ήχο υψηλών επιδόσεων στα smartphone. Το Hi-Fi Plus είναι ένα εξωτερικό 32-bit DAC και ενισχυτής με δυνατότητα playback DSD ενώ θα έρχεται σε συνδυασμό με ακουστικά της B&O και δυνατότητα βελτίωσης του ήχου σε όλες τις εφαρμογές που θα τρέχει το LG G5.

 

Η LG έχει δημιουργήσει την δική της παράδοση σε smartphones με πολύ καλές επιδόσεις στον τομέα της κάμερας και το G5 δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Στο πίσω μέρος της συσκευής συναντάμε δύο κάμερες, μία ανάλυσης 16 MP (f/1.8) και μία 8 MP. H πρώτη διαθέτει ευρυγώνιο φακό, γωνίας 78 μοιρών (που είναι το σύνηθες σε smartphones), η δεύτερη κάμερα όμως των 8 megapixel διαθέτει ευρυγώνιο φακό γωνίας 135 μοιρών. Προσφέρει δηλαδή 1,7 φορές μεγαλύτερη γωνία θέασης από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και 15 μοίρες μεγαλύτερη από το ανθρώπινο μάτι. Πραγματικά εντυπωσιακά νούμερα, που βοηθούν τους χρήστες να βγάζουν πιο εύκολα φωτογραφίες με ψηλά κτήρια ή τοπία. Η κάμερα διαθέτει επίσης laser autofocus, OIS, και LED flash.

 

Το LG G5 αναμένεται να κοστίζει 650-700 δολάρια ενώ η διάθεση του από την εταιρεία θα αρχίσει σύντομα.

 

Πηγή: LG@MWC16: Παρουσίασε το G5, το πρώτο αρθρωτό smartphone

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Η συσκευή ανακοινώθηκε επίσημα και ως εκ τούτου έχουμε τελικά χαρακτηριστικά και συνεχίζουμε σε νέο θέμα...

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431544

 

Θα παρακαλέσω να περιορίσουμε τις εκτός θέματος συζητήσεις και να επικεντρωθούμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο.

 

:lock:

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να το δω και live γιατί απο τις φωτογραφίες δεν πέφτω και στα πατώματα... :confused:

 

Μπαίνει μάλλον στην λίστα για απόκτηση , απο specs είναι όπλο... Με χάλασε η μπαταρία αλλά και πάλι θέλω να το δω στην πράξη.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να πάρω αυτό το κινητό;; κινητό θέλω.. Όχι παιχνίδι μηχανή... Ψάχνω να βρω έναν καλό λόγο για να το πάρω... Αλλά το v10 πετάγεται μπροστά μου συνέχεια.
Link to comment
Share on other sites

ψαχνω ενα android με

~σλιμ λιτο UI που να μην ειναι φορτωμενο και να ειναι οσο το δυνατον πιο απλο

~να εχει τελεια οθονη.

~να εχει την καλυτερη καμερα με manual δυνατοτητες

~να μπορω να αλλαξω μπαταρια χωρις να χανω σε εργονομια και πολυτελεια.

~να μπορω να εχω unibody design

~να ξεφευγει απο τα συνηθισμενα τετραγωνα κινητα τυπου G4

~να παιρνει sd card.

~να ειναι future proof με Type C και καλο επεξεργαστη

~να εχει καλο service στην Ελλαδα και η εταιρια του να το προσεχει στο λογισμικο και στις αναβαθμισεις.

~να μην στοιχιζει 750Ε @day One.

 

πιστευω το G5 απανταει σε ολα αυτα και φερνει και το νεο πραγμα του modular

θα το παρω μολις ειναι διαθεσιμο.

 

πανεμορφο το γκρι!!!!!

http://www.androidheadlines.com/2016/02/hands-on-with-lgs-revolutionary-g5.html

http://i2.mirror.co.uk/tech/article7412230.ece/ALTERNATES/s615b/IMG_4389JPG.jpg

http://static.androidiani.com/wp-content/uploads/2016/02/DSC_0267-1024x681.jpg

http://cdn.ecoustics.com/db0/wblob/17BA35E873D594/182E/3EF14/ls0eY7HbdthqY_tj4oAEQcJd7OQUcGkVZVPV4Fu3RZg/lg-g5-back-front-side.jpg

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω η αυτονομία του είναι θέμα για όποιον δεν έχει άμεση πρόσβαση σε φορτιστή . 2800 άρα με 5.3 " βέβαια αντί για 5.5" αλλά και με 0.8% κατανάλωση λόγω διπλής οθόνης δλδ 20% σε 24 ώρες πρόβληματισουν.

 

Επίσης τα εξογκώματα για την διπλή κάμερα και το αποτύπωμα στην πλάτη προβληματίζουν. Θα πρέπει να το δουν οι υποψήφιοι απο κοντά.

Link to comment
Share on other sites

ψαχνω ενα android με

~σλιμ λιτο UI που να μην ειναι φορτωμενο και να ειναι οσο το δυνατον πιο απλο

~να εχει τελεια οθονη.

~να εχει την καλυτερη καμερα με manual δυνατοτητες

~να μπορω να αλλαξω μπαταρια χωρις να χανω σε εργονομια και πολυτελεια.

~να μπορω να εχω unibody design

~να ξεφευγει απο τα συνηθισμενα τετραγωνα κινητα τυπου G4

~να παιρνει sd card.

~να ειναι future proof με Type C και καλο επεξεργαστη

~να εχει καλο service στην Ελλαδα και η εταιρια του να το προσεχει στο λογισμικο και στις αναβαθμισεις.

~να μην στοιχιζει 750Ε @day One.

 

πιστευω το G5 απανταει σε ολα αυτα και φερνει και το νεο πραγμα του modular

θα το παρω μολις ειναι διαθεσιμο.

 

πανεμορφο το γκρι!!!!!

http://www.androidheadlines.com/2016/02/hands-on-with-lgs-revolutionary-g5.html

http://i2.mirror.co.uk/tech/article7412230.ece/ALTERNATES/s615b/IMG_4389JPG.jpg

http://static.androidiani.com/wp-content/uploads/2016/02/DSC_0267-1024x681.jpg

http://cdn.ecoustics.com/db0/wblob/17BA35E873D594/182E/3EF14/ls0eY7HbdthqY_tj4oAEQcJd7OQUcGkVZVPV4Fu3RZg/lg-g5-back-front-side.jpg

 

Μπαα....μάλλον το LG V10 ψαχνεις ιδιετερα αν προσθέσεις φανταστική ποιότητα κατασκευής και πανέμορφο look.....φιλικά παντα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2
Link to comment
Share on other sites

Κάτι που δεν έχω δει πουθενά ... Ίσως γιατί το καταλαβαίνω λάθος και δεν ισχύει. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Ως γνωστό οι κάμερες των κινητών πλην λίγων εξερεσεων δεν έχουν οπτικό ΖΟΟΜ. Το συγκεκριμένο με τις δύο κάμερες με διαφορετική γωνία (ευρυγωνιος και πιο Τηλεφακός 8/16 MP) λειτουργει σε ένα μεγάλο φασμα των 8 MP σαν να έχω οπτικό ζουμ σωστά; Αν ισχύει αυτό που γράφω και ξέραμε ποσό είναι αυτό το range δεν είναι αμελητέο χαρακτηριστικό.
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει ράδιο το g5?

 

Δυστυχως τα ξεφτερια της Lg "την ειδαν" samsung,και ειπαν να το αφαιρεσουνε...:mad:

Poco X3 nfc 6/128
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως τα ξεφτερια της Lg "την ειδαν" samsung,και ειπαν να το αφαιρεσουνε...:mad:

Έλεος ρε φίλε... :mad: :mad:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Απο χαρακτηριστικα τουμπανο ,αλλα απο εμφανιση λιγα πραγματα.Προτιμοτερο το V10 μακραν..Αν και η εμφανιση ειναι γουστο καθαρα υποκειμενικο και μενει να το δουμε ,να το περιεργαστουμε και βλεπουμε..
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.
Link to comment
Share on other sites

Kαι να ταν το μόνο :X

Εντάξει σε γενικά πλαίσια έχει αρκετά πισωγυρισματα και σε μπαταρία, bezels, οθόνη (εμένα προσωπικά με χαλάει που την έκαναν πιο μικρή), λίγο άσχημη πλάτη... Κοινώς σίγουρα θα μπορούσαν και καλύτερα αλλά για κάποιο λόγο σαν σύνολο μου αρέσει χωρίς να με ενθουσιάζει... Σίγουρα θα το δοκιμάσω όπως όλα την σειρά G τα τελευταία χρόνια και βλέπουμε... Ελπίζω να μην την έχει κάνει πάλι στο hardware γιατί αρκετό άγχος μας έχουν δημιουργήσει G2 = κιτρινηλα και πρόβλημα στο GPS στις πρώτες παρτίδες , G3 = ραγισματα στα bezels, random restarts που όπως αποδείχτηκε οφειλόταν κατά κύριο λόγο στη μπαταρία, LG G FLEX 2 = κιτρινηλα και κοκκοι στο γκρι χρωμα και τώρα LG G4 με τα bootloops... Γενικά οποίος παίρνει lg πλέον το έχει ένα άγχος... Ευτυχώς και λέω ευτυχώς γιατί είναι καθαρά θέμα τύχης μέχρι τώρα εμένα μόνο το g2 μου έβγαλε την γνωστή κιτρινηλα... G3, G flex 2 και G4 έχουν δουλέψει υποδειγματικα αλλά και παλι νιώθω αγχωμενος.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...