Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!

Πριν απο μερικές ημέρες είχα γράψει ότι δεν φόρτιζε και αυτό παρατηρήθηκε μετά απο αλλαγή ROM απο BTU σε GR COS για να έχω την υπηρεσία wifi calling καθώς θα ερχόμουν Κρήτη για περίπου 1 μήνα και δεν υπάρχει σήμα μέσα στο σπίτι οπότε να είμαι λίγο ψιλοάνετος.

Έκτοτε, άρχισαν τα προβλήματα.

Βασικά, δεν φόρτιζε με τίποτα ή για να το θέσω σωστά, δεν υπήρχε περίπτωση να ολοκληρωθεί η φόρτιση εκτός και αν το είχα στην πρίζα για 3 ημέρες.

- Δοκίμασα άλλους φορτιστές (fast και μη) και με όλους υπήρχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

- Δοκίμασα τον δικό μου φορτιστή σε G4 και φόρτιζε σφαίρα.

- Άλλαξα καλώδιο (καθώς είχα πάψει να χρησιμοποιώ το original της Samsung λόγω μήκους) και έβαλα το δικό του.

- Μέχρι που αγόρασα και νέο φορτιστή (ούτως η άλως τον χρειαζόμουν) αλλά... Πάλι τα ίδια.

Επίσης, έχανε το 4G σε σημεία που δεν έπρεπε...

Όλα αυτά για περίπου μια εβδομάδα που εξακολουθούσα να βρίσκομαι στην Αθήνα.

Μεταβαίνω Κρήτη και εκεί τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το πρόβλημα δυνάμωνε με αποτέλεσμα να το έχω μονίμως σε ένα power bank συνδεδεμένο μονίμως για να κάνω την δουλειά μου.

Σκέφτηκα να του κάνω ξανά φλασάρισμα και κατεβάζω την rom αλλά ο υπολογιστής δεν το έβλεπε με τίποτα. Μόνο... "φόρτιζε"!

Αποφάσισα μόλις επιστρέψω Αθήνα να το πάω για service ώσπου τυχαία ανακαλύπτω ότι έχει εξουσιοδοτημένο service στο Ηράκλειο. Την Τρίτη λοιπόν, πήρα τηλ για να δω διαθεσιμότητα τυχών ανταλλακτικών καθώς σήμερα θα έφευγα. Το πήγα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με την βεβαίωση του service ότι θα το έχω μέχρι την Παρασκευή.

Το άφησα και σήμερα επικοινώνησα μαζί τους οπότε και με ενημέρωσαν ότι το απόγευμα θα είναι έτοιμο και έγινε αλλαγή πλακέτας και μπαταρίας.

Info: Η υπηρεσία της Cosmote Vo WiFi δεν λειτούργησε ποτέ σωστά! Πότε δούλευε, πότε όχι και αυτό ΟΤΑΝ δούλευε η ένταση του ήχου ήταν τόσο χαμηλή που αναγκαζόμουν να βάλω ανοιχτή ακρόαση!

Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, και εδώ θέλω την άποψη σας, φταίει η αλλαγή rom ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ήταν να γίνει;

Επίσης, κάποιος που χρησιμοποιεί την παραπάνω υπηρεσία, είναι ευχαριστημένος;

Edited by petpapoy
Επίσης....
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα στην παρέα!

Πριν απο μερικές ημέρες είχα γράψει ότι δεν φόρτιζε και αυτό παρατηρήθηκε μετά απο αλλαγή ROM απο BTU σε GR COS για να έχω την υπηρεσία wifi calling καθώς θα ερχόμουν Κρήτη για περίπου 1 μήνα και δεν υπάρχει σήμα μέσα στο σπίτι οπότε να είμαι λίγο ψιλοάνετος.

Έκτοτε, άρχισαν τα προβλήματα.

Βασικά, δεν φόρτιζε με τίποτα ή για να το θέσω σωστά, δεν υπήρχε περίπτωση να ολοκληρωθεί η φόρτιση εκτός και αν το είχα στην πρίζα για 3 ημέρες.

- Δοκίμασα άλλους φορτιστές (fast και μη) και με όλους υπήρχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

- Δοκίμασα τον δικό μου φορτιστή σε G4 και φόρτιζε σφαίρα.

- Άλλαξα καλώδιο (καθώς είχα πάψει να χρησιμοποιώ το original της Samsung λόγω μήκους) και έβαλα το δικό του.

- Μέχρι που αγόρασα και νέο φορτιστή (ούτως η άλως τον χρειαζόμουν) αλλά... Πάλι τα ίδια.

Επίσης, έχανε το 4G σε σημεία που δεν έπρεπε...

Όλα αυτά για περίπου μια εβδομάδα που εξακολουθούσα να βρίσκομαι στην Αθήνα.

Μεταβαίνω Κρήτη και εκεί τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το πρόβλημα δυνάμωνε με αποτέλεσμα να το έχω μονίμως σε ένα power bank συνδεδεμένο μονίμως για να κάνω την δουλειά μου.

Σκέφτηκα να του κάνω ξανά φλασάρισμα και κατεβάζω την rom αλλά ο υπολογιστής δεν το έβλεπε με τίποτα. Μόνο... "φόρτιζε"!

Αποφάσισα μόλις επιστρέψω Αθήνα να το πάω για service ώσπου τυχαία ανακαλύπτω ότι έχει εξουσιοδοτημένο service στο Ηράκλειο. Την Τρίτη λοιπόν, πήρα τηλ για να δω διαθεσιμότητα τυχών ανταλλακτικών καθώς σήμερα θα έφευγα. Το πήγα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με την βεβαίωση του service ότι θα το έχω μέχρι την Παρασκευή.

Το άφησα και σήμερα επικοινώνησα μαζί τους οπότε και με ενημέρωσαν ότι το απόγευμα θα είναι έτοιμο και έγινε αλλαγή πλακέτας και μπαταρίας.

Info: Η υπηρεσία της Cosmote Vo WiFi δεν λειτούργησε ποτέ σωστά! Πότε δούλευε, πότε όχι και αυτό ΟΤΑΝ δούλευε η ένταση του ήχου ήταν τόσο χαμηλή που αναγκαζόμουν να βάλω ανοιχτή ακρόαση!

Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, και εδώ θέλω την άποψη σας, φταίει η αλλαγή rom ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ήταν να γίνει;

Δεν είμαι στη cosmote και φυσικά δεν έχω την εν λόγω υπηρεσία. Θεωρώ όμως βέβαιο ή έστω κατά 99,99% πως με τη λογική, ήταν τυχαίο αυτό που σου συνέβη. Δε θα σου άλλαζαν hardware υλικό για πρόβλημα σε software και θεωρώ αδύνατον αν είχε θέμα σε κάποιο σημείο το software να σου χαλούσε τη πλακέτα, εκτός και να ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες, αλλά και πάλι δύσκολο.

Είχες προβληματική πλακέτα και τα έπαιξε. Όλα τα άλλα πιστεύω τυχαία. Εξάλλου θα το επιβεβαιώσεις ή όχι από δω και πέρα εσύ.

Όπως και να χει, σου εύχομαι απροβλημάτιστο και καλοδούλευτο από δω και μπρος.

Παιδιά για τα ακουστικά υπάρχει εγγύηση? Δεν τα έχω ούτε 4μηνο και το ένα έπαψε πια να παιζει....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά για τα ακουστικά υπάρχει εγγύηση? Δεν τα έχω ούτε 4μηνο και το ένα έπαψε πια να παιζει....

φυσικα, πας στο σερβις με ΙΜΕΙ, S/N, και αποδειξη αγορας κινητου και σου δινουν αλλα. Εννοειται οτι τα πας και αυτα. Εγω 2 φορες εχω παει στη smartec που μου εχουν χαλασει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

φυσικα, πας στο σερβις με ΙΜΕΙ, S/N, και αποδειξη αγορας κινητου και σου δινουν αλλα. Εννοειται οτι τα πας και αυτα. Εγω 2 φορες εχω παει στη smartec που μου εχουν χαλασει.

Θέλει οπωσδήποτε απόδειξη αγοράς ε? Άμα πας να τα αγοράσεις πόσο κοστίζουν?

Καλησπέρα.κατοχος S7 edge . αγορά αρχές Απριλίου του 2017. Μετά από 2-3 βδομάδες άρχισε να μην συνδέεται σε δίκτυα WiFi. Όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις κ πατούσα πάνω στο WiFi να δω τα δίκτυα κολλούσε κ με πετούσε στην αρχική οθόνη.ταυτοχρονα όσο διαρκούσε αυτό δεν μπορούσα να απενεργοποιήσω το WiFi .ενώ πατούσα να κλείσει ,έδειχνε ότι γυρνούσε ο διακόπτης στο off αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξαναγυρνουσε στο on. Κ άρχισα να βλέπω το τηλέφωνο να ανεβάζει θερμοκρασίες.οποτε πατούσα επανεκκίνηση ή άλλες φορές απενεργοποίηση. Συνήθως η αργούσε να σβήσει η δεν έσβηνε μεχρι να κρατήσω πατημένο το πλήκτρο power και volume.αυτο μπορεί να κρατούσε αρκετή ώρα κ πολλές επανεκκινήσεις μέχρι τελικά να καταφέρει να λειτουργήσει το τηλέφωνο κ το WiFi όπως έπρεπε.στο μετάξι εκτός από τις θερμοκρασίες η μπαταρία έπεφτε σαν τρελή όσο διαρκούσε όλη αυτή η προσπάθεια.μπορει κ 30% μέσα σε μισή ώρα χωρίς χρήση του κινητού απλά με επανεκκινήσεις.μια δύο δέκα το κάνω hard reset περνάω κ την αναβάθμιση πριν καμία 2 βδομάδες κ το τηλέφωνο πετάει.μεχρι σήμερα που μου το παρουσίασε ξανά. Οπότε έρχομαι σε σας κ σας ρωτάω .έχει κανείς ανάλογο ή το ίδιο πρόβλημα ? Το να το κάνω hard reset τελικά δε διόρθωσε το πρόβλημα. να το στείλω στην αντιπροσωπεία? Κ πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί αφού μπορεί όταν πάει να μην το παρουσιάσει το κολλήμα κ να δουλεύει κανονικά

Σωστά, από ότι γνωρίζω έχουν 6 μήνες εγγύηση!.

Θέλει οπωσδήποτε απόδειξη αγοράς ε? Άμα πας να τα αγοράσεις πόσο κοστίζουν?

κοιτα, αν η ημερομηνια κατασκευης που βλεπουν ειναι πριν τη ληξη εγγυησης τους δεν θα εχεις προβλημα. Η αποδειξη χρειαζεται για να πιστοποιησει την ηλικια τους, γιατι μπορει η παραγωγη να εγινε περισυ και να πουληθηκε φετος. Οποτε αν θες παρε πχ στη smartec Που ξερω οτι απαντουν σε αυτο, δωσε ΙΜΕΙ και πες τους οτι εχεις χασει την αποδειξη , αν φαινεται κατω των 6 μηνων, να τους τα πας για αντικατασταση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα στην παρέα!

Εχω το cosmote wificalling. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Και στο S7edge και στο s7.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γιατι ειναι ΤΟΣΟ αθλια η αυτονομια με τη nougat? Ειναι τοσο προβληματικο το android 7 απο θεμα μπαταριας, εχω το s7 το απλο και κυριολεκτικα απο το 100% μεχρι το 90% ειναι θεμα λεπτων για να παει με ελαχιστο σερφαρισμα με wifi, τι φαση?

Αύριο θα πάρω ένα edge.

Τι πρέπει να κάνω πριν το συνδέσω με ίντερνετ, ώστε να μην λάβω ενημέρωση της nougat;

Επίσης, εξωτερικά από το κουτί φαίνεται το csc code, ώστε να καταλάβω για το που προορίζεται;

Από ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας το νήμα, τα πιο σταθερά είναι τα ελβετικά, σωστά;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"Ταν ή επί τας"

Γιατι ειναι ΤΟΣΟ αθλια η αυτονομια με τη nougat? Ειναι τοσο προβληματικο το android 7 απο θεμα μπαταριας, εχω το s7 το απλο και κυριολεκτικα απο το 100% μεχρι το 90% ειναι θεμα λεπτων για να παει με ελαχιστο σερφαρισμα με wifi, τι φαση?

Εχω το edge απο την 1η μερα που βγηκε, αλλαξα 4-5 συσκευες εχοντας παρει ολα τα χρωματα κτλ. Ειμαι με την 7αρα απο την μερα και εχοντας τη σε 3 συσκευες, δεν ειδα ουτε μια στιγμη το παραμικρο απο θεμα μπαταριας. Βλεπω κατα καιρους διαφορους να κραζουν, να λενε οτι ειχαν 2 ωρες οθονης, πραγματικα πιστευω οτι κατι φταιει, ειτε προβλημα της συσκευης που βγηκε τωρα ή κατι κανετε λαθος στο στησιμο. Ακομα και μια μαπα εφαρμογη ή κατι αλλο, δεν ξερω. Μιλαω με αλλα 10 ατομα που εχουν περασει απο τα χερια τους s7 edge και κανεις δεν ειχε θεμα. Απο την αλλη, 2 edge που πουλησα και που ηταν βραχος σε μενα, εχαναν μεχρι 1% το βραδυ, στους αλλους εχαναν πολυ και τα αλλαζαν νομιζοντας εχουν θεμα. Πραγματικα πιστευω οτι ειναι θεμα στησιματος-ρυθμισεων-εφαρμογων.

Αύριο θα πάρω ένα edge.

Τι πρέπει να κάνω πριν το συνδέσω με ίντερνετ, ώστε να μην λάβω ενημέρωση της nougat;

Επίσης, εξωτερικά από το κουτί φαίνεται το csc code, ώστε να καταλάβω για το που προορίζεται;

Από ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας το νήμα, τα πιο σταθερά είναι τα ελβετικά, σωστά;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε μου, μην κολλας σε βλακειες. Παρε ενα να το ευχαριστηθεις, και στην τελικη, φλασαρε μια ρομ οπως η BTU Που ειναι ψιλοστανταρ και τελος. Απο εκει και περα η Nougat ειναι μια χαρα και ειμαι καθετα αντιθετος στο να μην την βαλεις. Εξαλλου ανα πασα στιγμη γυρνας πισω με ενα φλασαρισμα 5 λεπτων.

Η μπαταρία στη nougat είναι σαφώς χειρότερη και έχω την εντύπωση ότι εγινε χειρότερη μετά το πρωτο update και απο εκει και περα. Δεν ξέρω τι φταίει, δεν έχω αλλαξει τροπο χρήσης αλλα εκει που έβγαζα άνετα τη μέρα πλέον έχει χρειαστεί να το φορτίσω αρκετές μερες τις βραδυνές ωρες. Ίσως να φταίει και ότι έχω περάσει κάμποσες s8 εφαρμογές και αυτό έχει μήπως κάποια επίπτωση στη συνολικη λειτουργία της συσκευής, δεν ξέρω...

Η μπαταρία στη nougat είναι σαφώς χειρότερη και έχω την εντύπωση ότι εγινε χειρότερη μετά το πρωτο update και απο εκει και περα. Δεν ξέρω τι φταίει, δεν έχω αλλαξει τροπο χρήσης αλλα εκει που έβγαζα άνετα τη μέρα πλέον έχει χρειαστεί να το φορτίσω αρκετές μερες τις βραδυνές ωρες. Ίσως να φταίει και ότι έχω περάσει κάμποσες s8 εφαρμογές και αυτό έχει μήπως κάποια επίπτωση στη συνολικη λειτουργία της συσκευής, δεν ξέρω...

για να κανεις συγκριση θα πρεπει να το εχεις οπως ηταν και με την εκδοση 6. Τωρα τις εφαρμογες του s8 τις περασες μολις πηγες σε ανδροιδ 7? γιατι το s8 βγηκε πιο μετα απο οταν πηραμε ανδροιδ 7.

Οπως και να εχει, εγω επειδη κανω παντα το ιδιο στησιμο και ιδια χρηση πανω κατω, με εβγαζε το ιδιο.

Φιλε μου, μην κολλας σε βλακειες. Παρε ενα να το ευχαριστηθεις, και στην τελικη, φλασαρε μια ρομ οπως η BTU Που ειναι ψιλοστανταρ και τελος. Απο εκει και περα η Nougat ειναι μια χαρα και ειμαι καθετα αντιθετος στο να μην την βαλεις. Εξαλλου ανα πασα στιγμη γυρνας πισω με ενα φλασαρισμα 5 λεπτων.

Αν περάσω την nougat και αφού δεν θα έχω άλλη εφαρμογή εγκατεστημένη καθώς και επαφών - μηνυμάτων - φωτογραφιών κλπ, εκτός των περιεχόμενων στην μαμά ρομ, η επαναφορά στις εργοστασιακές ισχύει και εδώ να υποθέσω;

Έχω καιρό να ασχοληθώ με Samsung(από εποχή Note3), την BTU που την βρίσκω και πως την περνάω; Αφού εγκατασταθεί η όποια ρομ περιττές εφαρμογές (bloatware στα ελληνικά) υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσής τους, ή απλά γίνεται μόνο η απενεργοποίηση τους;

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Καμία πτώση με την Nougat στο θέμα μπαταρίας. Ίδιο στήσιμο και χρήση όπως και με την 6 . Βέβαια εδώ και ένα μήνα σχεδόν έχω καινούργιο s7 edge γιατί το πρώτο έβγαλε θέμα στην οθόνη αλλά και πάλι σε κανένα από τα 2 τηλέφωνα δεν είδα πτώση

Αν περάσω την nougat και αφού δεν θα έχω άλλη εφαρμογή εγκατεστημένη καθώς και επαφών - μηνυμάτων - φωτογραφιών κλπ, εκτός των περιεχόμενων στην μαμά ρομ, η επαναφορά στις εργοστασιακές ισχύει και εδώ να υποθέσω;

Έχω καιρό να ασχοληθώ με Samsung(από εποχή Note3), την BTU που την βρίσκω και πως την περνάω; Αφού εγκατασταθεί η όποια ρομ περιττές εφαρμογές (bloatware στα ελληνικά) υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσής τους, ή απλά γίνεται μόνο η απενεργοποίηση τους;

Hard reset πριν και μετά

Για περασμα ρομ κατεβαζεις απο SamMobile την ρομ που θες, εχει Βιντεακι πως θα την περασεις

Για αφαίρεση bloatware και εφαρμογών συστήματος το Package disabler pro

Hard reset πριν και μετά

Για περασμα ρομ κατεβαζεις απο SamMobile την ρομ που θες, εχει Βιντεακι πως θα την περασεις

Για αφαίρεση bloatware και εφαρμογών συστήματος το Package disabler pro

Ευχαριστώ.

"Ταν ή επί τας"

Λογισμικό καλύτερα να κατεβάζετε απο αυτό το tool η ταχύτητα είναι πολύ μεγαλύτερη

Γύρισα πριν κάνα 2ωρο από smartec Χαϊδάρι. Γύρισα με αλλαγμένη μπαταρία και πλακέτα.

Το πήγα απλά για έναν έλεγχο μπαταρίας καθώς το τελευταίο μήνα μου έκανε 2 3 επαννεκινησεις. Και την αντικατάσταση μπαταρίας να την καταλάβω ,η πλακέτα γιατί? :confused: :confused: :confused: :confused: Δεν ρώτησα περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς είχα ξενερώσει με την αλλαγή πλακετας λόγω ότι θαλλαζε το ιμει,αλλά το παλικάρι εκεί μου είπε ότι δεν αλλάζει στα samsung. Και όντως έτσι είναι, αλλά στο samsung info το δείχνει σαν refubrished πια ,με ημερομηνία κατασκευης 4/2017. Τώρα το τι οδηγία έχουν πάρει και αλλάζουν πλακέτες σαν στραγάλια δεν ξέρω.... Μάλλον ο λύκος την αναμπουμπουλα χαίρεται.

Να πω ότισυσκευή είναι ενός χρόνου και οι εργασίες εγιναν στα πλαίσια της εγγύησης μέσα σε μια ωρα. Μπράβο samsung, μπράβο smartec. Να τους κραζουμε , αλλά να λέμε και τα σωστά.

Edited by bromonano2

Γύρισα πριν κάνα 2ωρο από smartec Χαϊδάρι. Γύρισα με αλλαγμένη μπαταρία και πλακέτα.

Το πήγα απλά για έναν έλεγχο μπαταρίας καθώς το τελευταίο μήνα μου έκανε 2 3 επαννεκινησεις. Και την αντικατάσταση μπαταρίας να την καταλάβω ,η πλακέτα γιατί? :confused: :confused: :confused: :confused: Να πω ότι η συσκευή είναι ενός χρόνου και οι εργασίες εγιναν στα πλαίσια της εγγύησης μέσα σε μια ωρα. Μπράβο samsung, μπράβο smartec. Να τους κραζουμε , αλλά να λέμε και τα σωστά.

εφοσον σου εκανε επανεκινησεις, να απορεις γιατι σου αλλαξαν μπαταρια, οχι πλακετα. :p

εφοσον σου εκανε επανεκινησεις, να απορεις γιατι σου αλλαξαν μπαταρια, οχι πλακετα. :p

Οντως. Τελευταια βλεπω πολλοι που πανε για πλακετα και οθονη αλλαζουν και μπαταρια. ο λογος αγνωστος

Εχει ειπωθεί ξανα σε κάποιους αλλάζουν σε καποιους οχι.

Μάλλον είναι αυτό που είπε ενας φίλος ποιο πίσω, αν έχει πεσει σε απόδοση στο τεστ που κάνουν την αλλάζουν.

Εμενα 2 γνωστοι μου που πήγαν σέρβις δεν αλλαξαν σε κανένα μπαταρία.

Με 2 3 επανεκκίνησεις άλλαξαν πλακέτα? Ποια πολύ προληπτικά πήγα να πω την αλήθεια μιας και ήμουν διπλα.Μάλλον μου φαίνεται κάπως γιατί οι αντιπροσωπείες εδώ δεν μας έχουν συνηθίσει έτσι. Όλο και κάποια δικαιολογία έβρισκαν.

Με 2 3 επανεκκίνησεις άλλαξαν πλακέτα? Ποια πολύ προληπτικά πήγα να πω την αλήθεια μιας και ήμουν διπλα.Μάλλον μου φαίνεται κάπως γιατί οι αντιπροσωπείες εδώ δεν μας έχουν συνηθίσει έτσι. Όλο και κάποια δικαιολογία έβρισκαν.

κατι θα ειδαν φιλε μαλλον, δεν εξηγειται αλλιως να κανουν δωρο πλακετες

ολα καλα λογικα τωρα, δεστο πως παει και εσυ

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned