thanos1989 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Σημερα παιδιά το wifi calling δεν δουλεύει... συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 εμένα δουλεύει. είμαι στον Πειραιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 οταν έχεις wifi calling εμφανίζει κάτι? οταν εχω 4g μου βγαζει volt lte. Αλλιώς δεν βγάζει κατι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 και σε εμένα έτσι είναι. Έβαλα την ρομ της Cosmote εχθές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Το τσέκαρα λιγο και πρεπει να μην έχει σήμα για να βγάλει κάποιο εικονίδιο. Αν το βαλεις σε airplay mode και ενεργοποιήσεις το wifi βγαζει ενα τηλεφωνάκι με γραμμές οπως του wifi. Οταν βέβαια εχεις σημα δεν βγαζει καποιο σύμβολο οποτε δεν ξερω αν κανει κληση μεσο wifi. Στις επιλογές ομως εχει δυνατότητα προτεραιότητας οταν εχεις wifi Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 οταν έχεις wifi calling εμφανίζει κάτι? οταν εχω 4g μου βγαζει volt lte. Αλλιώς δεν βγάζει κατι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς έχεις επιλέξει προτίμηση σε κινητά δίκτυα [τηλέφωνο->τρεις τελείες πάνω δεξιά->ρυθμίσεις->κλήσεις Wi-fi(τέρμα κάτω)->προτίμηση σε δίκτυα wifi ή σε δίκτυα κιν] . Αν αλλάξεις την επιλογή σε "προτίμηση σε δίκτυα wifi",τότε, όταν το σήμα του wifi είναι καλό θα ενεργοποιείται αυτόματα-δίνεται προτεραιότητα στο wifi calling . Βέβαια πολλές φορές όταν μιλάς και απομακρύνεσαι από το wifi μπορεί να κάνει διακοπές ενώ αν απομακρυνθείς τελείως τερματίζεται η κλήση. Προσωπικά έχω επιλεγμένη την προτίμηση σε δικτυα κινητης και έτσι το wifi calling ενεργοποιείται μόνο όταν δεν έχω καθόλου κάλυψη δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παιδιά λίγο off topic.. Εγώ αγορασμένο τον nova.. Κανένα θέμα παίζει? Ψάχνω στο market αλλά δε βρίσκω πουθενά Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παιδιά λίγο off topic.. Εγώ αγορασμένο τον nova.. Κανένα θέμα παίζει? Ψάχνω στο market αλλά δε βρίσκω πουθενά Τι θέμα ψάχνεις; Θέμα για τον nova; Μπορείς να αλλάξεις θέματα απ' αυτά της Samsung, που έχει ήδη το κινητό σου. Όπως επίσης να βάλεις και πολλά icon pack. Είτε απ' αυτά της Samsung, είτε κάποιο απ' το Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπερα σας.Πως θα μεταφερω τα αρχεια μου (φωτο-βιντεο) απο την παλια μου καρτα σε αλλη καρτα που θελω να βαλω στη συσκευη βρε παιδια.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Γιώργο ή θα βάλεις την παλιά σου κάρτα στην καινούργια συσκευή και θα περάσεις εκεί και μετά από κει στην καινούργια κάρτα. Αλλιώς άμα δεν χωράνε όλα τα περνάς στο pc και μετά στην καινούργια. Edited October 10, 2017 by Papchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Γιώργο ή θα βάλεις την παλιά σου κάρτα στην καινούργια συσκευή και θα περάσεις εκεί και μετά από κει στην καινούργια κάρτα. Αλλιώς άμα δεν χωράνε όλα τα περνάς στο pc και μετά στην καινούργια. Καλημερα.Εβγαλα τα αρχεια της μνημης απο την παλια μεσω pc και τα εβαλα στη νεα καρτα.Αλλα τωρα δεν τα διαβαζει καθολου,ενω υπαρχουν μεσα στη νεα μνημη. Κατι δε κανω καλα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 διαμόρφωσε την καινούρια απο το κινητό πρώτα και μετα αντέγραψε τα αρχεία απο το pc. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλημερα.Εβγαλα τα αρχεια της μνημης απο την παλια μεσω pc και τα εβαλα στη νεα καρτα.Αλλα τωρα δεν τα διαβαζει καθολου,ενω υπαρχουν μεσα στη νεα μνημη. Κατι δε κανω καλα; Πρεπει να την κανεις διαμορφωση σε exfat. αν την εκανες απο το Pc, ισως την εκανες σε ntfs, και γιαυτο δεν στην αναγνωριζει το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 διαμόρφωσε την καινούρια απο το κινητό πρώτα και μετα αντέγραψε τα αρχεία απο το pc. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εκανα(διαμορφωση) αλλα τα αρχεια που ειχα πριν αντιγραψει μεσα σε φακελο,ουτε αυτα φαινονται τωρα απο το pc.Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου λεει...Μυστηρια πραματα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να την κανεις διαμορφωση σε exfat. αν την εκανες απο το Pc, ισως την εκανες σε ntfs, και γιαυτο δεν στην αναγνωριζει το κινητο. Tην καρτα την νεα. μου την αναγνωριζει η συσκευη κανονικα.Τα αρχεια (φωτο) που εβαλα απο το pc δεν μου τα βλεπει σαν εικονα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά για να έχετε πάντα wifi calling όταν είστε σε wifi και να προτιμά volte όταν είστε εκτός wifi, ανοίξτε τον dialer επιλέξτε ρυθμίσεις και τέρμα κάτω πατήστε στην προτίμηση σε δίκτυα wifi Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το κακό είναι ότι δεν λειτουργεί η ηχογράφηση κλήσης όταν είσαι σε wifi call Και νομίζω ότι δεν υπάρχει και εφαρμογή που να μπορεί.. Οπότε μια χαρά είναι το volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το κακό είναι ότι δεν λειτουργεί η ηχογράφηση κλήσης όταν είσαι σε wifi call Και νομίζω ότι δεν υπάρχει και εφαρμογή που να μπορεί.. Οπότε μια χαρά είναι το voltecallx Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Μια ερώτηση. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το δακτυλικό αποτύπωμα, ξεκλειδώνει η οθόνη με ένα πέρασμα του χεριού... Από οποιονδήποτε. Τι μπορεί να συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μια ερώτηση. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το δακτυλικό αποτύπωμα, ξεκλειδώνει η οθόνη με ένα πέρασμα του χεριού... Από οποιονδήποτε. Τι μπορεί να συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα έχεις βάλει smart unlock σε τοποθεσία ή σε σύνδεση με καποια BT συσκευή Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 νέο update σε cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 callx Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνώμη εγώ είπα για ηχογράφηση αυτό τι σχέση έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Συγγνώμη εγώ είπα για ηχογράφηση αυτό τι σχέση έχει?για να ηχογραφησεις τις κλησεις σου δεν θες; Αν οχι σορι κατάλαβα λαθος Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 για να ηχογραφησεις τις κλησεις σου δεν θες; Αν οχι σορι κατάλαβα λαθος Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι μια χαρά κατάλαβες απλώς αυτή η εφαρμογή λέει για call logs όχι για recording https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brick.callx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 αυτο εννοώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 αυτο εννοώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ αυτή είναι οκ..απλώς δοκίμασα και δεν γράφει σε wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts