kountoura Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά! Λοιπον παιδιά είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία μετά από την τελευταία αναβάθμιση. Την είχα περάσει οτα χωρίς reset. Σήμερα λοιπόν το πρωί στης 6 άνοιξα τα μάτια μου, το κατέβασα από την βάση που φορτιζε και ξανά κοιμήθηκα. Στης δέκα και μισή που ξύπνησα είχε 95% μπαταρία. Χωρίς ίντερνετ και το always on κλειστό. Κάποτε ολόκληρο το βράδυ να έμενε εκτός φορτιστή δεν θυμάμαι να έχανε τόσο πολύ μπαταρία. Αν κάνω Hard reset έχω ελπίδες ή να αλλάξω rom? Έχω την τελευταία ITV. OK τώρα είδα τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά! Λοιπον παιδιά είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία μετά από την τελευταία αναβάθμιση. Την είχα περάσει οτα χωρίς reset. Σήμερα λοιπόν το πρωί στης 6 άνοιξα τα μάτια μου, το κατέβασα από την βάση που φορτιζε και ξανά κοιμήθηκα. Στης δέκα και μισή που ξύπνησα είχε 95% μπαταρία. Χωρίς ίντερνετ και το always on κλειστό. Κάποτε ολόκληρο το βράδυ να έμενε εκτός φορτιστή δεν θυμάμαι να έχανε τόσο πολύ μπαταρία. Αν κάνω Hard reset έχω ελπίδες ή να αλλάξω rom? Έχω την τελευταία ITV. OK τώρα είδα τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ Χρονια πολλα, ειχα κανει factory reset αλλα η μπαταρια δεν ηταν η ιδια μετα το update. Κατεβασα λοιπον την APC8 την περασα με odin και ολα μια χαρα παλι με την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγω δε βλέπω διάφορες πριν και μετα την αναβάθμιση.Ουτε επαναφορά εκανα.Με κλειστό Ίντερνετ χάνει 2με 3 % ανά 8ωρο.... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγώ έκανα το upgrade μέσω Smartswitch (όχι ΟΤΑ), χωρίς hard reset και δε βλέπω διαφορά στη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Και εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά στη μπαταρία ή σε οτιδήποτε άλλο μετά το update. Η καλύτερη λύση για όσους έχουν πρόβλημα είναι το factory reset. Κατά τα άλλα και η ευαισθησία της οθόνης έχει σαφώς βελτιωθεί και εγώ χρησιμοποιώ και το condensed dpi, μου αρέσει. Η μπαταρία του πάντως είναι ...εκνευριστικά καλή...χθες με ανοικτό σχεδόν όλη τη μέρα λόγω διακοπών το 3g, με μπόλικη χρήση, καμερα, με καμιά ώρα και πάνω με το vr, και πάλι ήμουν με 30% υπόλοιπο πριν πάω για ύπνο στις 3-4 τα ξημερώματα...για να μη μιλήσω για τις photos που έχω βγάλει 4-5 μέρες στην εξοχή που είμαι. Πραγματικά, στα δικά μου τα μάτια τουλαχιστον είναι η τέλεια συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν έκανες downgrade? Απλά έκανες hard reset και λύθηκε το πρόβλημα? Ακριβώς , μόνο hard reset και πέρασμα όλα ένα ένα από την αρχή, ΟΧΙ από back up και η μπαταρία έγινε όπως ήταν και ελαφρώς καλύτερη. Αυτό ( το ελαφρώς καλύτερη ) ίσως έχει να κάνει γιατί έχει πλέον << στρώσει >> και η μπαταρία μετά τις πρώτες προσεκτικές φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ακριβώς , μόνο hard reset και πέρασμα όλα ένα ένα από την αρχή, ΟΧΙ από back up και η μπαταρία έγινε όπως ήταν και ελαφρώς καλύτερη. Αυτό ( το ελαφρώς καλύτερη ) ίσως έχει να κάνει γιατί έχει πλέον << στρώσει >> και η μπαταρία μετά τις πρώτες προσεκτικές φορτίσεις. Το Hard reset το έκανες απο το recovery menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Προχώρησα σε Hard reset από recovery και στήσιμο από την αρχή μία μία εφαρμογή. Από αύριο θα δούμε αν έγινε δουλειά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καμιά διαφορά στη μπαταρία, καμια απολύτως διαφορά και στην απόδοση μετά την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Τελικά για εγγραφή 4K ελάχιστη σε απαιτήσεις ποια κάρτα της Samsung ειναι; evo, evo plus, pro ή pro plus; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Εγώ πάντως έκανα downgrade για 2 λόγους. Πρώτα μου πέρασε την αναβάθμιση του always on screen που δεν μου αρέσει καθόλου όπως το έκανε η Samsung(νομιζα είχα απεργοποιησει τις αυτόματες ενημερώσεις των Samsung app αλλά δεν το είχα κάνει και έτσι μόνο του αναβάθμισε) Και δεύτερο πριν κάνω το downgrade είχα κάνει factory reset ελπίζοντας να επαναφέρω την always on screen στα πρότερα επίπεδα αλλά δεν δυστυχώς και το χειρότερο διαπίστωσα ότι όντως το led notification η φωτεινότητα είχε μειωθεί που είχε αναφερθεί από κάποιους χρήστες απλά σε εμένα με την αναβάθμιση από πάνω δεν είχε αφήσει το στίγμα του. Μπαταρία όμως δεν είχα δει μείωση αυτονομίας με την D1 από πάνω που την πέρασα. Λεπτομέρεια θα μου πει κάποιος αλλά η λεπτομέρεια κάνουν την διαφορά πολλές φορές και εμένα δεν μου αρέσει να χαλάνε πράγματα που δουλεύουν καλύτερα για τα γούστα μου. Ε λοιπόν γύρισα πίσω και έτσι όπως μου αρέσει έτσι το αφήνω αν χρειαστεί και χωρίς να κάνω αναβάθμιση όσο καιρό το έχω το κινητό. Δεν την εμπιστεύομαι καθόλου την Samsung στις αναβαθμίσεις. Έτσι κι αλλιώς και στο 6 edge το ίδιο είχα κάνει κρατώντας του Αυγούστου την version έως τον Απρίλιο φετος που το έδωσα μην κάνοντας καμία ενδιάμεσα αναβάθμιση. Όταν κάτι δουλεύει άριστα δεν το πειράζω. Κανόνας για εμένα άρα κάθομαι στα αυγά μου. Edited May 2, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγώ πάντως έκανα downgrade για 2 λόγους. Πρώτα μου πέρασε την αναβάθμιση του always on screen που δεν μου αρέσει καθόλου όπως το έκανε η Samsung(νομιζα είχα απεργοποιησει τις αυτόματες ενημερώσεις των Samsung app αλλά δεν το είχα κάνει και έτσι μόνο του αναβάθμισε) Και δεύτερο πριν κάνω το downgrade είχα κάνει factory reset ελπίζοντας να επαναφέρω την always on screen στα πρότερα επίπεδα αλλά δεν δυστυχώς και το χειρότερο διαπίστωσα ότι όντως το led notification η φωτεινότητα είχε μειωθεί που είχε αναφερθεί από κάποιους χρήστες απλά σε εμένα με την αναβάθμιση από πάνω δεν είχε αφήσει το στίγμα του. Μπαταρία όμως δεν είχα δει μείωση αυτονομίας με την D1 από πάνω που την πέρασα. Λεπτομέρεια θα μου πει κάποιος αλλά η λεπτομέρεια κάνουν την διαφορά πολλές φορές και εμένα δεν μου αρέσει να χαλάνε πράγματα που δουλεύουν καλύτερα για τα γούστα μου. Ε λοιπόν γύρισα πίσω και έτσι όπως μου αρέσει έτσι το αφήνω αν χρειαστεί και χωρίς να κάνω αναβάθμιση όσο καιρό το έχω το κινητό. Δεν την εμπιστεύομαι καθόλου την Samsung στις αναβαθμίσεις. Έτσι κι αλλιώς και στο 6 edge το ίδιο είχα κάνει κρατώντας του Αυγούστου την version έως τον Απρίλιο φετος που το έδωσα μην κάνοντας καμία ενδιάμεσα αναβάθμιση. Όταν κάτι δουλεύει άριστα δεν το πειράζω. Κανόνας για εμένα άρα κάθομαι στα αυγά μου. Τι ακριβώς άλλαξε στο Always on? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε είναι σβηστό το κινητό και το ανοίξω πριν ανοίξει μου βγάζει πράσινη οθόνη και γράφει βελτιωπιηση εφαρμογής. Το κάνει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Τι ακριβώς άλλαξε στο Always on? Οπότε είναι σβηστό το κινητό και το ανοίξω πριν ανοίξει μου βγάζει πράσινη οθόνη και γράφει βελτιωπιηση εφαρμογής. Το κάνει σε κανέναν? Έχει μειωθεί η φωτεινότητα του καθιστώντας δύσκολη την ευκρίνεια σε φως ημέρες και πλέον είναι στατικό και αλλάζει θέση μόνο ανά μια ώρα ενώ πριν κινείται συνέχεια κάθε 3-4 λεπτά. Μου αρέσει να είναι δυναμικό συνέχεια και όχι στατικό. Το άλλο που λες δεν μου έχει τύχει ουδέποτε,επομενως δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Για το always on εγώ παρατήρησα ότι η φωτεινότητα αλλάζει αυτόματα, όπως στην οθόνη. Σε μέρος με φως είναι έντονη ενώ χαμηλώνει στο σκοτάδι που όπως και να έχει φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Για το always on εγώ παρατήρησα ότι η φωτεινότητα αλλάζει αυτόματα, όπως στην οθόνη. Σε μέρος με φως είναι έντονη ενώ χαμηλώνει στο σκοτάδι που όπως και να έχει φαίνεται. Και πριν άλλαζε και τώρα αλλάζει και προσαρμόζεται. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Έχει μειωθεί κι όλας εμένα με ενοχλεί σε άλλους μπορεί να τους είναι το ίδιο και το αυτό. Εγώ είδα διαφορά πάντως στην συσκευή μου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Τι ακριβώς άλλαξε στο Always on? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε είναι σβηστό το κινητό και το ανοίξω πριν ανοίξει μου βγάζει πράσινη οθόνη και γράφει βελτιωπιηση εφαρμογής. Το κάνει σε κανέναν? Αυτό με την οθόνη το κάνει σε πολλά s6 και στο δικό μου, μετά την αναβάθμιση σε 6.01 γιατί το κάνει δεν ξέρω αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση το βγάζει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έχει κανείς το lg urbane? Συνεργαζονται σωστα? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έχει κανείς το lg urbane? Συνεργαζονται σωστα? Μια χαρά, δεν βλέπω και τον λόγο να υπήρχε πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μια χαρά, δεν βλέπω και τον λόγο να υπήρχε πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε διάφορα forum γραφουν οτι δεν συνεργαζονται. Κι εμενα δεν μου φαινεται λογικό Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το Hard reset το έκανες απο το recovery menu? Ναι, φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το άφησα 6 ώρες κλειδωμένο και έπεσε 2% η μπαταρία. Διορθώθηκε το πρόβλημά ή κανονικά δεν έπρεπε να πέσει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έχει κανείς το lg urbane? Συνεργαζονται σωστα? Με παιδεψε αλλά τώρα συνεργάζεται κανονικά. Χρειάστηκε να κάνω φορμάτ 2 φορές στο ρολόι. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις το Google now ενεργοποιημένο για πλήρη συνεργασία. ## Το μεγάλο μείον της συσκευής είναι η σχεδίαση που φέτος το έκαναν Curve και πίσω με αποτέλεσμα να μειωθεί η επιφάνεια του προφίλ και να μην κρατιέται χωρίς θήκη. Βέβαια με θήκη βολεύει γιατί της επιτρέπει να έχει οβάλ σχήμα πίσω. Όμως δεν είναι δυνατόν να βγαίνει συσκευή που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς θήκη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά! Λοιπον παιδιά είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία μετά από την τελευταία αναβάθμιση. Την είχα περάσει οτα χωρίς reset. Σήμερα λοιπόν το πρωί στης 6 άνοιξα τα μάτια μου, το κατέβασα από την βάση που φορτιζε και ξανά κοιμήθηκα. Στης δέκα και μισή που ξύπνησα είχε 95% μπαταρία. Χωρίς ίντερνετ και το always on κλειστό. Κάποτε ολόκληρο το βράδυ να έμενε εκτός φορτιστή δεν θυμάμαι να έχανε τόσο πολύ μπαταρία. Αν κάνω Hard reset έχω ελπίδες ή να αλλάξω rom? Έχω την τελευταία ITV. OK τώρα είδα τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ Καλημέρα. Μετά το χθεσινό Hard reset με την ίδια διαδικασία έχασε 1%. Άρα έκανε δουλειά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το άφησα 6 ώρες κλειδωμένο και έπεσε 2% η μπαταρία. Διορθώθηκε το πρόβλημά ή κανονικά δεν έπρεπε να πέσει καθόλου? Μάλλον διορθώθηκε. Αν δεν τρέχει τίποτα από πίσω ( WiFi - BT - κτλ ) πέφτει περίπου 1% για κάθε 4 - 4,5 ώρες. Οπότε το 2% στις 6 ώρες δείχνει φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μάλλον διορθώθηκε. Αν δεν τρέχει τίποτα από πίσω ( WiFi - BT - κτλ ) πέφτει περίπου 1% για κάθε 4 - 4,5 ώρες. Οπότε το 2% στις 6 ώρες δείχνει φυσιολογικό. Όταν το χρησιμοποιώ όμως μου φαίνεται πως πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία απο ότι έπεφτε πριν κάνω update. Σε εσένα σε πόση ώρα χρήσης πέφτει 1%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts