Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες βοήθεια! Το κινητό είναι στο download mode αλλά κάτι δεν επικοινωνεί με το odin... τι κάνω; Δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση!!!

Update: To επανέφερα με την ίδια διαδικασία που μπαίνει στο download mode!

Edited by antoniskon

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάντως το θέμα διαχειρησηδιαχείρισης της ραμ δεν είναι καλό

Πρώτη φορα βλέπω 800mb ελεύθερα

Παλιά κάτω από 1 με τις ίδιες εφαρμογές δεν είχα πέσει

Πάντως το θέμα διαχειρησηδιαχείρισης της ραμ δεν είναι καλό

Πρώτη φορα βλέπω 800mb ελεύθερα

Παλιά κάτω από 1 με τις ίδιες εφαρμογές δεν είχα πέσει

Γιατι πιστευεις οτι με τα 800 δεν κανει καλυτερη διαχειριση;Δεν σημαινει οτι δεν κανει και παλι καλη διαχειριση.Αλλωστε ειναι νωρις να δεις πως δουλευει.

Δημήτρης

Παρ ολο που τρεχω να βαλω καινουριες εκδοσεις, για καποιο λογω βαριεμαι να βαλω την beta! Αντε καντε την ολοι εσεις δοκιμη για να την βγαλει γρηγορα η Samsung κανονικα! :p

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Παίδες η έκδοση του android η 7.0 δίνεται official στο κινητό μας δλδ θα μας έρθει update εκει ή περνάτε την beta έκδοση μόνοι σας από xda ?

Παίδες η έκδοση του android η 7.0 δίνεται official στο κινητό μας δλδ θα μας έρθει update εκει ή περνάτε την beta έκδοση μόνοι σας από xda ?

Καταρχας η εκδοση ειναι beta ειτε την περασεις εσυ με odin απο xda ειτε στην δώσει εφοσον εχεις περασμενη Btu αγγλικη ρομ και εχεις κανει εγγραφεί κτλ για να την λαβεις official με ota απο την samsung....

Δηλαδη το οτι ειναι Beta δεν αλλαζει....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παρ ολο που τρεχω να βαλω καινουριες εκδοσεις, για καποιο λογω βαριεμαι να βαλω την beta! Αντε καντε την ολοι εσεις δοκιμη για να την βγαλει γρηγορα η Samsung κανονικα! :p

Νομίζω αξίζει τον κόπο.

Γενικα ρολαρει πολύ καλα και υπάρχουν ελάχιστα bug νομίζω που δεν χαλάνε την γενική εικόνα.

Για beta είναι πάρα πολύ καλή αν εξαιρέσεις την μουσική και βίντεο που έχουν θέμα νομίζω είναι θέμα ωρών να βγάλουν update.

Απο μπαταρία μέχρι στιγμής την βλέπω στα επίπεδα APC8 Μαρτίου δηλαδή παρα πολυ καλη. Ασε που αμα ρίξεις την ανάλυση εχει διαφορά στην μπαταρία. Στο ματι πάντως δεν έχει τόσο μεγάλη καθώς την είχα ξεχάσει σε fhd και δεν το είχα προσέξει.

Update

Η μουσική ηδη ενημερωθηκε από το galaxy store και δουλεύει άψογα.

Edited by marios_ch

Εχει Slider για να κατεβασετε την αναλυση σε 1080p? Αν ναι βλεπετε βελτιωση στη μπαταρια?

Nαι, έχει δώσει τέτοια δυνατότητα. Ακόμα και σε 720p μπορείς να κατέβεις.

Όποιος έχει περάσει τη N & έχει όρεξη, ας κάνει δοκιμή με χρήση στη μία και την άλλη ανάλυση (π.χ. από μισή ώρα browsing στην καθεμία) & να δούμε αν υπάρχει διαφορά στη μπαταρία.

Σ'ευχαριστω. Χρηστες σαν εμενα με Note 3 που πονταραμε στην αγορα του Note 7 εχουμε μεινει στο μεταιχμιο. Το S8 ειναι μακρια και S7 ειναι σχετικα ''παλιο'' για να το παρουμε τωρα.

Ειναι λιγακι εκνευριστικη η κατασταση

Σ'ευχαριστω. Χρηστες σαν εμενα με Note 3 που πονταραμε στην αγορα του Note 7 εχουμε μεινει στο μεταιχμιο. Το S8 ειναι μακρια και S7 ειναι σχετικα ''παλιο'' για να το παρουμε τωρα.

Οσα άτομα ξερω που ηταν στην θέση σου έχουν πάρει το s7 edge και είναι ολοι υπερ ευχαριστημενοι.

ενα αλλο φιλαράκι που πήρε 7 plus στον μήνα το εδωσε και πήρε και αυτός edge.

Νομίζω τώρα που έχει πεσει και η τιμή είναι εξαιρετική περίπτωση.

Στην τελική το παίρνεις και αν σε παει ταμείο το 8 το δίνεις.

Δεν νομίζω να πέσει παρα πολυ ακόμα.

Δεν κάνει τίποτα.

Στο 2ο σκέλος της απάντησης σου έχεις δίκιο. Εγώ το πήρα αρχές σεπτέμβρη, όταν είδα ότι η κατάσταση με το Note πάει να ξεφύγει & πάλι θεωρούσα ότι άργησα.

Η καλύτερη εποχή ήταν Ιούνιος/Ιούλιος, αλλά και τώρα παραμένει μία από τις καλύτερες προτάσεις.

Πλέον κρίνεις με το τι σου κάνει κέφι, είτε μένεις σε note 3 & περιμένεις, είτε πας σε κάτι άλλο που σε κέντρισε.

Προσωπικά και τώρα σ'αυτό θα πήγαινα, φυσικά, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να κάνεις και συ το ίδιο. :)

Η διαδικασια για να μπουμε στην beta ποια ειναι? Απλα κατεβαζω το galaxy beta apk και περιμενω να επιλεγω?

Η διαδικασια για να μπουμε στην beta ποια ειναι? Απλα κατεβαζω το galaxy beta apk και περιμενω να επιλεγω?

Μας τελειωσε αυτη η διαδικασια.Τωρα μονο απο xda την κατεβαζεις και την φλασαρεις μεσω odin.

Μας τελειωσε αυτη η διαδικασια.Τωρα μονο απο xda την κατεβαζεις και την φλασαρεις μεσω odin.

Με odin γράφει ο knox νομίζω.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Σήμερα με πρώτη πλήρη φόρτιση και λειτουργία σε fhd να δούμε πως θα πάει..

kountouraN

Με odin γράφει ο knox νομίζω.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Σήμερα με πρώτη πλήρη φόρτιση και λειτουργία σε fhd να δούμε πως θα πάει..

Όχι φίλε μου, δε γράφει ο knox περνώντας επίσημο firmware με odin.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όχι φίλε μου, δε γράφει ο knox περνώντας επίσημο firmware με odin.

Ειναι ευκολο να μας δωσεις το λινκ απο xda για την διαδικασια με το odin που ανεφερες? Ευχαριστω. :)

Ειναι ευκολο να μας δωσεις το λινκ απο xda για την διαδικασια με το odin που ανεφερες? Ευχαριστω. :)

Διάβασε τον οδηγό από το myphone παρακάτω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Η διαδικασία είναι η ίδια.

Follow me on XDA

Με ποιο πρόγραμμα θες να το δοκιμάσω;

Follow me on XDA

Καλημέρα φίλοι μου!!! Πέρασα κι εγώ την Nougat!!! Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές!!! Τα μόνα προβλήματα που έχω βρει ως τώρα είναι: όταν γράφεις μήνυμα μερικές φορές δεν πατιούνται τα γράμματα στην δεξιά κυρτή καμπύλη της edge οθόνης. αυτά με το Swype. δεν μπόρεσα να συνδέσω τα Bluetooth ακουστικά(Samsung), δεν τα βρίσκει καθόλου. επίσης όταν κάνεις επανεκκίνηση απενεργοποιούνται στην προσβασιμότητα οι υπηρεσίες π.χ. η αυτόματη αδρανοποίηση του Greenify, η υπηρεσία του Nova Launcher και άλλα!!! Ελπίζω σύντομα να βγει update που να τα διορθώνει αυτά!!! Την Nougat την πέρασα με Odin από Xda!!! Θα μπορώ να παίρνω τα updates σωστά? ή μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στην beta? ευχαριστώ φίλοι μου!!!

Παιδιά έχω κατεβάσει ένα αρχείο zip που εχει καμια 5 αρχεια μεσα.είναι btu. Είναι για το απλο s7 edge. Εγώ έχω δικαρτο αλλά σκέφτομαι να βάλω btu για να έχω updates. Γίνεται? Θα παίρνω OTA?

Να φλασαρω με Odin ;

Edited by mkbhd

Με ποιο πρόγραμμα θες να το δοκιμάσω;

Με την A1 SD BENCH

Καλημέρα σε όλους!

Πολύ καλή δουλειά το Nougat! Γενικά λειτουργεί σε σχεδόν άριστο επίπεδο!

Το βράδυ με 99% και μετά από 6,5 ώρες που ξύπνησα με wifi ανοιχτό 6% κατανάλωση.

Δεν βρήκα μέσα το Samsung Lab όπου μπορούσα να έχω όλα τα app χωρίς drawer - με χάλασε λίγο - ελπίζω να είναι λόγω beta

Το μόνο bug που βρήκα είναι που μου κόλλησε το notification drawer και δείχνει ότι έχω μία αναπάντητη, ενώ την έχω δει

Προς το παρόν μετά από 8,5 ώρες χρήσης στο 82%πρώτο το Android με 3%, οθόνη με 35λεπτά χρήσης QHD, 2% Google Play 2% κλπ.

Ερώτηση όταν βγει πλέον επίσημα το update το λαμβάνουμε κανονικά ή πάλι odin?

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned