Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά για το instagram βρηκα στο google ότι φταίει ο συνδυασμός εφαρμογής και αναβάθμισης μονο όταν χρησιμοποιηθεί Gif. Τωρα που ανεβαζω χωρις gif ανεβαινουν κανονικα τα post...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

τελικά μέσω odin επανέφερα το κινητό σε Nougat η πρώτη μου εντύπωση από oreo δεν είναι και τόσο ωραία ... Ίσως αργότερα με κανένα patch στρώσουν τα πράγματα και αποφάσισω να την ξαναπεράσω. Για την ιστορία είχα προβλήματα με wi-fi και με το home button που κολλούσε κάποιες φορές Επίσης η μπαταρία έπεφτε πιο γρήγορα .. όλα αυτά πίσω στην nougat δεν συμβαίνουν

ΠΏΣ το κατάφερες φίλε μου;

Από τη στιγμή που πέρασα την oreo, δεν κατάφερα να ξαναπάω σε nougat.

Με όσες εκδόσεις του Odin κι αν προσπάθησα, πάντα βγάζει σφάλμα!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

από εχθές όσοι με καλούν δεν βγάζει οθόνη με το πράσινο ή κόκκινο κουμπάκι και ευτυχώς που έχω το bluetooth και απαντώ. το βγάζει στην μπάρα ειδοποιήσεων μόνο διαπίστωσα. τί συμβαίνει? άλλαξε κάτι η νέα αναβάθμιση ? μπορώ να κάνω κάτι εκτός από factory reset ?
Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων και δες μήπως είναι αυτό

82cba22db55810bbb8ce02d998c03c12.jpg

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΠΏΣ το κατάφερες φίλε μου;

Από τη στιγμή που πέρασα την oreo, δεν κατάφερα να ξαναπάω σε nougat.

Με όσες εκδόσεις του Odin κι αν προσπάθησα, πάντα βγάζει σφάλμα!

Με παιδεψε μονο να αναγνωρισει το κινητο με τα σωστα drivers (win7) .. αλλιως

κατεβασα σε 2 ωρες απο samobile την ρομ G935FXXS2DRC3 - GALAXY S7 EDGE SM-G935F EUR GREECE

ANDROID 7.0

απο δω : https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/EUR/

και περασα ενα ενα τα αρχεια sto Odin

AP (System & Recovery)

BL (Bootloader)

CP (Modem / Radio)

CSC_OXM (OXM CSC file, will wipe your phone)

Tech fusion

Καλο μηνα ...

Samsung S7 Edge της κορης μου

Ξαφνικα δεν φορτιζει και βγαζει μηνυμα για υγρασια στην θυρα φορτισης usb .

Δοκιμασα με φορτιστη απο J7 αλλα τιποτα

Δοκιμασα τον δικο του φορτιστη του Edge και δεν φορτιζει τα J7

Πολυ παραξενα ...Εχει εγγυηση μεχρι 9/2018

Το μυστηριο παραμενει αλυτο αλλα το προβλημα λυθηκε με καινουργιο original καλωδιο απο samsung στην Κηφισια . 10 ευρω παρακαλω.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το μυσηηριο παραμενει αλυτο αλλα το προβλημα λυθηκε με καινουργιο original καλωδιο απο samsung στην Κηφισια . 10 ευρω παρακαλω.

Τα εργοστασιακά καλώδιο έιναι μέτριας ποιότητας με αποτέλεσμα να χαλάνε εύκολα, ειδικά άμα τα ζορίζεις και λίγο. Και στο s6 και στο s7 χάλασε το καλώδιο μετά τον πρώτο χρόνο και φόρτιζε πολύ αργά.

Το θέμα της υγρασίας δεν οφείλεται στο καλώδιο, απλά στέγνωσε το charging port.

Τέλος με 10ευρώ έπαιρνες 3 καλώδια ανώτερης ποιότητας, τα έχω αγοράσει στο παρελθόν από κίνα και είναι άριστα(skroutzare->Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable).

Τα εργοστασιακά καλώδιο έιναι μέτριας ποιότητας με αποτέλεσμα να χαλάνε εύκολα, ειδικά άμα τα ζορίζεις και λίγο. Και στο s6 και στο s7 χάλασε το καλώδιο μετά τον πρώτο χρόνο και φόρτιζε πολύ αργά.

Το θέμα της υγρασίας δεν οφείλεται στο καλώδιο, απλά στέγνωσε το charging port.

Τέλος με 10ευρώ έπαιρνες 3 καλώδια ανώτερης ποιότητας, τα έχω αγοράσει στο παρελθόν από κίνα και είναι άριστα(skroutzare->Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable).

Τραβηξα τοσα τρελα χθες που δεν σκεφτηκα καν απο εξωτερικο ή απο skroutz μιας και θα εκαναν μερες να ερθουν και το κνητο θα ηταν off.

Δεν ειχα αλλη φορα προβλημα με τα εργοστασιακα καλωδια .

Για δευτερο καλωδιο αν θυμαμαι καλα για ενα σειρας S5 ή S4 το ειχα παρει απο smartec 3-4 ευρω παλια .

Αυτο πηρες ?

https://www.skroutz.gr/s/9470958/Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-1m-TS-MUPP1.html?keyphrase=Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Η δική μου συσκευή είναι από Αμερική της Sprint Mobile με τον επεξεργαστή Snapdragon, τρέχει Oreo 8.0.

Αλλά όπως είπα δεν μπορώ να δηλώσω κάρτα Ελληνικής τράπεζας στο Samsung Pay, δεν αναγνωρίζεται (δοκίμασα 2 κάρτες της Alpha και μία της Εθνικής, τζίφος...).

Εγώ με BTU Rom έχω Samsung pay Αλλά ελληνικές κάρτες δεν δέχεται...

δεν υποστηρίζει ελληνικές τράπεζες το samsung pay, αλλά το θέμα είναι οτι οι ελληνικές ρομ δεν έχουν το samsung pay (που θα μπορούσαν άνετα) με αποτέλεσμα ακόμα και κάρτα απο τράπεζα εκτός Ελλάδας που υποστηρίζεται να έχεις, δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

αν ήταν εφαρμογή τρίτου, πχ samsung vr by oculus, θα καταλάβαινα να μην τον βάζουν λόγω κόστους δικαιωμάτων σε ρομ που δεν θα τους φέρει έσοδα χρήσης.

αλλά εδώ που υποτίθεται είναι in house εφαρμογή και μάχεται κιόλας να διευρύνει το μερίδιο αγοράς, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τραβηξα τοσα τρελα χθες που δεν σκεφτηκα καν απο εξωτερικο ή απο skroutz μιας και θα εκαναν μερες να ερθουν και το κνητο θα ηταν off.

Δεν ειχα αλλη φορα προβλημα με τα εργοστασιακα καλωδια .

Για δευτερο καλωδιο αν θυμαμαι καλα για ενα σειρας S5 ή S4 το ειχα παρει απο smartec 3-4 ευρω παλια .

Αυτο πηρες ?

https://www.skroutz.gr/s/9470958/Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-1m-TS-MUPP1.html?keyphrase=Tronsmart-3x-USB-2-0-to-micro-USB-Cable

Ναι, αυτά πήρα. Καλά έκανες αφού βιαζόσουν, απλά σαν εναλλακτική/καλύτερο vfm τα ανέφερα.

Ερώτηση, αν βάλω btu αγγλική clean install, θα έχω WiFi calling?

Και γω btu έχω αλλά δεν έχω δει πουθενά wifi calling επιλογή.

Και γω btu έχω αλλά δεν έχω δει πουθενά wifi calling επιλογή.

Παιδιά... από όσο ξέρω πρέπει να έχουμε EUR η COS για να δίνει την δυνατότητα για WiFiCalling και για Volte.

(εγώ που έχω EUR δουλεύει κανονικότατα)

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Στην Oreo πως ορίζουμε στα sms 160 χαρακτήρες;

Οι επιλογές που έχω είναι μόνο unicode, αυτόματο και αλφάβητο GSM, ότι και αν επιλέξω με μικρά γράφει, παρακαλώ βοήθεια.

"Ταν ή επί τας"

Στην Oreo πως ορίζουμε στα sms 160 χαρακτήρες;

Οι επιλογές που έχω είναι μόνο unicode, αυτόματο και αλφάβητο GSM, ότι και αν επιλέξω με μικρά γράφει, παρακαλώ βοήθεια.

Το θέμα δεν είναι τι γράφεις (τι βλέπεις εσύ) αλλά τι στέλνει. Δοκίμασε να στείλιες σε κάποιο κινητό κοντά σου να δείς αν φτάνει κεφαλαία

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι , παρατηρώ στα παιχνίδια framedrops με σταθερή συχνότητα μετα την νέα αναβάθμιση με clean install , clean cache, reinstall σε εφαρμογές .Μήπως υπάρχει καμία λύση ; (Δεν έχω δει διαφορά με το ανοιγμα-κλεισιμο Forse gpu rendering , 4x msaa)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παιδιά να ρωτήσω κάτι , παρατηρώ στα παιχνίδια framedrops με σταθερή συχνότητα μετα την νέα αναβάθμιση με clean install , clean cache, reinstall σε εφαρμογές .Μήπως υπάρχει καμία λύση ; (Δεν έχω δει διαφορά με το ανοιγμα-κλεισιμο Forse gpu rendering , 4x msaa)

Από το game launcher δοκίμασε την υψηλή απόδοση ανάλογα με το παιχνίδι

Sent from my SM-G930F

Το θέμα δεν είναι τι γράφεις (τι βλέπεις εσύ) αλλά τι στέλνει. Δοκίμασε να στείλιες σε κάποιο κινητό κοντά σου να δείς αν φτάνει κεφαλαία
Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω πρώτα με την επιλογή αλφάβητο GSM.

"Ταν ή επί τας"

Έχει κανείς καμιά καλή άκρη για οθόνη, μαζί με το LCD;

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Έχει κανείς καμιά καλή άκρη για οθόνη, μαζί με το LCD;

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Δεν ξέρω να υπάρχει συμβατή LCD για το κινητό μας :p Είναι AMOLED και μόνο η Samsung βγάζει. Η καλύτερη τιμή σε συνδιασμό με την ποιότητα/εγγύηση είναι, από όσο έχω ακούσει και διαβάσει η smartec.

Δυστυχώς είναι πολύ ακριβή, από τις πιο ακριβές που κυκλοφορούν σε κινητό, λόγο του έντονου edge

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλησπέρα. Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα θα ήθελα λίγο τα φώτα σας, είμαι μεταξύ του S7 edge και του Α8 ποιο από τα δυο μου προτείνετε.Η χρήση θα είναι Facebook και κανένα παιχνίδι. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η φωτογραφία και το βίντεο. Ευχαριστώ

Το S7 Edge ειναι σαφως ανωτερο σε ολους τους τομεις αλλα και ακριβοτερο. Και με το A8 παντως κανεις την δουλεια σου. Αν το βρεις σε κοντινη τιμη προτομας το S7 Edge.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω να υπάρχει συμβατή LCD για το κινητό μας :p Είναι AMOLED και μόνο η Samsung βγάζει. Η καλύτερη τιμή σε συνδιασμό με την ποιότητα/εγγύηση είναι, από όσο έχω ακούσει και διαβάσει η smartec.

Δυστυχώς είναι πολύ ακριβή, από τις πιο ακριβές που κυκλοφορούν σε κινητό, λόγο του έντονου edge

300€ όμως, οπότε ψάχνομαι για κάτι πολύ φθηνότερο αλλιώς έπερνα μεταχειρισμένο

Από το game launcher δοκίμασε την υψηλή απόδοση ανάλογα με το παιχνίδι

Sent from my SM-G930F

Ότι και να αλλάξω στο game launcher δεν βλέπω αποτέλεσμα , ακόμα και με game mode

Ότι και να αλλάξω στο game launcher δεν βλέπω αποτέλεσμα , ακόμα και με game mode

Σε ποιο παιχνίδι βλέπεις drops να δω και γω

Sent from my SM-G930F

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned