MAFAdo Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 καλημερα...βγηκε ενημερωση security patch για τα ελληνικα s7 και s7 edge..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 (edited) καλημερα...βγηκε ενημερωση security patch για τα ελληνικα s7 και s7 edge..... 104 mb η ενημερωση Edited June 26, 2019 by zlatcokimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 91.71 σε μένα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 και σε εμενα....και αυτος ειναι ο επιλογος στα security patch.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Δηλ. Φινίτο ή του χρόνου πάλι; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 αν και μονο αν....κρινουν αυτοι αμα χρειαζεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Καλημέρα παιδιά. Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού κάτω κάτω έχει πληροφορίες τελευταίας ενημέρωσης Εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την ενημέρωση το βγάζει και σε σας Αυτό έγινε μετά το χθεσινό update. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 181 MB η ενημερωση (απο cosmote ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 96.91 εμενα. Κρατα γερα s7!! Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Καλημέρα παιδιά. Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού κάτω κάτω έχει πληροφορίες τελευταίας ενημέρωσης Εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την ενημέρωση το βγάζει και σε σας Αυτό έγινε μετά το χθεσινό update. OXI...Εμενα υπαρχουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Καλημέρα παιδιά. Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού κάτω κάτω έχει πληροφορίες τελευταίας ενημέρωσης Εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την ενημέρωση το βγάζει και σε σας Αυτό έγινε μετά το χθεσινό update.Μου το ειχε κανει μια φορα στο S8. Την επομενη ενημερωση εγραφε κανονικα.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Με βαριά καρδιά αποχωριζομαι το εξαιρετικό S7 edge , και το παιρνει η κόρη μου,το αντικατέστησα με το επίσης εξαιρετικό Α70.Οποτε όμως το βλέπω και το χειρίζεται η κόρη μου ,με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι, εξαιρετικό τηλέφωνο σύντροφός μου 3 χρόνια,ποτέ δεν μου κόλλησε, ποτέ δεν με ταλαιπώρησε,πάντα εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα....... σκεφτείτε καλά πριν αντικαταστήσετε αυτήν την κινηταρα.Εγω και που είναι στην οικογένεια,μιας και η σύζυγός έχει το ίδιο,το έχω στην καρδιά μου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Μία απ' τα ίδια και για μένα και σήμερα πήρε το τελευταίο update με επίπεδο ασφαλείας Ιουνίου. Κινητάρα!!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ζηλευω. Αν και δεν το κρατησα οσο επρεπε το κινητο... Νομιζω ηταν το τηλ της 5 ετιας... LG G2 και S7 Edge ηταν τα καλυτερα που εχουν βγει για μενα. Ισως ο διαδοχος να ειναι το S10e. Ο καιρος θα δειξει.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Ζηλευω. Αν και δεν το κρατησα οσο επρεπε το κινητο... Νομιζω ηταν το τηλ της 5 ετιας... LG G2 και S7 Edge ηταν τα καλυτερα που εχουν βγει για μενα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι +1.000 ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Έχω ένα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού το βάζω ανάβει το κόκκινο led αλλα δεν φορτίζει πάνω απο 20 % αλλαξα 3 φορτιστες, λέτε για service η να κάνω καμιά επαναφορά; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με αυτή την καταπληκτική συσκευή, ήρθε η ώρα να την αφήσω. Κάτοχος note 9 πλέον. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Σούπερ επιλογή, απόλαυσε το ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Σε λίγες μέρες λήγει η εγγύηση στο Edge και θέλω μια άποψη. Βγάζει μια μέρα με κανονική χρήση και γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό. Αξίζει να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας (που πάει πακέτο μαζί με οθόνη) με το ρίσκο τι μπορεί να βγάλει μετά το νέο ανταλλακτικό; Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Η οθονη παει πακετο με την μπαταρια και οχι το αναποδο.... Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να αλλαξεις μπαταρια... Ειναι συσκευη που στεκεται αξιοπρεπως 3 και βαλε χρονια μετα την κυκλοφορια της. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Η οθονη παει πακετο με την μπαταρια και οχι το αναποδο.... Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να αλλαξεις μπαταρια... Ειναι συσκευη που στεκεται αξιοπρεπως 3 και βαλε χρονια μετα την κυκλοφορια της. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την συμβουλή. Μήπως έχουμε και την ανακοίνωση της Samsung για τα 2 χρόνια εγγύησης την μπαταρίας γιατί το τοπικό service δεν μου τα λέει καλά; (έψαξα αλλά δεν βρηκα κάτι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Ευχαριστώ για την συμβουλή. Μήπως έχουμε και την ανακοίνωση της Samsung για τα 2 χρόνια εγγύησης την μπαταρίας γιατί το τοπικό service δεν μου τα λέει καλά; (έψαξα αλλά δεν βρηκα κάτι). Δε νομίζω ότι υπάρχει ανακοίνωση της Samsung. Στείλε μήνυμα στη Smartec. Και κράτα τις απαντήσεις τους, για να τις δείξεις στο ..τοπικό service. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κι αυτό, καθότι ίσως κάθε service έχει δικό του policy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Δε νομίζω ότι υπάρχει ανακοίνωση της Samsung. Στείλε μήνυμα στη Smartec. Και κράτα τις απαντήσεις τους, για να τις δείξεις στο ..τοπικό service. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κι αυτό, καθότι ίσως κάθε service έχει δικό του policy. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήρα τηλέφωνο στην Samsung Hellas και στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν για έναν χρόνο. Της ανάφερα οτι μόνο για το συγκεκριμένο το έχουν κάνει 2 χρόνια και προσφέρθηκε να το ψάξει και να με καλέσει. Μετά από λίγο με πήραν και μου είπαν όντως οτι για το S7 Edge είναι 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήρα τηλέφωνο στην Samsung Hellas και στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν για έναν χρόνο. Της ανάφερα οτι μόνο για το συγκεκριμένο το έχουν κάνει 2 χρόνια και προσφέρθηκε να το ψάξει και να με καλέσει. Μετά από λίγο με πήραν και μου είπαν όντως οτι για το S7 Edge είναι 2 χρόνια. Θα το πας στη smartec (ή θα το στείλεις) και θα πείς ότι έχει πέσει η φωτηνότητα της οθόνης και θες έλεγχο. (Αυτό ισχύει 100% μετά από σχεδόν δύο χρόνια.) Να μην κάνουν κάποια ενέργεια, αν αυτή έχει κόστος Θα σου αλλάξουν οθόνη, μπαταρία και θα είσαι κομπλέ. (εγώ ζήτησα έλεγχο της μπαταρίας και να μου πουν το κόστος για αντικατάσταση και μόνοι τους βρήκαν ότι πρέπει να αλλάξει και η οθόνη-Ολα μέσα στην εγγύηση) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 96.91 εμενα. Κρατα γερα s7!! 248,87 στις 6 ιουλιου εμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts