elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Φιλε ξέρεις αν υπάρχουν και τα Widget αλλιώς να κατσω σε αυτό που εκανα χτες. Όχι, δεν έχω βρει κάτι από widgets ή εικονίδια ακόμα δυστυχώς. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Όχι, δεν έχω βρει κάτι από widgets ή εικονίδια ακόμα δυστυχώς. Ηλία δεν μου το κάνει εγκατάσταση. Λες να θέλει επανεκκίνηση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Ο νέος TW launcher από το s8: http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/touchwiz-home/touchwiz-home-6-0-77-release/touchwiz-home-6-0-77-android-apk-download/download/ Κατεβάζετε και κάνετε εγκατάσταση σαν όλες τις εφαρμογές. Αν δε σας αρέσει κάτι, για να επαναφέρετε την έκδοση που έχετε τώρα, πηγαίνετε στις εφαρμογές, όλες, εφαρμογές συστήματος, TouchWiz, απεγκατάσταση ενημερώσεων. Το πέρασα κι εχω πρόβλημα..μαύρη οθόνη... Το touch wiz διακοπηκε και ειναι σαν νεκρό..Ούτε το clear cache διόρθωσε τα πραγαμα..Παω για επαναφορά εργοστασιακών. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 1, 2017 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Ηλία δεν μου το κάνει εγκατάσταση. Λες να θέλει επανεκκίνηση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νίκο εδώ είναι το αντίστοιχο νήμα στο xda: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3581826 Στους περισσότερους λειτουργεί, όπως και σε μένα, και σε κάποιους βγάζει το ίδιο πρόβλημα με σένα. Κάποιος πρότεινε να κάνετε clear data/cache στην εφαρμογή. Όμως αυτό θα σου σβήσει τον στημένο launcher που έχεις τώρα. @achillesgk Κάνε clear data/cache στην εφαρμογή ή απεγκατάσταση ενημερώσεων. Ας το δοκιμάσουν τα πιο έμπειρα παιδιά λοιπόν μιας και σε κάποιους δημιουργεί πρόβλημα. Edited April 1, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ηλία δεν μπορώ να μπω στις ρυθμισεις του κινητού. Είναι μαύρη η οθονη. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ηλία δεν μπορώ να μπω στις ρυθμισεις του κινητού. Είναι μαύρη η οθονη. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με επανεκκίνηση;;;; :\ Τι κουλό είναι αυτό; σε μένα κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Και με επανεκκίνηση;;;; :\ Τι κουλό είναι αυτό; σε μένα κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Άστα..και Είμαι εξω στον καφέ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Άστα..και Είμαι εξω στον καφέ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει να σου κάνει κάποιος κλήση εκεί δίπλα; Μήπως αναψει η οθόνη και έτσι μπεις ρυθμίσεις από το notification bar? Μπες recovery με τα κουμπιά και κάνε ένα clear cache και reboot. Edited April 1, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Ηλία δεν μπορώ να μπω στις ρυθμισεις του κινητού. Είναι μαύρη η οθονη. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ιδια κι εδώ. Ένα ωραιοτατο format data το αποτέλεσμα... ΥΓ Μετα τη διαμορφωση εγκατασταθηκε και παιζει κανονικα... Edited April 1, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 πως φτιαχουμε φακελους στην αρχικη οθονη με τον στοκ λαουτζερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τα ιδια κι εδώ. Ένα ωραιοτατο format data το αποτέλεσμα... Τι κουλο αυτο ρε παιδιά...Και στο νήμα στο xda τέτοιο πρόβλημα δεν υπήρχε. Άντε σε κάποιους να μην έκανε εγκατάσταση. Ουτε σε μένα φυσικά παρουσιάστηκε για να το ποσταρω. Το έβγαλα το λινκ από εδώ... Συγγνώμη λοιπόν κι ελπίζω να μη το πάθει άλλο παιδί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τα ιδια κι εδώ. Ένα ωραιοτατο format data το αποτέλεσμα... safe mode (power off - power on - στο samsung πάτα κ κράτα το volume down) *αν δεν βλέπεις την επιλογή για power off /restart, κάνε soft reset = power button & volume down για 12+ δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 safe mode (power off - power on - στο samsung πάτα κ κράτα το volume down) *αν δεν βλέπεις την επιλογή για power off /restart, κάνε soft reset = power button & volume down για 12+ δευτερόλεπτα Όχι δεν έπαιξε και με safe Mode, το ειχα δοκιμάσει, σε ευχαριστώ! @elthis Προς θεού ρε Ηλία, δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Τα πειράματα έχουν και τέτοιους κινδύνους. Η δοκιμή πάντα γίνεται με δική μας ευθύνη. Πάντως μετά την επαναφορά το έστησα και παιζει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Έχει να σου κάνει κάποιος κλήση εκεί δίπλα; Μήπως αναψει η οθόνη και έτσι μπεις ρυθμίσεις από το notification bar? Μπες recovery με τα κουμπιά και κάνε ένα clear cache και reboot. Ηλία είχα δοκιμάσει τα πάντα. Σε κλήση, ξεκινούσε με μαύρη οθόνη, μετά από 5 δευτερόλεπτα άναβε η οθόνη και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Έκλεινε, έβγαζε το μήνυμα ότι το touchwiz σταμάτησε κτλ. Δεν είχα και υπολογιστή να περάσω την ρομ από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Ηλία είχα δοκιμάσει τα πάντα. Σε κλήση, ξεκινούσε με μαύρη οθόνη, μετά από 5 δευτερόλεπτα άναβε η οθόνη και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Έκλεινε, έβγαζε το μήνυμα ότι το touchwiz σταμάτησε κτλ. Δεν είχα και υπολογιστή να περάσω την ρομ από πάνω. Κρίμα Αχιλλέα...το απεγκατεστησα και το εγκατέστησα κάνα για να το δοκιμάσω πάλι χωρίς πρόβλημα. Ο Βαγγέλης από πάνω κατάφερε να το εγκαταστήσει (αφού έφαγε κι αυτός το ίδιο κόλλημα). Δε ξέρω, αν μπορεί να παίζει ρόλο, αν έχετε και άλλον launcher εγκατεστημένο, πχ nova, και τρώει κανένα κόλλημα. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Το μόνο πρόβλημα που έχω με την 7.0 ειναι οτι το πρωί δεν μου έρχονται τα email πρέπει να ανοίξω την συσκευή για να τα λάβω. Επίσης το πρόβλημα που είχα με το πάνω ηχείο (παραμόρφωση φωνής στο τέρμα της έντασης) διορθώθηκε αφου στάλθηκε smartec και έγινε αντικατασταση audio receiver. Ρυθμίσεις, εφαρμογές, 3 τέλειες, ειδική πρόσβαση, βελτιστοποίηση χρήση μπαταρίας. Έχετε απενεργοποιημένο το διακόπτη για την εφαρμογή mail μήπως φταιει αυτό; Edited April 1, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Κρασάρει ο launcher του 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εγω δουλευω τον Pixel. Κατεβασα του 8, εκανα κανονικα εγκατασταση, πηγα Εφαρμογες/Προεπιλεγμενες, και διαλεξα τον TouchWiz (που ειχε ηδη το νεο εικονιδιο εκει), και δουλεψε μια χαρα. Εχει ωραιες επιλογες, μικρα εικονιδια, αλλα εχει ενα μικρο lag, οταν μπαινω στις εφαρμογες. Κατα τ'αλλα, ωραιος! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Το κανει και σε εμενα.. Και στο viber. Απο τοτε που εβαλα Νougat. Διορθωθηκε ειτε βαζοντας το Gboard ειτε απενεργοποιωντας την αυτοματη εισαγωγη λεξεων μεσα απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου της samsung. Δεν εχω καταλαβει τι φταιει.. δεν νομιζω παντως οι εφαρμογες.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά κατέβασα της Google και δείχνει ότι πάει καλύτερα. Εντύπωση μου κάνει ότι φταίει το πληκτρολόγιο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, ένα φίλαρακι εχει πάρει το Samsung s7 edge και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα τζαμι κατά προτίμηση η ζελατίνα να εφαρμόζει όμως πολύ καλά. Αν έχετε κάτι στο νου σας παρακαλώ στείλτε μου. Καλησπέρα. Θα πρέπει να απευθυνθείς στο παρακάτω νήμα όπου και στις τελευταίες σελίδες του θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7134274 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Έβαλα και εγω το Touchwiz χωρίς πρόβλημα ευτυχώς! Ερώτηση...σας έφερε τα νεα εικονιδια ή παρεμειναν τα παλιά; εμένα έμειναν τα παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Παιδιά αυτό με τον launcher θα έπρεπε να συζητείται στις τροποποιήσεις βελτιώσεις, γιατί θα μπει κανένας που δεν ξέρει πολλά, θα το περάσει και αν χρειαστεί κανένα φορμάτ , δε θα λεγα ότι θα έχει την καλύτερη εμπειρία. :lol: Ευτυχώς; όσοι φάγατε την ήττα είσασταν και έμπειροι, αλλά δεν είναι όλοι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε νουγκατ μου γράφει σε μερικά WiFi συνδέθηκε δίχως πρόσβαση στο διαδίκτυο ή κάτι τέτοιο τι συμβαίνει ρε μάγκες ? Κλήσεις δεν χάνω αλλά με 4g σε πολλές μεριες δεν έχω καμία γραμμή οποτε το έχω πολύ συχνά σε 2g Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε νουγκατ μου γράφει σε μερικά WiFi συνδέθηκε δίχως πρόσβαση στο διαδίκτυο ή κάτι τέτοιο τι συμβαίνει ρε μάγκες ? Κλήσεις δεν χάνω αλλά με 4g σε πολλές μεριες δεν έχω καμία γραμμή οποτε το έχω πολύ συχνά σε 2g Για το 1 νομίζω ήμουν ο πρώτος που το ανέφερε. Για το 2ο δεν νομίζω να είδα διαφορά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Το έβαλα κι εγώ για δοκιμή. Δε δούλεψε στην αρχή. Έκανα καθάρισμα case την εφαρμογή και τσουπ δούλεψε. Όμορφο αλλά δε με ξετρέλανε. Στο άνοιγμα των φακέλων έχει λίγο σκάλωμα. Κατά τα άλλα Ο.κ αλλά μηδέν παραμετροποίηση μπροστά στο Nova prime (βάζω ένα screenshot και απ αυτόν σε night mode) https://cloud.tapatalk.com/s/58e045fd97016/Screenshot_20170402-032726.png? https://cloud.tapatalk.com/s/58e04610aa83f/Screenshot_20170402-032817.png? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλημέρα. Έβαλα κι εγώ τον launcher του s8. Και δούλεψε κανονικά. Το έστειλα σε ένα συνάδελφο στη δουλειά και του κράσαρε το τηλέφωνο όπως περιγράφετε πιο πάνω. Τι κουλό κι αυτό.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts