margianniss Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδιά μια βοήθεια.Φλάσαρα μια χαρά τη Νougat αλλα όταν κάνω την επαναφορά από το samsung cloud με πεταει απο το wifi.Τί συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Επειδή το έχασα κάπου. Εγώ που πέρασα την 7 σε Πολωνικό και είμαι όπως δείχνει εδώ, είμαι οk;; Θα παίρνω αναβαθμίσεις? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Όχι! Πρέπει εκεί στο csc να γράφει BTU. Εσύ με πολωνικό, για να είσαι οκ, πρέπει να κάνεις ότι έκανα εγώ με γερμανικό. Δηλαδή να περάσεις πρώτα την ελληνική EUR rom. Και μετά την BTU. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Είναι αυτό που λενε: " αν ειναι να ρθει θε να ρθει αλλιως ας προσπερασει"...... :lol: :lol: :lol: με τοσα που εχουμε δει εδω τοσα χρονια, πιστεψα οτι ο φιλος ρωτουσε μπας και εχει βγει ΟΤΑ ενω εβλεπε και sammobile..μιας και μπηκα στο τελευταιο μηνυμα κατευθειαν και δεν ειδα παραπανω. Απλα το αφησα να γελασουμε, θα μπορουσα να το σβησω το ποστ μου. :p :lol: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 συνεχίζεται το πρόβλημα με 4g κ wind... μονο σε πιο κεντρικά σημεία πιάνει... σε αλλα σημεία πιο δύσκολα εκει που έπιανα 4g τωρα H κ H+ με δυσκολία κ αλλάζει σε E Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 συνεχίζεται το πρόβλημα με 4g κ wind... μονο σε πιο κεντρικά σημεία πιάνει... σε αλλα σημεία πιο δύσκολα εκει που έπιανα 4g τωρα H κ H+ με δυσκολία κ αλλάζει σε E μηπως επεσε καμια κεραια της wind? και στην περιοχη μου ειχε πεσει μια κεραια με την κακοκαιρια, ειχε καει μετασχηματιστης με αποτελεσμα να εχει ενα κενο το κυψελωτο δικτυο εδω. Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε πολυ πιο ασθενες σημα, και μεσα σε κτιρια καθολου.. Μηπως παιζει κατι τετοιο και ειναι συμπτωση? Επισης δε συνεβαινε σε ολους, καθως το σημα που ερχοταν απο αλλες κεραιες "αντεχε" λιγες συσκευες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 μηπως επεσε καμια κεραια της wind? και στην περιοχη μου ειχε πεσει μια κεραια με την κακοκαιρια, ειχε καει μετασχηματιστης με αποτελεσμα να εχει ενα κενο το κυψελωτο δικτυο εδω. Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε πολυ πιο ασθενες σημα, και μεσα σε κτιρια καθολου.. Μηπως παιζει κατι τετοιο και ειναι συμπτωση? Επισης δε συνεβαινε σε ολους, καθως το σημα που ερχοταν απο αλλες κεραιες "αντεχε" λιγες συσκευες. ναι δεν εξηγείται αλλιώς αφου δουλεύει η 800αρα πιο κεντρικά Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλημέρα σε όλους. Μόλις χθες έγινα και γω κάτοχος s7 edge μετά από op3t το οποίο με απογοήτευσε. Πιο γρήγορο μεν αλλά s7 ανώτερο σε χρώματα κάμερα και εγγυήσεις. Anyway επειδή βλέπω πάααρα πολλά μηνύματα που είναι αδύνατο να παρακολουθήσω θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε nougat στην Ελλάδα ota? Επίσης υπάρχει δυνατότηα αναβάθμισης με vpn opera επιλέγοντας άλλη χώρα? Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Anyway επειδή βλέπω πάααρα πολλά μηνύματα που είναι αδύνατο να παρακολουθήσω θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε nougat στην Ελλάδα ota? Επίσης υπάρχει δυνατότηα αναβάθμισης με vpn opera επιλέγοντας άλλη χώρα? Ευχαριστώ. :) Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, για 2ο δεκαπενθήμερο του φλεβάρη έχουν πει για τα ελληνικά. Μπορείς να περάσεις την αγγλική (btu) με φλασάρισμα μέσω odin από pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλημέρα. Όχι! Πρέπει εκεί στο csc να γράφει BTU. Εσύ με πολωνικό, για να είσαι οκ, πρέπει να κάνεις ότι έκανα εγώ με γερμανικό. Δηλαδή να περάσεις πρώτα την ελληνική EUR rom. Και μετά την BTU. Αααα μάλιστα.. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το ξανά στήσω τότε το βράδυ μετά τη δουλειά.. Στα csc πρέπει να προσέξω κάτι; Ή τα περνάω κανονικά απλά πρώτα ελληνική και μετά BTU. Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξανά απαντηθεί απλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να παρακολουθήσω πιστά το νήμα.. Καλημέρα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 26, 2017 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Thank you!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδια μια ερώτηση αν βάλω κάποιο θέμα και μου αρέσει αλλά δεν μου αρέσει το χρώμα στο πληκτρολόγιο πως γίνεται να αφήσω τα θέμα αλλά να βάλω το λευκό πληκτρολόγιο που είχε αρχικά το κινητό help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδια μια ερώτηση αν βάλω κάποιο θέμα και μου αρέσει αλλά δεν μου αρέσει το χρώμα στο πληκτρολόγιο πως γίνεται να αφήσω τα θέμα αλλά να βάλω το λευκό πληκτρολόγιο που είχε αρχικά το κινητό help Αυτο μονο με αλλο dialer αν το κάνεις αλλιώς δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Αυτο μονο με αλλο dialer αν το κάνεις αλλιώς δεν γίνεται. Οταν λεσ dialer δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Οταν λεσ dialer δλδ; Αλλη εφαρμογή από το Store ψαξε πχ για true caller, ex dialer κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για το πληκτρολόγιο γράφει, όχι για το dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλημέρα σε όλους. Μόλις χθες έγινα και γω κάτοχος s7 edge μετά από op3t το οποίο με απογοήτευσε. Πιο γρήγορο μεν αλλά s7 ανώτερο σε χρώματα κάμερα και εγγυήσεις. Anyway επειδή βλέπω πάααρα πολλά μηνύματα που είναι αδύνατο να παρακολουθήσω θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε nougat στην Ελλάδα ota? Επίσης υπάρχει δυνατότηα αναβάθμισης με vpn opera επιλέγοντας άλλη χώρα? Ευχαριστώ. :) Λοιπόν κάνω παράθεση στο μήνυμά μου! Μιλάμε πολύ μπροστά!!!:p Το κάνω γτ δεδομένων των παραπάνω (νέος χρήστης), και ερχόμενος από LG V10 και op3t, το ΜΟΝΟ που μου λείπει από το τηλέφωνο και έβρισκα πολύ χρήσιμο είναι το double tap είτε για ενεργοποίηση οθόνης είτε για να κλείσει. Γενικότερα κάποιο gesture για αυτό το θέμα. Είχα χρόνια να έχω samsung (απο note3) και έχω ξεσυνηθίσει να πατάω το πλαϊνό power button. (Ξέρω ξέρω μου δώσανε γάιδαρο αλλ'α τον κοιτάω στα δόντια!!!:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για το πληκτρολόγιο γράφει, όχι για το dialer. Ακριβώς μου αρέσουν κάποια θέματα αλλά θέλω το λευκό πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για το πληκτρολόγιο γράφει, όχι για το dialer. Ωπα γράψε λαθος δεν το πρόσεξα Ακριβώς μου αρέσουν κάποια θέματα αλλά θέλω το λευκό πληκτρολόγιο Βαλε κάποιο αλλο πληκτρολόγιο τότε πχ swiftkey εχει ενα σωρό λευκα θέματα η οποιο αλλο σε βολεύει πχ Gboard, touchpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Λοιπόν κάνω παράθεση στο μήνυμά μου! Μιλάμε πολύ μπροστά!!!:p Το κάνω γτ δεδομένων των παραπάνω (νέος χρήστης), και ερχόμενος από LG V10 και op3t, το ΜΟΝΟ που μου λείπει από το τηλέφωνο και έβρισκα πολύ χρήσιμο είναι το double tap είτε για ενεργοποίηση οθόνης είτε για να κλείσει. Γενικότερα κάποιο gesture για αυτό το θέμα. Είχα χρόνια να έχω samsung (απο note3) και έχω ξεσυνηθίσει να πατάω το πλαϊνό power button. (Ξέρω ξέρω μου δώσανε γάιδαρο αλλ'α τον κοιτάω στα δόντια!!!:lol:) Χρησιμοποιείς αποτύπωμα για να ξεκλειδώνεις τη συσκευή? Ποιο Launcher χρησιμοποιείς? (stock ή κάποιον τρίτο?) Ακριβώς μου αρέσουν κάποια θέματα αλλά θέλω το λευκό πληκτρολόγιο Στο stock απ' όσο ξέρω δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Χρησιμοποιείς αποτύπωμα για να ξεκλειδώνεις τη συσκευή? Ποιο Launcher χρησιμοποιείς? (stock ή κάποιον τρίτο?) Τον stock έχω ακόμη. Αν και είναι πιο βαρύ από nova κτλ λέω να του δώσω μια ευκαιρία. Επίσης nova όντως έχει double tap για κλείδωμα. Ίσως βολεύει τώρα που το σκέφτομαι! Γτ στο άνοιγμα παίζεις και με το μεσαίο κουμπί. Δεν είν κακό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger1050 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 να κανω μια ερωτηση?χρησιμοποιω απο το galaxy labs την επιλογη:"εμφανιση ολων των εφαρμογων σε αρχικη οθονη" αυτη η επιλογη δεν υπαρχει πλεον σε nougat?η τροπος να πανε ολα στην αρχικη οθονη?το χω βολευτει και επισης το θεωρω κ αχρηστο και κουραστικο να εχω τις εφαρμογες και στην αρχικη και στο app drawer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Αππ ram πως τα πάτε παιδια με Nougat?Παρατηρώ ό,τι εκει που με Mm επαιζα στα 1.7 με 2 gb ελευθερα τώρα επεσα στα 1.3 με 1.6.Επίσης ούτε εμένα μου πετάει το πορτοκαλι αριθμό με ρις ειδοποιησεις στο εικονιδιο του viber. Edited January 26, 2017 by margianniss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδιά έχει προσέξει καποιος οτι το widget του στοκ καιρου λεει 4χ2 ενω είναι 4χ1 στην ουσία. Στην ΜΜ υπαρχει το 4χ2 το εχει ο αδερφός μου. Ειπα να αλλαξω τον καιρό και το πρόσεξα σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Παιδιά έχει προσέξει καποιος οτι το widget του στοκ καιρου λεει 4χ2 ενω είναι 4χ1 στην ουσία. Στην ΜΜ υπαρχει το 4χ2 το εχει ο αδερφός μου. Ειπα να αλλαξω τον καιρό και το πρόσεξα σήμερα Και εδώ υπάρχει. Επελέξε το πρώτα, και μετά πάνω στο widget πάτα παρατεταμένα & τράβηξε το προς τα κάτω. Και στην Μ έτσι ήταν. Δεν θυμάμαι να έχει 4x2 στις επιλογές. (Και αντίστοιχα γίνεται 5x1 & 5x2 στο αντίστοιχο πλέγμα) Edited January 26, 2017 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 να κανω μια ερωτηση?χρησιμοποιω απο το galaxy labs την επιλογη:"εμφανιση ολων των εφαρμογων σε αρχικη οθονη" αυτη η επιλογη δεν υπαρχει πλεον σε nougat?η τροπος να πανε ολα στην αρχικη οθονη?το χω βολευτει και επισης το θεωρω κ αχρηστο και κουραστικο να εχω τις εφαρμογες και στην αρχικη και στο app drawer. το ιδιο πραγμα δεν ειναι? απλα τωρα βγαλε εξω οσα θες, μου κανει εντυπωση αν τα θες ολα.. εμενα μαρεσει που ειναι ολα εκει μεσα γιατι 5-1ο θελω εξω και τα εικονιδια ειναι πολυ περισσοτερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts