afilopou Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα σας, προσπάθησα να αγοράσω από αυτό το site: http://www.eglobalcentral.eu/product/galaxy%20s7?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=galaxy%20s7 Και έπεσα σε απάτη. Είμαι ήδη στη διαδικασία claim μέσω Paypal και αναμένω επίλυση της υπόθεσης στις 17 Απριλίου. Προσοχή λοιπόν! Τι ακριβως εγινε γιατι καποια παιδια εχουν αγορασει απο το συγκεκριμενο το Note 5; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το νυχτερινό ρολόι δεν καεί πολύ(αυτο στα πλαγιά στην edge κανά 4-5% maximum) Το always on screen περισσότερο όμως σαφώς. Sent from my iPad Air 2 Και γω το έκλεισα το always on screen και άφησα μόνο το edge ρολόι να ανοίγει μόνο το βράδυ. Κέρδισα ένα 25-30% μπαταρία στο 24ωρο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Kαλησπερα στη παρεα,μηπως γνωριζεται πως γραφουμε με μικρα ελληνικα γραμματα στα μηνυματα?γιατι μου βγαζει μονο κεφαλαια:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Kαλησπερα στη παρεα,μηπως γνωριζεται πως γραφουμε με μικρα ελληνικα γραμματα στα μηνυματα?γιατι μου βγαζει μονο κεφαλαια:( Νομίζω στα μηνύματα, στις ρυθμίσεις, στην μέθοδο εισαγωγής αν το αλλάξεις σε αυτόματο θα γράψει μικρά αλλά μόνο 60 χαρακτήρες. Τώρα το κοίταξα, μηνύματα ρυθμίσεις, περισσότερα, sms, κωδικοποίηση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Νομίζω στα μηνύματα, στις ρυθμίσεις, στην μέθοδο εισαγωγής αν το αλλάξεις σε αυτόματο θα γράψει μικρά αλλά μόνο 60 χαρακτήρες. Τώρα το κοίταξα, μηνύματα ρυθμίσεις, περισσότερα, sms, κωδικοποίηση. Eυχαριστω αυτο ειναι να εισαι καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα στην παρέα του S7 edge! Μου έγινε προσφορά για το νότε 4 από το πουθενά χωρίς να το ψάχνω το όλο θέμα για να δώσω το νοτελι 4 και τώρα σκέφτομαι για να μεταβώ στην εδώ παρέα! Έκανε κανένας αλλαγή από το Note 4 στο edge 7 ; αξίζει η μετάβαση; θα μου λείψει το πενακι αρκετά άλλα νομίζω μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό( Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο εαυτός μου...) Θα σου απαντήσω εγώ μιας και είχα το Note 4 δύο φορές μια το C μια το F. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης το S7 Edge είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στην οθόνη που φαινομενικά είναι "ίδιες". Σε μπαταρία είναι τεράστια η διαφορά αν και θα το έχεις δει ήδη. Στη κάμερα σε ημερήσιες φώτο δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω τρομερές διαφορές και να σου πω την αλήθεια εμένα προσωπικά μου άρεζε περισσότερο το 16:9 στα 16mpx. Στις νυχτερινές το S7 παίζει σε άλλο επίπεδο κυρίως λόγω 1.7F και του απίστευτα γρήγορου Focus. Στο Note 4 είχα χάσει λήψεις γιατί αργούσε να εστιάσει. Όσον αφορά το Spen είναι καθαρά θέμα του πόσο το χρησιμοποιεί κανείς. Εγώ το δούλευα αρκετά άλλα όχι τόσο που να μου λείψει τώρα. Αν κάποιος επεξεργάζεται pdf ή Word πολύ ίσως το χρειαστεί. Άποψη μου είναι κάνε την μετάβαση δεν θα το μετανιώσεις. Ειδικά εάν βρήκες να το δώσεις το 4 σε καλά λεφτά. Όσο το κρατάς τόσο πέφτει η μεταπωλητικη του αξία κυρίως επειδή σιγά σιγά θα έρχεται το 6. Και αν σου λείψει το Spen πουλάς το S7 και παίρνεις το Note 6 :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ακριβώς δεν βγαίνει. Και νομίζω ότι όταν τρέχει,εχω την εντύπωσή ότι στην χρήση μπαταρίας,μετράει ανοιχτή οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμάσατε τον ad blocker της samsung από το play store και δεν σας έκανε? γιατί εγώ που τον χρησιμοποιώ μια χαρά με βόλεψε.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα στην παρέα του S7 edge! Μου έγινε προσφορά για το νότε 4 από το πουθενά χωρίς να το ψάχνω το όλο θέμα για να δώσω το νοτελι 4 και τώρα σκέφτομαι για να μεταβώ στην εδώ παρέα! Έκανε κανένας αλλαγή από το Note 4 στο edge 7 ; αξίζει η μετάβαση; θα μου λείψει το πενακι αρκετά άλλα νομίζω μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό( Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο εαυτός μου...) Εγώ θα σου πω για τη μετάβαση απο note 4 σε S6 edge plus. Δε το μετάνιωσα ούτε μια μέρα. Τώρα με το 7+ ακόμη καλύτερα. Το πενάκι ειλικρινά δε μου έλειψε καθόλου. Ήταν τόσα πολλά τα πλεονεκτήματα του edge που ο έρωτας έσβησε σε χρόνο dtl Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπερα σε ολους.Σε καθε συσκευη που παιρνω το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ενεργοποιησω τις επιλογες προγραμματιστη και να απενεργοποιησω το κινουμενο σχεδιο για να ειναι το κινητο πιο γρηγορο στην μεταβαση αναμεσα στις καρτελλες.Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα απο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τι ακριβως εγινε γιατι καποια παιδια εχουν αγορασει απο το συγκεκριμενο το Note 5; Παραγγελία στις 30 Μαρτίου. 3 μέρες μετά και ενώ στο Site το δείχνει ετοιμοπαραδοτο, μου έρχεται mail ότι υπάρχει έλλειψη και θα έρθει σε 3 μέρες. Μετά τις 3 μέρες καμία επαφή, καμία απάντηση. Αναμονή και επανηλλημενες ερωτήσεις, καμία απάντηση. Τότε άνοιξα την υπόθεση στο PayPal και έστειλα μήνυμα για άμεση ενημέρωση tracking number. Άλλες 2 ημέρες διορία και έκανα αίτηση ακυρωσης στο PayPal. Εκεί ακριβώς ξεγυμνωθηκε η απάτη. Μου έστειλαν mail εκτός PayPal να κλείσω την υπόθεση, με αντάλλαγμα έκπτωση στο κινητό. Τους απάντησα ότι αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς του PayPal και θα αναμένω μαζί με το PayPal είτε τα λεφτά είτε το κινητό μπροστά στο σπίτι μέχρι το deadline που όρισε το PayPal (17 Απριλίου). Αλλιώς η υπόθεση δεν κλείνει. Παρεμπιπτόντως, το ελληνικό Hedy τι λέει; είναι οκ ή πάλι θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπερα σε ολους.Σε καθε συσκευη που παιρνω το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ενεργοποιησω τις επιλογες προγραμματιστη και να απενεργοποιησω το κινουμενο σχεδιο για να ειναι το κινητο πιο γρηγορο στην μεταβαση αναμεσα στις καρτελλες.Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα απο αυτο; Οχι εκτός από μια παραξενη συμπεριφορά στα εφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παραγγελία στις 30 Μαρτίου. 3 μέρες μετά και ενώ στο Site το δείχνει ετοιμοπαραδοτο, μου έρχεται mail ότι υπάρχει έλλειψη και θα έρθει σε 3 μέρες. Μετά τις 3 μέρες καμία επαφή, καμία απάντηση. Αναμονή και επανηλλημενες ερωτήσεις, καμία απάντηση. Τότε άνοιξα την υπόθεση στο PayPal και έστειλα μήνυμα για άμεση ενημέρωση tracking number. Άλλες 2 ημέρες διορία και έκανα αίτηση ακυρωσης στο PayPal. Εκεί ακριβώς ξεγυμνωθηκε η απάτη. Μου έστειλαν mail εκτός PayPal να κλείσω την υπόθεση, με αντάλλαγμα έκπτωση στο κινητό. Τους απάντησα ότι αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς του PayPal και θα αναμένω μαζί με το PayPal είτε τα λεφτά είτε το κινητό μπροστά στο σπίτι μέχρι το deadline που όρισε το PayPal (17 Απριλίου). Αλλιώς η υπόθεση δεν κλείνει. Παρεμπιπτόντως, το ελληνικό Hedy τι λέει; είναι οκ ή πάλι θα έχω πρόβλημα; εχω πάρει από εκεί το note 5 είναι πολύ αξιόλογο σε 2 μέρες ήρθε σε νησί παρετο από εκεί αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Κ άμα το πληρώσει και δεν του έρθει ποτέ να έρθει στο νησί να ζητήσει τα λεφτά από εσένα που του είπες να το πάρει,το παιδί? Περιοριστείτε στη δική σας εμπειρία ορισμένοι και μη λέτε "παρτο από εκεί". Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δοκιμάσατε τον ad blocker της samsung από το play store και δεν σας έκανε? γιατί εγώ που τον χρησιμοποιώ μια χαρά με βόλεψε.. Εναν πού λέει για samsung browser? Το κατεβάζω να δω. Το θέμα είναι να παίζει και με εφαρμογές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εναν πού λέει για samsung browser? Το κατεβάζω να δω. Το θέμα είναι να παίζει και με εφαρμογές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με εφαρμογές δεν υπάρχει adblock χωρίς ρουτ Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κ άμα το πληρώσει και δεν του έρθει ποτέ να έρθει στο νησί να ζητήσει τα λεφτά από εσένα που του είπες να το πάρει,το παιδί? Περιοριστείτε στη δική σας εμπειρία ορισμένοι και μη λέτε "παρτο από εκεί". Ρε φίλε ο άνθρωπος ζήτησε πληροφορίες για το hedy και εγώ του είπα την εμπειρία μου για το συγκεκριμένο κατάστημα εσύ για τι πεταγεσαι και μιλάς; μέσα εδώ λέει ο καθένας την εμπειρία του από διάφορα καταστήματα ώστε να βοηθήσουμε κάποιο άλλο παιδί σε μελλοντική αγορά εάν εσύ δεν έχεις κάποια εμπειρία από οποιαδήποτε μαγαζί τουλάχιστον μην πεταγεσαι. Άλλωστε μόνο αντικαταβολη στέλνει το συγκεκριμένο κατάστημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Φοβερή η Smartech. Ταχύτατοι και το κυριότερο όπως φαίνεται υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά με το καλημέρα. Άντε να πάρεις κανα κινεζικό απο τα γνωστά που μας τα παρουσιάζουν σαν ευκαιρία μόλις 100 ευρώ φθηνότερα και να περιμένεις επισκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Να ήταν μόνο τα κινέζικα καλά θα ήταν. Σκέψου πόσοι τα έσκασαν για το note 5 που αν γίνει στραβή θα τρέχουν. Το s7 duos ξέρει κανείς αν έχει εγγύηση στην ελλάδα γιατί βλέπω μόνο ένα μαγαζί στο skroutz να το έχει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Υπαρχει και η αντικαταβολη στο hedy. Οποτε το πληρωνει οταν το παραλαβει. Και μια χαρα ειναι στελνει κανονικα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Με εφαρμογές δεν υπάρχει adblock χωρίς ρουτ Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για adblock χωρίς ρουτ υπάρχει το adguard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Για adblock χωρίς ρουτ υπάρχει το adguard. Δουλευει και σε παιχνιδια; Γιατι στο site τους αναφέρετε μονο για σερφαρεσμα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά, αναφορικά με το eGlobal Central, από εκεί παρέλαβα πριν 3 ημέρες το Huawei Mate 8, ΆΨΟΓΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΟ. Μου είχαν βάλει και αντάπτορα, μιας και ήταν Κινέζικο. Τί να πω, ήμουν από τους τυχερούς; Πλήρωσα με PayPal. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Με εφαρμογές δεν υπάρχει adblock χωρίς ρουτ Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κάνεις λάθος, το adguard τις αφαιρεί από παντού Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ρε φίλε ο άνθρωπος ζήτησε πληροφορίες για το hedy και εγώ του είπα την εμπειρία μου για το συγκεκριμένο κατάστημα εσύ για τι πεταγεσαι και μιλάς; μέσα εδώ λέει ο καθένας την εμπειρία του από διάφορα καταστήματα ώστε να βοηθήσουμε κάποιο άλλο παιδί σε μελλοντική αγορά εάν εσύ δεν έχεις κάποια εμπειρία από οποιαδήποτε μαγαζί τουλάχιστον μην πεταγεσαι. Άλλωστε μόνο αντικαταβολη στέλνει το συγκεκριμένο κατάστημα..... Όταν διαβάζω απερίσκεπτα post σαν το δικό σου πετάγομαι, δε μπορώ να το βοηθήσω και μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν του είπες την εμπειρία σου, του είπες να το πάρει από εκεί. Ο τρόπος που απάντησες επίσης κάνοντας quote όλο το post δεν ξεκαθαρίζει αν αναφέρεσαι στο site που έχουν καταγγείλει τα παιδιά για απάτη η στο hedy. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δουλευει και σε παιχνιδια; Γιατι στο site τους αναφέρετε μονο για σερφαρεσμα Να σου πω την αλήθεια εγώ έχω το adaway με ρουτ αλλά σαν εναλλακτική για μη ρουτ συσκευές έχω ακούσει αυτό είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Όταν διαβάζω απερίσκεπτα post σαν το δικό σου πετάγομαι, δε μπορώ να το βοηθήσω και μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν του είπες την εμπειρία σου, του είπες να το πάρει από εκεί. Ο τρόπος που απάντησες επίσης κάνοντας quote όλο το post δεν ξεκαθαρίζει αν αναφέρεσαι στο site που έχουν καταγγείλει τα παιδιά για απάτη η στο hedy. Ψυχραιμία παιδιά! Ευχαριστώ και για το σχόλιο για το hedy (αν και ήταν όντως διφορούμενο) και ευχαριστώ και το συμφορουμίτη για την εγνοια του καθώς όντως, δυστυχώς, στα φορουμς υπάρχει συχνά το φαινόμενο του αποπροσανατολισμού. Κατά λάθος, βέβαια, αλλά υπάρχει. Ο κάθε ένας μας είναι όμως υπεύθυνος για τις πράξεις του. Για να το κλείσουμε και μην μαλωσετε άδικα, το ένα Site από την εμπειρία μου είναι τουλάχιστον ύποπτο. Το hedy φαίνεται αξιόπιστο, το παρήγγειλα ήδη με αντικαταβολή καθώς δεν έχει άλλο τρόπο και αναμένω. Υ.Γ: η αντικαταβολή δεν είναι ασφαλής τρόπος συναλλαγής καθώς η ταχυμεταφορές δεν έχουν ευθύνη του περιεχομένου που μεταφέρουν. Αν όντως δηλαδή έχει κινητό το πακέτο ή βρούβες. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts