SO69 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Κάπου μέσα στις Ρυθμίσεις του Typemail, στις ρυθμίσεις των λογαριασμών, έχει μια επιλογή που λέει "Ενεργοποίηση οπτικής ειδοποιησης". Δοκίμασες να το κλείσεις. Απ' το βλέπω σε μένα, ειναι ανοιχτό. Δεν το δοκίμασα όμως για να σου πω σίγουρα...... Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! Το δοκίμασα αλλά όταν κλείνει αυτό, ναι μεν δεν ανάβει η οθόνη πια αλλά σταματάει και να δείχνει ειδοποιήσεις στη μπάρα ειδοποιήσεων! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε back up τις Playlist από μουσική? Είναι βαρετό κάθε φορά που στήνεις το κινητό να τις ξανά φτιάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε back up τις Playlist από μουσική? Είναι βαρετό κάθε φορά που στήνεις το κινητό να τις ξανά φτιάχνεις σε poweramp = settings - folders/library - import/export playlist, νομίζω ότι οι περισσότεροι player έχουν αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις τους! δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άλλο player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 σε poweramp = settings - folders/library - import/export playlist, νομίζω ότι οι περισσότεροι player έχουν αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις τους! δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άλλο player. Τον στοκ χρησιμοποιώ Εκτός αν γίνεται να πάρω έτσι αντίγραφο και να το επαναφέρω με το στοκ όταν χρειαστεί Samsung music εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδιά απο UI τι χρησιμοποιείται-προτείνετε? touchwiz η προτιμάται κάποιο άλλο app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Τον στοκ χρησιμοποιώ Εκτός αν γίνεται να πάρω έτσι αντίγραφο και να το επαναφέρω με το στοκ όταν χρειαστεί Samsung music εννοώ Όπως είπα δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο player. η εφαρμογή όμως πρέπει να έχει κάτι στις ρυθμίσεις που να δίνει αυτή τη δυνατότητα ίσως να έχει άλλη ονομασία! πχ share playlist. αν θυμάμαι καλά είσαι root, γιατί δεν παίρνεις backup όλη την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδιά απο UI τι χρησιμοποιείται-προτείνετε? touchwiz η προτιμάται κάποιο άλλο app? Εγώ μόνο στοκ πλέον Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Κάποτε δε σε προλαβαίναμε....τωρα καθεσαι και βλέπεις τα τρένα που περνάνε!!! Μήπως έχει χακαρει κανένα το λογαριασμό σου?? Εξαιτιας του grexit δεν βαζω ξανα btu!:lol:θα περιμενω να δοκιμασω την δικη του και να την αλλαξω αργοτερα!! Edited January 27, 2017 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπέρα, εσείς που περάσατε την 7 manual μέσω του obin ποια rom κατεβάσατε την αγγλική ; Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ναι φίλε την btu Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδιά απο UI τι χρησιμοποιείται-προτείνετε? touchwiz η προτιμάται κάποιο άλλο app? Tsf 3d από εμένα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Tsf 3d από εμένα. Nova θεωρώ οτι καλυτερο και πιο σταθερό υπάρχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Εξαιτιας του grexit δεν βαζω ξανα btu!:lol:θα περιμενω να δοκιμασω την δικη του και να την αλλαξω αργοτερα!! Καλά όταν βαλεις εσύ nougat εμεις θα είμαστε στο νήμα του s8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπερα πηρα σε ενα σκρουτζομαγαζο να μου το κρατησουν να παω αυριο να το παρω και εντελως τυχαια παρατηρησα πως είναι με τον exynos. Δεν ηρθε με snapdragon ελλαδα? Εσεις με ποιον επεξεργαστη το πηρατε? Και ποιον τελικα να προτιμήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπερα πηρα σε ενα σκρουτζομαγαζο να μου το κρατησουν να παω αυριο να το παρω και εντελως τυχαια παρατηρησα πως είναι με τον exynos. Δεν ηρθε με snapdragon ελλαδα? Εσεις με ποιον επεξεργαστη το πηρατε? Και ποιον τελικα να προτιμήσω? Exynos όλοι. Στην Ελλάδα δεν ήρθε ο snap.. Επίσης σε μπαταρία είναι καλύτερος ο Exynos και δεν χάνεις σε επιδόσεις Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Exynos όλοι. Στην Ελλάδα δεν ήρθε ο snap.. Επίσης σε μπαταρία είναι καλύτερος ο Exynos και δεν χάνεις σε επιδόσεις Και λογικα δεν εχεις και υπερθερμανσεις να φανταστω... Απο ρομς υπαρχει υποστήριξη για τον exynos, αν υποθεσουμε πως καποια στιγμη ξεπερασω το θεμα χανω εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Επειδή σκαλωσα λιγάκι, πείτε μου λίγο αν όταν πατάτε το Power button ή το home button αν η οθόνη ανάβει αμέσως ή μετά από ένα δευτερόλεπτο περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Επειδή σκαλωσα λιγάκι, πείτε μου λίγο αν όταν πατάτε το Power button ή το home button αν η οθόνη ανάβει αμέσως ή μετά από ένα δευτερόλεπτο περίπου Το ρώτησα κι εγώ αυτό πριν λίγες μέρες...Εμένα άλλες φορές ανάβει άμεσα, άλλες θέλει 1-2 δεύτερα...Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται αυτό. Όσο για launcher, για λίγο είχα τον Nova, αλλά εδώ και 2 μήνες είμαι με τον Pixel. Απλός, λιτός και ελαφρύς/γρήγορος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα είδα την οθόνη και μου κόπηκαν τα πόδια. Σε άσπρο φόντο στο ύψος που είναι το power button έχει ένα τετράγωνο ελαφρώς πιο γκρι σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη. Δεν φαίνεται σε κανονικές συνθήκες πάρα μόνο όταν βάζεις μονόχρωμες εικόνες. Μπήκα στο service menu και στο λευκό κόκκινο πράσινο και μπλε φαίνεται αμελητέα αυτό το τετράγωνο. 2 λοιπόν τα προβλήματα. 1ο Η Samsung έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα? Είναι ελλατωματικές οι οθόνες? 2ο Εγώ έχω γραμμένο Knox. Εφόσον είναι κατασκευαστικό πρόβλημα θα μου το καλύψουν στην εγγύηση? Λογικά είναι κατασκευαστικό λάθος γιατί και άλλα 2 κινητά που είδα από φίλους είναι κάνα 3 4 έντονα μαύρα ορθογώνια στην οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το ρώτησα κι εγώ αυτό πριν λίγες μέρες...Εμένα άλλες φορές ανάβει άμεσα, άλλες θέλει 1-2 δεύτερα...Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται αυτό. Όσο για launcher, για λίγο είχα τον Nova, αλλά εδώ και 2 μήνες είμαι με τον Pixel. Απλός, λιτός και ελαφρύς/γρήγορος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρήκα τι φταίει. Λογικά και εσύ άλλαξες τις τιμές στις κινούμενες εικόνες στις επιλογές προγραμματιστή Δεν θυμάμαι ποια είναι η προεπιλογή. Αλλά το έβαλα στο 0 απενεργοποίηση δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εχω την εντυπωσει οτι δεν εχει εξαιρεσεις στην εγγυηση. Απαξ και εγραψε ο knox νομίζω οτι δεν καλύπτει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Βρήκα τι φταίει. Λογικά και εσύ άλλαξες τις τιμές στις κινούμενες εικόνες στις επιλογές προγραμματιστή Δεν θυμάμαι ποια είναι η προεπιλογή. Αλλά το έβαλα στο 0 απενεργοποίηση δηλαδή Η προεπιλογή είναι 1.0. Εγώ για παράδειγμα το βάζω πάντα στο 0.5. Στο "καθόλου" μου φαίνεται πολύ "ξερό". Δεν κατάλαβα όμως, σε ποιά τιμή το είχες και σου δημιουργούσε θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Άπαξ και γράψει ο νοξ έχετε επιλογή.... Εγώ την εφάρμοσα και μου το έφτιαξαν.... έβαλα στο Odin να κανει εγκατάσταση του root στο ap .... το έκαψα και τέλος ούτε αυτοί δεν κατάφεραν να το ανοίξουν και έγινε επισκευή της συσκευής μέχρι και πλακέτα μου αλλάξαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Η προεπιλογή είναι 1.0. Εγώ για παράδειγμα το βάζω πάντα στο 0.5. Στο "καθόλου" μου φαίνεται πολύ "ξερό". Δεν κατάλαβα όμως, σε ποιά τιμή το είχες και σου δημιουργούσε θέμα; Στο 2 ήταν σε εμένα η προεπιλογή για να δουλεύει το ambient display (Είναι ένα feature της custom rom που έβαλα) Το έβαλα τώρα στο 0.5. Όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα είδα την οθόνη και μου κόπηκαν τα πόδια. Σε άσπρο φόντο στο ύψος που είναι το power button έχει ένα τετράγωνο ελαφρώς πιο γκρι σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη. Δεν φαίνεται σε κανονικές συνθήκες πάρα μόνο όταν βάζεις μονόχρωμες εικόνες. Μπήκα στο service menu και στο λευκό κόκκινο πράσινο και μπλε φαίνεται αμελητέα αυτό το τετράγωνο. 2 λοιπόν τα προβλήματα. 1ο Η Samsung έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα? Είναι ελλατωματικές οι οθόνες? 2ο Εγώ έχω γραμμένο Knox. Εφόσον είναι κατασκευαστικό πρόβλημα θα μου το καλύψουν στην εγγύηση? Λογικά είναι κατασκευαστικό λάθος γιατί και άλλα 2 κινητά που είδα από φίλους είναι κάνα 3 4 έντονα μαύρα ορθογώνια στην οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει αναφερθεί ξανα αυτο αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Δεν έχεις πρόβλημα οι amoled και edge οθόνες έχουν κάποιες γκρίζες αχνες γραμμές σε χαμηλή φωτεινότητα στα λευκα φοντα. Ανέβασε την φωτεινότητα, αλλαξε την γωνία που το βλέπεις και πες μας πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts