lefteris112 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Μόλις ήρθε update στην btu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Κάτι μου βρωμάει εμένα σ αυτή την ιστορία. Για ψάχτο καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Moλις ρωτησα στην samsung για αυτο θεμα. Μου ειπαν οτι δικαιουμαι κανονικα επεκταση εγγυησης. Ειναι 1 χρονος η μπαταρια και 2 η οθονη. Μου ειπαν επισης οτι αυτο που μου ειπαν απο το σερβις που τα αλλαξα (οτι δεν παρατεινεται η εγγυηση) ,δεν ισχυει. Καλα εκανες και μου το επεσημανες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Παιδες μετα το update ειδατε οτι δεν ζεσταινεται το κινητο οσο πριν.οποιος την εχει κανει ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Το δακτυλικο αποτύπωμα δεν μου πιάνει πάντα. Εννοώ πως πολλές φορές ανοίγει το κινητό με switch την οθόνη. Έχω κάνει και επαναφορά και clean install την 8. Αυτό το έκανε και στην nougat. Έχει συμβεί σε κανέναν; Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Οκ δεν φημίζεται για το ακαριαίο δακτυλικό αποτύπωμα του το 7edge. Ξανά πέρασε το αποτυπώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις του δακτύλου και όταν εφάπτεται για ενεργοποίηση να το κάνεις σχετικά γρήγορα και απαλά. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ΑΟD ,όμως το τελευταίο διάστημα πάνω από μήνα λόγω πολλών υποχρεώσεων η συσκευή δουλεύει σχετικά πολύ για τα δεδομένα μου,οπότε η χρήση AOD για ειδοποιήσεις, ενημερώσεις κλήσεις μηνύματα email κλπ κρίνεται απαραίτητη κ βοηθά στα μέγιστα με μια ματιά. Έτσι χρησιμοποιώντας την διαπίστωσα ότι το δακτυλικό αποτύπωμα του δουλεύει άψογα κάνοντας ταυτόχρονα και χρήση του double tap στην εκάστοτε ειδοποίηση πάνω στην οθόνη , περνώντας μετά πάνω από την μπίλια του δακτυλικου ουσιαστικά εφάπτεται ίσα ίσα γρήγορα και ακαριαία το δάκτυλο ενεργοποιείται σφαίρα η κυρίως οθόνη δηλαδή η συσκευή έτοιμη για χρήση σε συνδυασμό που το δακτυλικό βρίσκεται μπροστά βοηθάει φυσικά πάρα πολύ σε επιτραπέζια χρήση δίχως να είσαι αναγκασμένος να σηκώσεις το κινητό όπως σε άλλες περιπτώσεις που το έχουν στο πίσω μέρος ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezra92 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Δεν μπορω να συνδεθω στο internet οταν ενεργοποιω τα δεδομενα. Ξερει κανεις τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Micro Tech, αναγνωρισμένο service point της Samsung. Αν και ίσως τσιμπάει η τιμή εάν είσαι εκτός εγγύησης, πρόκειται για αξιόλογο εξειδικευμένο service, δε χάνεις κάτι να κάνεις μία ερώτηση. Sent from my SM-G960F using Tapatalk 60 ευρω μου ειπαν..μου φανηκε ακριβη η τιμη για αντικατασταση μπαταριας..οσοι γνωριζετε εκει παιζουν οι τιμες? Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 60 ευρω μου ειπαν..μου φανηκε ακριβη η τιμη για αντικατασταση μπαταριας..οσοι γνωριζετε εκει παιζουν οι τιμες? Σε Smartech αν το τηλέφωνο είναι μέσα στη διετία αλλά πάνω από έτος, τότε το κόστος είναι 20,00 €, αν είναι πάνω από διετία το κόστος είναι 50,00€ και κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Παιδες μετα το update ειδατε οτι δεν ζεσταινεται το κινητο οσο πριν.οποιος την εχει κανει ας μου πει Μετά από ποιο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Σε Smartech αν το τηλέφωνο είναι μέσα στη διετία αλλά πάνω από έτος, τότε το κόστος είναι 20,00 €, αν είναι πάνω από διετία το κόστος είναι 50,00€ και κάτι. Η μπαταρία έχει 2 χρόνια εγγύηση. Άλλαξα πριν 15 μέρες περίπου στη Smartec στο Χαϊδάρι , 22 μηνών κινητό χωρίς να πληρώσω τίποτα. Διάβασε προηγούμενο ποστ μου να δεις. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Μολις βγηκε update σε Cosmote Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Η μπαταρία (μόνο του S7 edge) έχει 2 χρόνια εγγύηση. Σε όλες τις άλλες συσκευές έχει 1 χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Μετά από ποιο update; Απο το patch ιουλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Το βράδυ πριν κοιμηθώ βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης και δίπλα στο κομοδίνο να φορτίζει. Πρόβλημα Νο 1: δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι!:worry: Πρόβλημα Νο 2: το πρωί δεν έχει φορτίσει πλήρως!:confused: Πρόβλημα Νο 3: άλλη ώρα γράφει στην AOD, άλλη είναι η κανονική!:blink: Τι παίζει;;; μήπως είναι η μπαταρία; ΥΓ Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο. Στα προηγούμενα s7 edge που είχα, στα άλλα δύο s7 edge των παιδιών μου και στο s7 της γυναίκας μου δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Απο το patch ιουλιου Ποιάς χώρας firmware έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Ποιάς χώρας firmware έχεις; Romania (ROM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 (edited) Exω το S7 edge duos . (Οreo) Ως τωρα δεν εχω κανει περαιτερω updates, Μου βγηκε αυτο το ακολουθο update: G935FXXU2ERG2 To εχει ηδη εγκαταστησει καποιος? Να το κατεβασω ελευθερα? Edit: το εκανα εγκατασταση... Ok ! Edited July 30, 2018 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Τι μέγεθος είχε; Είδες την περιγραφή σε τι αναφερόταν; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) 400+ Μb ολα καλα ως τωρα..δεν θυμαμαι την περιγραφη,, εδω μπορεις να δεις. Σιγουρα για καλυτερη μπαταρια λεει https://www.samsungcentral.com/2018/07/28/galaxy-s7-and-s7-edge-getting-new-update-alongside-battery-improvement/ UPDATES Galaxy S7 and S7 Edge getting new update alongside battery improvement BySamsung Central Posted on July 28, 2018 Edited July 30, 2018 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Το δακτυλικο αποτύπωμα δεν μου πιάνει πάντα. Εννοώ πως πολλές φορές ανοίγει το κινητό με switch την οθόνη. Έχω κάνει και επαναφορά και clean install την 8. Αυτό το έκανε και στην nougat. Έχει συμβεί σε κανέναν; Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δημιούργησε για το ίδιο δάχτυλο 2 αποτυπώματα. Σε εμένα ανοίγει ακαριαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Γνωριζει κάποιος τι ειναι αυτα τα 2 πρωτα που τρώνε τοση μπαταρια? Πρωτη φορα τα βλεπω. Εχω τεραστια διαφορα στην μπαταρια γενικα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 31, 2018 by GeoSmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Καλησπέρα. Έκανα σήμερα μια ενημέρωση που μου ήρθε (γύρω στα 70 mb) και από εκείνη την ώρα όταν είμαι στην αρχική οθόνη δεν μου εμφανίζει την μπάρα πάνω με την ώρα, μπαταρία κ.λ.π. Αν ανοίξω κάτι οτιδήποτε. Φάκελο, εφαρμογή κλπ την εμφανίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Κάνε του μια επανεκκίνηση, αν δεν φτιάξει καντου ένα wipe cache partition, λογικά θα φτιάξει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RabbitTequila Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Μετά την αναβάθμιση σε oreo πάλι δεν με αφήνει να εγκαταστήσω apk.Ξέρει κανείς πως φτιάχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά λίγο τα φώτα σας Αν είναι εύκολο μου πετάει στο ξεκάρφωτο διαφήμιση του στοίχημα συνέχεια Δεν ξέρω πως μπορώ να την απενεργοποιήσω μου ανοίγει σαν εφαρμογή η οποία κλείνει μόνο πατώντας το αριστερό πλήκτρο αφής και κλείσιμο της εφαρμογής αλλιώς δεν μπορώ να την κλείσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts