Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λοιπον καντε και μια προβλεψη για το official release της nougat. Πονταρω οτι θα τη δουμε μεταξυ 17-24/01 να διατιθεται σταδιακα στις -ανα τον κοσμο- αγορες.

Λοιπον καντε και μια προβλεψη για το official release της nougat. Πονταρω οτι θα τη δουμε μεταξυ 17-24/01 να διατιθεται σταδιακα στις -ανα τον κοσμο- αγορες.

Μέσα Φλεβάρη ποντάρω εγώ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Εμείς στο πηγάδι κατουρησαμε με τα edge

Δημήτρης

Δες άλλη μία φορά το screenshot... από Edge (G935F) είναι.

Παρατηρητικος, σωστός είσαι.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Παιδιά το power button μου ψιλοπαιζει σε σχεση με τα αψογα κουμπια αυξομειωσης ηχου (πατιεται μια χαρα απλα μπορει να κουνηθει μια τριχα πανω πια τριχα κατω - μπορει και λιγοτερο απο τριχα)... Και σε εσας?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Εάν και νωρίς νομίζω ότι αυτό θα είναι το s8 http://www.gsmarena.com/first_alleged_photo_of_the_samsung_galaxy_s8_surfaces-news-22558.php

Μάλιστα. Και το 2017 οι καλύτερες συσκευές από σαμσουνγκ... Αυτά είναι...

καλησπέρα κάτοχος του s7 edge εδώ και 3 μήνες είχα το silver χρώμα και το έκανα ανταλλαγή με χρώματος μαύρου πιο καινούργιο ενός μήνα από Κωτσοβολο . . . και δεν μου κρατάει η μπαταρία . . . μπορώ να κρίνω διάφορες διότι το άλλο το είχα πάρει καινούργιο . . . μπορώ να κάνω αντικατάσταση μπαταρίας? με καλύπτει η εγγύηση αν το πήγαινα στη smartec αντιπροσωπία της Samsung???γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει?

καλησπέρα κάτοχος του s7 edge εδώ και 3 μήνες είχα το silver χρώμα και το έκανα ανταλλαγή με χρώματος μαύρου πιο καινούργιο ενός μήνα από Κωτσοβολο . . . και δεν μου κρατάει η μπαταρία . . . μπορώ να κρίνω διάφορες διότι το άλλο το είχα πάρει καινούργιο . . . μπορώ να κάνω αντικατάσταση μπαταρίας? με καλύπτει η εγγύηση αν το πήγαινα στη smartec αντιπροσωπία της Samsung???γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει?

Επαναφορά δοκίμασες;

Παιδιά καλησπέρα και βοήθεια. Όπως το σκάλιζα για να το μάθω, κάτι πείραξα εκεί στις εφαρμογές και μου άλλαξε την αρχική οθόνη, ( μου μεγάλωσε τα εικονίδια και ρολό'ι' μαζί με καιρό, και μου έχει αφαιρέσει πολλές εφαρμογές), πως διορθώνεται?.

341.9mb update που μου ηρθε ρε παιδια τι ειναι;

Edit:

Τυπικο update ηταν τελικα. Το ειδα μεγαλο το αρχειο κ λεω εχει γουστο να ειναι η nougat αλλα τελικα δεν.

Σαφως κ δεν θα ειναι μονο 340mb η Nougat οταν ερθει αλλα προς στιγμην αυτο φανταστηκα...

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Θελω να στείλω το κινητό (s7edge) για επιδιόρθωση Σε αυτην την περίπτωση τι κάνω για να μην φαίνονται ολα τα μαιλ μου ,μηνύματα ,επαφές στον τεχνικό ?οι φωτό ειναι στην κάρτα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα ,πρεπει να τα διαγράψω ολα και μετά να τα ξαναπεράσω ?

Όχι δεν ειναι αλλα μικρο το κακό ,μηνύματα και επαφές μπαμ απ πως ?με τον υπολογιστή ? Και μετά τι ?

Θελω να στείλω το κινητό (s7edge) για επιδιόρθωση Σε αυτην την περίπτωση τι κάνω για να μην φαίνονται ολα τα μαιλ μου ,μηνύματα ,επαφές στον τεχνικό ?οι φωτό ειναι στην κάρτα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα ,πρεπει να τα διαγράψω ολα και μετά να τα ξαναπεράσω ?

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις?

Κράτα ένα backup με το Samsung cloud και πριν το στείλεις κάνεις επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων.

Oneplus 6 8/128

Όχι δεν ειναι αλλα μικρο το κακό ,μηνύματα και επαφές μπαμ απ πως ?με τον υπολογιστή ? Και μετά τι ?

Τις επαφές μπορείς να τις πάρεις backup είτε μέσω του gmail σου, είτε μέσα απ' τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου να κάνεις "Εξαγωγή επαφών", όπου θα σου φτιάξει ένα αρχειακι με επέκταμα .vcf. Το αρχείο αυτό πιθανόν να μπορείς να το δημιουργήσεις κατευθείαν στην sd, αλλιώς θα το κάνεις αντιγραφή στο pc σου για να μην σβήσει.

Οταν ξαναπάρεις το κινητό, περνάς το αρχείο, το τρέχεις και έχεις πάλι όλες τις επαφές σου.

Τα sms μπορείς με κάποια εφαρμογή σαν αυτή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore

Έχει κ' άλλες στο play.

Όλα τα υπόλοιπα (βίντεο, φωτο, έγγραφα κτλ) αντιγραφή-επικόλληση στο pc, μετά ξανά πέρασμα στο κινητό.

Όταν τα κάνεις αυτά κάνεις και μια "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και το στέλνεις......

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις?

Το κλασσικο που έχουν και αλλοι ,παράσιτα στο ηχείο .

Ευχαριστω πολυ παιδεία

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κράτα ένα backup με το Samsung cloud και πριν το στείλεις κάνεις επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων.

Τα προγράμματα θα τα κρατήσει ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned