GaNgBaNg Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Υπάρχει εναλλακτική για να δώσουμε τα στοιχεία της προπαραγγελιας για να πάρουμε το VR? Το site είναι down 2 μέρες τώρα... http://www.samsung.gr/S7-VR/ Από αύριο. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Θέλω να πάρω κι εγώ μια micro sd Samsung μιας και όλοι αυτές προτείνετε. Έχω χάσει τον μπούσουλα όμως με τις Evo, Evo Plus, και Pro Plus. Είδα τις διαφορές τους στα read/write speeds, όμως στην καθημερινότητα πως αντικατοπτρίζονται; Η Evo π.χ. που είναι και η πιο φθηνή σειρά είναι εμφανώς αργή; Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή, έχουμε κάποιο feedback για παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή, έχουμε κάποιο feedback για παραπάνω; Για τις συγκεκριμενες δεν εχω αλλα με καποια reviews στο Amazon διαπιστωνει κανεις οτι οι ''φτηνες'' σειρες της Samsung εχουν μεγαλη διαφορα τουλαχιστον στο Write. Εγω πηρα μια Kingston 64b U3 με ονομαστικες ταχυτητες 90 και 80 Read Write και στην πραξη βγαζει ~90 και Write ειδα 75. Στα 32 ευρω μια χαρα βγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Για τις συγκεκριμενες δεν εχω αλλα με καποια reviews στο Amazon διαπιστωνει κανεις οτι οι ''φτηνες'' σειρες της Samsung εχουν μεγαλη διαφορα τουλαχιστον στο Write. Εγω πηρα μια Kingston 64b U3 με ονομαστικες ταχυτητες 90 και 80 Read Write και στην πραξη βγαζει ~90 και Write ειδα 75. Στα 32 ευρω μια χαρα βγηκε. Την ιδια πρεπει να εχουμε και ειναι πυραυλος!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά εγώ πήρα αυτή εδώ. http://m.ebay.com/itm/SanDisk-Ultra-Micro-SD-200GB-SDXC-UHS-I-Memory-Card-up-to-90-MB-s-/291694627453?txnId=1281911606019 Όταν έρθει πως να κάνω έναν έλεγχο να δω αν είναι real? Ακόμα δεν ήρθε και είδη ανησυχώ μήπως είναι fake. Είναι και πολλά τα λεφτά για fake. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Κάτοχος εδώ και πέντε ημέρες του galaxy s7edge σε λευκό χρώμα. Προέρχομαι από iPhone και οι εντυπώσεις από το τηλέφωνο είναι κυρίως θετικές και ελάχιστες που θα ήθελα να γίνουν βελτιώσεις Έχουμε λοιπόν Κατασκευή, άριστη και εντυπωσιακή μόνο αρνητικό οι δακτυλιές που μαζεύει το κινητό ( ο λόγος που το πήρα σε λευκό) Οθόνη, όλα τα λεφτά το iPhone δείχνει λίγο θαμπό όταν τα συγκρίνεις. Η μόνη ενστάση που έχω είναι ότι πρασινίζει λίγο όταν την κοιτάς από ο πλάι, όχι όμως κάτι ενοχλητικό. Λειτουργικό, μεγάλη πρόοδος δεν δημιουργεί κολλήματα και έχουν βελτιώσει την εφαρμογή του email ( χρηςιμοποιω Εταιρικό email θέλει όμως ακόμα δουλειά για να φτάσει την αντίστοιχη εφαρμογή του iPhone) κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Παιδιά το τηλέφωνο πλέον δεν ζεσταινεται όπως το s6 edge που είχα,ολα δουλεύουν ρολόι. Μπαταρία, νομίζω ότι τα πάει καλά περισσότερα θα ξέρω τις επόμενες ημέρες Τέλος το μέγεθος είναι απίστευτα διαχείρισιμο 5,5 οθόνη και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το έχεις στην τσέπη σου. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω γιατί έχω συνηθίσει το iOS αλλά επιτέλους μπορώ να πω ότι η Samsung έβαλε τα δυνατά της και έφτιαξε μια πολύ καλή συσκευή Αυτά προς το παρόν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Παιδιά εγώ πήρα αυτή εδώ. http://m.ebay.com/itm/SanDisk-Ultra-Micro-SD-200GB-SDXC-UHS-I-Memory-Card-up-to-90-MB-s-/291694627453?txnId=1281911606019 Όταν έρθει πως να κάνω έναν έλεγχο να δω αν είναι real? Ακόμα δεν ήρθε και είδη ανησυχώ μήπως είναι fake. Είναι και πολλά τα λεφτά για fake. Τρέξε ενα crystal disk Mark σε Windows http://crystalmark.info/software/CrystalDiskMark/index-e.html. η με το παρακάτω προγραμμα μετρήσεως ταχύτητας εντος του 7edge https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench Edited March 14, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Κάτοχος εδώ και πέντε ημέρες του galaxy s7edge σε λευκό χρώμα. Προέρχομαι από iPhone και οι εντυπώσεις από το τηλέφωνο είναι κυρίως θετικές και ελάχιστες που θα ήθελα να γίνουν βελτιώσεις Έχουμε λοιπόν Κατασκευή, άριστη και εντυπωσιακή μόνο αρνητικό οι δακτυλιές που μαζεύει το κινητό ( ο λόγος που το πήρα σε λευκό) Οθόνη, όλα τα λεφτά το iPhone δείχνει λίγο θαμπό όταν τα συγκρίνεις. Η μόνη ενστάση που έχω είναι ότι πρασινίζει λίγο όταν την κοιτάς από ο πλάι, όχι όμως κάτι ενοχλητικό. Λειτουργικό, μεγάλη πρόοδος δεν δημιουργεί κολλήματα και έχουν βελτιώσει την εφαρμογή του email ( χρηςιμοποιω Εταιρικό email θέλει όμως ακόμα δουλειά για να φτάσει την αντίστοιχη εφαρμογή του iPhone) κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Παιδιά το τηλέφωνο πλέον δεν ζεσταινεται όπως το s6 edge που είχα,ολα δουλεύουν ρολόι. Μπαταρία, νομίζω ότι τα πάει καλά περισσότερα θα ξέρω τις επόμενες ημέρες Τέλος το μέγεθος είναι απίστευτα διαχείρισιμο 5,5 οθόνη και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το έχεις στην τσέπη σου. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω γιατί έχω συνηθίσει το iOS αλλά επιτέλους μπορώ να πω ότι η Samsung έβαλε τα δυνατά της και έφτιαξε μια πολύ καλή συσκευή Αυτά προς το παρόν .... Επειδή το περιμένω σε λευκό για πες μου οι δαχτυλιες φαίνονται έντονα? Είχες δοκιμάσει άλλο χρώμα πριν? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Κάτοχος εδώ και πέντε ημέρες του galaxy s7edge σε λευκό χρώμα. Προέρχομαι από iPhone και οι εντυπώσεις από το τηλέφωνο είναι κυρίως θετικές και ελάχιστες που θα ήθελα να γίνουν βελτιώσεις Έχουμε λοιπόν Κατασκευή, άριστη και εντυπωσιακή μόνο αρνητικό οι δακτυλιές που μαζεύει το κινητό ( ο λόγος που το πήρα σε λευκό) Οθόνη, όλα τα λεφτά το iPhone δείχνει λίγο θαμπό όταν τα συγκρίνεις. Η μόνη ενστάση που έχω είναι ότι πρασινίζει λίγο όταν την κοιτάς από ο πλάι, όχι όμως κάτι ενοχλητικό. Λειτουργικό, μεγάλη πρόοδος δεν δημιουργεί κολλήματα και έχουν βελτιώσει την εφαρμογή του email ( χρηςιμοποιω Εταιρικό email θέλει όμως ακόμα δουλειά για να φτάσει την αντίστοιχη εφαρμογή του iPhone) κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Παιδιά το τηλέφωνο πλέον δεν ζεσταινεται όπως το s6 edge που είχα,ολα δουλεύουν ρολόι. Μπαταρία, νομίζω ότι τα πάει καλά περισσότερα θα ξέρω τις επόμενες ημέρες Τέλος το μέγεθος είναι απίστευτα διαχείρισιμο 5,5 οθόνη και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το έχεις στην τσέπη σου. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω γιατί έχω συνηθίσει το iOS αλλά επιτέλους μπορώ να πω ότι η Samsung έβαλε τα δυνατά της και έφτιαξε μια πολύ καλή συσκευή Αυτά προς το παρόν .... Συμφωνω σε αυτα που γραφεις, αλλα για το λειτουργικο τωρα τελευταια στο ios ειχα πολλα κολληματα στο safari στο facebook και σε καποιες εφαρμογες στις οποιες δεν θα αναφερθω με λεπτομερειες για να μην βγουμε off topic.Καμερα και οθονη πολυ μπροστα η σαμμυ.Μπαταρια μερα με τη μερα βελτιωνεται.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Επειδή το περιμένω σε λευκό για πες μου οι δαχτυλιες φαίνονται έντονα? Είχες δοκιμάσει άλλο χρώμα πριν? Όχι δεν φαίνονται, δεν έχω πάρει ποτέ άλλο χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/e2323b4874457c41c36a1876627c9a0a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/9674d4d484825a264a424f8211f0578f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/2671bda994510a315fbd2c3762823575.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/bc195a63faa69be9ec3ddc575684b262.jpg Με δώρο την κάρτα!!! Samsung s7 edge duos silver Πόσο σου πήγε? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Συμφωνω σε αυτα που γραφεις, αλλα για το λειτουργικο τωρα τελευταια στο ios ειχα πολλα κολληματα στο safari στο facebook και σε καποιες εφαρμογες στις οποιες δεν θα αναφερθω με λεπτομερειες για να μην βγουμε off topic.Καμερα και οθονη πολυ μπροστα η σαμμυ.Μπαταρια μερα με τη μερα βελτιωνεται.:shifty: αν κάτι χαρακτήριζε το iPhone είναι το άψογο λειτουργικό του, τώρα μπορώ να πω ότι το android ωρίμασε και μπορεί ακόμα καλλιτερα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/e2323b4874457c41c36a1876627c9a0a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/9674d4d484825a264a424f8211f0578f.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/2671bda994510a315fbd2c3762823575.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/bc195a63faa69be9ec3ddc575684b262.jpg Με δώρο την κάρτα!!! Samsung s7 edge duos silver Καλησπέρα, Μήπως κατάφερες να βρεις 64GB ή είναι το 32αρι; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλησπέρα, Μήπως κατάφερες να βρεις 64GB ή είναι το 32αρι; Όχι... 32 Πόσο σου πήγε? 660 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παντως η καμερα σε ταχυτητα εστιασης και βραδυνα δειχνει τα δοντια της. Διπλα διπλα με το S6 και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παντως η καμερα σε ταχυτητα εστιασης και βραδυνα δειχνει τα δοντια της. Διπλα διπλα με το S6 και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. Εγω θεωρω τις δυο συσκευες σαν τη μερα με τη νυχτα σε ολους τους τομεις, ακομα και στη σχεδιαση διοτι το s7 εχει καλυτερο πιασιμο, τουλαχιστο στο δικο μου χερι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εγω θεωρω τις δυο συσκευες σαν τη μερα με τη νυχτα σε ολους τους τομεις, ακομα και στη σχεδιαση διοτι το s7 εχει καλυτερο πιασιμο, τουλαχιστο στο δικο μου χερι.:) Εγώ παιδιά αντίθετα βρίσκω καλύτερο το πιάσιμο στο s6 edge . Στο s7 edge πολύ εύκολα μου ενεργοποιείται η οθόνη edge . Και στο γράψιμο στα ακραία γράμματα επίσης μπερδεύομαι σε αντίθεση με το s6 edge Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εγώ παιδιά αντίθετα βρίσκω καλύτερο το πιάσιμο στο s6 edge . Στο s7 edge πολύ εύκολα μου ενεργοποιείται η οθόνη edge . Και στο γράψιμο στα ακραία γράμματα επίσης μπερδεύομαι σε αντίθεση με το s6 edge Συμφωνω απολυτα Ειχα το s6 edge plus και δεν ειχα κανενα θεμα Σ αυτο ,χωρισ θηκη, φεν μπορω να πατησω τ ακριανα γραμματα και ενεργοποιειται η οθονη με το παραμικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Συμφωνω απολυτα Ειχα το s6 edge plus και δεν ειχα κανενα θεμα Σ αυτο ,χωρισ θηκη, φεν μπορω να πατησω τ ακριανα γραμματα και ενεργοποιειται η οθονη με το παραμικρο τι εννοείς οτι δεν ακουνε τα πλαινα γραμματα του πληκτρολογιου π. χ? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδια καλυσπερα ειναι κατοχοσ ενοσ galaxy s6 και σκεπτομαι για αγορα το galaxy s7 η το galaxys7 edge το μονο που με προβληματιζει για το edge ειναι το μεγεθοσ του επειδη εχω συνηθισει στισ 5.1 ιντσεσ και η κυρτη οθονη του. Αξιζει να παω στο edge η να παραμεινω στισ 5.1 και να αγορασω το απλο galaxy s7 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδια καλυσπερα ειναι κατοχοσ ενοσ galaxy s6 και σκεπτομαι για αγορα το galaxy s7 η το galaxys7 edge το μονο που με προβληματιζει για το edge ειναι το μεγεθοσ του επειδη εχω συνηθισει στισ 5.1 ιντσεσ και η κυρτη οθονη του. Αξιζει να παω στο edge η να παραμεινω στισ 5.1 και να αγορασω το απλο galaxy s7 ; Δεν θα έχεις πρόβλημα με το μέγεθος ειναι λιγο πιο ψηλό το s7, οσο για την οθόνη ναι είναι ενα θέμα η κυρτή, ακουμπάς χωρίς να το θες και κάνει διαφορα χαχα ανάλογα τι κανεις, δυο μέρες που το εχω παω να το συνηθίσω αλλά ακόμα πατάω στις ακρες οπως το κρατω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 τι εννοείς οτι δεν ακουνε τα πλαινα γραμματα του πληκτρολογιου π. χ? Βγαλε πρωτα οποια θηκη φοράς. Μετα προσπαθησε να γραψεισ ενα κειμενο με το ενα χερι και να πατησεις τα ακριανα πλήκτρα στην αλλη ακρη του χεριού σου Πχ δε μπορω με τιποτα να πατησω το 1 Δε μπορω με τιποτα να τα καταφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Βγαλε πρωτα οποια θηκη φοράς. Μετα προσπαθησε να γραψεισ ενα κειμενο με το ενα χερι και να πατησεις τα ακριανα πλήκτρα στην αλλη ακρη του χεριού σου Πχ δε μπορω με τιποτα να πατησω το 1 Δε μπορω με τιποτα να τα καταφερω δεν το εχω αγοράσει ακομα φιλε κ με ενδιαφέρει.....είναι πρόβλημα πάντως αυτο..... με θηκη μπορείς να γράψεις? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Μάγκες καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το κινητό. έχω σκαλώσει στο χρώμα. Μαύρο ή χρυσό? Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Κι εγώ ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα. Έκανα μια επίσκεψη σε κατάστημα, είδα και τα δύο χρώματα από κοντά κι αποφάσισα το χρυσό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts