Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω την beta 1 αλλα μου ηρθε και σε μενα η αναβαθμιση. Οπως επισης και τα χαρακτηριστικα της beta 3 νομιζω πως τα εχω. Πως γινεται αυτο; Για να καταλαβω ποια εχω δεν μπαινω στο galaxy beta ρυθμισεις ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κατεβάζω και γω ήδη . Για να δούμε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Φυσικά και αναγράφεται στο κουτί...

$_86.JPG

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κανένα νέο για το ολόμαυρο?????

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μετά από κανένα δίωρο με την νεα nougat beta 4 και αρκετό "σκάλισμα" το κινητό φαίνεται να πετάει!!!!

Μετά από κανένα δίωρο με την νεα nougat beta 4 και αρκετό "σκάλισμα" το κινητό φαίνεται να πετάει!!!!

τι σκαλισμα εννοεις????

530mb ενημερωση...τι βαλανε ρε παιδια..δεν εχω παρατηρησει ουτε μια διαφορα! Παντως το κινητο ρολλαρει καλα οπως και στην προηγουμενη beta release

τι σκαλισμα εννοεις????

Εννοώ οτι το χρησιμοποιώ αρκετά....δεν το αφηνω απο το χέρι μου....

Εγω ειδα μετα την τελευταια αναβαθμιση οτι δεν μου βγαζει προτεινομενες λεξεις οταν γραφω ειτε μνμ ειτε σε καποια σελιδα στο νετ.Με αποτελεσμα και να μην τονιζονται (οπως τωρα) και να πρπει να προσεχω τι πληκτρολογω για να μην γινει λαθος.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

έχει αργήσει πολύ η 7 πάντως και γίνεται εκνευριστικό

Εδω ακομα δεν εχουν τελειωσει με την beta αυτοι.Εγω για Φεβρουαριο την κοβω την επισημη.

Εγω ειδα μετα την τελευταια αναβαθμιση οτι δεν μου βγαζει προτεινομενες λεξεις οταν γραφω ειτε μνμ ειτε σε καποια σελιδα στο νετ.Με αποτελεσμα και να μην τονιζονται (οπως τωρα) και να πρπει να προσεχω τι πληκτρολογω για να μην γινει λαθος.

Εμένα τονίζει κανονικά πάντως.

Από αλλαγές αυτά που αναφέρθηκαν και νωρίτερα. Πιο ομαλά τα animations , επανήλθε το κλείσιμο των εφαρμογών στο κάτω μέρος όπως ηταν και το προφανές και έγινε πιο μικρή και πιο κομψή η κουρτίνα των ειδοποιήσεων .

Έχω την εντύπωση ότι το Samsung notes είναι αυτό του note 7

Edited by panosf

Πάντως δείχνουν ότι το ψάχνουν αρκετά και ακούν αυτά που τους στέλνει ο κόσμος...

Πολύ σημαντικό

Σαν να γράφω σε developer στο xda. ;)

SM-G935F

Πάντως δείχνουν ότι το ψάχνουν αρκετά και ακούν αυτά που τους στέλνει ο κόσμος...

Πολύ σημαντικό

Σαν να γράφω σε developer στο xda. ;)

SM-G935F

Αν εννοείς αυτό με το κλείσιμο των εφαρμογών εμενα μου φανηκε τρικ....το έβαλαν επάνω για να το ξαναβάλουν κάτω. Να δείξουν ότι ακούν τον κόσμο και έχει κάποιο νόημα το beta program .

Σαν να μου φαίνεται πεσμένη η μπαταρία στην τελευταία βετα παιδιά. Καίει πιο γρήγορα νομίζω, θα το δω και θα αναφέρω ξανά.

Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι στο πληκτρολόγιο μεταξύ εναλλαγών των γλωσσών αγγλικά - ελληνικά σαν να κολλάει λίγο να αλλάξει την γλώσσα;

καλησπέρα στην παρέα, βρε παιδιά θυμήστε μου την σωστή ρύθμιση για τα μηνύματα γιατι κάτι άλλαξα και δεν θυμάμαι το σωστό :O (νομίζω οι επιλογές είναι Gsm , Unicode και Αυτόματο )

Ευχαριστω...

καλησπέρα στην παρέα, βρε παιδιά θυμήστε μου την σωστή ρύθμιση για τα μηνύματα γιατι κάτι άλλαξα και δεν θυμάμαι το σωστό :O (νομίζω οι επιλογές είναι Gsm , Unicode και Αυτόματο )

Ευχαριστω...

Αλφάβητο gsm εχει εμένα

Αλφάβητο gsm εχει εμένα

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, νομίζω αυτό είναι απο προεπιλογή, αλλά είναι η σωστή? :lol:

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, νομίζω αυτό είναι απο προεπιλογή, αλλά είναι η σωστή? :lol:

Σωστη τώρα καταλαβαίνεις υποκειμενικο είναι. Τι να σου πω.

Σωστη τώρα καταλαβαίνεις υποκειμενικο είναι. Τι να σου πω.

Δεν έχει μια ρύθμιση που σε αφήνει να γράφεις περισσότερους χαρακτήρες? νομίζω , ίσως και να κάνω λάθος πάντως και πάλι ευχαριστώ...

Δεν έχει μια ρύθμιση που σε αφήνει να γράφεις περισσότερους χαρακτήρες? νομίζω , ίσως και να κάνω λάθος πάντως και πάλι ευχαριστώ...

Με τα σμς δεν τα παω καλα, στέλνω ίσως 1 2 το μήνα.

Αν ξέρει καποιος φίλος ας απαντήσει.

• Administrators

Ενημερωτικά... το μέγιστο όριο είναι 140 bytes (groups των 8 bits). Αυτό μεταφράζεται σε 160 χαρακτήρες σε ASCII (Αλφάβητο GSM στη συσκευή σου) και 70 χαρακτήρες σε Unicode και από τη στιγμή που τα emojis χρησιμοποιούν ειδικούς χαρακτήρες (UTF16), το όριο πέφτει σε 70 χαρακτήρες αν ένα τουλάχιστον emoji χρησιμοποιηθεί.

Modpic.gif

Σαν να μου φαίνεται πεσμένη η μπαταρία στην τελευταία βετα παιδιά. Καίει πιο γρήγορα νομίζω, θα το δω και θα αναφέρω ξανά.

Και εγω το ίδιο νομίζω.

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι στο πληκτρολόγιο μεταξύ εναλλαγών των γλωσσών αγγλικά - ελληνικά σαν να κολλάει λίγο να αλλάξει την γλώσσα;

Σε μένα καθόλου.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα τονίζει κανονικά πάντως.

Στα αγγλικά δεν εχω θέμα αλλά στα ελληνικα δεν μου δουλεύει ....τί να φταίει ?

Ενημερωτικά... το μέγιστο όριο είναι 140 bytes (groups των 8 bits). Αυτό μεταφράζεται σε 160 χαρακτήρες σε ASCII (Αλφάβητο GSM στη συσκευή σου) και 70 χαρακτήρες σε Unicode και από τη στιγμή που τα emojis χρησιμοποιούν ειδικούς χαρακτήρες (UTF16), το όριο πέφτει σε 70 χαρακτήρες αν ένα τουλάχιστον emoji χρησιμοποιηθεί.

ωραία, ευχαριστω ...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned