kountoura Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ελα ρε παιδια ψαχνετε δαιμονες.Δεν εχω τη συσκευη αλλα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι εχει πολυ καλη μπαταρια.Χαρειτε το κινητο σας. Και καλά κάνεις και το πιστεύεις γιατί έτσι είναι! Ένας και εγώ από τις λίγες περιπτώσεις που είχαμε "προβλήματα" αλλά φαίνεται να επανέρχεται στην αρχική τέλεια και δυναμική κατάσταση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ελα ρε παιδια ψαχνετε δαιμονες.Δεν εχω τη συσκευη αλλα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι εχει πολυ καλη μπαταρια.Χαρειτε το κινητο σας. Σωστότατος Ναι έχει πολύ κόσμο που χάρηκε με αυτά που γράφτηκαν εδώ τελευταία! :lol: Αυριο που θα είναι η τρίτη μέρα μου με btu θα γράψω με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια το τι γίνεται. Πάντως φαίνεται να έχω εκείνο το κινητό που είχα με btu πλέον. Πάντως κατά 90% για όλο αυτό φταίει το Google services. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Λοιπόν σήμερα έστρωσε με την εγκατάσταση του τελευταίου beta Google services. Αύριο θα το δουλέψω και με το ρολόι συνδεδεμένο να δούμε αν είμαστε οκ. Πάντως για κάποιους που χάρηκαν διαβάζοντας για πρόβλημα κατανάλωσης στο S7, να τους ενημερώσω ότι χθές ακόμα και με τα Google servises στο 32%, έπιασα 5 ώρες οθόνη με 60/40 3g-wife. Δεν ξέρω πολλές συσκευές να πιάνουν αυτές τις ώρες με τέτοια χρήση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι παίζει με αυτό το Google Services ?Από που μπορούμε να το εγκαταστησουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρυθμίσεις. Συνθετες, έξυπνη αποτύπωση. Ωραία λύση αλλά αυτό το κουμπί δεν το βρίσκω στο πληκτρολόγιο SwiftKey. Μόνο με το πληκτρολόγιο samsung γίνεται? Ναι με μαμά μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ναι έχει πολύ κόσμο που χάρηκε με αυτά που γράφτηκαν εδώ τελευταία! :lol: Αυριο που θα είναι η τρίτη μέρα μου με btu θα γράψω με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια το τι γίνεται. Πάντως φαίνεται να έχω εκείνο το κινητό που είχα με btu πλέον. Γι αυτούς που χαίρονται υπάρχουν και τα review απο τα πλεον αξιόπιστα site. Η συσκευή εχει την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει στις γνωστες ναυαρχίδες. Κάποια περιστατικά με drain κτλπ ειναι θέμα Google και με τον ενα ή τον άλλο τρόπο διορθωνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Γι αυτούς που χαίρονται υπάρχουν και τα review απο τα πλεον αξιόπιστα site. Η συσκευή εχει την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει στις γνωστες ναυαρχίδες. Κάποια περιστατικά με drain κτλπ ειναι θέμα Google και με τον ενα ή τον άλλο τρόπο διορθωνονται. Προσωπικά για μένα έχει την δεύτερη καλύτερη μπαταρία όσο αφορά real χρήση μετά το huawei mate 8. Αλλά ας μην το κάνουμε vs το θέμα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά για μένα έχει την δεύτερη καλύτερη μπαταρία όσο αφορά real χρήση μετά το huawei mate 8. Αλλά ας μην το κάνουμε vs το θέμα. ;) Επίσης το θεωρώ πολύ παιδική συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ώριμα σκεπτόμενους άνθρωπος το να χαίρονται γύρω από τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Προσωπικά για μένα έχει την δεύτερη καλύτερη μπαταρία όσο αφορά real χρήση μετά το huawei mate 8. Αλλά ας μην το κάνουμε vs το θέμα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το θεωρώ πολύ παιδική συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ώριμα σκεπτόμενους άνθρωπος το να χαίρονται γύρω από τέτοια θέματα. Μιας που δεν έχουμε κάτι εποικοδομητικό να πούμε για το Samsung s7 edge όπως είναι ο λόγος ύπαρξης του νήματος ας αρχίσουμε μετά το battery drain να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη....τη μπαταρία. Η μπαταρία είναι μια χαρά λοιπόν, όπως αρμόζει σε μια συσκευή σαν το s7 edge και τα όποια προβλήματα εμφανίζονται κατά κύριο λόγο στις διεργασίες της Google αλλά και λίγο στα αρχικά firmware μιας νέας συσκευής. Από τη Samsung θα στρώσει κι άλλο, από τη google αμφιβάλλω λίγο. Άν θέλουμε κάτι άλλο ας συνεχίσουμε στο αντίστοιχο θέμα της μπαταρίας της συσκευής πριν χάσουμε τη μπάλα. Πάμε παρακάτω να δούμε κάτι χρήσιμο ή να λύσουμε απορίες που πολλά παιδιά έχουν. send from my Samsung s7 edge Edited May 12, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μιας που δεν έχουμε κάτι εποικοδομητικό να πούμε για το Samsung s7 edge όπως είναι ο λόγος ύπαρξης του νήματος ας αρχίσουμε μετά το battery drain να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη....τη μπαταρία. Η μπαταρία είναι μια χαρά λοιπόν, όπως αρμόζει σε μια συσκευή σαν το s7 edge και τα όποια προβλήματα εμφανίζονται κατά κύριο λόγο στις διεργασίες της Google αλλά και λίγο στα αρχικά firmware μιας νέας συσκευής. Από τη Samsung θα στρώσει κι άλλο, από τη google αμφιβάλλω λίγο. Πάμε παρακάτω να δούμε κάτι χρήσιμο ή να λύσουμε απορίες που πολλά παιδιά έχουν. send from my Samsung s7 edge έτσι ακριβώς σωστότατος πολλές φορές κ εγω κρατιεμε εδώ μέσα μην γίνω κακός βλέπω συζητήσεις τύπου 'ναχαμε να λέγαμε'...κρατείστε το νήμα καθαρό μην τα κάνετε σαλάτα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 εκανα ροοτ το κινητο και το εβγαλα αλλα ο knox εγραψε μπορουμε να κανουμε κατι να σβησει? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 εκανα ροοτ το κινητο και το εβγαλα αλλα ο knox εγραψε μπορουμε να κανουμε κατι να σβησει?Όχι τώρα έγραψε. Βέβαια τώρα έχεις την χαρά του root και το φόβο τις εγγύησης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Πάντως για κάποιους που χάρηκαν διαβάζοντας για πρόβλημα κατανάλωσης στο S7, να τους ενημερώσω ότι χθές ακόμα και με τα Google servises στο 32%, έπιασα 5 ώρες οθόνη με 60/40 3g-wife. Δεν ξέρω πολλές συσκευές να πιάνουν αυτές τις ώρες με τέτοια χρήση. Πράγματι ανεξάρτητα απο τα προβλήματα που προκύπτουν, ελάχιστες συσκευές έχουν την αυτονομία του edge. Απλά καλό είναι να υπαρχει και σχετική σταθερότητα στους χρόνους, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αλλα γιατί λες οτι κάποιο χάρηκαν για τα προβληματάκια όταν και εσύ ο ίδιος ήσουν αγανακτισμένος πριν 2 μέρες ; :) Θα κάνω τις δοκιμές μου τις επόμενες μέρες και αν συνεχίσουν οι ταλαιπωρίες, δεν βλέπω να κάνω διακοπές με Samsung. Θα πάρω ένα nexus 5x με 250 € και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Τόση μεγάλη διαφορά στην αυτονομία με τα google services? Και αν περάσεις την 9 έκδοση των services από μόνος σου , στο μέλλον θα παίρνει τα updates κανονικά από μόνη της η συσκευη ή θα πρέπει να τα περνάμε εμεις χειροκίνητα? Επίσης αν θες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση υπάρχει δυνατότητα και πως? Edited May 12, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά επειδή εγώ το ξεκίνησα (περισσότερο), Το θέμα με την μπαταρία, reset αλλαγές ρομ κτλ, Θα το κλείσω με αυτό το μήνυμά. Μπορεί να κούρασα γεμιζοντας μηνύματα με το ίδιο πρόβλημα, Αλλά ήταν πρόβλημα βρε παιδιά, να μην συζητηθεί μέχρι να βρεθεί λύση? Αφού κούρασε οκ το σταματαμε. Δεν πιαστικα από την μπαταρία γιατί δεν είχα τι να πω. Με τις ίδιες εφαρμογές αλλά με άλλη ρομ πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα ευτυχώς δύο μέρες τώρα. Άρα δεν ήταν θέμα εφαρμογών. Που εκτός από την αδικαιολογητη πτώση μπαταρίας είχα και δύο κολλήματα με κλείσιμο σε μια μέρα. Αυτά ήταν προβλήματα που θεωρεισα σωστό να τα συζητήσουμε, να βρεθεί λύση, και αν εμφανιστούν σε κάποιον(δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση) που διαβάζει το θέμα να ξέρει πως να κινηθεί. Να περάσει μια άλλη ρομ λέω εγώ και κλείνω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά επειδή εγώ το ξεκίνησα (περισσότερο), Το θέμα με την μπαταρία, reset αλλαγές ρομ κτλ, Θα το κλείσω με αυτό το μήνυμά. Μπορεί να κούρασα γεμιζοντας μηνύματα με το ίδιο πρόβλημα, Αλλά ήταν πρόβλημα βρε παιδιά, να μην συζητηθεί μέχρι να βρεθεί λύση? Αφού κούρασε οκ το σταματαμε. Δεν πιαστικα από την μπαταρία γιατί δεν είχα τι να πω. Με τις ίδιες εφαρμογές αλλά με άλλη ρομ πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα ευτυχώς δύο μέρες τώρα. Άρα δεν ήταν θέμα εφαρμογών. Που εκτός από την αδικαιολογητη πτώση μπαταρίας είχα και δύο κολλήματα με κλείσιμο σε μια μέρα. Αυτά ήταν προβλήματα που θεωρεισα σωστό να τα συζητήσουμε, να βρεθεί λύση, και αν εμφανιστούν σε κάποιον(δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση) που διαβάζει το θέμα να ξέρει πως να κινηθεί. Να περάσει μια άλλη ρομ λέω εγώ και κλείνω. Φίλε Νίκο καθόλου δεν κούρασε το θέμα σου. Το πρόβλημα που είχες για λίγες μέρες μοιράστηκες, το οποίο βλέπω ότι έχει λυθεί. Αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ, να βοηθάμε, να σχολιάζουμε χωρίς να ξεφεύγουμε, να καταθέτουμε απόψεις και εμπειρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) να πω και γω κατι για το odin και μπαταρια .εχω μεγαλη εμπειρία πλεον με samsung και odin απο το s3.(τοτε ειμουν άσχετος και μου άνοιξαν τα ματια εδω μεσα διαφορα παιδια εδω που όντως ηταν γνώστες .πχ afilopou(για σου φιλε Αργυρη):)το πηρα απο τους πρωτους το s7 edge με firmware tim ιταλιας .κανενα θεμα ολα καλα αλλα αργούσε το update παρα πολυ (μπορει και να μην ηρθε ακομα)και επειδή εχω την αρρώστια να εχω παντα το τελευταίο update εβαλα με odin το dbt γερμανιας.στην αρχη ειχα ψηλα και γω το συστημα android και γενικος ειχα μπαταρια χειρότερη απο πριν .το αφησα ομως και μετα απο 3-4 μερες επεσε στα φυσιολογικα το συστημα android και τωρα εχω παλι την μπαταρια που ειχα απο την αρχη με 7 ωρες μπορει και παραπανω σε μερικες περιπτώσεις sot.δεν ξερω τη ακριβώς γινετε αλλα καθε φορα που αλλαζα csc η εβαζα καποιο firmware στην αρχη ειχα θεματα με την μπαταρια σε ολες τις συσκευες (s3-s4-s5-s6-note ...) οταν το δουλευα λιγο καιρο πήγαινε εκει που έπρεπε :)αυτα . Edited May 12, 2016 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 εκανα ροοτ το κινητο και το εβγαλα αλλα ο knox εγραψε μπορουμε να κανουμε κατι να σβησει? Οπως ειπωθηκε απο τη στιγμη που εγραψε ο knox δεν ξεγραφει.Εχε υποψη σου οτι αν το αφησεις χωρις root με γραμμενο knox (αν ισχυουν τα ιδια με το note 5 που το ειχα) τοτε θα σου παρουσιασει το deep sleep bug δηλαδη η συσκευη δεν θα "κοιμαται" και θα σου τρωει την μπαταρια. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου βγαζει αυτο αρκετα συχνα....τι φταει? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160513/da53db3428914f772eb0581eb9d97e68.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου βγαζει αυτο αρκετα συχνα....τι φταει? Με μια αναζήτηση στο Google εμφανίζονται αρκετοί με αυτό το πρόβλημα, αλλά το γιατί ή κάποια λύση δε βρήκα. Μπορείς να διαβάσεις για παράδειγμα εδω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου βγαζει αυτο αρκετα συχνα....τι φταει? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160513/da53db3428914f772eb0581eb9d97e68.jpg Και σε εμενα το εμφανιζει αυτο. Συνηθως οταν μιλαω και τερματιζω την κληση τοτε εμφανιζεται. Σπαστικο! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ισχύ και στο edge ότι η Nordic countries είναι η ποιο σωστή ρομ όπως το Note3 που είχα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Από GPS πώς πάει παιδιά; Κλειδώνει γρήγορα; Χάνει εύκολα το σήμα ή ειναι σταθερό; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Από GPS πώς πάει παιδιά; Κλειδώνει γρήγορα; Χάνει εύκολα το σήμα ή ειναι σταθερό; Γρήγορο στο κλείδωμα, και σταθερό επίσης... Και σε αυτόν τον τομέα εμένα μου είναι πολύ καλό Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Από GPS πώς πάει παιδιά; Κλειδώνει γρήγορα; Χάνει εύκολα το σήμα ή ειναι σταθερό; Κλειδώνει παρά πολύ γρήγορα! εμένα δεν εχει χασει ποτε το σήμα του, ούτε καν στις σήραγγες της Αττικής Οδού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε αλλαγή ρομ μέσω odin και αν με official rom γράφει ο knox;;Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σημερα και εγω κατοχος του edge ερχομενος απο το απλο S7 που κρατησα για πολύ λίγο διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts