kopromax Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Στα 679 βλεπω το S7 και στα 779 το Edge απο Skroutz! αμα μπεις μεσα σε αυτον που το 779 στο site το εχει 824. μαλλον λαθος ειναι το 779 εξω Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 αμα μπεις μεσα σε αυτον που το 779 στο site το εχει 824. μαλλον λαθος ειναι το 779 εξω Γλιτωνω 5 ευρω απο τα 829! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Να σε ρωτησω φιλε μου.... Ντουμπαι βρισκεις την εκδοση με 2 sim? Αν ναι ενδιαφερομαι να χτυπησω ενα...... Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν κυκλοφόρησε ακόμα αλλά πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθει με διπλή ναι Ευθύμη, έχω μια ένσταση, επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί. Αλήθεια, όταν είχε πρωτοβγεί το σούπερ ντούπερ ουάου s6 και έκαναν δοκιμές στην κάμερά του, τέτοιες χάλια φωτογραφίες έβγαζε το βράδυ????? Για σκεφτείτε λίγο... Πολύ εύστοχη παρατήρηση το ιδιο έλεγα χθες σε ένα συνάδελφο ειδικά εκεί που έχει flare θέλει να το πετύχεις, ακόμα και με καλή DSLR μπορεί να σου τύχει όποτε ναι ίσως το "έσπρωξε" λιγάκι.. Σήμερα που το είδα πάντως πρόσεξα οτι βγάζει πολύ ισορροπημένα τα χρώματα (ήμουν σε εσωτερικό χώρο σε mall) Edited March 3, 2016 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Στο XDA που διάβασα λίγο είδα αρκετή γκρίνια για τις συσκευές με Snap820 για διάφορους λόγους (δεν μας πολυνοιάζει όμως, έτσι;). Πάντως κάποιος με Exynos έβγαλε άνετα 7hrs SOT, όπως και άλλος εδώ (με 820) 6hrs: Λογικά με περισσότερες φορτίσεις και σετάρισμα οι χρόνοι αυτοί θα γίνουν ακόμα καλύτεροι. Μένει να δούμε πως τα πάει και με την κατανάλωση σε 4G. Edited March 3, 2016 by Thanm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ενα review απ το ρωσικο mobile-review.com , εχει ελεύθερη μνημη περιπου 24 γιγα απ τα 32 : https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s7-edge.shtml&usg=ALkJrhjfCqHjMcQl3_uADdn6dSBR4vu8dw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ενα review απ το ρωσικο mobile-review.com , εχει ελεύθερη μνημη περιπου 24 γιγα απ τα 32 : https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s7-edge.shtml&usg=ALkJrhjfCqHjMcQl3_uADdn6dSBR4vu8dw Αυτό είναι το λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ψήνομαι κ γω αλλα θα περιμένω τα πρωτα τεστ, στο μεγεθος ειδα οτι είναι κοντα στο α7 κ θα δω πως μου κάθεται στο χέρι.αν κ στο 5με 5.1 είμαι οριακος για χρηση με το 1χερι.το σ7 μουνε κουτι αλλα λεω να παω στο edge για την οθόνη και οτι το πηγαν στο 5,5 σε σχεση μετο σ6+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα στην παρέα.... Έχω κάνει προπαραγγελία για το μαύρο s7 edge! Με πήραν λοιπόν από Πλαίσιο, παραλαμβάνω στο χώρο μου Τρίτη 8/03 :D:D:D Όσον αφορά το Gear, είτε έχει κάνει κάποιος προπαραγγελία για παράδοση σπίτι ή παραλαβή από κατάστημα, ΔΕΝ παίρνει το δώρο επι τόπου. Θα πρέπει να μπει στο site της Samsung να καταχωρήσει IMEI, αντίγραφο απόδειξης και θα επικοινωνήσει η Samsung εντός 10 ημερών για να κανονίσει παράδοση του Gear! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Διαβαζοντας το review διεκρινα καποια χαρακτηριστικα που ξεχωριζουν,αν και η μεταφραση δεν ειναι πολυ καλη. Η οθονη εχει ενα ειδικο φιλτρο τοποθετημενο στις 45 μοιρες περιπου ωστε να ειναι ορατη με γυαλια ηλιου. Επισης εχει κατι σαν "προσωπικο αυτοματο" στη φωτεινότητα. Αν την εχεις π.χ. για καποιο διαστημα στο manual και μετα τη γυρισεις στο αυτοματο το κινητο καταλαβαινει τη ρυθμιση και την προσαρμόζει. Γι αυτο ισως λενε εχει καλο αυτοματο. Τελος,μπορει να λειτουργήσει ως wifi repeater. Oταν το κινητο γινει hotspot ,δεν απενεργοποιει υποχρεωτικα το wifi του,εχει τη δυνατοτητα να δωσει ιντερνετ και μεσω αυτού. Edited March 4, 2016 by spazoklabanias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τελος,μπορει να λειτουργήσει ως wifi repeater. Oταν το κινητο γινει hotspot ,δεν απενεργοποιει υποχρεωτικα το wifi του,εχει τη δυνατοτητα να δωσει ιντερνετ και μεσω αυτού. πολυ σημαντικο αυτο. Επιτελους να μπορουμε να επεκτεινουμε το wifi χωρις να πρεπει να τρωμε μονο δεδομενα 3G. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πήγα να το πάρω σήμερα από το PLAISIO αλλά είχαν μόνο branded της COSMOTE. Λέτε να βγαίνει εύκολα το boot animation και οι εφαρμογές της Cosmote. Δεν τις θέλω καθόλου. Vodafone έχω. Θα έχει καμιά άλλη διαφορά το κινητό? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ενα review απ το ρωσικο mobile-review.com , εχει ελεύθερη μνημη περιπου 24 γιγα απ τα 32 : https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s7-edge.shtml&usg=ALkJrhjfCqHjMcQl3_uADdn6dSBR4vu8dw Ολα τα 32αρια εκει εχουν ελεύθερο περιπου. Το g2 εχει 24.12 Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πήγα να το πάρω σήμερα από το PLAISIO αλλά είχαν μόνο branded της COSMOTE. Λέτε να βγαίνει εύκολα το boot animation και οι εφαρμογές της Cosmote. Δεν τις θέλω καθόλου. Vodafone έχω. Θα έχει καμιά άλλη διαφορά το κινητό? Δεν νομιζω ότι μπορει να φυγει το logo. Μονο με φλασαρισμα unbranded rom. Εφαρμογες ισως. Και απλα αναβαθμίσεις θα παιρνεις από τον παροχο κατευθείαν και όχι την Samsung. Καποιες φορες βγαινουν πιο γρηγορα καποιες άλλες φορες πιο αργα. Καμία άλλη διαφορα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πήγα να το πάρω σήμερα από το PLAISIO αλλά είχαν μόνο branded της COSMOTE. Λέτε να βγαίνει εύκολα το boot animation και οι εφαρμογές της Cosmote. Δεν τις θέλω καθόλου. Vodafone έχω. Θα έχει καμιά άλλη διαφορά το κινητό? Αν το πάρεις τώρα πάλι σου δίνει δώρο το gear vr? Ή μόνο αν το έχεις κάνει προ παραγγελία? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Αν το πάρεις τώρα πάλι σου δίνει δώρο το gear vr? Ή μόνο αν το έχεις κάνει προ παραγγελία? Μονο προπαραγγελίες το έχουν δώρο. Νομίζω λήγουν σήμερα. Μετα θα είναι σκέτο. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το vr. Θα περιμένω να πέσει η τιμή αρκετά για να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πήγα να το πάρω σήμερα από το PLAISIO αλλά είχαν μόνο branded της COSMOTE. Λέτε να βγαίνει εύκολα το boot animation και οι εφαρμογές της Cosmote. Δεν τις θέλω καθόλου. Vodafone έχω. Θα έχει καμιά άλλη διαφορά το κινητό? Το είχε παραδοτέο; Σε ποιο Πλαίσιο πήγες; Συνήθως τα προϊόντα από Πλαίσιο είναι unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 έλα ντε εδω ακόμα δεν έχουν έρθει τα pre order και αυτοι έφεραν και branded απο πάνω?:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στο Πλαίσιο είχαν branded cosmote αλλά παράδοση Τετάρτη ή Πέμπτη. Εγώ το βρήκα στον Κοτσόβολο unbranded με παραλαβή από το Κατάστημα την Παρασκευή. Μετά από 6 χρόνια με το ίδιο κινητό ήρθε η ώρα. Δεν πήρα το 6 γιατί είχα συνηθήσει την αδιαβροχοποίηση του xperia z και η μπαταρία ήταν λίγη, (το έχει φίλος). Αφού η samsung έλυσε αυτά τα προβλήματα........ Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στο Πλαίσιο είχαν branded cosmote αλλά παράδοση Τετάρτη ή Πέμπτη. Εγώ το βρήκα στον Κοτσόβολο unbranded με παραλαβή από το Κατάστημα την Παρασκευή. Μετά από 6 χρόνια με το ίδιο κινητό ήρθε η ώρα. Δεν πήρα το 6 γιατί είχα συνηθήσει την αδιαβροχοποίηση του xperia z και η μπαταρία ήταν λίγη, (το έχει φίλος). Αφού η samsung έλυσε αυτά τα προβλήματα........ Μήπως ρώτησες για το χρυσό και σου είπαν Cosmote? Γιατί με ενημέρωσαν οτι κάποια χρυσα κομμάτια είναι Cosmote. Τα μαύρα είναι non branded... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδιά με το λευκό γνωρίζει κανείς τι έγινε;;; δεν υπάρχει πουθενά... Μήπως δεν θα έρθει Ελλάδα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στο πλαίσιο στο mall (και στον Κωτσόβολο) σήμερα δεν υπήρχε πάντως η συσκευή. Το vr όντως αδιάφορο. Το είχαν σε επιδειξη στην Vodafone. Περιμένουμε λοιπόν... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μήπως ρώτησες για το χρυσό και σου είπαν Cosmote? Γιατί με ενημέρωσαν οτι κάποια χρυσα κομμάτια είναι Cosmote. Τα μαύρα είναι non branded... Ναι. Πολύ σωστός. Στο χρυσό αναφέρομαι γιατί αυτό ήθελα. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εγώ το τσίμπησα από public! Λέτε να μου κάτσει κανένα branded και να γελάω??? Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εγώ το τσίμπησα από public! Λέτε να μου κάτσει κανένα branded και να γελάω??? Δεν νομίζω. Θα έπρεπε να στο πουν άλλωστε αν θα είναι branded. Έχουν υποχρέωση. Για προστασία τι κανουμε.....; Μεμβράνες; tampered glass; Για θήκη θέλω κάτι πολύ πολύ λεπτό. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Ρε παιδιάαααα τι γίνεται??? Μου ήρθε μήνυμα μόλις από το Public ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί κ ότι την Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!! :blink::blink::blink: Είναι δυνατόν????? ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??? Έχω πάθει πλάκα! Ας ελπίσουμε να μας κάτσει καλό κομμάτι και όχι Branded!!! Edited March 5, 2016 by Lerios Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts