Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα παιδιά. Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού κάτω κάτω έχει πληροφορίες τελευταίας ενημέρωσης Εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την ενημέρωση το βγάζει και σε σας Αυτό έγινε μετά το χθεσινό update.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλημέρα παιδιά. Όταν πας στην ενημέρωση λογισμικού κάτω κάτω έχει πληροφορίες τελευταίας ενημέρωσης Εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την ενημέρωση το βγάζει και σε σας Αυτό έγινε μετά το χθεσινό update.

OXI...Εμενα υπαρχουν κανονικα

Μου το ειχε κανει μια φορα στο S8. Την επομενη ενημερωση εγραφε κανονικα....

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με βαριά καρδιά αποχωριζομαι το εξαιρετικό S7 edge , και το παιρνει η κόρη μου,το αντικατέστησα με το επίσης εξαιρετικό Α70.Οποτε όμως το βλέπω και το χειρίζεται η κόρη μου ,με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι, εξαιρετικό τηλέφωνο σύντροφός μου 3 χρόνια,ποτέ δεν μου κόλλησε, ποτέ δεν με ταλαιπώρησε,πάντα εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα....... σκεφτείτε καλά πριν αντικαταστήσετε αυτήν την κινηταρα.Εγω και που είναι στην οικογένεια,μιας και η σύζυγός έχει το ίδιο,το έχω στην καρδιά μου!!!!!

Μία απ' τα ίδια και για μένα και σήμερα πήρε το τελευταίο update με επίπεδο ασφαλείας Ιουνίου. Κινητάρα!!!
Konakis.

Ζηλευω. Αν και δεν το κρατησα οσο επρεπε το κινητο... Νομιζω ηταν το τηλ της 5 ετιας... LG G2 και S7 Edge ηταν τα καλυτερα που εχουν βγει για μενα. Ισως ο διαδοχος να ειναι το S10e. Ο καιρος θα δειξει....

Ζηλευω. Αν και δεν το κρατησα οσο επρεπε το κινητο... Νομιζω ηταν το τηλ της 5 ετιας... LG G2 και S7 Edge ηταν τα καλυτερα που εχουν βγει για μενα.

Έτσι +1.000 ✌

Konakis.

Έχω ένα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού το βάζω ανάβει το κόκκινο led αλλα δεν φορτίζει πάνω απο 20 % αλλαξα 3 φορτιστες, λέτε για service η να κάνω καμιά επαναφορά;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με αυτή την καταπληκτική συσκευή, ήρθε η ώρα να την αφήσω. Κάτοχος note 9 πλέον.
Samsung Note 9 Black

Σε λίγες μέρες λήγει η εγγύηση στο Edge και θέλω μια άποψη. Βγάζει μια μέρα με κανονική χρήση και γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό. Αξίζει να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας (που πάει πακέτο μαζί με οθόνη) με το ρίσκο τι μπορεί να βγάλει μετά το νέο ανταλλακτικό; Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ.

Η οθονη παει πακετο με την μπαταρια και οχι το αναποδο....

Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να αλλαξεις μπαταρια... Ειναι συσκευη που στεκεται αξιοπρεπως 3 και βαλε χρονια μετα την κυκλοφορια της.

Η οθονη παει πακετο με την μπαταρια και οχι το αναποδο....

Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να αλλαξεις μπαταρια... Ειναι συσκευη που στεκεται αξιοπρεπως 3 και βαλε χρονια μετα την κυκλοφορια της.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Μήπως έχουμε και την ανακοίνωση της Samsung για τα 2 χρόνια εγγύησης την μπαταρίας γιατί το τοπικό service δεν μου τα λέει καλά; (έψαξα αλλά δεν βρηκα κάτι).

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Μήπως έχουμε και την ανακοίνωση της Samsung για τα 2 χρόνια εγγύησης την μπαταρίας γιατί το τοπικό service δεν μου τα λέει καλά; (έψαξα αλλά δεν βρηκα κάτι).

Δε νομίζω ότι υπάρχει ανακοίνωση της Samsung.

Στείλε μήνυμα στη Smartec. Και κράτα τις απαντήσεις τους, για να τις δείξεις στο ..τοπικό service. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κι αυτό, καθότι ίσως κάθε service έχει δικό του policy.

111.png

Δε νομίζω ότι υπάρχει ανακοίνωση της Samsung.

Στείλε μήνυμα στη Smartec. Και κράτα τις απαντήσεις τους, για να τις δείξεις στο ..τοπικό service. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κι αυτό, καθότι ίσως κάθε service έχει δικό του policy.

111.png

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήρα τηλέφωνο στην Samsung Hellas και στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν για έναν χρόνο. Της ανάφερα οτι μόνο για το συγκεκριμένο το έχουν κάνει 2 χρόνια και προσφέρθηκε να το ψάξει και να με καλέσει. Μετά από λίγο με πήραν και μου είπαν όντως οτι για το S7 Edge είναι 2 χρόνια.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήρα τηλέφωνο στην Samsung Hellas και στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν για έναν χρόνο. Της ανάφερα οτι μόνο για το συγκεκριμένο το έχουν κάνει 2 χρόνια και προσφέρθηκε να το ψάξει και να με καλέσει. Μετά από λίγο με πήραν και μου είπαν όντως οτι για το S7 Edge είναι 2 χρόνια.

Θα το πας στη smartec (ή θα το στείλεις) και θα πείς ότι έχει πέσει η φωτηνότητα της οθόνης και θες έλεγχο. (Αυτό ισχύει 100% μετά από σχεδόν δύο χρόνια.)

Να μην κάνουν κάποια ενέργεια, αν αυτή έχει κόστος

Θα σου αλλάξουν οθόνη, μπαταρία και θα είσαι κομπλέ.

(εγώ ζήτησα έλεγχο της μπαταρίας και να μου πουν το κόστος για αντικατάσταση και μόνοι τους βρήκαν ότι πρέπει να αλλάξει και η οθόνη-Ολα μέσα στην εγγύηση)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned