ccypruss000 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Κανονικά τώρα που βγήκε η Nougat για την χώρα της συσκευής με το Smart switch θα σε πηγαίνει σε Nougat παλι αφού αυτό είναι το τελευταίο λογισμικό για την συσκευη. Mε odin δεν ξέρω αν γίνεται Downgrade. Οσον αφορά το θέμα που είχες είναι όντως πρόβλημα, αλλα είναι και εκτός θέματος ας μείνουμε ον τοπικ Μια απόφαση είναι σου ειπαμε τις πληροφορίες είναι δικό σου θέμα πλεον Γιατί να με πηγαίνει σε nougat πάλι; αφού θα το κάνω μέσω odin. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Έχω την αγγλική btu κ έχω ένα πρόβλημα με το δίκτυο όταν κλειδώνει το κινητό χάνεται κ το δίκτυο κ έτσι δεν λειτουργούν εφαρμογές όπως το e radio κάποια λύση για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Γιατί να με πηγαίνει σε nougat πάλι; αφού θα το κάνω μέσω odin. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το Smart switch μιλησα φιλε δες καλύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την αγγλική btu κ έχω ένα πρόβλημα με το δίκτυο όταν κλειδώνει το κινητό χάνεται κ το δίκτυο κ έτσι δεν λειτουργούν εφαρμογές όπως το e radio κάποια λύση για αυτο; Μαλλον μπαινουν σε doze, εξοικ οι εφαρμογές το κοιταξες αυτο? Είναι στις ρυθμίσεις μπαταρίας κάπου χωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε btu nougat δουλευει αψογα τσεκαρε το!! https://www.sammobile.com/2017/02/20/galaxy-s7-secure-folder-app-surfaces-it-works/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι ακριβώς κάνει ο secure folder δεν πολύ κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι ακριβώς κάνει ο secure folder δεν πολύ κατάλαβα Πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ουσιαστικά κρυπτογραφεί μέρος της εσωτερικής μνήμης και της δίνει μορφή φακέλου που μπορείς να προσπελάσεις μόνο με δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο ή pin. Μπορείς να μεταφέρεις εκεί τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα για ασφάλεια. Αλλά εκείνο που βόλεψε εμένα πιο πολύ είναι η δυνατότητα να εγκαταστήσεις μέσα στον "φάκελο" ξεχωριστές εφαρμογές με ξεχωριστούς λογαριασμούς από το υπόλοιπο τηλέφωνο. Π.χ. λογαριασμούς facebook, gmail, twitter κοκ. Δημιουργείς έτσι δύο περιβάλλοντα εργασίας, ένα απλό πχ. και ένα επαγγελματικό. Γι' αυτούς που δουλεύουν έτσι το τηλέφωνό τους η εφαρμογή αυτή είναι ότι πρέπει. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ουσιαστικά κρυπτογραφεί μέρος της εσωτερικής μνήμης και της δίνει μορφή φακέλου που μπορείς να προσπελάσεις μόνο με δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο ή pin. Μπορείς να μεταφέρεις εκεί τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα για ασφάλεια. Αλλά εκείνο που βόλεψε εμένα πιο πολύ είναι η δυνατότητα να εγκαταστήσεις μέσα στον "φάκελο" ξεχωριστές εφαρμογές με ξεχωριστούς λογαριασμούς από το υπόλοιπο τηλέφωνο. Π.χ. λογαριασμούς facebook, gmail, twitter κοκ. Δημιουργείς έτσι δύο περιβάλλοντα εργασίας, ένα απλό πχ. και ένα επαγγελματικό. Γι' αυτούς που δουλεύουν έτσι το τηλέφωνό τους η εφαρμογή αυτή είναι ότι πρέπει. Ποια είναι η διαφορά του με τον knox? Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ποια είναι η διαφορά του με τον knox? Στάλθηκε από το SM-G935F μου Δεν γνωρίζω.Δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου το Knox. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε btu nougat δουλευει αψογα τσεκαρε το!! https://www.sammobile.com/2017/02/20/galaxy-s7-secure-folder-app-surfaces-it-works/ Χρήσιμη ανακάλυψη για πολλούς αλλά προσοχή, αν θέλετε μετά να την απεγκαταστήσετε, θα μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσα από από το μενού της εφαρμογής. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστησετε από τις ρυθμίσεις της συσκευής θα διαπιστώσετε ότι την έχει σαν εφαρμογή συστήματος και έτσι δε θα σας αφήσει να τη σβήσετε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τ πληκτρολογιο οταν πατε ν φυγετε απο καποια εφαρμογη αργει και σε σας ν φυγει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τ πληκτρολογιο οταν πατε ν φυγετε απο καποια εφαρμογη αργει και σε σας ν φυγει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα φίλε, κυρίως στο messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τ πληκτρολογιο οταν πατε ν φυγετε απο καποια εφαρμογη αργει και σε σας ν φυγει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα.. Έβαλα το google keyboard και δουλεύει μία χαρά τώρα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) Πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ουσιαστικά κρυπτογραφεί μέρος της εσωτερικής μνήμης και της δίνει μορφή φακέλου που μπορείς να προσπελάσεις μόνο με δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο ή pin. Μπορείς να μεταφέρεις εκεί τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα για ασφάλεια. Αλλά εκείνο που βόλεψε εμένα πιο πολύ είναι η δυνατότητα να εγκαταστήσεις μέσα στον "φάκελο" ξεχωριστές εφαρμογές με ξεχωριστούς λογαριασμούς από το υπόλοιπο τηλέφωνο. Π.χ. λογαριασμούς facebook, gmail, twitter κοκ. Δημιουργείς έτσι δύο περιβάλλοντα εργασίας, ένα απλό πχ. και ένα επαγγελματικό. Γι' αυτούς που δουλεύουν έτσι το τηλέφωνό τους η εφαρμογή αυτή είναι ότι πρέπει. Πολύ συνεπής φέτος η samsung και με αρχίζει και με τρομαζει. Είχε πει ότι θα την δώσει την εφαρμογή μόλις δώσει την 7αρα και το έκανε. Η ερώτηση μου λοιπόν. Θέλω να φτιάξω μέσα στο secure folder ένα δεύτερο νούμερο viber. Οι ειδοποιήσεις θα μου έρχονται κανονικά όταν είναι κλειστή η εφαρμογή secure folder? Ίσως ένας πρώην κάτοχος note 7 να μπορεί να μας απαντήσει. Edit: το βρήκα, γίνεται Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 21, 2017 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Πολύ συνεπής φέτος η samsung και με αρχίζει και με τρομαζει. Είχε πει ότι θα την δώσει την εφαρμογή μόλις δώσει την 7αρα και το έκανε. Η ερώτηση μου λοιπόν. Θέλω να φτιάξω μέσα στο secure folder ένα δεύτερο νούμερο viber. Οι ειδοποιήσεις θα μου έρχονται κανονικά όταν είναι κλειστή η εφαρμογή secure folder? Ίσως ένας πρώην κάτοχος note 7 να μπορεί να μας απαντήσει. Edit: το βρήκα, γίνεται Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και ξαναρωτάω, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, ποια η διαφορά με το knox που υποτίθεται ότι είναι secure περιβάλλον κι αυτός... Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μια ερωτηση... Οταν με το καλο ερθει η Νουgat.... Πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα ληψη και εγκατασταση και στησιμο... Ή πρωτα ληψη και εγκατάσταση μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στήσιμο? Αυτο δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι σωστο! Επισης μετα θα περασω backup απο Smart Switch σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Και ξαναρωτάω, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, ποια η διαφορά με το knox που υποτίθεται ότι είναι secure περιβάλλον κι αυτός... Στάλθηκε από το SM-G935F μου Ποιο ελαφρύ περιβάλλον χρήσης θα έλεγα εγώ, όταν μπαίνεις στο Knox και βγαίνεις από αυτό κάνωει redraw όλες οι εφαρμογές ενώ εδώ οχι. Γενικά μου έκατσε καλύτερα σαν εμπειρία χρησης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μια ερωτηση... Οταν με το καλο ερθει η Νουgat.... Πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα ληψη και εγκατασταση και στησιμο... Ή πρωτα ληψη και εγκατάσταση μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στήσιμο? Αυτο δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι σωστο! Επισης μετα θα περασω backup απο Smart Switch σωστα? Για μένα κάνε επαναφορά και πριν και μετά να είσαι σίγουρος. Τώρα για την επαναφορά.. Αν επαναφέρεις ρυθμίσεις κτλ είναι σχεδόν άχρηστη η επαναφορά, θα έλεγα να επαναφέρεις μόνο δεδομένα, επαφές, σμσ και αρχεία. Στήσιμο κάνε από την αρχή αν θες να κάνεις σωστή δουλειά. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Καλησπέρα στην παρέα έχω την UK BTU 7.0 από αρχές του μήνα.. ΣΉΜΕΡΑ βγήκε και για Κύπρο η 7.0 Να την περάσω με Odin η είναι πιο σταθερη η UK? Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Καλησπέρα στην παρέα έχω την UK BTU 7.0 από αρχές του μήνα.. ΣΉΜΕΡΑ βγήκε και για Κύπρο η 7.0 Να την περάσω με Odin η είναι πιο σταθερη η UK? Βγήκε απο χθες για Κύπρο, κατσε με την UK φιλε είναι για μένα η πιο σταθερη ρομ και παιρνει τα Update πολυ γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Βγήκε απο χθες για Κύπρο, κατσε με την UK φιλε είναι για μένα η πιο σταθερη ρομ και παιρνει τα Update πολυ γρήγορα ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τκς φίλε Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παιδιά επειδη δεν βλέπω φως με τα updates εμένα στο phone info λέει csc active aut δηλαδή ελβετία. Περνάω δλδ κατευθιαν με odin την 7 την btu δεν χρειάζομαι Ελληνικη 6αρα πρωτα σωστά? Και σε win10 παίζει κανονικα το οdin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παιδιά επειδη δεν βλέπω φως με τα updates εμένα στο phone info λέει csc active aut δηλαδή ελβετία. Περνάω δλδ κατευθιαν με odin την 7 την btu δεν χρειάζομαι Ελληνικη 6αρα πρωτα σωστά? Και σε win10 παίζει κανονικα το οdin? Ναι, περνάς κατευθείαν την 7. Το Odin λειτουργεί κανονικά σε windows 10. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 PΠαιδιά επειδη δεν βλέπω φως με τα updates εμένα στο phone info λέει csc active aut δηλαδή ελβετία. Περνάω δλδ κατευθιαν με odin την 7 την btu δεν χρειάζομαι Ελληνικη 6αρα πρωτα σωστά? Και σε win10 παίζει κανονικα το οdin? Σε Windows 10 δουλεύει μια χαρά..Τωρα για Να φλασαρεις Μέσο Odin βρες κάποια που έχει βγει από sammobile όπως η UK BTU ΘΈΛΕΙ ΠΈΡΑΣΜΑ ΩΜΩΣ Η BTU MARSHMALLOW ΚΑΙ ΜΕΤΆ Η NOUGAT ΕΆΝ ΠΕΡΆΣΕΙΣ ΤΗΣ πχ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣ ΆΜΕΣΑ . Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ela_Aleko Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Σήμερα αγόρασα το S7 Edge και από Πέμπτη που θα έχω χρόνο θα το επεξεργαστώ. Δεν είχα ποτέ μου smartphone και το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το NOKIA 113. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δεν έχω σκοπό να το αλλάξω άμεσα (για να μην πω ότι δεν θα το αλλάξω ποτέ). Γενικά δεν θέλω να αλλάζω κινητά. Πήρα το S7 Edge γιατί όντως είναι ένα πολύ όμορφο κινητό και λόγω της κάμερας. Παράθεση Μηδέν άγαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts