Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επρεπε να το πας ποιο νωρις αφου σου εμφανιζε ροζ αποχρωσεις..τωρα με το ραγισμα δυακολο να στο περασουν.προσπαθησε ομως!
I Want To Believe

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επρεπε να το πας ποιο νωρις αφου σου εμφανιζε ροζ αποχρωσεις..τωρα με το ραγισμα δυακολο να στο περασουν.προσπαθησε ομως!
Αν δεν μου το περάσουν, αξίζει λέτε να δώσεις 300 χοντρικά για αλλαγή οθόνης?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω να αξίζει με 400-450 παίρνεις καινούργιο πλέον.

Για μένα φίλε το πουλάς έτσι και παίρνεις μεταχειρισμένο με 330-350. Πιο πολύ σε συμφέρει.

Δεν νομίζω να αξίζει με 400-450 παίρνεις καινούργιο πλέον.
Και εγώ αυτό λέω. Θα το πάω σερβις για τις ροζ γράμμες και Άν δεν τον δεχθούν λογο του ραγισματος το αφήνω έτσι. Μια γραμμουλα είναι κάτω στη γωνία ίσα ίσα που φαίνεται. Απλά μου κάνει εντύπωση Πόσο εύθραυστη είναι τελικά η οθόνη και του φοράω και το τέρας την spigen Amor. Έτσι όπως ήμουν στο αυτοκίνητο και πάω να βγω φεύγει από τη τσέπη και πέφτει κάτω...ουτε 20 πόντοι ύψος

εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του s7edge. έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία? στο φορουμ του s8 κάπου διάβασα για πρόβλημα στη φόρτιση του s6. αν πάρω ασύρματο φορτιστή θα είμαι οκ?

Τι σου κάνει ακριβώς?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Μου εμφάνισε η οθόνη σήμερα ένα pixel πράσινο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κολλημενο το pixel και όχι καμένο και αν ναι υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσει; το κινητό είναι το dual sim οπότε φαντάζομαι για περίπτωση service θα έχω θέμα. Σωστά;

Προς ενημέρωση σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλον,με τις γνωστές εφαρμογές γι αυτές τις περιπτώσεις στο playstore,ξεκόλλησε το άτιμο το pixel.

Επειδή αναφέρθηκε το θέμα της μπαταρίας κάποια ποστ πριν να αναφέρω ότι βρήκα αυτό το εύκολο κόλπο για να βλέπουμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας που απομένει και τους κύκλους φόρτισης .

"Ever wonder how much did your battery degraded?

Try this.

Download es file explorer( or any file viewer that can read system file)

Go to root.

Sys -- class --- power supply --- battery

Scroll down to the fg_fullcapnom & Fg_cycle

Open with es note viewer ( or any text viewer)

Fg_ fullcapnom - the number X 2 , Times 2(if you are android 7.0) . That Is your current battery capacity in mAh.

Fg_cycle - to see the charging cycle."

Στο απλό s7 μου έχω 1441 (x2) = 2882 mAh πραγματική χωρητικότητα μπαταρίας και 42 κύκλους φόρτισης .

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπα δε νομίζω να είναι σωστό...Σε s8+ 2 μισή εβδομάδων και μετά από 12 κύκλους μου λέει ότι έχω 3309mah... Άμα είναι έτσι σε 100 κύκλους θα έχω χάσει 2000mah;;;;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπα δε νομίζω να είναι σωστό...Σε s8+ 2 μισή εβδομάδων και μετά από 12 κύκλους μου λέει ότι έχω 3309mah... Άμα είναι έτσι σε 100 κύκλους θα έχω χάσει 2000mah;;;;

Στο νημα του s7 κάποια παιδιά που το δοκίμασαν δείχνει αξιόπιστα αποτελέσματα.

Αρχικά δεν είναι απόλυτα αναλογική η φθορά στο χρόνο με τους κύκλους φόρτισης και φυσικά εξαρτάται και από τον τρόπο φόρτισης.

Πάντως εξ αρχής τα θεωρητικά 3500 mAh της μπαταρίας σου λογικά ήταν κατά τι λιγότερα, οπότε δε μου φαίνεται παράλογο

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο νημα του s7 κάποια παιδιά που το δοκίμασαν δείχνει αξιόπιστα αποτελέσματα.

Αρχικά δεν είναι απόλυτα αναλογική η φθορά στο χρόνο με τους κύκλους φόρτισης και φυσικά εξαρτάται και από τον τρόπο φόρτισης.

Πάντως εξ αρχής τα θεωρητικά 3500 mAh της μπαταρίας σου λογικά ήταν κατά τι λιγότερα, οπότε δε μου φαίνεται παράλογο

Μετά από 12 φορτίσεις με φορτιστή των 0.5Ah που κάνει 5 ώρες για να φορτίσει πλήρως πιστεύεις πως είναι λογικό το τηλέφωνο μου να έχει χάσει 200mah;

Έχει κανένας σε mirror την τελευταία Rom για το κινητό μας; προσπαθώ να την κατεβάσω από την sammobile και μου κολλάει στο 1GB ενώ είναι 2.1 και δεν μπορώ να την βρω. Προσπάθησα 5 φορά σήμερα το πρωί και τίποτα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

Μην κατεβάζετε από sammobile είναι πολύ αργό. Καλύτερα από εδώ http://updato.com/firmware-archive-select-model?q=GALAXY+S7+edge&rpp=15&order=date&dir=desc&exact=1

Μετά από 12 φορτίσεις με φορτιστή των 0.5Ah που κάνει 5 ώρες για να φορτίσει πλήρως πιστεύεις πως είναι λογικό το τηλέφωνο μου να έχει χάσει 200mah;

Βλαση δε νομιζω οτι ειναι αξιοπιστες οι εφαρμογες μετρησης. Οποιος ειχε μετρησει και πηγε σερβις δεν ειχε καμια σχεση.

Το παν ειναι να σου βγαζει καλη αυτονομια καθημερινα. εγω παντως στους δικους μου που τους εχω δωσει αργους φορτιστες και τα κινητα τα κρατανε πανω απο χρονο, η πτωση στην πραγματικη χρηση ειναι μηδενικη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ξέρει κανένας τι είναι αυτός ο κύκλος με το + που μου βγάζει επάνω στις ειδοποιήσεις?? Μου το έβγαλε προχθές χωρίς να πειράξω κάτι και από τότε εμείνε έτσι.

http://i.imgur.com/zMXuVd6.png

Ξέρει κανένας τι είναι αυτός ο κύκλος με το + που μου βγάζει επάνω στις ειδοποιήσεις?? Μου το έβγαλε προχθές χωρίς να πειράξω κάτι και από τότε εμείνε έτσι.

http://i.imgur.com/zMXuVd6.png

Εξοικονομηση δεδομενων ειναι φιλε μου..Το εχει κ εμενα..Οσο γεμιζει οι κυκλος τοσο φτανει στο οριο που εχει τεθει για τα mb που εχεις καταναλωσει.Δεν ξερω αν λειτουργει κ για mb μεσω wi-fi. Θα το βρεις Ρυθμισεις->Συνδεσεις->Χρηση Δεδομενων->Εξοικονομηση Ενεργειας(Ενεργο-Ανενεργο).

Εξοικονομηση δεδομενων ειναι φιλε μου..Το εχει κ εμενα..Οσο γεμιζει οι κυκλος τοσο φτανει στο οριο που εχει τεθει για τα mb που εχεις καταναλωσει.Δεν ξερω αν λειτουργει κ για mb μεσω wi-fi. Θα το βρεις Ρυθμισεις->Συνδεσεις->Χρηση Δεδομενων->Εξοικονομηση Ενεργειας(Ενεργο-Ανενεργο).

Το παράξενο είναι ότι δεν την ενεργοποίησα ποτέ και ότι ο κύκλος δεν μεταβληθηκε ενώ έχω καταναλώσει αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το παράξενο είναι ότι δεν την ενεργοποίησα ποτέ και ότι ο κύκλος δεν μεταβληθηκε ενώ έχω καταναλώσει αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

O κυκλος δενμεταβαλλεται.

Με αυτη την λειτουργια επιτρεπει μονο στις ενεργες εφαρμογες (αυτες που δουλευεις εκεινη την στιγμη) να εχουν προσβαση σε δεδομενα παροχου. Σε περιπτωση ποθ ξεχασεις τα δεδομενα ανοικτα πολυ δυσκολα θα σου φαει τα mb αν το κινητο εχει κλειστη οθονη.

Εγω το εχω παντα ενεργο.

Με αυτη την λειτουργια επιτρεπει μονο στις ενεργες εφαρμογες (αυτες που δουλευεις εκεινη την στιγμη) να εχουν προσβαση σε δεδομενα παροχου. Σε περιπτωση ποθ ξεχασεις τα δεδομενα ανοικτα πολυ δυσκολα θα σου φαει τα mb αν το κινητο εχει κλειστη οθονη.

Εγω το εχω παντα ενεργο.

O κυκλος απο την 1η μερα που το πηρα το κινητο 12 μερες τωρα εως σημερα μεταβληθηκε παντως..Δεν ξερω αν ειμαι περιπτωση αλλα ηταν στο 1/4 κ τωρα εδω κ 5 μερες ειναι στα 3/4..Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου..Οσο για λιγα ποστ πιο πανω για την μπαταρια μεσω του es explorer σε περιπτωση factory reset μηδενιζονται κ οι κυκλοι και το capacity??

Μην κατεβάζετε από sammobile είναι πολύ αργό. Καλύτερα από εδώ http://updato.com/firmware-archive-select-model?q=GALAXY+S7+edge&rpp=15&order=date&dir=desc&exact=1

Ευχαριστώ φίλε

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω γερμανική συσκευή και θέλω να βάλω το λογισμικό της Κοσμοτέ.

Κατέβασα τα αρχεία, τα αποσυμπίεσα και έχει πολλά αρχεία μέσα.

Έχει αρχεία

AP_G935FXXU1DQFF_CL11104523_QB13930078_REV00_user_low_ship_meta.tar

BL_G935FXXU1DQFF_CL11104523_QB13930078_REV00_user_low_ship.tar

CP_G935FXXU1DQF3_CL514081_QB6707934_SIGNED.tar

CSC_COS_G935FCOS1DQF3_CL11634252_QB13935275_REV00_user_low_ship.tar

HOME_CSC_COS_G935FCOS1DQF3_CL11634252_QB13935275_REV00_user_low_ship.tar

... και όλα με επέκταση .md5

Τι χρησιμοποιώ; Τα επιλέγω όλα τα αρχεία; Κάποια από αυτά; Το πρώτο αρχείο είναι το πιο μεγάλο σε μέγεθος, γύρω στα 4,3 γιγα.

Σας ευχαριστώ

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω γερμανική συσκευή και θέλω να βάλω το λογισμικό της Κοσμοτέ.

Κατέβασα τα αρχεία, τα αποσυμπίεσα και έχει πολλά αρχεία μέσα.

Έχει αρχεία

AP_G935FXXU1DQFF_CL11104523_QB13930078_REV00_user_low_ship_meta.tar

BL_G935FXXU1DQFF_CL11104523_QB13930078_REV00_user_low_ship.tar

CP_G935FXXU1DQF3_CL514081_QB6707934_SIGNED.tar

CSC_COS_G935FCOS1DQF3_CL11634252_QB13935275_REV00_user_low_ship.tar

HOME_CSC_COS_G935FCOS1DQF3_CL11634252_QB13935275_REV00_user_low_ship.tar

... και όλα με επέκταση .md5

Τι χρησιμοποιώ; Τα επιλέγω όλα τα αρχεία; Κάποια από αυτά; Το πρώτο αρχείο είναι το πιο μεγάλο σε μέγεθος, γύρω στα 4,3 γιγα.

Σας ευχαριστώ

Μην κάνεις καμιά βλακεια. Δες πρώτα κάποιον οδηγό όπως πχ αυτόν

Μπορεί κάποιος αν δεν του κάνει κόπο να μου πει τη μπορώ να απενεργοποιησω με το package disabler pro ωστε να αυξήσουμε λιγο ραμ και μπαταρία,για να μην κάνω καμία βλακεία και απενεργοποιησω κάτι που να χρειάζεται;

Ότι είναι με το μωβ χρώμα το απενεργοποιείς.

υπαρχει το κλασικο σε παλιοτερα κινητα της samsung ενα widget στρογγυλο που ειχε ενα νουμερο μεσα ποσες ανοιχτες εφαρμογες ειναι την δεδομενη στιγμη?εστω και σε τριτου προγραμματιστη?

Εγω το εχω παντα ενεργο.

Έχω ενεργοποιήσει και εγώ την εξοικονόμηση δεδομένων και εκεί που λέει να επιτρέπεται η απεριόριστη χρήση δεδομένων και αφού πατήσω να εμφανιστούν και οι εφαρμογές συστήματος μου βγάζει ότι επιτρέπεται η απεριόριστη χρήση δεδομένων στα εξης:

Διαχείριση ληψεων

Διαχειριστής λογαριασμού

Ληψεις

Λογαριασμός Samsung account

Πλαίσιο υπηρεσιών google

Συστήματα αποθήκευσης

Υπηρεσίες Google play

Google backup transport

KLMS agent

MTP host

Χρειάζεται να είναι ενεργοποιημενο σε όλα αυτά η να απενεργοποιησω κάποια;

Galaxy Z fold 5

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned