bas13 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Επιβεβαιωνω τον v@gelis. Παρόμοια συμπεριφορά με παλιοτερα Samsung έχω. (π.χ. note 4/edge) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Λοιπον καντε και μια προβλεψη για το official release της nougat. Πονταρω οτι θα τη δουμε μεταξυ 17-24/01 να διατιθεται σταδιακα στις -ανα τον κοσμο- αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μέχρι τέλος του μήνα ποντάρω να δούμε τις πρώτες ρομ. (Μετά odin rules :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Λοιπον καντε και μια προβλεψη για το official release της nougat. Πονταρω οτι θα τη δουμε μεταξυ 17-24/01 να διατιθεται σταδιακα στις -ανα τον κοσμο- αγορες. Μέσα Φλεβάρη ποντάρω εγώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Για να δουμε https://www.sammobile.com/2017/01/04/samsung-rolling-out-nougat-for-the-galaxy-s7-to-some-users/ Edited January 4, 2017 by psilos555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Για να δουμε https://www.sammobile.com/2017/01/04/samsung-rolling-out-nougat-for-the-galaxy-s7-to-some-users/ Εμείς στο πηγάδι κατουρησαμε με τα edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εμείς στο πηγάδι κατουρησαμε με τα edge Δες άλλη μία φορά το screenshot... από Edge (G935F) είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εάν και νωρίς νομίζω ότι αυτό θα είναι το s8 http://www.gsmarena.com/first_alleged_photo_of_the_samsung_galaxy_s8_surfaces-news-22558.php Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 home button και οι γειτονες?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Δες άλλη μία φορά το screenshot... από Edge (G935F) είναι. Παρατηρητικος, σωστός είσαι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παιδιά το power button μου ψιλοπαιζει σε σχεση με τα αψογα κουμπια αυξομειωσης ηχου (πατιεται μια χαρα απλα μπορει να κουνηθει μια τριχα πανω πια τριχα κατω - μπορει και λιγοτερο απο τριχα)... Και σε εσας? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εάν και νωρίς νομίζω ότι αυτό θα είναι το s8 http://www.gsmarena.com/first_alleged_photo_of_the_samsung_galaxy_s8_surfaces-news-22558.php Μάλιστα. Και το 2017 οι καλύτερες συσκευές από σαμσουνγκ... Αυτά είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 καλησπέρα κάτοχος του s7 edge εδώ και 3 μήνες είχα το silver χρώμα και το έκανα ανταλλαγή με χρώματος μαύρου πιο καινούργιο ενός μήνα από Κωτσοβολο . . . και δεν μου κρατάει η μπαταρία . . . μπορώ να κρίνω διάφορες διότι το άλλο το είχα πάρει καινούργιο . . . μπορώ να κάνω αντικατάσταση μπαταρίας? με καλύπτει η εγγύηση αν το πήγαινα στη smartec αντιπροσωπία της Samsung???γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 καλησπέρα κάτοχος του s7 edge εδώ και 3 μήνες είχα το silver χρώμα και το έκανα ανταλλαγή με χρώματος μαύρου πιο καινούργιο ενός μήνα από Κωτσοβολο . . . και δεν μου κρατάει η μπαταρία . . . μπορώ να κρίνω διάφορες διότι το άλλο το είχα πάρει καινούργιο . . . μπορώ να κάνω αντικατάσταση μπαταρίας? με καλύπτει η εγγύηση αν το πήγαινα στη smartec αντιπροσωπία της Samsung???γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει? Επαναφορά δοκίμασες; Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 ναι του έχω κάνει αλλά τίποτα . . καμία σχέση . . μέρα δεν την βγάζω . . ενώ με το άλλο μιάμιση μέρα αρκετή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Παιδιά καλησπέρα και βοήθεια. Όπως το σκάλιζα για να το μάθω, κάτι πείραξα εκεί στις εφαρμογές και μου άλλαξε την αρχική οθόνη, ( μου μεγάλωσε τα εικονίδια και ρολό'ι' μαζί με καιρό, και μου έχει αφαιρέσει πολλές εφαρμογές), πως διορθώνεται?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Το βρήκα.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) 341.9mb update που μου ηρθε ρε παιδια τι ειναι; Edit: Τυπικο update ηταν τελικα. Το ειδα μεγαλο το αρχειο κ λεω εχει γουστο να ειναι η nougat αλλα τελικα δεν. Σαφως κ δεν θα ειναι μονο 340mb η Nougat οταν ερθει αλλα προς στιγμην αυτο φανταστηκα... Edited January 7, 2017 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Θελω να στείλω το κινητό (s7edge) για επιδιόρθωση Σε αυτην την περίπτωση τι κάνω για να μην φαίνονται ολα τα μαιλ μου ,μηνύματα ,επαφές στον τεχνικό ?οι φωτό ειναι στην κάρτα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα ,πρεπει να τα διαγράψω ολα και μετά να τα ξαναπεράσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Μηνυματα κι επαφες μπακ απ. Τα εμαιλ δεν ειναι και στον σερβερ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Όχι δεν ειναι αλλα μικρο το κακό ,μηνύματα και επαφές μπαμ απ πως ?με τον υπολογιστή ? Και μετά τι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Θελω να στείλω το κινητό (s7edge) για επιδιόρθωση Σε αυτην την περίπτωση τι κάνω για να μην φαίνονται ολα τα μαιλ μου ,μηνύματα ,επαφές στον τεχνικό ?οι φωτό ειναι στην κάρτα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα ,πρεπει να τα διαγράψω ολα και μετά να τα ξαναπεράσω ? Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Θελω να στείλω το κινητό (s7edge) για επιδιόρθωση Σε αυτην την περίπτωση τι κάνω για να μην φαίνονται ολα τα μαιλ μου ,μηνύματα ,επαφές στον τεχνικό ?οι φωτό ειναι στην κάρτα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα ,πρεπει να τα διαγράψω ολα και μετά να τα ξαναπεράσω ? Κράτα ένα backup με το Samsung cloud και πριν το στείλεις κάνεις επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Όχι δεν ειναι αλλα μικρο το κακό ,μηνύματα και επαφές μπαμ απ πως ?με τον υπολογιστή ? Και μετά τι ? Τις επαφές μπορείς να τις πάρεις backup είτε μέσω του gmail σου, είτε μέσα απ' τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου να κάνεις "Εξαγωγή επαφών", όπου θα σου φτιάξει ένα αρχειακι με επέκταμα .vcf. Το αρχείο αυτό πιθανόν να μπορείς να το δημιουργήσεις κατευθείαν στην sd, αλλιώς θα το κάνεις αντιγραφή στο pc σου για να μην σβήσει. Οταν ξαναπάρεις το κινητό, περνάς το αρχείο, το τρέχεις και έχεις πάλι όλες τις επαφές σου. Τα sms μπορείς με κάποια εφαρμογή σαν αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore Έχει κ' άλλες στο play. Όλα τα υπόλοιπα (βίντεο, φωτο, έγγραφα κτλ) αντιγραφή-επικόλληση στο pc, μετά ξανά πέρασμα στο κινητό. Όταν τα κάνεις αυτά κάνεις και μια "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και το στέλνεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Το κλασσικο που έχουν και αλλοι ,παράσιτα στο ηχείο . Ευχαριστω πολυ παιδεία ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κράτα ένα backup με το Samsung cloud και πριν το στείλεις κάνεις επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Τα προγράμματα θα τα κρατήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts