puzzle21 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Πώς βλέπουμε που είναι κατασκευασμένο το Samsung μας; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Πώς βλέπουμε που είναι κατασκευασμένο το Samsung μας; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Κατέβασε από play store το Samsung info θα τα δεις αναλυτικά όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κατέβασε από play store το Samsung info θα τα δεις αναλυτικά όλα Πήγα να κάνω edit γιατί το βρήκα αλλά με προλαβες.. Βιετναμ χαχαχα.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Γειά σε όλους,με ενδιαφέρει η αγορά του s7 edge,τώρα έχω s5 και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή και σε ποιά σημεία θα δώ την μεγαλύτερη διαφορά.Παρακαλώ πείτε κυρίως όσοι είχατε προηγουμένως το s5.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 φυσικα και αξιζει με χιλια, σε ολα θα δεις διαφορα καμια σχεση και σε αυτην την τιμη που εχει πεσει με κλειστα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Βασικά υπάρχει εφαρμογή ώστε να μη χρειάζεται να πατάς το home button αλλά απλά να το αγγίζεις. fingertouch Στο διπλό πάτημα για να ανοίγει η κάμερα δεν δουλεύει. Κάνω κάτι λάθος? Επειδή με βολεύει πολύ να ανοίγω έτσι την κάμερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Γειά σε όλους,με ενδιαφέρει η αγορά του s7 edge,τώρα έχω s5 και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή και σε ποιά σημεία θα δώ την μεγαλύτερη διαφορά.Παρακαλώ πείτε κυρίως όσοι είχατε προηγουμένως το s5.Ευχαριστώ. Φιλε μου σε ολα αξιζει. Αδιαβροχοποιηση μπαταρια σπιρταδα καμερα μπρος πισω εμφανιση ...απο οπου και να το δεις ειναι μερα με νυχτα. Ιδιαιτερως στην τιμη που ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Προσπαθω να κατεβασω firmware απο samobile και σερνεται.Μετα 2 ωρες εχει κατεβει 20% .Συμβαινει και σε αλλους?Καποια στιγμη μου εβγαλε fail download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Προσπαθω να κατεβασω firmware απο samobile και σερνεται.Μετα 2 ωρες εχει κατεβει 20% .Συμβαινει και σε αλλους?Καποια στιγμη μου εβγαλε fail download Κατέβασε με το παρακάτω εργαλείο οποίο firmware θες. https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αδιαβροχοποιηση εχει και το s5 παντως. Μπαταρια δεν εχουν διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κάτοχος εδώ και 3 μέρες..το πήρα από κωτσοβολο στα 399€...σε αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχει το κινητό.. ήμουν πολύ τυχερός που το προλαβα.. Και τα παραπάνω που έχει στο Σκρουτζ πάλι τα αξίζει εννοείται.. έβαλα απευθείας θήκη και μεμβράνη της spigen και σκέφτομαι να κάνω και την ασφάλεια γιατί η οθόνη σαν ανταλλακτικό είναι ακριβή από ότι έχω ακούσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αδιαβροχοποιηση εχει και το s5 παντως. Μπαταρια δεν εχουν διαφορα. Ip67 έχει το s5 (για σταγόνες και σκόνη) και όχι ip68. Επίσης η μπαταρία είναι σαφώς καλύτερη στο s7 edge, όπως και σε οτιδήποτε άλλο προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε. Βασικά και που συγκρίνουμε νομίζω υποτιμά πολύ το s7 edge. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κάτοχος εδώ και 3 μέρες..το πήρα από κωτσοβολο στα 399€...σε αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχει το κινητό.. ήμουν πολύ τυχερός που το προλαβα.. Και τα παραπάνω που έχει στο Σκρουτζ πάλι τα αξίζει εννοείται.. έβαλα απευθείας θήκη και μεμβράνη της spigen και σκέφτομαι να κάνω και την ασφάλεια γιατί η οθόνη σαν ανταλλακτικό είναι ακριβή από ότι έχω ακούσει.. Με την ασφάλεια τι παίζει? Εννοώ που μπορεί να τη κάνει κάποιος τιμή κτλ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Με την ασφάλεια τι παίζει? Εννοώ που μπορεί να τη κάνει κάποιος τιμή κτλ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Υπάρχει το ανάλογο τοπικ στο θέμα του s7..ριξε μια ματιά.. ισχύει για κινητά μέχρι ενός μήνα από την αγορά και είναι για ένα χρόνο..αν θυμάμαι καλά γύρω στα 22€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κατέβασε με το παρακάτω εργαλείο οποίο firmware θες. https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Χιλια ευχαριστω να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλησπέρα. Πως μπορώ να βάλω φωτογραφία στις επαφές?? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλησπέρα σε όλους.. Μια ερώτηση το package dissabler pro... Αξίζει η αγορά του κάνει δουλειά ή είναι σαν το greenify pro? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλησπέρα. Πως μπορώ να βάλω φωτογραφία στις επαφές?? βρίσκεις την φωτο που θες πατάς πάνω δεξιά της 3 τέλειες και προσθέτει την φωτο Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Στο διπλό πάτημα για να ανοίγει η κάμερα δεν δουλεύει. Κάνω κάτι λάθος? Επειδή με βολεύει πολύ να ανοίγω έτσι την κάμερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να αγοράσεις την pro έκδοση για να εξαιρεις όσες εφαρμογές δεν θέλεις να "πιανει" όπως πχ κάμερα, τράπεζες κλπ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Κανένας μίνι οδηγός,για να μην κλαίμε,υπάρχει; Ότι βγάζει με μωβ γράμματα το τικάρεις και η εφαρμογή το απενεργοποιεί. Δεν έχεις να φοβάσαι, γιατί αν κάτι δεν σου δουλεύει σωστά, πάλι μέσα από την εφαρμογή το ξετικάρεις και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Κάτοχος εδώ και 3 μέρες..το πήρα από κωτσοβολο στα 399€...σε αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχει το κινητό.. ήμουν πολύ τυχερός που το προλαβα.. Και τα παραπάνω που έχει στο Σκρουτζ πάλι τα αξίζει εννοείται.. έβαλα απευθείας θήκη και μεμβράνη της spigen και σκέφτομαι να κάνω και την ασφάλεια γιατί η οθόνη σαν ανταλλακτικό είναι ακριβή από ότι έχω ακούσει.. Μεγειά! Ακριβώς τα ίδια έκανα και εγώ. Την ασφάλιση μην την λυπηθείς -έχει κλάψει πολύς κόσμος- την κάνεις και ξενοιάζεις! S7 Edge Edited June 20, 2017 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Από το απροβλημάτιστο εδώ και ένα χρόνο LG G4, ήρθε η ώρα της αλλαγής με το Edge. Η διαφορά στην ταχύτητα ήταν κάτι που δεν περίμενα. Εγκατάσταση εφαρμογών, multitasking κτλ , γίνονται αστραπή. Ευχάριστη έκπληξη και η μπαταρία. (μελανό σημείο στο G4). Το μόνο που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι η ευαισθησία που έχουν οι καμπύλες στην οθόνη, με αποτέλεσμα άλλα να θέλω να πατήσω και άλλα να βγαίνουν. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν παίζει 1440p στο YouTube, ή χρειάζεται καμιά μοντιά; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Από το απροβλημάτιστο εδώ και ένα χρόνο LG G4, ήρθε η ώρα της αλλαγής με το Edge. Η διαφορά στην ταχύτητα ήταν κάτι που δεν περίμενα. Εγκατάσταση εφαρμογών, multitasking κτλ , γίνονται αστραπή. Ευχάριστη έκπληξη και η μπαταρία. (μελανό σημείο στο G4). Το μόνο που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι η ευαισθησία που έχουν οι καμπύλες στην οθόνη, με αποτέλεσμα άλλα να θέλω να πατήσω και άλλα να βγαίνουν. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν παίζει 1440p στο YouTube, ή χρειάζεται καμιά μοντιά; :blink: Μια θήκη, όχι πολύ πολύ λεπτή, θα σου περιορίσει πολύ το θέμα σου με τις edge οθόνες και την καταλάθος αφή τους. Όσο για το youtube, ότι σου δίνει η εφαρμογή παίζει. Αν είχες βρει κάποια άλλη μονταρισμενη έκδοση στο G4 να σου δίνει αυτό που θες θα κάνεις το ίδιο αν δε σε καλύπτει η εφαρμογή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts